SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Απ ολα αυτα τα μοντερνα touch screen, παλι μονο το infrared με ενθουσιασε. 6
vins Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι οποιουδήποτε είδους καύση που γίνεται μέσα/διπλα/κοντά στο σπίτι μου σε “smart” συστήματα. Εχω δει να failάρουν σε βιομηχανικές εφαρμογές συστήματα που κοστίζουν όσο 20 summit. Επισης χαλαρώνεις σταδιακά κι εσύ με την ευκολία και τον έλεγχο και είναι ακόμα πιο πιθανό να γίνει στραβή. Αλλο πράγμα φυσικά η παρακολούθηση (η οποία μπορεί να γίνει και με smart θερμόμετρα των 50€). 2
Morosana Δημοσ. Τρίτη στις 04:45 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:45 μμ Φίλος μου έστειλε την παρακάτω φωτό και μπορώ να πω με ανησύχησε. Τι μπορεί να συνέβη; Απ' όσο μου είπε η μπουκάλα ήταν σχετικά παλιά αλλά δεν ήταν εκτεθειμένη σε ήλιο και έγινε πριν από τις μεγάλες ζέστες των τελευταίων ημερών. Τι μπορεί να έγινε ; 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. Τρίτη στις 05:03 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:03 μμ 17 λεπτά πριν, Morosana είπε Φίλος μου έστειλε την παρακάτω φωτό και μπορώ να πω με ανησύχησε. Τι μπορεί να συνέβη; Απ' όσο μου είπε η μπουκάλα ήταν σχετικά παλιά αλλά δεν ήταν εκτεθειμένη σε ήλιο και έγινε πριν από τις μεγάλες ζέστες των τελευταίων ημερών. Tην γεμιζε μονος του; 1
Morosana Δημοσ. Τρίτη στις 05:06 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:06 μμ 2 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Tην γεμιζε μονος του; Όχι η κλασσική πάρε τη παλιά δώσε μου καινούργια γεμάτη απ' όσο ξέρω
SagoniasSlutRos Δημοσ. Τρίτη στις 05:12 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:12 μμ 4 λεπτά πριν, Morosana είπε Όχι η κλασσική πάρε τη παλιά δώσε μου καινούργια γεμάτη απ' όσο ξέρω Επειδη σου ειπε οτι ηταν παλια η μπουκαλα κλπ. Θεωρητικα σε αυτες που αγοραζουμε απο επισημα πρατηρια, γινεται ελεγχος κλπ και οι παλιες μπουκαλες πανε ανακυκλωση. Καλυτερα να μιλησει μαζι τους να του πουνε που μπορει να ωφειλεται και ενημερωσε μας και μας εδω μολις μαθεις. 2
est Δημοσ. Τρίτη στις 07:18 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:18 μμ 2 ώρες πριν, Morosana είπε Φίλος μου έστειλε την παρακάτω φωτό και μπορώ να πω με ανησύχησε. Τι μπορεί να συνέβη; Απ' όσο μου είπε η μπουκάλα ήταν σχετικά παλιά αλλά δεν ήταν εκτεθειμένη σε ήλιο και έγινε πριν από τις μεγάλες ζέστες των τελευταίων ημερών. Τι μπορεί να έγινε ; Κυκλοφορεί τέτοια φιάλη στην Ελλάδα;
ilpapacha Δημοσ. Τρίτη στις 07:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:36 μμ 17 λεπτά πριν, est είπε Κυκλοφορεί τέτοια φιάλη στην Ελλάδα; Κάτω δεξιά γράφει ΕΚΟ πάντως. Τώρα αν είναι παράτυπη ή όχι είναι άλλη κουβέντα. 1
est Δημοσ. Τρίτη στις 07:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:39 μμ (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Κάτω δεξιά γράφει ΕΚΟ πάντως. Τώρα αν είναι παράτυπη ή όχι είναι άλλη κουβέντα. Όχι δεν είχα στο μυαλό μου παρατυπία. Αλλά αναρωτιέμαι πως θα μπορούσε να διατεθεί μια τέτοια φιάλη στην αγορά μετά από αναγόμωση - έλεγχο, σε τέτοια κατάσταση. Επεξ/σία Τρίτη στις 07:41 μμ από est 3
