Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το flasaki μου, A-Data C-906 16Gb παρέδωσε πνεύμα με μετριότατη χρήση και πριν το χρόνο.

Είμαι απόλυτα απογοητευμένος από την αγορά του, καθώς είναι σχεδόν καινούργιο.

Ποιες μάρκες/μοντέλα να προτιμήσω (ίδιας χωρητικότητας) για αγορά νέου "φλασακίου" που να έχουν ΑΝΤΟΧΗ στο χρόνο.

Δημοσ.

Καταρχήν αν είναι πριν το χρόνο έχει εγγύηση! Πήγαινέ το πίσω για να σου δώσουν καινούργιο.

Πριν το πας όμως, δοκίμασε τουλάχιστον ένα πλήρες format και δες τι γίνεται...

Δημοσ.

τι φορμάτ να κάνω, εδώ λέω πέθανε, δεν το αναγνωρίζει καμία συσκευή.

να πάρω το ίδιο πάλι; γιατί; για να χαλάσει και να χάσω δεδομένα;

καμιά άλλη αξιόπιστη μάρκα;

Δημοσ.

τι φορμάτ να κάνω, εδώ λέω πέθανε, δεν το αναγνωρίζει καμία συσκευή.

να πάρω το ίδιο πάλι; γιατί; για να χαλάσει και να χάσω δεδομένα;

καμιά άλλη αξιόπιστη μάρκα;

Το ότι βγήκε ένα φλασακι προβληματικο δεν σημαίνει ότι ειναι και όλα τα φλασακια της A-DATA προβληματικα!!

Δημοσ.

Καταρχήν το «πέθανε» ή «παρέδωσε το πνεύμα» δεν ήταν τόσο ξεκάθαρο -- τώρα καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται.

Επίσης το ότι σου «πέθανε» το ένα δεν σημαίνει ότι πρόκειται για μάπα μάρκα, μπορεί απλώς να ήσουν άτυχος... εκτός και αν έχεις και άλλα παραδείγματα ίδιων ή παρόμοιων που να χάλασαν.

Εγώ θα επιμείνω να ασκήσεις την εγγύησή σου. Ακόμα και το ίδιο να πάρεις, θα έχεις ένα καινούργιο φλασάκι τσάμπα. Μετά αν θέλεις ψάξε και για άλλο! Επιπλέον κάποια καταστήματα σου δίνουν πιστωτικό και αγοράζεις ό,τι θέλεις με τα χρήματά σου.

Προσωπικά δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ φλασάκι σαν μοναδικό μέσο αποθήκευσης (μιας και μιλάς για απώλεια δεδομένων). Η μεγαλύτερη ασφάλεια υπάρχει όταν έχεις τα δεδομένα σου δύο (τουλάχιστον!) φορές σε διαφορετικά μέσα. Το φλασάκι είναι ένα φθηνό μέσο που ταλαιπωρείται αρκετά, καθότι φορητό (μπαίνει-βγαίνει στην usb, ταλαιπωρείται στις μεταφορές, μπορεί να κολλήσει ιούς σε άλλους υπολογιστές, κ.λπ.) επομένως οι αντοχές του μειώνονται ανάλογα. Έχω δει κάμποσα να «πεθαίνουν» επειδή βγήκαν χωρίς «ασφαλή αφαίρεση»...

Δημοσ.

Εγώ θα συμφωνήσω με τους παραπάνω σχετικά με το θέμα της εγγύησης και αν σώνει και καλά θέλεις να πάρεις κάποιο άλλο εγώ χρησιμοποιώ εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, ένα transcend (των 8gb) και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Transend φίλε είχα και παλιά και μου κάηκε σχεδόν αμέσως...

Το μόνο που δουλεύει ακατάπαυστα εδώ και χρόνια είναι ένα ipod shuffle που έχω, μόνο που έχει μικρή χωρητικότητα...

Δημοσ.

Transend φίλε είχα και παλιά και μου κάηκε σχεδόν αμέσως...

Το μόνο που δουλεύει ακατάπαυστα εδώ και χρόνια είναι ένα ipod shuffle που έχω, μόνο που έχει μικρή χωρητικότητα...

Μήπως τελικά το πρόβλημα είναι στις USB θύρες και όχι στα στικακια?

android.png

Δημοσ.

Και μολις μπηκε η τσουτσου να ρωτησει:

η μη ασφαλης καταργηση δεν ειναι πιο πολυ για τα αρχεια?

γιατι να αργοπεθαινει απο αυτο?

(δεν εχω ιδεα γι'αυτο ρωταω)

Απο εμενα Corsair Flash Voyager GT 16GB

σκυλι και γρηγορο.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Απο εμενα Corsair Flash Voyager GT 16GB

σκυλι και γρηγορο.

Όντως??? εγώ πήρα ένα και στις 2 εβδομάδες πέθανε χωρίς λόγο. Το πήγα πίσω, μου το αντικατέστησαν αμέσως και μόλις πριν 5 λεπτά δλδ 3 εβδομάδες ελάχιστης χρήσης έπαθε το ίδιο.

Το βάζεις και σου λέει να κάνεις format γτ δεν αναγνωρίζει το file system. Πατάω format λέει could not format drive και μετά τπτ. Το βγάζω το ξαναβάζω και απλά αναβοσβήνει για ένα ms το λαμπάκι και δεν αντιδρά καθόλου. Στο forum της corsair βλέπω το έχουν πολλοί αυτό και πολλοί λένε ότι το χουν πάθει σε διαφορετικά φλασάκια. Τι γίνεται ρε γαμώτεν? :-( :-( :-(

Και το θέμα είναι ότι και πάντα το βγάζω με ασφαλή κατάργηση και το καθένα πέθανε όταν συνδέθηκε σε διαφορετικό pc, ενώ η τελευταία ασφαλής κατάργηση είχε γίνει στο ίδιο pc, υπάρχει καμιά πιθανότητα να είναι το πρόβλημα στο pc και όχι στα φλασάκια?

edit: να προσθέσω ότι εγώ έχω την απλή έκδοση (όχι GT) αλλά με usb 3, μήπως είναι εκεί το πρόβλημα?

Δημοσ.

3 (voyager gt 16gb usb2) έχουν περάσει απ τα χέρια μου και δεν είχαν κάποιο πρόβλημα για μήνες παρά την καθημερινή χρήση σε διάφορα pc (μέχρι που τα χασα τουλάχιστον).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...