Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, est είπε

Χρησιμοποιώντας ακόμα, περιστασιακά έστω, μια πολύ παλιά.ψησταρια αερίου με πέτρες λάβας, η αποφυγή αναφλέξεων σε οποιαδήποτε άλλη , φαντάζει εύκολη υπόθεση 😁

Εδώ, η ψησταριά ήταν πεντακάθαρη και το καπάκι συνέχεια κλειστό. Αν χρειαζόταν, θα χαμήλωνα τους καυστήρες και θα μετακινούσα ίσως, τα κρέατα στη σχάρα. Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, γούσταρα να αρπάξουν και λίγο 🥴

Ίσως φταίει ότι έχω τη naterial που οκ δε είναι και Α ποιότητα; 
γιατί και με κλειστό καπάκι και με σχετικά χαμηλά τη φωτιά και προφανώς καθαρισμένη πχ αν ψησω κανένα αρνί παιδάκι γίνεται της Μάμαλης 😂

  • Απαντ. 22,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2463

  • ilpapacha

    2154

  • sndev

    1154

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, psycho said:

Για πες πως ήταν και από που το πήρες;

Γενικά και το tri-tip της devesa είναι φανταστικό αργεντινικο με ενδομυϊκό λίπος στα 17 ευρώ το κιλό αν θυμάμαι καλά. 

 

Από το χασαπη μου εδώ στο σπιτι. Παρά πολύ καλό. Γενικά το θηλυκό μοσχάρι είναι πολύ πιο νοστιμο... Όπου το βρείτε δοκιμάστε το... βέβαια είναι και πιο σπάνιο γιατί τα θηλυκά τα κρατάνε για αναπαραγωγή η για το γάλα... 

 

Και της Devesa καλό 

Επεξ/σία από Tsino
Δημοσ.
2 hours ago, SagoniasSlutRos said:

Μετά το χθεσινό weber academy, είπα να φτιάξω ένα κοτοπουλάκι σήμερα. Αυτό που έμαθα είναι να εξαρθρωνω τις κλειδώσεις στα μπούτια για να ψήνονται πιο καλά. 

Μπήκε ένα ένα κομμάτι κερασιά για γεύση, αλλά δεν κατάλαβα κάτι. 

20250615_171349.jpg

Γενικά ήταν ωραίο event από το Grill me, αφού είχε το διαδραστικό αυτό στυλ, να μάθεις, να ρωτήσεις, να ετοιμάσεις και να ψήσεις. Δεν ήταν απλά να μαζευτούμε να φάμε και να πιούμε. 

Μπήκε ένα ένα κομμάτι κερασιά για γεύση, αλλά δεν κατάλαβα κάτι. 

Τι εννοείς; Σπας εκεί στην ένωση δηλαδή; 

Δημοσ.
18 minutes ago, virginkiller said:

Τι εννοείς; Σπας εκεί στην ένωση δηλαδή; 

Ηθελα κ εγώ να ρωτήσω αλλα οποιαδήποτε περιγραφή εκτός live video , πως τσακίζεις τα γονατα  της κοτας δεν θα  είναι αποδεκτό 

  • Haha 3
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, sndev είπε

Ηθελα κ εγώ να ρωτήσω αλλα οποιαδήποτε περιγραφή εκτός live video , πως τσακίζεις τα γονατα  της κοτας δεν θα  είναι αποδεκτό 

Τα γυρίζεις ανάποδα ρε, μέχρι να κανεις εξαρθρωση. Δεν σπας κόκαλα. 

 

Screenshot_20250616_005157_Chrome.jpg

  • Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, vins είπε

Για τους φίλους της πίτσας (από τα lidl) από 23.06

 

IMG_7296.jpeg

Για κάποιον λόγο, θεωρώ ότι η παρένθεση έχει τοποθετηθεί στο σωστό σημείο της πρότασης. Δεν ξέρω αν ήταν εσκεμμένο ή όχι.

  • Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
10 minutes ago, ilpapacha said:

Για κάποιον λόγο, θεωρώ ότι η παρένθεση έχει τοποθετηθεί στο σωστό σημείο της πρότασης. Δεν ξέρω αν ήταν εσκεμμένο ή όχι.

Ω ναι 😁

  • Haha 2
Δημοσ.
2 hours ago, ilpapacha said:

Για κάποιον λόγο, θεωρώ ότι η παρένθεση έχει τοποθετηθεί στο σωστό σημείο της πρότασης. Δεν ξέρω αν ήταν εσκεμμένο ή όχι.

Θεωρεις οτι θα ειναι χειροτερη απο μια πιτσα που εχει ψηθει σε οικιακο φουρνο?

Ειδα διαφορα βιντεο στα οποια πιανει 400 βαθμους και ψηνει σε λιγοτερο απο 3 λεπτα με ικανοποιητικα αποτελεσματα.

αρα γιατι οχι? Τουλαχιστον απο αποψη οικονομιας σιγουρα εχει αποδοση αν θελει προθερμανση 15 λεπτα και μετα εχεις 4 πιτσες σε αλλα 15 λεπτα. 

 

  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, johnniek13 είπε

Θεωρεις οτι θα ειναι χειροτερη απο μια πιτσα που εχει ψηθει σε οικιακο φουρνο?

Ειδα διαφορα βιντεο στα οποια πιανει 400 βαθμους και ψηνει σε λιγοτερο απο 3 λεπτα με ικανοποιητικα αποτελεσματα.

αρα γιατι οχι? Τουλαχιστον απο αποψη οικονομιας σιγουρα εχει αποδοση αν θελει προθερμανση 15 λεπτα και μετα εχεις 4 πιτσες σε αλλα 15 λεπτα. 

 

Δεν ειναι μονο ο φουρνος, ειναι και η συνταγη και η τεχνικη κλπ. Αν ψαχτεις θα κανεις καλες πιτσες μετα απο δοκιμες. Αλλα θα θελει αρκετη δουλεια να το βρεις και να ξερεις οτι θα εχεις περιορισμους. Παρτο να πειραματιστεις και αν σου αρεσει το συγκεκριμενο αθλημα πας σε κατι καλυτερο μετα. Θα εχεις πεταξει απλα 100ευρω.

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Δεν ειναι μονο ο φουρνος, ειναι και η συνταγη και η τεχνικη κλπ. Αν ψαχτεις θα κανεις καλες πιτσες μετα απο δοκιμες. Αλλα θα θελει αρκετη δουλεια να το βρεις και να ξερεις οτι θα εχεις περιορισμους. Παρτο να πειραματιστεις και αν σου αρεσει το συγκεκριμενο αθλημα πας σε κατι καλυτερο μετα. Θα εχεις πεταξει απλα 100ευρω.

Εγω φτιαχνω στην Ναπολεον βαζοντας εσωτερικα ανοξειδωτο καπακι και γινονται πολυ καλες.

Σκεφτομαι αυτο ομως για το διαμερισμα στη θαλασσα που εχω μεγαλη βεραντα και δεν εχω ουτε θα βαλω ψησταρια. Με 1 φιαλη θα περναω 2-3 χρονια και δεν θα ζοριζω και τον ηλ. φουρνο.

Επεξ/σία από johnniek13
Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnniek13 είπε

Θεωρεις οτι θα ειναι χειροτερη απο μια πιτσα που εχει ψηθει σε οικιακο φουρνο?

Ειδα διαφορα βιντεο στα οποια πιανει 400 βαθμους και ψηνει σε λιγοτερο απο 3 λεπτα με ικανοποιητικα αποτελεσματα.

αρα γιατι οχι? Τουλαχιστον απο αποψη οικονομιας σιγουρα εχει αποδοση αν θελει προθερμανση 15 λεπτα και μετα εχεις 4 πιτσες σε αλλα 15 λεπτα. 

 

Το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει με τον φούρνο. Εξάλλου υπάρχουν παρόμοιοι, με αντίστοιχα χαμηλές τιμές, οι περισσότεροι στην Αμερική, όπου τα άτομα που τους έχουν αγοράσει και χρησιμοποιήσει, έχουν καλά αποτελέσματα.

Δημοσ.
5 hours ago, johnniek13 said:

Εγω φτιαχνω στην Ναπολεον βαζοντας εσωτερικα ανοξειδωτο καπακι και γινονται πολυ καλες.

Σκεφτομαι αυτο ομως για το διαμερισμα στη θαλασσα που εχω μεγαλη βεραντα και δεν εχω ουτε θα βαλω ψησταρια. Με 1 φιαλη θα περναω 2-3 χρονια και δεν θα ζοριζω και τον ηλ. φουρνο.

Μια χαρά θα είναι, πλακίτσα έκανα!

Ειδα κι εγώ κάνα 2 βίντεο και για τα λεφτά της φαίνεται πολύ καλή.

Δημοσ.

Αυτος ο ελιτισμος περι μαρκας να ελειπε θα ηταν όλα καλυτερα. Γεμισαμε mastechef εδω περα που αν δεν ψησουν σε broil king και πανω δεν βγαινει καλο το κρεας....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...