Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για Φορητό μέχρι 600 ευρώ

michalis1984

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ σύντομα ίσως και αύριο θα αγοράσω laptop και θα ήθελα την άποψη σας καθώς θα είναι το πρώτο μου. Διαθέτω απο 600 το πολύ μέχρι 700 ευρώ.

Προσανατολίζομαι περισσότερο προς το DELL INSPIRON N5110 i5-2410M το οποίο βρίσκω στα 599 ευρώ με τα παρακάτω χαρακτηριστικά.

http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=6246&p_id=1013173

Intel Core i5-2410M (2.30GHz) δεύτερης γεννιάς

Μνήμη 3GB Ram DDR3

Σκληρός Δίσκος 500GB (λογικα 5400 στροφών)

Κάρτα γραφικών NVidia GeForce GT 525M 1GB

Η χρήση του είναι απλή χρήση άσχετου με τους υπολογιστές καθώς και για κανένα game. Βασικά τα μόνα που θα παίζονται στον υπολογισή είναι fifa 12 και το championship manager που δεν φαντάζομαι πως ειναι τρελλα σε απαιτήσεις γραφικων, χωρις βεβαια να αποκλείετε να δοκιμαστεί και κάτι άλλο δεν θα πειράζει όμως να παίζονται σε medium ή low ρυθμισειες γραφικων φτάνει όμως να μπορεί κάποιος να παίξει.

Δημοσ.

Για τα χρηματα του ειναι πολυ καλο λαπτοπ αλλα με προβληματιζουν 2 πραγματακια.

α) 3 Χρόνια Διεθνής εγγύηση (ολα τα inspiron εχουν 2 χρονια εγγυηση...)

β) Εγγυηση ατυχηματος.. (αν διαβασεις τους ορους και προυποθεσεις ισχυει μονο για την Κυπρο. Οποτε λογικα ειναι χαμηλη η τιμη του λογω του οτι ειναι απο την Κυπρο το λαπτοπ ( ; ) )

Δημοσ.

Για τα χρηματα του ειναι πολυ καλο λαπτοπ αλλα με προβληματιζουν 2 πραγματακια.

α) 3 Χρόνια Διεθνής εγγύηση (ολα τα inspiron εχουν 2 χρονια εγγυηση...)

β) Εγγυηση ατυχηματος.. (αν διαβασεις τους ορους και προυποθεσεις ισχυει μονο για την Κυπρο. Οποτε λογικα ειναι χαμηλη η τιμη του λογω του οτι ειναι απο την Κυπρο το λαπτοπ ( ; ) )

Όσο αφορά την εγγύηση, ο επίσημος διανομέας στην κύπρο (technica) προσφέρει την συγκεκριμένη εγγύηση για 36 μηνες (3 χρόνια) για επιλεγμένα μοντέλα που θα αγοραστούν είτε απο τους ίδιους είτε απο τους μεταπωλητές τους, μέχρι τις 30/11/12 οπόταν γι'αυτό και υπάρχει και αυτη η επέκταση του 1 χρόνου πέρα απο το συνηθισμένο. Περισσότερα εδω http://www.whateverguarantee.com/ που αναφέρετε και στην ιστοσελίδα του καταστήματος στο αρχικο μου post. Βασικά πρόκειται για προωθητική ενέργεια και η εγγύηση καλύπτει ζημιά απο ατύχημα ή ακόμη και κλοπή αφού γίνει καταγγελία στην αστυνομία, κάτι παρόμοιο με την εγγύηση "no matter what" της Toshiba. Όσο αφορά το δεύτερο, δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα καθώς βρίσκομαι μόνιμα κύπρο.

Αύριο απόγευμα θα πάω απο' κει να το δώ και μάλλον θα το πάρω. Συμφωνώ πως για τα χρήματα του είναι αρκετά καλή ευκαιρία. Καμια άλλη συμβουλή, πρόταση ή σκέψη παίδες;

Δημοσ.

Όσο αφορά την εγγύηση, ο επίσημος διανομέας στην κύπρο (technica) προσφέρει την συγκεκριμένη εγγύηση για 36 μηνες (3 χρόνια) για επιλεγμένα μοντέλα που θα αγοραστούν είτε απο τους ίδιους είτε απο τους μεταπωλητές τους, μέχρι τις 30/11/12 οπόταν γι'αυτό και υπάρχει και αυτη η επέκταση του 1 χρόνου πέρα απο το συνηθισμένο. Περισσότερα εδω http://www.whateverguarantee.com/ που αναφέρετε και στην ιστοσελίδα του καταστήματος στο αρχικο μου post. Βασικά πρόκειται για προωθητική ενέργεια και η εγγύηση καλύπτει ζημιά απο ατύχημα ή ακόμη και κλοπή αφού γίνει καταγγελία στην αστυνομία, κάτι παρόμοιο με την εγγύηση "no matter what" της Toshiba. Όσο αφορά το δεύτερο, δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα καθώς βρίσκομαι μόνιμα κύπρο.

Αύριο απόγευμα θα πάω απο' κει να το δώ και μάλλον θα το πάρω. Συμφωνώ πως για τα χρήματα του είναι αρκετά καλή ευκαιρία. Καμια άλλη συμβουλή, πρόταση ή σκέψη παίδες;

Ναι ......εχω ακριβός τον ίδιο αλλα με 320 gb σκληρό και θεωρώ πως ο σκληρός του δίσκος ειναι απελπιστικά αργός. Αν τον αγορασεις άλλαξε σκληρό κατι σε 7200 ή και κανενα Momentus XT μπας και παρει το μηχανημα τα πανω του διοτι με αυτο το σκληρο πραγματικά αδικείται..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...