AristidisZ Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Έχω χοιρινά σνίτσελ, παίζει να κάνω κάτι με τη ψησταριά ή θα τα καταστρέψω;
psycho Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 3 hours ago, Tsino said: Χθεσινό tri-tip, από Ελληνική μοσχιδα... Για πες πως ήταν και από που το πήρες; Γενικά και το tri-tip της devesa είναι φανταστικό αργεντινικο με ενδομυϊκό λίπος στα 17 ευρώ το κιλό αν θυμάμαι καλά. 3 hours ago, est said: Όμως, τ' αξίζει, έτσι; 😏 Το γκριλ ναι αξίζει να ρίξεις 💰για το κάλυμμα είμαι σκεπτικός, από κάπου πρέπει να κόψεις. Δεν το θεωρώ απαραίτητο αλλά αν λείψεις 5-6 μέρες γίνεται χαμός από την σκόνη. 5 hours ago, G.bar said: Στον Σκλαβενίτη 15€ μια χαρά αδιάβροχο κάλυμμα για ψησταριές. Θα την χωραει; Δεν το βρήκα στο website του Σκλαβενίτη. Βρίσκω κάποιες Bormann με 34 ευρώ αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος.
est Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, psycho είπε .... Το γκριλ ναι αξίζει να ρίξεις 💰για το κάλυμμα είμαι σκεπτικός, από κάπου πρέπει να κόψεις. Δεν το θεωρώ απαραίτητο αλλά αν λείψεις 5-6 μέρες γίνεται χαμός από την σκόνη. .... Ναι αυτό εννοώ ότι τ' αξίζει. Αν αγόραζα ένα τέτοιο εργαλείο και έπρεπε να επιλέξω ένα μόνο γνήσιο αξεσουάρ, αυτό θα ήταν οπωσδήποτε το δικό του κάλυμμα. Πέρα από τους πρακτικούς λόγους που είναι μάλλον περιττό να σχολιάσουμε, θα είχα την ψησταριά σκεπασμένη ή όχι και θα χαιρόμουν το ίδιο να τη βλέπω 😄 YouCut_20250615_1425.mp4 Επεξ/σία 15 Ιουνίου από est
ventic139 Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Στις 13/6/2025 στις 7:52 ΜΜ, est είπε Εγώ έχω μελέτη 🔥 στο σπίτι ... 😁 Screenrecorder-2025-06-13-19-45-09-141.mp4 1.69 MB · 0 downloads Πως κοντρολάρεις τη φλόγα σε αυτές τις περιπτώσεις; Εμένα μια φορά βγήκε πάνω από το καπάκι 😂 1
est Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 37 λεπτά πριν, ventic139 είπε Πως κοντρολάρεις τη φλόγα σε αυτές τις περιπτώσεις; Εμένα μια φορά βγήκε πάνω από το καπάκι 😂 Χρησιμοποιώντας ακόμα, περιστασιακά έστω, μια πολύ παλιά.ψησταρια αερίου με πέτρες λάβας, η αποφυγή αναφλέξεων σε οποιαδήποτε άλλη , φαντάζει εύκολη υπόθεση 😁 Εδώ, η ψησταριά ήταν πεντακάθαρη και το καπάκι συνέχεια κλειστό. Αν χρειαζόταν, θα χαμήλωνα τους καυστήρες και θα μετακινούσα ίσως, τα κρέατα στη σχάρα. Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, γούσταρα να αρπάξουν και λίγο 🥴
SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μετά το χθεσινό weber academy, είπα να φτιάξω ένα κοτοπουλάκι σήμερα. Αυτό που έμαθα είναι να εξαρθρωνω τις κλειδώσεις στα μπούτια για να ψήνονται πιο καλά. Μπήκε ένα ένα κομμάτι κερασιά για γεύση, αλλά δεν κατάλαβα κάτι. Γενικά ήταν ωραίο event από το Grill me, αφού είχε το διαδραστικό αυτό στυλ, να μάθεις, να ρωτήσεις, να ετοιμάσεις και να ψήσεις. Δεν ήταν απλά να μαζευτούμε να φάμε και να πιούμε. Μπήκε ένα ένα κομμάτι κερασιά για γεύση, αλλά δεν κατάλαβα κάτι. Επεξ/σία 15 Ιουνίου από SagoniasSlutRos 5
ventic139 Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 57 λεπτά πριν, est είπε Χρησιμοποιώντας ακόμα, περιστασιακά έστω, μια πολύ παλιά.ψησταρια αερίου με πέτρες λάβας, η αποφυγή αναφλέξεων σε οποιαδήποτε άλλη , φαντάζει εύκολη υπόθεση 😁 Εδώ, η ψησταριά ήταν πεντακάθαρη και το καπάκι συνέχεια κλειστό. Αν χρειαζόταν, θα χαμήλωνα τους καυστήρες και θα μετακινούσα ίσως, τα κρέατα στη σχάρα. Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, γούσταρα να αρπάξουν και λίγο 🥴 Ίσως φταίει ότι έχω τη naterial που οκ δε είναι και Α ποιότητα; γιατί και με κλειστό καπάκι και με σχετικά χαμηλά τη φωτιά και προφανώς καθαρισμένη πχ αν ψησω κανένα αρνί παιδάκι γίνεται της Μάμαλης 😂
Tsino Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 8 hours ago, psycho said: Για πες πως ήταν και από που το πήρες; Γενικά και το tri-tip της devesa είναι φανταστικό αργεντινικο με ενδομυϊκό λίπος στα 17 ευρώ το κιλό αν θυμάμαι καλά. Από το χασαπη μου εδώ στο σπιτι. Παρά πολύ καλό. Γενικά το θηλυκό μοσχάρι είναι πολύ πιο νοστιμο... Όπου το βρείτε δοκιμάστε το... βέβαια είναι και πιο σπάνιο γιατί τα θηλυκά τα κρατάνε για αναπαραγωγή η για το γάλα... Και της Devesa καλό Επεξ/σία 15 Ιουνίου από Tsino
virginkiller Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 2 hours ago, SagoniasSlutRos said: Μετά το χθεσινό weber academy, είπα να φτιάξω ένα κοτοπουλάκι σήμερα. Αυτό που έμαθα είναι να εξαρθρωνω τις κλειδώσεις στα μπούτια για να ψήνονται πιο καλά. Μπήκε ένα ένα κομμάτι κερασιά για γεύση, αλλά δεν κατάλαβα κάτι. Γενικά ήταν ωραίο event από το Grill me, αφού είχε το διαδραστικό αυτό στυλ, να μάθεις, να ρωτήσεις, να ετοιμάσεις και να ψήσεις. Δεν ήταν απλά να μαζευτούμε να φάμε και να πιούμε. Μπήκε ένα ένα κομμάτι κερασιά για γεύση, αλλά δεν κατάλαβα κάτι. Τι εννοείς; Σπας εκεί στην ένωση δηλαδή;
sndev Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 18 minutes ago, virginkiller said: Τι εννοείς; Σπας εκεί στην ένωση δηλαδή; Ηθελα κ εγώ να ρωτήσω αλλα οποιαδήποτε περιγραφή εκτός live video , πως τσακίζεις τα γονατα της κοτας δεν θα είναι αποδεκτό 3
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 24 λεπτά πριν, sndev είπε Ηθελα κ εγώ να ρωτήσω αλλα οποιαδήποτε περιγραφή εκτός live video , πως τσακίζεις τα γονατα της κοτας δεν θα είναι αποδεκτό Τα γυρίζεις ανάποδα ρε, μέχρι να κανεις εξαρθρωση. Δεν σπας κόκαλα. 3
virginkiller Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου ναι ναι αυτο εννουσα. ναις. ωραια θα το εφαρμόσω ευχαριστώ 1
ilpapacha Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 7 ώρες πριν, vins είπε Για τους φίλους της πίτσας (από τα lidl) από 23.06 Για κάποιον λόγο, θεωρώ ότι η παρένθεση έχει τοποθετηθεί στο σωστό σημείο της πρότασης. Δεν ξέρω αν ήταν εσκεμμένο ή όχι. 1 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα