virginkiller Δημοσ. Σάββατο στις 03:42 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:42 μμ 20 hours ago, vins said: Μόνο στας Αθήνας τα έχετε αυτά! Εμεις στη φτωχομάνα Β. Ελλάδα με το κυαλι 😁 Πολυ καλή ευκαιρία και το μάθημα ακόμα και για προχωρημένους! Που να δεις εδώ στη Μεγαλόνησο 1
est Δημοσ. Σάββατο στις 05:00 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:00 μμ 1 ώρα πριν, virginkiller είπε Που να δεις εδώ στη Μεγαλόνησο Τουλάχιστον, σας επισκέφτηκαν οι Καρδιτσιώτες 😂 2
ilpapacha Δημοσ. Σάββατο στις 05:48 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:48 μμ Από το event της Weber στο grillme Υπήρχε και έκπτωση 15% σε όλα τα προϊόντα της. 3
virginkiller Δημοσ. Σάββατο στις 08:01 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:01 μμ 3 hours ago, est said: Τουλάχιστον, σας επισκέφτηκαν οι Καρδιτσιώτες 😂 Καλέ που είναι ο αη Βλάσης 😂😂 Στη μέση του πουθενά πήγαν; 2
est Δημοσ. Σάββατο στις 08:21 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:21 μμ 13 λεπτά πριν, virginkiller είπε Καλέ που είναι ο αη Βλάσης 😂😂 Στη μέση του πουθενά πήγαν; Business is business ... Ακόμα και στη μέση του πουθενά 😄 20250614.mp4 3
psycho Δημοσ. Κυριακή στις 02:01 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:01 πμ On 27/05/2025 at 11:00, sndev said: Τεχνικά το γκάζι βγαίνει απο το καυστήρα κατω απο τη φλόγα, οτι περνάει απο το μάτι ειναι αδύνατον να μην γίνει καύση.. Άρα για εμένα μήπως εχει διαρροή σε σημειο που δε περνάει απο το ματι; 2 χρόνια με υπέρυθρο θέμα μυρωδιάς δεν έχω. Μια αλλη βλακεια να πω γτ ειπες έχεις ναπολεον.. αν θυμάμαι καλά,έρχεται με κατι προστατευτικες μεμβράνες για γρατζουνιες κ νομιζω ειχε κ στον καυστήρα στο υπέρυθρο, τις εχεις αφαιρέσει ; Τελικά άλλαξα το ρυθμιστή με τον σωστό δεν ξαναπαρατηρησα θέμα μυρωδιάς. Ίσως να ήταν και οι μεμβράνες δεν το θυμάμαι να σου πως την αλήθεια... Για κάλυμμα rogue 425 SE τι υπάρχει; Θέλω να την σκεπάζω με ανοιχτά τα πλαϊνά. Νομίζω το 100αρι της μαμάς κουκούλας είναι υπερβολή.
G.bar Δημοσ. Κυριακή στις 07:37 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:37 πμ 5 ώρες πριν, psycho είπε Τελικά άλλαξα το ρυθμιστή με τον σωστό δεν ξαναπαρατηρησα θέμα μυρωδιάς. Ίσως να ήταν και οι μεμβράνες δεν το θυμάμαι να σου πως την αλήθεια... Για κάλυμμα rogue 425 SE τι υπάρχει; Θέλω να την σκεπάζω με ανοιχτά τα πλαϊνά. Νομίζω το 100αρι της μαμάς κουκούλας είναι υπερβολή. Στον Σκλαβενίτη 15€ μια χαρά αδιάβροχο κάλυμμα για ψησταριές.
est Δημοσ. Κυριακή στις 09:41 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:41 πμ 7 ώρες πριν, psycho είπε ...... Για κάλυμμα rogue 425 SE τι υπάρχει; Θέλω να την σκεπάζω με ανοιχτά τα πλαϊνά. Νομίζω το 100αρι της μαμάς κουκούλας είναι υπερβολή. Όμως, τ' αξίζει, έτσι; 😏
Tsino Δημοσ. Κυριακή στις 10:31 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:31 πμ Χθεσινό tri-tip, από Ελληνική μοσχιδα... 7
AristidisZ Δημοσ. Κυριακή στις 12:15 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:15 μμ Έχω χοιρινά σνίτσελ, παίζει να κάνω κάτι με τη ψησταριά ή θα τα καταστρέψω;
psycho Δημοσ. Κυριακή στις 01:33 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:33 μμ 3 hours ago, Tsino said: Χθεσινό tri-tip, από Ελληνική μοσχιδα... Για πες πως ήταν και από που το πήρες; Γενικά και το tri-tip της devesa είναι φανταστικό αργεντινικο με ενδομυϊκό λίπος στα 17 ευρώ το κιλό αν θυμάμαι καλά. 3 hours ago, est said: Όμως, τ' αξίζει, έτσι; 😏 Το γκριλ ναι αξίζει να ρίξεις 💰για το κάλυμμα είμαι σκεπτικός, από κάπου πρέπει να κόψεις. Δεν το θεωρώ απαραίτητο αλλά αν λείψεις 5-6 μέρες γίνεται χαμός από την σκόνη. 5 hours ago, G.bar said: Στον Σκλαβενίτη 15€ μια χαρά αδιάβροχο κάλυμμα για ψησταριές. Θα την χωραει; Δεν το βρήκα στο website του Σκλαβενίτη. Βρίσκω κάποιες Bormann με 34 ευρώ αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος.
est Δημοσ. Κυριακή στις 02:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:29 μμ (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, psycho είπε .... Το γκριλ ναι αξίζει να ρίξεις 💰για το κάλυμμα είμαι σκεπτικός, από κάπου πρέπει να κόψεις. Δεν το θεωρώ απαραίτητο αλλά αν λείψεις 5-6 μέρες γίνεται χαμός από την σκόνη. .... Ναι αυτό εννοώ ότι τ' αξίζει. Αν αγόραζα ένα τέτοιο εργαλείο και έπρεπε να επιλέξω ένα μόνο γνήσιο αξεσουάρ, αυτό θα ήταν οπωσδήποτε το δικό του κάλυμμα. Πέρα από τους πρακτικούς λόγους που είναι μάλλον περιττό να σχολιάσουμε, θα είχα την ψησταριά σκεπασμένη ή όχι και θα χαιρόμουν το ίδιο να τη βλέπω 😄 YouCut_20250615_1425.mp4 Επεξ/σία Κυριακή στις 02:30 μμ από est
ventic139 Δημοσ. Κυριακή στις 08:40 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:40 μμ Στις 13/6/2025 στις 7:52 ΜΜ, est είπε Εγώ έχω μελέτη 🔥 στο σπίτι ... 😁 Screenrecorder-2025-06-13-19-45-09-141.mp4 1.69 MB · 0 downloads Πως κοντρολάρεις τη φλόγα σε αυτές τις περιπτώσεις; Εμένα μια φορά βγήκε πάνω από το καπάκι 😂 1
est Δημοσ. Κυριακή στις 09:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:21 μμ 37 λεπτά πριν, ventic139 είπε Πως κοντρολάρεις τη φλόγα σε αυτές τις περιπτώσεις; Εμένα μια φορά βγήκε πάνω από το καπάκι 😂 Χρησιμοποιώντας ακόμα, περιστασιακά έστω, μια πολύ παλιά.ψησταρια αερίου με πέτρες λάβας, η αποφυγή αναφλέξεων σε οποιαδήποτε άλλη , φαντάζει εύκολη υπόθεση 😁 Εδώ, η ψησταριά ήταν πεντακάθαρη και το καπάκι συνέχεια κλειστό. Αν χρειαζόταν, θα χαμήλωνα τους καυστήρες και θα μετακινούσα ίσως, τα κρέατα στη σχάρα. Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, γούσταρα να αρπάξουν και λίγο 🥴
SagoniasSlutRos Δημοσ. Κυριακή στις 09:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:50 μμ (επεξεργασμένο) Μετά το χθεσινό weber academy, είπα να φτιάξω ένα κοτοπουλάκι σήμερα. Αυτό που έμαθα είναι να εξαρθρωνω τις κλειδώσεις στα μπούτια για να ψήνονται πιο καλά. Μπήκε ένα ένα κομμάτι κερασιά για γεύση, αλλά δεν κατάλαβα κάτι. Γενικά ήταν ωραίο event από το Grill me, αφού είχε το διαδραστικό αυτό στυλ, να μάθεις, να ρωτήσεις, να ετοιμάσεις και να ψήσεις. Δεν ήταν απλά να μαζευτούμε να φάμε και να πιούμε. Μπήκε ένα ένα κομμάτι κερασιά για γεύση, αλλά δεν κατάλαβα κάτι. Επεξ/σία Κυριακή στις 10:19 μμ από SagoniasSlutRos 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα