ventic139 Δημοσ. Κυριακή στις 10:19 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:19 μμ 57 λεπτά πριν, est είπε Χρησιμοποιώντας ακόμα, περιστασιακά έστω, μια πολύ παλιά.ψησταρια αερίου με πέτρες λάβας, η αποφυγή αναφλέξεων σε οποιαδήποτε άλλη , φαντάζει εύκολη υπόθεση 😁 Εδώ, η ψησταριά ήταν πεντακάθαρη και το καπάκι συνέχεια κλειστό. Αν χρειαζόταν, θα χαμήλωνα τους καυστήρες και θα μετακινούσα ίσως, τα κρέατα στη σχάρα. Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, γούσταρα να αρπάξουν και λίγο 🥴 Ίσως φταίει ότι έχω τη naterial που οκ δε είναι και Α ποιότητα; γιατί και με κλειστό καπάκι και με σχετικά χαμηλά τη φωτιά και προφανώς καθαρισμένη πχ αν ψησω κανένα αρνί παιδάκι γίνεται της Μάμαλης 😂
Tsino Δημοσ. Κυριακή στις 10:25 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:25 μμ (επεξεργασμένο) 8 hours ago, psycho said: Για πες πως ήταν και από που το πήρες; Γενικά και το tri-tip της devesa είναι φανταστικό αργεντινικο με ενδομυϊκό λίπος στα 17 ευρώ το κιλό αν θυμάμαι καλά. Από το χασαπη μου εδώ στο σπιτι. Παρά πολύ καλό. Γενικά το θηλυκό μοσχάρι είναι πολύ πιο νοστιμο... Όπου το βρείτε δοκιμάστε το... βέβαια είναι και πιο σπάνιο γιατί τα θηλυκά τα κρατάνε για αναπαραγωγή η για το γάλα... Και της Devesa καλό Επεξ/σία Κυριακή στις 10:25 μμ από Tsino
virginkiller Δημοσ. Δευτέρα στις 12:03 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:03 πμ 2 hours ago, SagoniasSlutRos said: Μετά το χθεσινό weber academy, είπα να φτιάξω ένα κοτοπουλάκι σήμερα. Αυτό που έμαθα είναι να εξαρθρωνω τις κλειδώσεις στα μπούτια για να ψήνονται πιο καλά. Μπήκε ένα ένα κομμάτι κερασιά για γεύση, αλλά δεν κατάλαβα κάτι. Γενικά ήταν ωραίο event από το Grill me, αφού είχε το διαδραστικό αυτό στυλ, να μάθεις, να ρωτήσεις, να ετοιμάσεις και να ψήσεις. Δεν ήταν απλά να μαζευτούμε να φάμε και να πιούμε. Μπήκε ένα ένα κομμάτι κερασιά για γεύση, αλλά δεν κατάλαβα κάτι. Τι εννοείς; Σπας εκεί στην ένωση δηλαδή;
sndev Δημοσ. Δευτέρα στις 12:22 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:22 πμ 18 minutes ago, virginkiller said: Τι εννοείς; Σπας εκεί στην ένωση δηλαδή; Ηθελα κ εγώ να ρωτήσω αλλα οποιαδήποτε περιγραφή εκτός live video , πως τσακίζεις τα γονατα της κοτας δεν θα είναι αποδεκτό 3
SagoniasSlutRos Δημοσ. Δευτέρα στις 12:53 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:53 πμ 24 λεπτά πριν, sndev είπε Ηθελα κ εγώ να ρωτήσω αλλα οποιαδήποτε περιγραφή εκτός live video , πως τσακίζεις τα γονατα της κοτας δεν θα είναι αποδεκτό Τα γυρίζεις ανάποδα ρε, μέχρι να κανεις εξαρθρωση. Δεν σπας κόκαλα. 3
virginkiller Δημοσ. Δευτέρα στις 01:04 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:04 πμ ναι ναι αυτο εννουσα. ναις. ωραια θα το εφαρμόσω ευχαριστώ 1
vins Δημοσ. Δευτέρα στις 01:35 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:35 πμ Για τους φίλους της πίτσας (από τα lidl) από 23.06 4 2
ilpapacha Δημοσ. Δευτέρα στις 08:50 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:50 πμ 7 ώρες πριν, vins είπε Για τους φίλους της πίτσας (από τα lidl) από 23.06 Για κάποιον λόγο, θεωρώ ότι η παρένθεση έχει τοποθετηθεί στο σωστό σημείο της πρότασης. Δεν ξέρω αν ήταν εσκεμμένο ή όχι. 1 3
vins Δημοσ. Δευτέρα στις 09:01 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:01 πμ 10 minutes ago, ilpapacha said: Για κάποιον λόγο, θεωρώ ότι η παρένθεση έχει τοποθετηθεί στο σωστό σημείο της πρότασης. Δεν ξέρω αν ήταν εσκεμμένο ή όχι. Ω ναι 😁 2
