Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 20,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2115

  • ilpapacha

    1953

  • sndev

    1092

  • ηνίοχος

    566

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Triantos1 είπε

 

Όχι δεν εγώ κανένα πρόβλημα να αγοράσω και την 310.Απλά την είχα βρει στο Skroutz και έμεινα εκεί....

5 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Ο κωδικός που υπάρχει στο σκρουτζ είναι ο ίδιος για την 310 (814-153) και σε όσα καταστήματα έχεις βρει την 320 (814-153). Με βάση το site της broil king ο κωδικός αυτός είναι για την 310. Η 320 έχει τον κωδικό 814-154 για μαύρο χρώμα και 952-354 για γκρι.

https://grillio.com/gem-320-3-burner-freestanding-gas-grill
https://broilking.gr/wp-content/uploads/2020/05/GEM-320-340-ASSEMBLY.pdf

Όπως και να χει, αν θέλεις με συμβατικό πλαϊνό μάτι πας στην 330, αν όχι πας στην 310. 

Ένα πρόσφατο ποστ για το πλαϊνό μάτι 

 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ...!!!!

Επεξ/σία από Triantos1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση...

ο τρόπος που είναι τοποθετημένο το κρέας που έχει κομμάτια το ένα πάνω στο άλλο ενδείκνυται...??? 

Ή κάτι δεν καταλαβαίνω καλά από την φωτογραφία...?

Screenshot_20210515_212930_com.android.chrome.jpg

Επεξ/σία από Evgenios_V
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, toxotis67 είπε

Φίλε η απόσταση της σούβλας από τα flavorized bars πόση είναι σε εκατοστά?

Updated

Έβγαλα τις σχάρες κι έχω 12cm

Επεξ/σία από MANOLIS33
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

36 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

Ερώτηση...

ο τρόπος που είναι τοποθετημένο το κρέας που έχει κομμάτια το ένα πάνω στο άλλο ενδείκνυται...??? 

Ή κάτι δεν καταλαβαίνω καλά από την φωτογραφία...?

Screenshot_20210515_212930_com.android.chrome.jpg

Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ, μου φαίνεται κιολας ότι θα θέλει από τη μια πχ 4 ώρες και από την άλλη πλευρά το μισό 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

Ερώτηση...

ο τρόπος που είναι τοποθετημένο το κρέας που έχει κομμάτια το ένα πάνω στο άλλο ενδείκνυται...??? 

Ή κάτι δεν καταλαβαίνω καλά από την φωτογραφία...?

Screenshot_20210515_212930_com.android.chrome.jpg

Είναι χτυπημένα και διπλωμένα, αλλιώς δε θα χωρούσε. Το μήκος που έχω είναι 71cm max

3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ, μου φαίνεται κιολας ότι θα θέλει από τη μια πχ 4 ώρες και από την άλλη πλευρά το μισό 

Όλα θα τα κρίνει ο "Κοντιζας" με την αυριανή του βαθμολογία ! Θα σας κρατήσω ενήμερους και με ντοκουμέντα 😉

Επεξ/σία από MANOLIS33
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

39 λεπτά πριν, xenos3 είπε

Μπιφτέκια να βάλω στη σχαρα ή στην πλάκα; Φοβάμαι μην κολλήσουν. 

με καλό λάδωμα δεν κολλάει τιποτα. και στην πλάκα να τα βάλεις καλό είναι να την περάσεις με λίγο λαδάκι κατά τη γνώμη μου. Επισης έχω την εντυπωση ότι οποτε κανω μπιφτέκια ή φιλέτο κοτόπουλο στην πλάκα βγαίνουν 10-15% πιο ζουμερα .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

41 λεπτά πριν, MANOLIS33 είπε

Είναι χτυπημένα και διπλωμένα, αλλιώς δε θα χωρούσε. Το μήκος που έχω είναι 71cm max

Όλα θα τα κρίνει ο "Κοντιζας" με την αυριανή του βαθμολογία ! Θα σας κρατήσω ενήμερους και με ντοκουμέντα 😉

Δεν τίθεται θέμα βαθμολογίας... ;)

Αρκεί να ψηθούν σωστά και να τα απολαύσετε...!!!

8 λεπτά πριν, zanskou είπε

με καλό λάδωμα δεν κολλάει τιποτα. και στην πλάκα να τα βάλεις καλό είναι να την περάσεις με λίγο λαδάκι κατά τη γνώμη μου. Επισης έχω την εντυπωση ότι οποτε κανω μπιφτέκια ή φιλέτο κοτόπουλο στην πλάκα βγαίνουν 10-15% πιο ζουμερα .

Λογικό στην πλάκα να βγαίνουν ποιο ζουμερα μιας και χάνουν λιγότερα υγρά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

Δεν τίθεται θέμα βαθμολογίας... ;)

Αρκεί να ψηθούν σωστά και να τα απολαύσετε...!!!

Λογικό στην πλάκα να βγαίνουν ποιο ζουμερα μιας και χάνουν λιγότερα υγρά...

Καλημερα! βρε παιδια, στην πλακα φευγουν τα λιπη; ναι οκ φοβερη η ευκολια της δεν λερωνει τοσο η ψησταρια αλλα μηπως το αποτελεσμα ειναι κατι σαν σχαροτηγανο; οπως και με τις μεμβρανες επισης..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δες μια τα παρακάτω 

https://www.nytimes.com/2014/06/25/dining/how-to-make-a-great-burger.html

https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-07-02/how-to-best-grill-burgers-don-t-say-top-chefs

https://www.cnet.com/home/yard-and-outdoors/reasons-you-should-grill-burgers-in-a-cast-iron-skillet/

Ο καλύτερος/πιο γευστικός τρόπος για να ψήσεις ένα Burger είναι σε πλάκα. Από εκεί και πέρα, προφανώς μπορεί να ψηθεί και πάνω στην σχάρα απευθείας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, energy52 είπε

Καλημερα! βρε παιδια, στην πλακα φευγουν τα λιπη; ναι οκ φοβερη η ευκολια της δεν λερωνει τοσο η ψησταρια αλλα μηπως το αποτελεσμα ειναι κατι σαν σχαροτηγανο; οπως και με τις μεμβρανες επισης..

Θα συμφωνήσω ... Για αυτό και προτιμώ προσωπικά την Σχάρα...αλλά περί ορέξεις κολοκυθόπιτα που λέει και ο λαός...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...