ilpapacha Δημοσ. Τρίτη στις 07:41 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:41 μμ 2 ώρες πριν, Morosana είπε Όχι η κλασσική πάρε τη παλιά δώσε μου καινούργια γεμάτη απ' όσο ξέρω Ανεξάρτητα του πάρε δώσε, έχει σημασία και αν το κατάστημα είναι όντως επίσημος συνεργάτης κάποιας/κάποιων εταιρείας/εταιρειών. Θα μπορούσε πχ να τις γέμιζε αυτό, λαθραία, και να τις δίνει στους πελάτες του. Κάτω δεξιά γράφει ΕΚΟ. Καλύτερα να επικοινωνήσει με την ίδια την εταιρεία, μέσω email, αναφέροντας τι έχει συμβεί και επισυνάπτοντας τις σχετικές φωτό καθώς και το κατάστημα που την αγόρασε. Γενικά, καλό θα είναι να επικοινωνήσει απευθείας με την εταιρεία, πχ ΕΚΟ, Coral, Petrogaz κτλ, να τους αναφέρει σε ποια περιοχή βρίσκεται ώστε να τον ενημερώσουν για τα επίσημα καταστήματα που υπάρχουν στην περιοχή. 3
est Δημοσ. Τρίτη στις 07:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:51 μμ 7 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Ανεξάρτητα του πάρε δώσε, έχει σημασία και αν το κατάστημα είναι όντως επίσημος συνεργάτης κάποιας/κάποιων εταιρείας/εταιρειών. Θα μπορούσε πχ να τις γέμιζε αυτό, λαθραία, και να τις δίνει στους πελάτες του. Κάτω δεξιά γράφει ΕΚΟ. Καλύτερα να επικοινωνήσει με την ίδια την εταιρεία, μέσω email, αναφέροντας τι έχει συμβεί και επισυνάπτοντας τις σχετικές φωτό καθώς και το κατάστημα που την αγόρασε. Γενικά, καλό θα είναι να επικοινωνήσει απευθείας με την εταιρεία, πχ ΕΚΟ, Coral, Petrogaz κτλ, να τους αναφέρει σε ποια περιοχή βρίσκεται ώστε να τον ενημερώσουν για τα επίσημα καταστήματα που υπάρχουν στην περιοχή. Παμπάλαια φιάλη πάντως που μάλλον έχει περάσει το μέγιστο χρόνο ζωής της και θα έπρεπε ισως να είχε αποσυρθεί προ πολλού. 2
vins Δημοσ. Τρίτη στις 07:52 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:52 μμ 3 hours ago, Morosana said: Φίλος μου έστειλε την παρακάτω φωτό και μπορώ να πω με ανησύχησε. Τι μπορεί να συνέβη; Απ' όσο μου είπε η μπουκάλα ήταν σχετικά παλιά αλλά δεν ήταν εκτεθειμένη σε ήλιο και έγινε πριν από τις μεγάλες ζέστες των τελευταίων ημερών. Τι μπορεί να έγινε ; Η βαλβίδα φαίνεται άθικτη, ισως υπερβολική πίεση από παραγέμισμα σε συνδυασμό με την παλαιότητα/ακαταλληλοτητα ή και κάνα χτύπημα (όχι απαραίτητα από τον φίλο σου). Δεν είμαι ειδικός, απλώς μαντεύω με βάση τη λογική. 2
F117 Δημοσ. Τρίτη στις 08:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:36 μμ 5. Πως μπορούμε να ελέγξουμε την πιστοποίηση μιας φιάλης. Οι φιάλες με ημερομηνία κατασκευής (αναγράφεται στο σώμα ή στη χειρολαβή τους) παλαιότερης των 10 ετών, πρέπει να ελέγχονται και να υποβάλλονται σε έλεγχο καταλληλότητας. Η επιβεβαίωση της διενέργειας επανελέγχου από πιστοποιημένο εργαστήριο γίνεται με τη χάραξη ανάγλυφης σφραγίδας με χρονολογία ελέγχου στη χειρολαβή της φιάλης. Η κάθε Εταιρία Εμπορίας Υγραερίου είναι υπεύθυνη να ελέγχει τις αντίστοιχες ημερομηνίες πριν από κάθε επαναπλήρωση φιαλών και να αποσύρει για επανέλεγχο τις φιάλες που δεν πληρούν το παραπάνω κριτήριο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα