SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 19 ώρες πριν, iCyd είπε Το κόκκινο και όχι το μπλε (pizzeria); Μαγιά νωπή ή ξερή; Μην επιλέγεις με το χρώμα, αλλά με το όνομα. Το Pizzeria είναι κόκκινο στη συσκευασία του 1 κιλού και μπλε στις πιο μεγάλες. Και του κιλού ήταν μπλε πιο παλιά. Αλλά σε υγρασία 60% και ψήσιμο σε bbq ότι και να βάλεις δεν θα δεις καμία τρελή διαφορά. 17 ώρες πριν, virginkiller είπε Επειδή με τρώει ο κώλος μου και γλυκαθηκα με την Traeger που δεν πρόλαβα. Αν πάρω την Jamestown Landon θα κερδίσω τίποτα ουσιώδες σε χρηστικότητα η θεωρητικά με την prestige 500 μπορώ να το εξομοιωσω; Ξυσε τον να σου φύγει και πάρε την prestige 1 7
vins Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, ilpapacha said: Για την συγκεκριμένη, μπορεί να σου δώσει περισσότερες πληροφορίες ο @vins Έχει ξεκινήσει και σχετικό θέμα με ψησταριές πέλλετ. Σίγουρα θα μπορέσεις να καπνίσεις πιο εύκολα, κρέατα. Το πόσο συχνά θα την χρησιμοποιείς ή όχι, έχει να κάνει με το πόσο σου αρέσει ή θα σου αρέσει να καπνίζεις κρέατα. Με την ψησταριά αερίου, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάπνισμα (υπάρχουν αρκετά ποστ και σε αυτό το θέμα), όμως με μία πέλλετ ψησταριά αυτό είναι πιο εύκολο. Προσωπικά δεν είμαι φαν των πέλλετ, είτε ψησταριών είτε να κάνεις κάπνισμα με αυτά, οπότε θα σου πρότεινα να δεις κάποια Kamado ή kettle. Υπάρχουν επιλογές από σχετικά χαμηλές τιμές. @virginkiller Η landon για τα χρήματά της είναι εξαιρετική! Στην ουσία η πλακέτα της είναι ίδια με της Pit Boss. Θα χρειαστείς πιθανώς και smoke tube αν δεν είναι να την αφήσεις 8ωρα. Το θέμα είναι άλλο: Πόσο συχνά σκοπεύεις να καπνίζεις, low and slow κλπ; Ειναι θέμα προσωπικής επιλογής αφού απαντήσεις σε αυτό. Εγω θα ήθελα να τη χρησιμοποιώ πολύ περισσότερο, αλλά η οικογένεια αφενός δεν είναι τόσο φαν της γευσης και αφετέρου δεν έχουν την ανάλογη υπομονή. Την είχα πάρει γύρω στα 200€, οπότε δεν με ενδιέφερε και τόσο. Τωρα αν πάρεις τίποτα Pit Boss ή Traeger και δεν τις χρησιμοποιείς, καλύτερα να βρεις κανένα smokehouse να παίρνεις καμιά μερίδα όποτε σου έρθει η όρεξη. Ή όπως λέει ο @ilpapacha κάποιο kettle. Στη θέση σου θα έβλεπα αν με καλύπτει η Prestige πρώτα και μετά θα έκανα κίνηση. Επεξ/σία 6 Ιουλίου από vins 5
virginkiller Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 5 hours ago, SagoniasSlutRos said: Μην επιλέγεις με το χρώμα, αλλά με το όνομα. Το Pizzeria είναι κόκκινο στη συσκευασία του 1 κιλού και μπλε στις πιο μεγάλες. Και του κιλού ήταν μπλε πιο παλιά. Αλλά σε υγρασία 60% και ψήσιμο σε bbq ότι και να βάλεις δεν θα δεις καμία τρελή διαφορά. Ξυσε τον να σου φύγει και πάρε την prestige Ρε την έχω ήδη την prestige. η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πόσο συχνά θα καπνίζω. ας πούμε μια φορά το μήνα και αν. Το ξέρω ότι η prestige έχει την δυνατότητα για έμμεσο αργό και για κάπνισμα με ένα tube αλλά λέω ότι αν φάει σε υγραέριο τα κέρατα του για να το κάνει μήπως θα την κάνω απόσβεση την Landon?
vins Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 42 minutes ago, virginkiller said: Ρε την έχω ήδη την prestige. η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πόσο συχνά θα καπνίζω. ας πούμε μια φορά το μήνα και αν. Το ξέρω ότι η prestige έχει την δυνατότητα για έμμεσο αργό και για κάπνισμα με ένα tube αλλά λέω ότι αν φάει σε υγραέριο τα κέρατα του για να το κάνει μήπως θα την κάνω απόσβεση την Landon? Έναν καυστήρα στο χαμηλό θα έχεις λογικά, δε νομίζω να κάψει τα κέρατά της. Δοκιμασε για αρχή και βλέπεις! Παρε ένα μεγάλο smoke tube και ξεκίνα 1
virginkiller Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Έτσι θα γίνει θενξ! Όσο αναφορά τα Komodo. https://www.facebook.com/share/r/1AvsUyQzkR/ 1
ilpapacha Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 9 λεπτά πριν, virginkiller είπε Όσο αναφορά τα Komodo. Μια χαρά ζωάκια είναι… 1 4
virginkiller Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 47 minutes ago, ilpapacha said: Μια χαρά ζωάκια είναι… Lmao. Και διανομή Linux επίσης. 3
tzagaritos Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Ρε παιδιά υπάρχει κάποιο ειδικό κόλπο που χρειάζεται για να μπει αυτό στο λάστιχο του ρυθμιστή; Έχω συναρμολογήσει όλη την ψησταριά και δεν βρίσκω τρόπο να συνδέσω το λάστιχο από το σετ που μου έδωσαν από το leroy. Δεν έχω δοκιμάσει και τίποτα περίεργο επειδή φοβάμαι μη φθαρεί
est Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Ένας εύκολος τρόπος είναι να βυθίσεις την άκρη του σωλήνα σε ζεστό όχι βραστό νερό ώστε να μαλακώσει λίγο ... 2
ilpapacha Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Κάποια περισσεύματα, από το χθεσινό brisket, έγιναν σάντουιτς 8
vins Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 43 minutes ago, ilpapacha said: Κάποια περισσεύματα, από το χθεσινό brisket, έγιναν σάντουιτς Ωραίος! Το σκεύος είναι μαντεμένιο ή carbon steel?
ilpapacha Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 20 λεπτά πριν, vins είπε Ωραίος! Το σκεύος είναι μαντεμένιο ή carbon steel? Να ´σαι καλά! Το σκεύος είναι της Tupperware, από ανοδιωμένο αλουμίνιο 1
vins Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 15 minutes ago, ilpapacha said: Να ´σαι καλά! Το σκεύος είναι της Tupperware, από ανοδιωμένο αλουμίνιο Έχει PFAS από ότι είδα και λένε να μην το χρησιμοποιείς παρατεταμένα σε υψηλή θερμοκρασία!
ilpapacha Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 9 ώρες πριν, vins είπε Έχει PFAS από ότι είδα και λένε να μην το χρησιμοποιείς παρατεταμένα σε υψηλή θερμοκρασία! Αναφέρει ότι είναι PFOA free https://www.legacypartysales.com/wp-content/uploads/2018/04/Chef-Series-II-Recipe-Booklet-english.pdf https://appng.tupperware.eu/service/appng/tupperware-products/rest/manuals/28425/ENGLISH DIGITAL USER MANUAL 2023 - TUPPERWARE CHEF SERIES COOKWARE.pdf Από εκεί και πέρα, αν προσέξεις στις φωτό, ψήνω με την σχάρα στην ψηλή θέση. Το sizzle zone έχει ένα εύρος θερμοκρασιών από 200-250 βαθμούς στο ελάχιστο, μέχρι 750-800 βαθμούς στο μέγιστο. Οι μετρήσεις αφορούν την επιφάνεια του sizzle zone και όχι της σχάρας. Όταν χρησιμοποιώ αυτό το σκεύος, ψήνω στο ελάχιστο ή σχεδόν στο ελάχιστο. 2
vins Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 15 minutes ago, ilpapacha said: Αναφέρει ότι είναι PFOA free https://www.legacypartysales.com/wp-content/uploads/2018/04/Chef-Series-II-Recipe-Booklet-english.pdf https://appng.tupperware.eu/service/appng/tupperware-products/rest/manuals/28425/ENGLISH DIGITAL USER MANUAL 2023 - TUPPERWARE CHEF SERIES COOKWARE.pdf Από εκεί και πέρα, αν προσέξεις στις φωτό, ψήνω με την σχάρα στην ψηλή θέση. Το sizzle zone έχει ένα εύρος θερμοκρασιών από 200-250 βαθμούς στο ελάχιστο, μέχρι 750-800 βαθμούς στο μέγιστο. Οι μετρήσεις αφορούν την επιφάνεια του sizzle zone και όχι της σχάρας. Όταν χρησιμοποιώ αυτό το σκεύος, ψήνω στο ελάχιστο ή σχεδόν στο ελάχιστο. Είδα για το PFOA, αλλά είδα και παρακάτω ότι έχει PFAS… https://www.tupperware.com/products/24-spring-chef-series-ii-12-30-cm-griddle?srsltid=AfmBOorSy4wuZlnf0n7wsrafxy2FHrZbRjmwQp6zTCojkQSjAZ-VMEZJ Επειδή το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα, τα αποφεύγω όλα. Μόνο μαντέμι, ανοξείδωτο και κεραμικής επίστρωσης PTFE + PFOA + PFAS free. Απλά το φέρνω στην προσοχή σου, το ψάχνεις και αποφασίζεις! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα