vins Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Ψιλό off topic, αλλά ίσως μερικοί το εκτιμήσουν: Compact παγομηχανη με παραγωγή 12kg την ημέρα. Πολυ καλή τιμή https://www.electrostudio.gr/product/51310/oikiakes-mikrokeyes-keyes-mageirikis-pagomixanes-pagomixani-sim-2500bk-12kg24h-/ 1
ilpapacha Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 8 ώρες πριν, vins είπε Ψιλό off topic, αλλά ίσως μερικοί το εκτιμήσουν: Compact παγομηχανη με παραγωγή 12kg την ημέρα. Πολυ καλή τιμή https://www.electrostudio.gr/product/51310/oikiakes-mikrokeyes-keyes-mageirikis-pagomixanes-pagomixani-sim-2500bk-12kg24h-/ Έχεις μια kamado να πάρεις. Μην παρεκκλίνεις από τον στόχο. 4
sndev Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 2 minutes ago, ilpapacha said: Έχεις μια kamado να πάρεις. Μην παρεκκλίνεις από τον στόχο. Καποτε ηταν ναπολεον κ πηρε ντουλαπακια αππ το αποθηκη365 4
vins Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 6 minutes ago, ilpapacha said: Έχεις μια kamado να πάρεις. Μην παρεκκλίνεις από τον στόχο. Θα φάω 100% ξύλο, ήδη το kettle κατέβηκε στο γκαράζ 😅 3 minutes ago, sndev said: Καποτε ηταν ναπολεον κ πηρε ντουλαπακια αππ το αποθηκη365 Ακόμα είναι ναπολεον (προς το παρόν), λένε το 2026 θα φτάσει το αέριο εδώ και όντως περνάνε τον κεντρικό αγωγό τώρα. Τωρα αν αρχίσουν πάλι τα μα μου σου του θα δω τι θα κάνω. Τα ντουλαπάκια σκίζουν, κάτω ράφι πελετ, μεσαίο ράφι ταψιά, πάνω ράφι καθαριστικά και σούβλες. Νοικοκύρης με 70€ 2 2
virginkiller Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 48 minutes ago, vins said: Θα φάω 100% ξύλο, ήδη το kettle κατέβηκε στο γκαράζ 😅 Ακόμα είναι ναπολεον (προς το παρόν), λένε το 2026 θα φτάσει το αέριο εδώ και όντως περνάνε τον κεντρικό αγωγό τώρα. Τωρα αν αρχίσουν πάλι τα μα μου σου του θα δω τι θα κάνω. Τα ντουλαπάκια σκίζουν, κάτω ράφι πελετ, μεσαίο ράφι ταψιά, πάνω ράφι καθαριστικά και σούβλες. Νοικοκύρης με 70€ Ενα τέτοιο έλεγα να πάρω γενικά να το έχω στο μπαλκόνι. Εργαλεία διαφορα κτλ. Είχα πλαστική ντουλάπα και έσπασες το πρώτο αέρα και το ψάχνω
est Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Υπήρξε συμβιβασμός. Το κεφτεδάκια προετοιμάστηκαν με παραδοσιακή συνταγή. Αλλά το ψήσιμο έγινε στη σχάρα ... Για τη σως γιαούρτι, φέτα, άνηθος στο μπλέντερ. Απλή και γρήγορη. Με διαφοροποίηση της αναλογίας γιαουρτιού και φέτας ή με προσθήκη υλικών που ταιριάζουν στα γούστα του καθενός, ταιριάζει με τα πάντα... 7
vins Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 1 hour ago, virginkiller said: Ενα τέτοιο έλεγα να πάρω γενικά να το έχω στο μπαλκόνι. Εργαλεία διαφορα κτλ. Είχα πλαστική ντουλάπα και έσπασες το πρώτο αέρα και το ψάχνω Φίλε για τα λεφτά της είναι πολύ καλή και την έχω φορτωμένη σαν το γαϊδούρι με πελετ και μαντέμια κλπ. Επίσης στο σημείο που την έχω τρώει και βροχή έμμεσα και ένα χρόνο τώρα δεν έχει δείξει σημάδια σκουριάς (λέει ότι είναι γαλβάνιζε αλλά και πάλι). Απλά αν πάρεις, πάρε αυτήν που ανέβασα με τα πόδια, μετράει γιατί σκουπίζεις και ρίχνεις νερό με το λάστιχο άνετα από κάτω. 1
ilpapacha Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 3 ώρες πριν, sndev είπε Καποτε ηταν ναπολεον κ πηρε ντουλαπακια αππ το αποθηκη365 Έχει ένα θέμα προσήλωσης στον στόχο 3 ώρες πριν, vins είπε Θα φάω 100% ξύλο, ήδη το kettle κατέβηκε στο γκαράζ 😅 Τελικά αυτή η μετακόμιση από την πόλη στο χωριό, φαίνεται να σου «στοίχισε» κάτι παραπάνω. 4
vins Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 1 hour ago, ilpapacha said: Έχει ένα θέμα προσήλωσης στον στόχο Τελικά αυτή η μετακόμιση από την πόλη στο χωριό, φαίνεται να σου «στοίχισε» κάτι παραπάνω. Βασικά έχω ΔΕΠΥ, οπότε αυτό με την προσήλωση είναι ακριβές 😅 Όσο για τη μετακόμιση από την πόλη, θα το ξανάκανα 100 φορές, κι ας είμαστε με 3 ψησταριές στα μπαλκόνια και όχι με 4… Συμβιβασμοί 😁 4
ventic139 Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Στις 28/7/2025 στις 12:00 ΠΜ, swstost είπε Σ'ευχαριστώ πολύ, αλλά μπερδεύτηκα λίγο, σε τι μονάδα είναι 28/38? H διάσταση που ψάχνω είναι αυτή με πράσινο στη φωτό (για την 4άρα), η οποία αποκλείεται να είναι 38 εκατοστά. Εννοείς σε ίντσες? Είχες δίκιο λάθος είδα. 100 εκατοστά με κλειστά καπάκια από καπάκι σε καπάκι και 80 χωρίς τα καπάκια. Στις 26/7/2025 στις 10:02 ΜΜ, ventic139 είπε Ορίστε η σκουριά Έχει κανείς άποψη εδώ τι να κάνω με τη σκουριά ; Πάπρικα Θεσσαλονίκης έχει φτιάξει κανείς που να είναι ίδια ; 1
sndev Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 33 minutes ago, ventic139 said: Έχει κανείς άποψη εδώ τι να κάνω με τη σκουριά ; Η σκουριά που βλέπεις στο εσωτερικό καπάκι της ψησταριάς αερίου μπορεί να αντιμετωπιστεί με ασφάλεια και αποτελεσματικά, αρκεί να γίνει σωστά. Είναι συχνό φαινόμενο, ειδικά αν υπάρχει υγρασία ή λιπαρά υπολείμματα που δεν καθαρίζονται τακτικά. Βήμα-βήμα αντιμετώπιση: 🔧 1. Καθαρισμός της επιφάνειας Φόρεσε γάντια. Με συρματόβουρτσα ή σύρμα κουζίνας, τρίψε απαλά τη σκουριά για να αφαιρέσεις τα επιφανειακά στρώματα. Αν έχει λίπη ή κατάλοιπα, καθάρισε πρώτα με μείγμα νερού & ξιδιού ή απολιπαντικό για μπάρμπεκιου. 🧼 2. Αφαίρεση σκουριάς Φτιάξε πάστα από μαγειρική σόδα και νερό ή λευκό ξίδι με λίγη μαγειρική σόδα. Άπλωσέ την στο σημείο και άφησέ την για 15–30 λεπτά. Τρίψε ξανά με σύρμα ή σφουγγάρι. 🔥 3. Καύση/Seasoning (αν είναι μεταλλικό εσωτερικό χωρίς επιστρώσεις) Αν το καπάκι είναι απλός χάλυβας χωρίς επισμάλτωση, άλειψε τοπικά με φυτικό λάδι (π.χ. canola ή ηλιέλαιο) και άναψε την ψησταριά στους 200–250°C για 30 λεπτά. Αυτό λειτουργεί σαν seasoning, δημιουργεί προστατευτικό φιλμ κατά της σκουριάς. 🧪 4. Προστασία στο μέλλον Μην αφήνεις την υγρασία μέσα στην ψησταριά. Πάντα να την αφήνεις να στεγνώνει εντελώς μετά από χρήση. Μπορείς να περάσεις το εσωτερικό ελαφρά με λάδι μετά από καθάρισμα. Αν αποθηκεύεις την ψησταριά έξω, χρησιμοποίησε κάλυμμα BBQ. 1
ventic139 Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 16 λεπτά πριν, sndev είπε Η σκουριά που βλέπεις στο εσωτερικό καπάκι της ψησταριάς αερίου μπορεί να αντιμετωπιστεί με ασφάλεια και αποτελεσματικά, αρκεί να γίνει σωστά. Είναι συχνό φαινόμενο, ειδικά αν υπάρχει υγρασία ή λιπαρά υπολείμματα που δεν καθαρίζονται τακτικά. Βήμα-βήμα αντιμετώπιση: 🔧 1. Καθαρισμός της επιφάνειας Φόρεσε γάντια. Με συρματόβουρτσα ή σύρμα κουζίνας, τρίψε απαλά τη σκουριά για να αφαιρέσεις τα επιφανειακά στρώματα. Αν έχει λίπη ή κατάλοιπα, καθάρισε πρώτα με μείγμα νερού & ξιδιού ή απολιπαντικό για μπάρμπεκιου. 🧼 2. Αφαίρεση σκουριάς Φτιάξε πάστα από μαγειρική σόδα και νερό ή λευκό ξίδι με λίγη μαγειρική σόδα. Άπλωσέ την στο σημείο και άφησέ την για 15–30 λεπτά. Τρίψε ξανά με σύρμα ή σφουγγάρι. 🔥 3. Καύση/Seasoning (αν είναι μεταλλικό εσωτερικό χωρίς επιστρώσεις) Αν το καπάκι είναι απλός χάλυβας χωρίς επισμάλτωση, άλειψε τοπικά με φυτικό λάδι (π.χ. canola ή ηλιέλαιο) και άναψε την ψησταριά στους 200–250°C για 30 λεπτά. Αυτό λειτουργεί σαν seasoning, δημιουργεί προστατευτικό φιλμ κατά της σκουριάς. 🧪 4. Προστασία στο μέλλον Μην αφήνεις την υγρασία μέσα στην ψησταριά. Πάντα να την αφήνεις να στεγνώνει εντελώς μετά από χρήση. Μπορείς να περάσεις το εσωτερικό ελαφρά με λάδι μετά από καθάρισμα. Αν αποθηκεύεις την ψησταριά έξω, χρησιμοποίησε κάλυμμα BBQ. Θα το κάνω το σκ ευχαριστώ. δε σκέφτηκα ποτέ να το βάλω στο chat 😂 https://vm.tiktok.com/ZNdHGBgUr/ τέτοιο τηγάνι που μπορούμε να βρούμε ;
Vidavi Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 10 ώρες πριν, ventic139 είπε Θα το κάνω το σκ ευχαριστώ. δε σκέφτηκα ποτέ να το βάλω στο chat 😂 https://vm.tiktok.com/ZNdHGBgUr/ τέτοιο τηγάνι που μπορούμε να βρούμε ; https://www.google.com/search?q=Gyro+Pan+with+Skewer&sourceid=chrome&ie=UTF-8
sndev Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 48 minutes ago, ilpapacha said: Σου κλείνει το μάτι @vins Η άλλη λογικά πουλήθηκε Μη τον βάζεις σε πειρασμό εχει να αγοράσει μεταλικη ψωμιέρα 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα