Προς το περιεχόμενο

αποζημίωση για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών

mastor10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για δες στους ορους που εχεις υπογραψει με τον οτε.

λεει ειναι υποχρεωμενοι να σε αποζημιωσουνε μειωνοντας τον λογαριασμο μονο αν κοπει τηλεφωνο η ιντερνετ για πανω απο 3 μερες συνεχομενα,

Δεν ξέρω τι πραγματικά ισχύει αλλά το γεγονός ότι κάτι λένε οι όροι ενός συμφωνητικού δε σημαίνει πως είναι νόμιμο ή θα δικαιώσει την εταιρία σε περίπτωση που το κυνηγήσεις.

Δημοσ.

αμα δεν απαιτησουμε για αυτα που εχουμε πληρωσει, τοτε ποιος ο λογος να διαμαρτύρονται και οι συνταξιούχοι κλπκλπ?

αλλα ξεχασα στο ελαντα ζουμε και χωρις τετοιους ανθρωπους δεν θα απολαμβαναμε την σημερινη ουτοπια

και οταν λεω για απολυση δεν λεω για τους εργαζομενους αλλα γιαυτους που τους βαζουν

Δημοσ.

το ξερω.τι κανεις ομως γι αυτο?

το έχω κάνει πάντως εγώ , και για 24 και για 48 ώρες.

Και μείωσαν το λογαριασμό μια χαρά..

Δημοσ.

Και μην ξεχναμε οτι οσοι κανουν απεργια δεν πληρωνονται το μεροκαματο. Αρα και οι ιδιοι χανουν. Καποιοι νομιζουν οτι ο αλλος κανει απεργια γιατι βαριεται να παει στη δουλεια του

Δημοσ.

Και μην ξεχναμε οτι οσοι κανουν απεργια δεν πληρωνονται το μεροκαματο. Αρα και οι ιδιοι χανουν. Καποιοι νομιζουν οτι ο αλλος κανει απεργια γιατι βαριεται να παει στη δουλεια του

για ποιους λες τους ΔΥ; think again.

Δημοσ.

δεν νομιζω να ισχύει γιατι στη ουσια προπληρώνονται που πηγαίνουν τα λεφτα που δινουν για τις καρτες?

Δημοσ.

δεν νομιζω να ισχύει γιατι στη ουσια προπληρώνονται που πηγαίνουν τα λεφτα που δινουν για τις καρτες?

Προπληρωνονται αλλα στις απεργιες τους τα παιρνουν πισω αναδρομικα

Δημοσ.

Παράταση της ισχύος της κάρτας απεριορίστων διαδρομών για χρονική διάρκεια ίση με εκείνη των απεργιών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ή να χορηγεί αντίστοιχη έκπτωση στην τιμή αγοράς της ετήσιας, μηνιαίας και εβδομαδιαίας κάρτας, ζήτησε ο Συνήγορος του Καταναλωτή από τον ΟΑΣΑ.

κλικ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...