zourkas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας παιδιά θα ήθελα να μάθω πως γίνεται κάτω από ένα άρθρο μου "στην ιστοσελίδα μου" να βάλω το κουμπί like χρησιμοποιώντας dreamweaver ή κώδικα έτσι ώστε σε όποιον αρέσει να κάνει like(share on facebook). ευχαριστώ προκαταβολικά
weber122 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δες εδώ. τα έχει όλα https://developers.facebook.com/docs/plugins/
zourkas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω το δικαίωμα να τα χρησιμοποιήσω ελεύθερα στο δικό μου site ?? Πρέπει να έχω ανεβασμένη ήδη την ιστοσελίδα ώστε να χρησιμοποιήσω τον κώδικα του "like"?
weber122 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 ναι είναι ελεύθερο.μπορείς και με localhost να το έχεις. απλώς πρέπει να συνδέσεις το like με το page σου.
theomalegan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω το δικαίωμα να τα χρησιμοποιήσω ελεύθερα στο δικό μου site ?? Πρέπει να έχω ανεβασμένη ήδη την ιστοσελίδα ώστε να χρησιμοποιήσω τον κώδικα του "like"? Πρέπει για να δουλέψει να έχεις την ιστοσελίδα κάπου και να χρησιμοποιήσεις αυτό τo αντίστοιχο url κατά την παραμετροποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.