johnniek13 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:55 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:55 πμ 2 hours ago, ilpapacha said: Για κάποιον λόγο, θεωρώ ότι η παρένθεση έχει τοποθετηθεί στο σωστό σημείο της πρότασης. Δεν ξέρω αν ήταν εσκεμμένο ή όχι. Θεωρεις οτι θα ειναι χειροτερη απο μια πιτσα που εχει ψηθει σε οικιακο φουρνο? Ειδα διαφορα βιντεο στα οποια πιανει 400 βαθμους και ψηνει σε λιγοτερο απο 3 λεπτα με ικανοποιητικα αποτελεσματα. αρα γιατι οχι? Τουλαχιστον απο αποψη οικονομιας σιγουρα εχει αποδοση αν θελει προθερμανση 15 λεπτα και μετα εχεις 4 πιτσες σε αλλα 15 λεπτα. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. Δευτέρα στις 11:12 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:12 πμ 9 λεπτά πριν, johnniek13 είπε Θεωρεις οτι θα ειναι χειροτερη απο μια πιτσα που εχει ψηθει σε οικιακο φουρνο? Ειδα διαφορα βιντεο στα οποια πιανει 400 βαθμους και ψηνει σε λιγοτερο απο 3 λεπτα με ικανοποιητικα αποτελεσματα. αρα γιατι οχι? Τουλαχιστον απο αποψη οικονομιας σιγουρα εχει αποδοση αν θελει προθερμανση 15 λεπτα και μετα εχεις 4 πιτσες σε αλλα 15 λεπτα. Δεν ειναι μονο ο φουρνος, ειναι και η συνταγη και η τεχνικη κλπ. Αν ψαχτεις θα κανεις καλες πιτσες μετα απο δοκιμες. Αλλα θα θελει αρκετη δουλεια να το βρεις και να ξερεις οτι θα εχεις περιορισμους. Παρτο να πειραματιστεις και αν σου αρεσει το συγκεκριμενο αθλημα πας σε κατι καλυτερο μετα. Θα εχεις πεταξει απλα 100ευρω. 1
johnniek13 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:17 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:17 πμ (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Δεν ειναι μονο ο φουρνος, ειναι και η συνταγη και η τεχνικη κλπ. Αν ψαχτεις θα κανεις καλες πιτσες μετα απο δοκιμες. Αλλα θα θελει αρκετη δουλεια να το βρεις και να ξερεις οτι θα εχεις περιορισμους. Παρτο να πειραματιστεις και αν σου αρεσει το συγκεκριμενο αθλημα πας σε κατι καλυτερο μετα. Θα εχεις πεταξει απλα 100ευρω. Εγω φτιαχνω στην Ναπολεον βαζοντας εσωτερικα ανοξειδωτο καπακι και γινονται πολυ καλες. Σκεφτομαι αυτο ομως για το διαμερισμα στη θαλασσα που εχω μεγαλη βεραντα και δεν εχω ουτε θα βαλω ψησταρια. Με 1 φιαλη θα περναω 2-3 χρονια και δεν θα ζοριζω και τον ηλ. φουρνο. Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:17 πμ από johnniek13
ilpapacha Δημοσ. Δευτέρα στις 12:32 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:32 μμ 1 ώρα πριν, johnniek13 είπε Θεωρεις οτι θα ειναι χειροτερη απο μια πιτσα που εχει ψηθει σε οικιακο φουρνο? Ειδα διαφορα βιντεο στα οποια πιανει 400 βαθμους και ψηνει σε λιγοτερο απο 3 λεπτα με ικανοποιητικα αποτελεσματα. αρα γιατι οχι? Τουλαχιστον απο αποψη οικονομιας σιγουρα εχει αποδοση αν θελει προθερμανση 15 λεπτα και μετα εχεις 4 πιτσες σε αλλα 15 λεπτα. Το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει με τον φούρνο. Εξάλλου υπάρχουν παρόμοιοι, με αντίστοιχα χαμηλές τιμές, οι περισσότεροι στην Αμερική, όπου τα άτομα που τους έχουν αγοράσει και χρησιμοποιήσει, έχουν καλά αποτελέσματα.
vins Δημοσ. Δευτέρα στις 04:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:52 μμ 5 hours ago, johnniek13 said: Εγω φτιαχνω στην Ναπολεον βαζοντας εσωτερικα ανοξειδωτο καπακι και γινονται πολυ καλες. Σκεφτομαι αυτο ομως για το διαμερισμα στη θαλασσα που εχω μεγαλη βεραντα και δεν εχω ουτε θα βαλω ψησταρια. Με 1 φιαλη θα περναω 2-3 χρονια και δεν θα ζοριζω και τον ηλ. φουρνο. Μια χαρά θα είναι, πλακίτσα έκανα! Ειδα κι εγώ κάνα 2 βίντεο και για τα λεφτά της φαίνεται πολύ καλή.
fysikos Δημοσ. Δευτέρα στις 05:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:34 μμ Αυτος ο ελιτισμος περι μαρκας να ελειπε θα ηταν όλα καλυτερα. Γεμισαμε mastechef εδω περα που αν δεν ψησουν σε broil king και πανω δεν βγαινει καλο το κρεας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα