virginkiller Δημοσ. Τρίτη στις 09:25 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:25 μμ 2 hours ago, vins said: Δυστυχώς δε βολεύουν γιατί θέλω να είναι ολο ινοξ! Θα έχει και νερό; Κάτι ελαφρύ γιατί έπαιξαν τα νεύρα μου σήμερα και χρειάζεται κρέας 5
vins Δημοσ. Τρίτη στις 10:19 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:19 μμ 53 minutes ago, virginkiller said: Θα έχει και νερό; Κάτι ελαφρύ γιατί έπαιξαν τα νεύρα μου σήμερα και χρειάζεται κρέας Ωραίος! Θα είναι σε εξωτερικό χώρο και θα προετοιμάζονται σούβλες κοντοσούβλια κλπ, οπότε θέλω μετά να ξεπλένω με λάστιχο..
SagoniasSlutRos Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 13 ώρες πριν, vins είπε Τα πόδια έχουν ντίζες μέσα ε; Καλημέρα, εχουν σπειρωμα για να βιδωνουν οι ροδες. 1
michkal91 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Καλησπέρα σας Αναμεσα στις παρακατω 3 ψησταριες λογω περιορισμένου χωρου εκει που θα τοποθετηθεί , ποια θα επιλέγατε ; 1) Weber Spirit II E-210 GBS Ψησταριά Υγραερίου Σχάρας 51x46εκ. με 2 Εστίες 7.77kW 2) Ψησταριά Υγραερίου Jamestown Maddox 3.1 με Μαντέμι 3) Ψησταριά Υγραερίου Performance PRO S 2 - Char-Broil Εχετε να προτείνετε και καποια αλλη στις διαστασεις αυτες;
SagoniasSlutRos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 3 ώρες πριν, michkal91 είπε Καλησπέρα σας Αναμεσα στις παρακατω 3 ψησταριες λογω περιορισμένου χωρου εκει που θα τοποθετηθεί , ποια θα επιλέγατε ; 1) Weber Spirit II E-210 GBS Ψησταριά Υγραερίου Σχάρας 51x46εκ. με 2 Εστίες 7.77kW 2) Ψησταριά Υγραερίου Jamestown Maddox 3.1 με Μαντέμι 3) Ψησταριά Υγραερίου Performance PRO S 2 - Char-Broil Εχετε να προτείνετε και καποια αλλη στις διαστασεις αυτες; Την καινούρια weber spirit 310 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα