Vstromrider Δημοσ. Παρασκευή στις 01:48 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:48 μμ 5 ώρες πριν, vins είπε Ναι. Την Κεντον την έχω προσωπικά και του Lidl την πήρε γνωστός. Και μόνη της η διαφορά στις σχάρες (η μία έχει εμαγιε μαντέμι και η άλλη λεπτή συρμάτινη ανοξείδωτη) καλύπτει το 50ρικο Την Kenton με τους 4 καυστηρες την εχω λοιπον, και του lidl μολις την συναρμολογησα και της εκανα πρωτο αναμμα. Μου αρεσουν καλυτερα τα μεταλλα της και η συναρμολογηση της. Ειναι ολα κομμενα με μεγαλυτερη ακριβεια. Η μπουκαλα παει ακομα πιο χαμηλα και η σωληνα απεξω, που νομιζω δινει μεγαλυτερη ασφαλεια. Το ταψακι απο κατω δεν εχει τρυπα που την θεωρω αχρηστη στην kenton , αλλα ειναι στεγανο. Οποτε ριχνεις νερακι για να μην κολλανε τα λιπη. Απο θερμοκρασια ευκολα εφτασε τους 280 βαθμους. Δεν μου αρεσει οτι εχω την εντυπωση οτι τα 2 καλυμματα ειναι γαλβανια και ανοξειδωτο ειναι το 3ο που υποτιθεται οτι ειναι τουρμπο καυστηρας η σχαρα ειναι λεπτη ανοιξειδωτη οπως λες. Θα δειξει πως ψηνει. Στο καθαρισμα θα ειναι σιγουρα καλυτερη απο την εμαγιε. Το βραδυ θα ψησω και θα ενημερώσω! 3
vins Δημοσ. Παρασκευή στις 05:30 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:30 μμ 3 hours ago, Vstromrider said: Την Kenton με τους 4 καυστηρες την εχω λοιπον, και του lidl μολις την συναρμολογησα και της εκανα πρωτο αναμμα. Μου αρεσουν καλυτερα τα μεταλλα της και η συναρμολογηση της. Ειναι ολα κομμενα με μεγαλυτερη ακριβεια. Η μπουκαλα παει ακομα πιο χαμηλα και η σωληνα απεξω, που νομιζω δινει μεγαλυτερη ασφαλεια. Το ταψακι απο κατω δεν εχει τρυπα που την θεωρω αχρηστη στην kenton , αλλα ειναι στεγανο. Οποτε ριχνεις νερακι για να μην κολλανε τα λιπη. Απο θερμοκρασια ευκολα εφτασε τους 280 βαθμους. Δεν μου αρεσει οτι εχω την εντυπωση οτι τα 2 καλυμματα ειναι γαλβανια και ανοξειδωτο ειναι το 3ο που υποτιθεται οτι ειναι τουρμπο καυστηρας η σχαρα ειναι λεπτη ανοιξειδωτη οπως λες. Θα δειξει πως ψηνει. Στο καθαρισμα θα ειναι σιγουρα καλυτερη απο την εμαγιε. Το βραδυ θα ψησω και θα ενημερώσω! Τα μέταλλα αυτής του Lidl ήταν κοφτερά στις άκρες πάντως. Δυστυχως οι σχάρες είναι το μεγάλο μειονέκτημα, καθώς δεν έχουν θερμοχωρητικοτητα και αυτό με τη σειρά του προκαλεί μεγάλη ανομοιομορφία σε ζώνες ψησίματος. Πολύ χειρότερη από της Κεντον, που ήδη έχει μικροθεματάκια ανομοιομορφίας με το μαντέμι. Τεσπα, σε κάθε περίπτωση μεγεια σου και εύχομαι να σε βολέψει εσένα, να τη χαρείς και να είναι πάντα γεμάτη! 1
Vstromrider Δημοσ. Σάββατο στις 10:06 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:06 μμ (επεξεργασμένο) Στις 22/8/2025 στις 5:30 ΜΜ, vins είπε Τεσπα, σε κάθε περίπτωση μεγεια σου και εύχομαι να σε βολέψει εσένα, να τη χαρείς και να είναι πάντα γεμάτη! Δεν κανει η ψησταρια. Οποτε αν εχει παρει κανεις και την εχει κλειστη, βουρ για επιστροφη χωρις δευτερη σκεψη. Ειναι πολυ δυνατη, σε βαθμο που οι ανακλαστηρες κοκκινιζουν. Οι αναφλεξεις που εχει ειναι απειρες! Μπροστα δεν ψηνει τιποτα. Παιζει να ειναι και παγωμενη. Βασικα ψηνεις επανω στην φλογα, οχι στην σχαρα. Δοκιμασα να ριξω νερο στο ταψακι και ακουγοντουσαν διαφοροι θορυβοι. Τα πισω οριζοντια σιδερακια ηταν κοκκινισμενα απο την θερμοκρασια. Δεν νομιζω οτι θα βγαλει 20 ψησιματα με τετοια κοκκινισματα. Θα λιωσουν ολα. Την εχω και σε ψιλοκατηφορα οποτε ετρεχαν κατω τα νερα μαζι με τα λιπη. Και τι εψησα? χοιρινες, ψαρονεφρι και 5-6 λουκανικακια. Η Kenton ειναι πολυ καλυτερη. Επεξ/σία Σάββατο στις 10:08 μμ από Vstromrider 3 3
vins Δημοσ. Σάββατο στις 11:58 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:58 μμ 1 hour ago, Vstromrider said: Δεν κανει η ψησταρια. Οποτε αν εχει παρει κανεις και την εχει κλειστη, βουρ για επιστροφη χωρις δευτερη σκεψη. Ειναι πολυ δυνατη, σε βαθμο που οι ανακλαστηρες κοκκινιζουν. Οι αναφλεξεις που εχει ειναι απειρες! Μπροστα δεν ψηνει τιποτα. Παιζει να ειναι και παγωμενη. Βασικα ψηνεις επανω στην φλογα, οχι στην σχαρα. Δοκιμασα να ριξω νερο στο ταψακι και ακουγοντουσαν διαφοροι θορυβοι. Τα πισω οριζοντια σιδερακια ηταν κοκκινισμενα απο την θερμοκρασια. Δεν νομιζω οτι θα βγαλει 20 ψησιματα με τετοια κοκκινισματα. Θα λιωσουν ολα. Την εχω και σε ψιλοκατηφορα οποτε ετρεχαν κατω τα νερα μαζι με τα λιπη. Και τι εψησα? χοιρινες, ψαρονεφρι και 5-6 λουκανικακια. Η Kenton ειναι πολυ καλυτερη. Ωραίος για το honest feedback, κρίμα για την ψησταριά. Μηπως μπορείς να την γυρίσεις πίσω όπως και να χει; 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. Κυριακή στις 03:09 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:09 πμ 5 ώρες πριν, Vstromrider είπε Δεν κανει η ψησταρια. Οποτε αν εχει παρει κανεις και την εχει κλειστη, βουρ για επιστροφη χωρις δευτερη σκεψη. Ειναι πολυ δυνατη, σε βαθμο που οι ανακλαστηρες κοκκινιζουν. Οι αναφλεξεις που εχει ειναι απειρες! Μπροστα δεν ψηνει τιποτα. Παιζει να ειναι και παγωμενη. Βασικα ψηνεις επανω στην φλογα, οχι στην σχαρα. Δοκιμασα να ριξω νερο στο ταψακι και ακουγοντουσαν διαφοροι θορυβοι. Τα πισω οριζοντια σιδερακια ηταν κοκκινισμενα απο την θερμοκρασια. Δεν νομιζω οτι θα βγαλει 20 ψησιματα με τετοια κοκκινισματα. Θα λιωσουν ολα. Την εχω και σε ψιλοκατηφορα οποτε ετρεχαν κατω τα νερα μαζι με τα λιπη. Και τι εψησα? χοιρινες, ψαρονεφρι και 5-6 λουκανικακια. Η Kenton ειναι πολυ καλυτερη. Θένξ για το review. Βάλε αν θες και το μοντέλο που αναφέρεσαι να έχουμε για αρχείο, γιατί όταν ξαναβγεί προσφορά θα ρωτάει πάλι κόσμος. 5
SagoniasSlutRos Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) Για οποιον ενδιαφερεται meater 2 pro απο amazon uk στα 109 ευρω τελικη με μεταφορικα, φορους κλπ. Ελλαδα 170ευρω https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0CP8BPXKR?th=1 Τρεξτε γιατι δεν θα κρατησει για πολυ. Δειτε ιστορικο τιμης. Ειχα βαλει ειδοποιηση οταν πεσει στις 100λιρες και πηγε 79! Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από SagoniasSlutRos 5
NikosKallithea Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Για οποιον ενδιαφερεται meater 2 pro απο amazon uk στα 109 ευρω τελικη με μεταφορικα, φορους κλπ. Ελλαδα 170ευρω https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0CP8BPXKR?th=1 Τρεξτε γιατι δεν θα κρατησει για πολυ. Δειτε ιστορικο τιμης. Ειχα βαλει ειδοποιηση οταν πεσει στις 100λιρες και πηγε 79! Eγω ενα κινητό βλέπω στο λινκ 1
sndev Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες εμενα ανοιγει κομπλε και επειδη ειχα το πρωτο κ πηγα σε αυτο στο το duo ειναι απο τα καλύτερα upgrade ever το νεο Meater
SagoniasSlutRos Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 11 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Eγω ενα κινητό βλέπω στο λινκ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα