Προς το περιεχόμενο

Περίεργο θέμα συγχρονισμόυ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..Έχω 1 περίεργο θεματάκι..Όταν ανοίγω κάθε φορά τον υπολογιστή μου δεν συγχρονίζει το λαμπάκι του ethernet με αποτέλεσμα να βγάλω-βάλω το καλώδιο και να ανοιγοκλείσω το router..Αυτό γίνεται τώρα,εδώ και 2.5 χρόνια δεν είχα ποτέ αυτό το θέμα!!!Είναι το sagem fast 1201!!!Κ κάτι ακόμη όταν είχα πριν λίγο καιρό το thomson 585 v7 κατέβαζα με 1,1 ενώ τώρα που έκανα διακοπή κ ανανέωση της σύμβασης μου για 1 χρόνο με το sagem πιάνω τα 1,3...Γίνεται??

Δημοσ.

Ενοείς το λαπμπάκι του sagem η το εικονίδιο του ethernet στα windows ?

Άλλαξε αρχικά καλώδιο μήπως υπάρχει πρόβλημα και αν εχεις ακομα το thomson βάλε αυτο χωρίς 2η σκέψη.

Δημοσ.

1.Σύνδεσε αν μπορείς το sagem με ενα laptop η αλλο υπολογιστή για να δούμε αν όντως ειναι πρόβλημα του router η του υπολογιστή (κάρτας δικτύου)

2.Άλλαξε καλώδιο ethernet

3.Hard reset απο το κουμπάκι στο router απο πίσω και ξανα πέρασμα τους κωδικούς της σύνδεσης

4.Αναβάθμιση στο καινούργιο firmware που πιθανόν να υπάρχει για το sagem

5.Δοκίμασε αν υπάρχει η δυνατότητα απο κάποιον γνωστό η φίλο ενα αλλο router

Επίσης epic fail η πώληση του thomson :( καθότι ειναι ενα πολύ καλό router αλλα δικαιολογείσαι γιατι πιθανόν δεν το γνώριζες :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

nai to thomson δεν ειναι για πουλημα.το sagem επρεπε.αυτο οτι παιζεις στο 1,3 ενω παλια στο 1,1 εχει να κανει με διαφορα.απο profile που μπορει να ησουν απο ρουτερ που εχεις πανω .το καθενα μπορει να συγχρονιζει διαφορετικα απο το αλλο.

κατα τα αλλα η πρωτη δοκιμη ειναι αλλο καλωδιο η δευτερη δοκιμη ειναι σε αλλο Pc. η τριτη δοκιμη ειναι να βαλεις την καρτα δικτυου στα 10 αντι για 100.

μπορει πραγματι το ρουτερ να εχει λαλησει.εχω δει ρουτερ που τα φτυσε και παιζει το ethernet μονο αμα το βαλεις στα 10 .στα 100 δεν παιζει.και το εκανα δοκιμη με 2 Pc.επισης αν το ρουτερ εχει παραπανω ethernet δοκιμασε σε αλλη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...