est Δημοσ. Πέμπτη στις 08:24 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:24 πμ 12 ώρες πριν, phanispal είπε Επανέρχομαι γιατί είμαι σε φάση έρευνας αγοράς, κυρίως να δω τι παίζει. Κοιτάω αυτές τις οικονομικές Naterial αλλά και άλλες, και παρατηρώ ότι η επιφάνεια ψησίματος είναι μικρή (το μήκος της σχάρας κυρίως). Δηλαδή αυτή με τους τέσσερις καυστήρες λέει 71,5 πόντους, και μάλλον σε αυτούς είναι και η πλάκα ψησίματος δεξιά από τη σχάρα, εκτός κι αν κάνω λάθος. Έχω καταλάβει κάτι λάθος; Αυτό είναι πράγματι, το μήκος της επιφάνειας ψησίματος και καταλαμβάνεται από μια πλάκα και δύο σχάρες ίδιων διαστάσεων. Λογικά, υπάρχει η δυνατοτητα να αγοράσεις έξτρα σχάρα για τη θέση της πλάκας όταν το επιθυμείς ή και το αντίστροφο. Αλλά καλό είναι να τα ελέγξεις αυτά πριν από πιθανή αγορά της.
phanispal Δημοσ. Πέμπτη στις 08:37 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:37 πμ Δηλαδή δίνεις μερικά κατοστάρικα για να αγοράσεις μια γκουμούτσα που χωράει οριακά 6 μπριζόλες; Τότε αυτές με 2-3 καυστήρες πάνω από 4 δεν παίρνουν ταυτόχρονα. Άρα πρέπει να ψήνεις σε δόσεις.
est Δημοσ. Πέμπτη στις 08:46 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:46 πμ 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Δηλαδή δίνεις μερικά κατοστάρικα για να αγοράσεις μια γκουμούτσα που χωράει οριακά 6 μπριζόλες; Τότε αυτές με 2-3 καυστήρες πάνω από 4 δεν παίρνουν ταυτόχρονα. Άρα πρέπει να ψήνεις σε δόσεις. Δεν είναι παντα βολική η μεγάλη επιφάνεια. Παντού υπάρχουν τα θετικά και τα αρνητικά σημεία. Ως προς την έξτρα σχάρα της naterial kenton 4 b, με μια πρόχειρη έρευνα βλέπω ότι δεν έχει διαθεσιμότητα.
phanispal Δημοσ. Πέμπτη στις 08:59 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:59 πμ 12 λεπτά πριν, est είπε Δεν είναι παντα βολική η μεγάλη επιφάνεια. Πού δε βολεύει η μεγάλη επιφάνεια; Ειλικρινά ρωτάω, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι. Αναφέρεσαι στο υγραέριο μόνο; Γιατί φίλος με χτιστό barbecue πρέπει να έχει σχάρα 1,5 μέτρο, τρώνε όλοι ταυτόχρονα χωρίς να έχει κρυώσει κάτι. Κι αν θέλει να ψήσει μόνο για τον εαυτό του βάζει το ανάλογο κάρβουνο. Δε με απασχολεί το κάρβουνο ούτε θέλω να το κάνω vs, αλλά αν θες να ψήσεις για 2-3 οικογένειες πρέπει να το κάνεις σε δόσεις, που δε λέει ειδικά όταν έχεις δώσει τόσα χρήματα. 1
est Δημοσ. Πέμπτη στις 09:19 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:19 πμ 18 λεπτά πριν, phanispal είπε Πού δε βολεύει η μεγάλη επιφάνεια; Ειλικρινά ρωτάω, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι. Αναφέρεσαι στο υγραέριο μόνο; Γιατί φίλος με χτιστό barbecue πρέπει να έχει σχάρα 1,5 μέτρο, τρώνε όλοι ταυτόχρονα χωρίς να έχει κρυώσει κάτι. Κι αν θέλει να ψήσει μόνο για τον εαυτό του βάζει το ανάλογο κάρβουνο. Δε με απασχολεί το κάρβουνο ούτε θέλω να το κάνω vs, αλλά αν θες να ψήσεις για 2-3 οικογένειες πρέπει να το κάνεις σε δόσεις, που δε λέει ειδικά όταν έχεις δώσει τόσα χρήματα. Εγώ θα ξεκινήσω αντίθετα. Μια μεγάλη ψησταριά υπερτερει σε ισχύ, σε ποσότητα που μπορείς να ψήσεις, σε παρελκόμενα όπως πλαϊνό μάτι, σχάρα κλπ που δεν μπορώ να επισημάνω τώρα. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που όμως έχουν διαφορετική βαρύτητα για τον καθένα όπως κόστος αγοράς και χρήσης, χώρος, τσίκνα που εκπέμπεται, καθαρισμός και πολλά άλλα για τα οποία δεν θα σου πω ότι υπερτερεί η μικρή. Αλλά είναι ο καθένας πως τα έχει στο μυαλό του και πως γουσταρει 😏
vins Δημοσ. Πέμπτη στις 09:24 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:24 πμ 18 minutes ago, phanispal said: Πού δε βολεύει η μεγάλη επιφάνεια; Ειλικρινά ρωτάω, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι. Αναφέρεσαι στο υγραέριο μόνο; Γιατί φίλος με χτιστό barbecue πρέπει να έχει σχάρα 1,5 μέτρο, τρώνε όλοι ταυτόχρονα χωρίς να έχει κρυώσει κάτι. Κι αν θέλει να ψήσει μόνο για τον εαυτό του βάζει το ανάλογο κάρβουνο. Δε με απασχολεί το κάρβουνο ούτε θέλω να το κάνω vs, αλλά αν θες να ψήσεις για 2-3 οικογένειες πρέπει να το κάνεις σε δόσεις, που δε λέει ειδικά όταν έχεις δώσει τόσα χρήματα. Κάθε πότε θα ψήνεις για 2-3 οικογένειες (8-12 άτομα); Αν το κάνεις συνέχεια, δε θα σε βολέψει ιδιαίτερα το υγραέριο σε αυτό το μπατζετ, όχι μόνο λόγω χώρου αλλά στο καθάρισμα (και πιθανώς και στο καύσιμο). Ειδικα αν κάνεις παραδοσιακό ελληνικό ψήσιμο πανσέτες σουβλάκια. Άποψή μου αν ισχύει αυτό, πάρε μια συρταρωτή με κάρβουνο να ξεμπερδεύεις. Εγω όταν είναι να κάνω τέτοια ψησίματα δουλεύω τη σούβλα στην υγραερίου, όχι μόνο για το καθάρισμα μετά, αλλά για να είμαι με την παρέα και όχι πάνω από τα κρέατα μπαρουτοκαπνισμένος. 3
fysikos Δημοσ. Πέμπτη στις 12:35 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:35 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, phanispal είπε Δηλαδή δίνεις μερικά κατοστάρικα για να αγοράσεις μια γκουμούτσα που χωράει οριακά 6 μπριζόλες; Τότε αυτές με 2-3 καυστήρες πάνω από 4 δεν παίρνουν ταυτόχρονα. Άρα πρέπει να ψήνεις σε δόσεις. σε bbq με 3 καυστηρες χωράνε ανετα 8 μπριζολες. οπώς ειπώθηκε τα bbq υγραεριου ειναι βολικά για σχεδόν καθημερινή χρήση. σε αυτή την περίπτωση οι 3+1 (καυστηρες + πλαινο μάτι) είναι υπερ αρκετές. Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:40 μμ από fysikos 1
phanispal Δημοσ. Πέμπτη στις 02:25 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:25 μμ Στα πόσα εκατοστά πλάτος σου χωράνε 8 μπριζόλες; Δεν αμφιβάλλω, απλά να ξέρω.
est Δημοσ. Πέμπτη στις 02:48 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:48 μμ Μια σου φτάνει; Δεν ξερω, απλά ρωτάω 😂 2 5
SagoniasSlutRos Δημοσ. Πέμπτη στις 02:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:53 μμ 25 λεπτά πριν, phanispal είπε Στα πόσα εκατοστά πλάτος σου χωράνε 8 μπριζόλες; Δεν αμφιβάλλω, απλά να ξέρω. Eξαρταται την μπριζολα ρε συ. Πχ χωραει 3-4 τετοιες flap. Rib eye ανετα 9. 3 2
phanispal Δημοσ. Πέμπτη στις 02:55 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:55 μμ Δεν έχει τύχει να ψήσω μία μπριζόλα ρε μάγκες, sorry κιόλας. Συνήθως ψήνω για 3-4 άτομα συν λίγο ακόμη για να έχω την επόμενη μέρα που θα γυρίσω από τη δουλειά. Και υπάρχουν και οι περιπτώσεις που θα ψήσω για 2-3 οικογένειες τουλάχιστον. Να έχω το κτήνος στο μπαλκόνι και να βάζω και να ξαναβάζω και να ξαναβάζω, ε είναι μαλακία, να με συγχωρείτε κιόλας. 1 λεπτό πριν, SagoniasSlutRos είπε Eξαρταται την μπριζολα ρε συ. Πχ χωραει 3-4 τετοιες flap. Rib eye ανετα 9. Ρε άσε τα flap, σπαλομπριζόλες χοιρινές απλές ταπεινές λέμε.
SagoniasSlutRos Δημοσ. Πέμπτη στις 02:59 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:59 μμ (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, phanispal είπε Ρε άσε τα flap, σπαλομπριζόλες χοιρινές απλές ταπεινές λέμε. εξαρταται απο το μεγεθος και παλι. Πιστευω εισαι καπου 6-8 μπριζολες με τους 3 καυστηρες. Οπως καταλαβαινεις εξαρταται το μεγεθος της μπριζολας και ποια ψησταρια εχεις. Αλλο μεγεθος εχει η weber spirit με τους 3 και αλλο εχει η genesis με τους 3. Συνηθως μετρανε το μεγεθος με το ποσα μπιφτεκια χωρανε για να εχεις ενα μπουσουλα, αλλα και παλι καλη τυχη, πχ σιγα μην χωρεσεις 17 μπριζολες. Επεξ/σία Πέμπτη στις 03:03 μμ από SagoniasSlutRos 5
slaughter Δημοσ. Πέμπτη στις 03:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:06 μμ π.χ. η Napoleon Rogue 425 λέει 9 Μπριζόλες στα 60x45 cm 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. Πέμπτη στις 03:10 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:10 μμ (επεξεργασμένο) Παρε και μια φωτο με μπριζολα μεσαιου μεγεθους να καταλαβεις. 6 ανετα, 8 θα χωρανε αλλα χωρις πολλα κενα Επεξ/σία Πέμπτη στις 03:11 μμ από SagoniasSlutRos 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα