sndev Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Naterial ,leroy, διαχυτες θερμότητας Και όχι δεν είναι καλές. Είναι πολυ τίμιες για αυτο που προσφέρουν Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από sndev 2
ilpapacha Δημοσ. Δευτέρα στις 11:18 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:18 πμ 20 ώρες πριν, virginkiller είπε Και στις kettle βγαίνει καλή τιμή Θα πάρεις και kettle-; Ελπίζω να έχει μια πολύ ΜΑΗ δικαιολογία, αλλιώς σε βλέπω σε παγκάκι.
virginkiller Δημοσ. Δευτέρα στις 02:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:07 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, ilpapacha said: Θα πάρεις και kettle-; Ελπίζω να έχει μια πολύ ΜΑΗ δικαιολογία, αλλιώς σε βλέπω σε παγκάκι. Χαχα όχι. Για ενημέρωση το είπα πιο πολύ. Και το πελετ βασικά το έβγαλα από το μυαλό μου. Με βλέπω για charcoal tray που δεν "φαίνεται" Επεξ/σία Δευτέρα στις 02:10 μμ από virginkiller 1
zeys13 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:27 μμ Ψάχνω να βρω στην ομάδα κάποιος συνφορουμίτης ειχε κάνει πατέντα και σε weber 310 νομίζω και είχε βάλει 2 σούβλες. Ψάχνω για τις φωτογραφίες και δεν μπορώ να τις βρώ. Με 1500 σελίδες είναι δύσκολο το ψάξιμο. Είχε χρησιμοποιήσει τροχό λoγικά και στο καπάκι. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
SagoniasSlutRos Δημοσ. Δευτέρα στις 02:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:43 μμ 14 λεπτά πριν, zeys13 είπε Ψάχνω να βρω στην ομάδα κάποιος συνφορουμίτης ειχε κάνει πατέντα και σε weber 310 νομίζω και είχε βάλει 2 σούβλες. Ψάχνω για τις φωτογραφίες και δεν μπορώ να τις βρώ. Με 1500 σελίδες είναι δύσκολο το ψάξιμο. Είχε χρησιμοποιήσει τροχό λoγικά και στο καπάκι. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; To θυμαμαι! ειχε ανοιξει τρυπα σε καδο και σε καπακι. Δεν θα το προτεινα! 1
zeys13 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:48 μμ Γιατί δεν θα το πρότεινες; Αυτό που με προβληματίζει-φοβίζει είναι οτι με κλειστό καπάκι πλεον θα περνούν έξτρα ρεύματα αέρα.
vins Δημοσ. Δευτέρα στις 02:50 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:50 μμ 22 minutes ago, zeys13 said: Ψάχνω να βρω στην ομάδα κάποιος συνφορουμίτης ειχε κάνει πατέντα και σε weber 310 νομίζω και είχε βάλει 2 σούβλες. Ψάχνω για τις φωτογραφίες και δεν μπορώ να τις βρώ. Με 1500 σελίδες είναι δύσκολο το ψάξιμο. Είχε χρησιμοποιήσει τροχό λoγικά και στο καπάκι. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Πάρε καλύτερα καμιά κοντοσουβλιερα που είναι custom για την ψησταριά σου. Εχουν βγάλει διάφοροι. Η Napoleon έχει κι ένα ματσούκι που μπαίνει στη σούβλα για να κάνεις κοντοσούβλια. Αλλά οι Weber έχουν χαμηλότερο ύψος νομίζω οπότε πρώτα τσέκαρέ το. (Στην «απλως τίμια» naterial το ματσούκι αυτό ταιριάζει γάντι 😁 ) 3
SagoniasSlutRos Δημοσ. Δευτέρα στις 02:54 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:54 μμ 3 λεπτά πριν, zeys13 είπε Γιατί δεν θα το πρότεινες; Αυτό που με προβληματίζει-φοβίζει είναι οτι με κλειστό καπάκι πλεον θα περνούν έξτρα ρεύματα αέρα. Θα εχεις δωσει στην καλυτερη 600ευρω για weber και θα πας να την τρυπησεις σε καδο και καπακι για να την κανεις σαν κυπριακη φουκου; κριμα ειναι... Θα χασεις εγγυηση, θα εχεις εξτρα τρυπες, μπορει να μην κοπει σωστα και να φαινεται χαλια κλπ κλπ Ποια ακριβως εχεις και τι θελεις να ψησεις σε διπλη σουβλα μηπως βρουμε αλλη λυση; 1
zeys13 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:46 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:46 μμ Την κλασική weber 310. Έχω βάλει σούβλα που πρακτικά περνάει γύρω στα 3+ κιλά κοντοσουβλι αλλά δεν μου φτάνει... Καλή ιδέα είναι για την κοντοσουβλιερα που ανέφερε και ο vins από πάνω αλλά το ύψος στη συγκεκριμένη είναι μικρό. Θα το τσεκαρω πάντως.
Moorer7 Δημοσ. Τρίτη στις 07:24 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:24 μμ Καλησπέρα δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί παλαιότερα κάτι αντίστοιχο αλλά γενικά από αλλαντικά και πιο συγκεκριμένα λουκάνικα έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο πχ μιραν και αν ναι ποιο κωδικό; Ρωτάω γιατί εδώ στην Κρήτη από αλλαντικά δεν το έχουμε…
virginkiller Δημοσ. Τρίτη στις 07:40 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:40 μμ 15 minutes ago, Moorer7 said: Καλησπέρα δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί παλαιότερα κάτι αντίστοιχο αλλά γενικά από αλλαντικά και πιο συγκεκριμένα λουκάνικα έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο πχ μιραν και αν ναι ποιο κωδικό; Ρωτάω γιατί εδώ στην Κρήτη από αλλαντικά δεν το έχουμε… Αν είσαι Χανιά πάρε λουκάνικα χωριάτικα από τον τζαγκαρη ( carnivorous) ότι καλύτερο. Μιράν θα βρεις στο lidl 1
mastoras007 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:23 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:23 μμ Καλησπέρα, Κοτόπουλο κομμένο στα 8, πείτε πώς να το κάνω κοντοσούβλι ( το κόβω και επιπλέον) Παρακαλώ κάποιος που το εχει κάνει ηδη και γνωρίζει! Δέν θέλω να βγεί στεγνό Αυριο πρωί θα μπεί πάνω ευχαριστώ
vins Δημοσ. Παρασκευή στις 10:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:54 μμ 29 minutes ago, mastoras007 said: Καλησπέρα, Κοτόπουλο κομμένο στα 8, πείτε πώς να το κάνω κοντοσούβλι ( το κόβω και επιπλέον) Παρακαλώ κάποιος που το εχει κάνει ηδη και γνωρίζει! Δέν θέλω να βγεί στεγνό Αυριο πρωί θα μπεί πάνω ευχαριστώ Φίλε εγώ κοντοσούβλι βάζω τουλάχιστον 70-80% μπούτι χωρίς κόκκαλο. Αν είναι να το έχεις τεμαχισμένο στα 8, καλύτερα χύμα στη σχάρα άποψή μου και να βγάζεις με θερμόμετρο το κάθε κομμάτι ξεχωριστά.
mastoras007 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:22 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:22 μμ 27 λεπτά πριν, vins είπε Φίλε εγώ κοντοσούβλι βάζω τουλάχιστον 70-80% μπούτι χωρίς κόκκαλο. Αν είναι να το έχεις τεμαχισμένο στα 8, καλύτερα χύμα στη σχάρα άποψή μου και να βγάζεις με θερμόμετρο το κάθε κομμάτι ξεχωριστά. Θα βγει στεγνό λες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα