Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 22,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2477

  • ilpapacha

    2173

  • sndev

    1160

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
8 hours ago, tzagaritos said:

Καλησπέρες στους μερακλήδες,

Αξίζει η παρακάτω 

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-b400-3-1-84516187 ? Την έχει κάποιος?

Με βάση τις εμπειρίες φίλων εδώ μέσα, αυτή αξίζει σίγουρα 

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-naterial-kenton-62209623

  • Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, skskre είπε

Με βάση τις εμπειρίες φίλων εδώ μέσα, αυτή αξίζει σίγουρα 

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-naterial-kenton-62209623

Να πω την αληθεια μου πεταξε χορηγουμενη στο fb και μου εκανε εντυπωση ποσο φθηνη είναι. Έλεγα να την βαλω στο μπαλκονι για να πεταω καμια μπριζολα που και που.
Ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση

 

Δημοσ.
2 hours ago, tzagaritos said:

Να πω την αληθεια μου πεταξε χορηγουμενη στο fb και μου εκανε εντυπωση ποσο φθηνη είναι. Έλεγα να την βαλω στο μπαλκονι για να πεταω καμια μπριζολα που και που.
Ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση

 

Για τέτοια χρήση μια χαρά είναι θα σε καλύψει λογικα. Απλά αυτές οι φτηνές είναι αναλώσιμες και έχουν όλες ημερομηνία λήξης. Πότε θα είναι αυτό τώρα είναι λίγο θέμα τύχης και συνθηκών. 

  • Like 1
Δημοσ.

σκέφτομαι να πάρω μια Napoleon Phantom Freestyle 425..η μόνη μου σκέψη είναι με μαντεμένιες σχάρες ή με ανοξείδωτες? τι προτείνετε?

Δημοσ.
41 minutes ago, parrot32 said:

σκέφτομαι να πάρω μια Napoleon Phantom Freestyle 425..η μόνη μου σκέψη είναι με μαντεμένιες σχάρες ή με ανοξείδωτες? τι προτείνετε?

Οι ανοξείδωτες προσφέρουν μεγάλη ευκολία στο καθάρισμα αλλά και στη συντήρηση τους, σε αντίθεση με το μαντέμι που θέλει λίγο πιο ιδιαίτερη μεταχείριση.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, skskre είπε

Οι ανοξείδωτες προσφέρουν μεγάλη ευκολία στο καθάρισμα αλλά και στη συντήρηση τους, σε αντίθεση με το μαντέμι που θέλει λίγο πιο ιδιαίτερη μεταχείριση.

όσον αφορά την ποιότητα ψησίματος είναι το ίδιο και στις δύο? δεν κρατάει καλύτερη θερμότητα το μαντέμι? από την άλλη μήπως το ανοξείδωτο σε υψηλές θερμοκρασίες παραμορφώνεται?  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, parrot32 said:

όσον αφορά την ποιότητα ψησίματος είναι το ίδιο και στις δύο?

Εφάμιλλη με σχεδον ενα τσικ καλύτερη στο μαντεμι

δεν κρατάει καλύτερη θερμότητα το μαντέμι?

Ναι

από την άλλη μήπως το ανοξείδωτο σε υψηλές θερμοκρασίες παραμορφώνεται?  

Όχι 

Overall κ με διαφορα, ανοξείδωτο κ δεν υπάρχει επιστροφή 

Μεσα στο ποστ σου απάντησα αλλα η χρηστικότητα είναι τοσο ανώτερη με το ανοξείδωτο πού ξεπερνάει κατα πολυ το ενα κλικ καλύτερης κρουστας 

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
4 hours ago, parrot32 said:

όσον αφορά την ποιότητα ψησίματος είναι το ίδιο και στις δύο? δεν κρατάει καλύτερη θερμότητα το μαντέμι? από την άλλη μήπως το ανοξείδωτο σε υψηλές θερμοκρασίες παραμορφώνεται?  

Οι φτηνές ψησταριές με ανοξείδωτες σχάρες έχουν λεπτές και μικρές και οι συγκεκριμένες είναι σίγουρα χειρότερες από μαντέμι.

Αν μιλάμε για χοντρές πχ 7φ σίγουρα αξίζει σε σχέση με το μαντέμι. 

16 hours ago, virginkiller said:

Ψιλό off topic αλλά δεν κρατήθηκα. 

Βρήκα αυτό και έστειλα ήδη μύνημα! Είναι εδώ Χανιά.

Screenshot_2025-07-02-22-10-13-53_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg.6c153a2fbcdf034104f1730697298823.jpg

Δεν την πρόλαβα δυστυχώς 

Δημοσ.
15 hours ago, parrot32 said:

σκέφτομαι να πάρω μια Napoleon Phantom Freestyle 425..η μόνη μου σκέψη είναι με μαντεμένιες σχάρες ή με ανοξείδωτες? τι προτείνετε?

Την εχεις βρει σε προσφορα? Την ειχε βαλει ο Κωτσο 990 πριν 1-2 μηνες και δεν την πηρα,,το μετανοιωσα,,δεν βλεπω να ξαναπεφτει εκει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα τα πρώτα δοκιμαστικά με τη νέα ψησταριά, μια μέρα με κρέατα και μια με πίτσες.

Ομολογώ πως στις πίτσες ενθουσιαστήκαμε όλοι! Δεν περιμέναμε τέτοιο αποτέλεσμα, ειδικά με το ζυμάρι που χρησιμοποιήσαμε, το οποίο ήταν απλό και γρήγορο της τελευταίας στιγμής.

Όσο για τα κρέατα, και εκεί τα αποτελέσματα ήταν πολύ ικανοποιητικά. Βέβαια, είχαμε επιλέξει αρκετά λιπαρά κομμάτια, οπότε η ψησταριά γέμισε λίπη… αλλά χαλάλι! Γι' αυτό την πήραμε και όχι για να τη στολίσουμε! 😎

Υ.Γ. Αν κάποιος έχει δοκιμασμένη συνταγή για ζυμάρι πίτσας και θέλει να τη μοιραστεί, θα του ήμουν πραγματικά ευγνώμων!

 

 

 

1a6a1025-5b39-4176-a908-e7d5c9c09923.jpg

55f76ddb-c3cf-496e-a3ca-700397ea4011.jpg

dab0872b-04c4-46f3-8c72-6276f6f33f23.jpg

Επεξ/σία από iCyd
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, iCyd είπε

Έκανα τα πρώτα δοκιμαστικά με τη νέα ψησταριά, μια μέρα με κρέατα και μια με πίτσες.

Ομολογώ πως στις πίτσες ενθουσιαστήκαμε όλοι! Δεν περιμέναμε τέτοιο αποτέλεσμα, ειδικά με το ζυμάρι που χρησιμοποιήσαμε, το οποίο ήταν απλό και γρήγορο της τελευταίας στιγμής.

Όσο για τα κρέατα, και εκεί τα αποτελέσματα ήταν πολύ ικανοποιητικά. Βέβαια, είχαμε επιλέξει αρκετά λιπαρά κομμάτια, οπότε η ψησταριά γέμισε λίπη… αλλά χαλάλι! Γι' αυτό την πήραμε και όχι για να τη στολίσουμε! 😎

Υ.Γ. Αν κάποιος έχει δοκιμασμένη συνταγή για ζυμάρι πίτσας και θέλει να τη μοιραστεί, θα του ήμουν πραγματικά ευγνώμων!

 

 

 

1a6a1025-5b39-4176-a908-e7d5c9c09923.jpg

55f76ddb-c3cf-496e-a3ca-700397ea4011.jpg

dab0872b-04c4-46f3-8c72-6276f6f33f23.jpg

Επιλεξε ενα αλευρι με αρκετη πρωτεϊνη εγω χρησιμοποιώ το κοκκινο caputo και το Κουλα με προτιμηση στο caputo.

Στα 1000γρ αλευρι 600γρ νερο 4γρ μαγια ελαχιστο αλατι. Το ετοιμαζω για την επόμενη μερα συνηθως. Σε αυτες τις ποσότητες βγάζω 4 μεγαλες πιτσες

Στις 2/7/2025 στις 12:16 ΠΜ, tzagaritos είπε

Καλησπέρες στους μερακλήδες,

Αξίζει η παρακάτω 

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-b400-3-1-84516187 ? Την έχει κάποιος?

Μια χαρα ειναι φιλε . Εχει κ πλαινο ματι για τηγανι ωστε να μην μυριζει ολο το σπιτι. Παρτην

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fysikos είπε

Επιλεξε ενα αλευρι με αρκετη πρωτεϊνη εγω χρησιμοποιώ το κοκκινο caputo και το Κουλα με προτιμηση στο caputo.

Στα 1000γρ αλευρι 600γρ νερο 4γρ μαγια ελαχιστο αλατι. Το ετοιμαζω για την επόμενη μερα συνηθως. Σε αυτες τις ποσότητες βγάζω 4 μεγαλες πιτσες

Το κόκκινο και όχι το μπλε (pizzeria);  Μαγιά νωπή ή ξερή; 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, iCyd είπε

Το κόκκινο και όχι το μπλε (pizzeria);  Μαγιά νωπή ή ξερή; 

Δοκιμασε κ οποιο σου αρεσει κρατα.ξερη μαγια

  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...