Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Naterial ,leroy, διαχυτες θερμότητας 

 

Και όχι δεν είναι καλές. Είναι πολυ τίμιες για αυτο που προσφέρουν 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 2
  • Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2515

  • ilpapacha

    2205

  • sndev

    1180

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
20 ώρες πριν, virginkiller είπε

Και στις kettle  βγαίνει καλή τιμή 

Θα πάρεις και kettle-; Ελπίζω να έχει μια πολύ ΜΑΗ δικαιολογία, αλλιώς σε βλέπω σε παγκάκι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, ilpapacha said:

Θα πάρεις και kettle-; Ελπίζω να έχει μια πολύ ΜΑΗ δικαιολογία, αλλιώς σε βλέπω σε παγκάκι.

Χαχα όχι. Για ενημέρωση το είπα πιο πολύ. Και το πελετ βασικά το έβγαλα από το μυαλό μου. 

Με βλέπω για charcoal tray που δεν "φαίνεται"

Επεξ/σία από virginkiller
  • Haha 1
Δημοσ.

Ψάχνω να βρω στην ομάδα κάποιος συνφορουμίτης ειχε κάνει πατέντα και σε weber 310 νομίζω και είχε βάλει 2 σούβλες. Ψάχνω για τις φωτογραφίες και δεν μπορώ να τις βρώ. Με 1500 σελίδες είναι δύσκολο το ψάξιμο.

Είχε χρησιμοποιήσει τροχό λoγικά και στο καπάκι. 

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, zeys13 είπε

Ψάχνω να βρω στην ομάδα κάποιος συνφορουμίτης ειχε κάνει πατέντα και σε weber 310 νομίζω και είχε βάλει 2 σούβλες. Ψάχνω για τις φωτογραφίες και δεν μπορώ να τις βρώ. Με 1500 σελίδες είναι δύσκολο το ψάξιμο.

Είχε χρησιμοποιήσει τροχό λoγικά και στο καπάκι. 

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

 

To θυμαμαι! ειχε ανοιξει τρυπα σε καδο και σε καπακι. Δεν θα το προτεινα!

  • Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν θα το πρότεινες;

Αυτό που με προβληματίζει-φοβίζει είναι οτι με κλειστό καπάκι πλεον θα περνούν έξτρα ρεύματα αέρα.

 

Δημοσ.
22 minutes ago, zeys13 said:

Ψάχνω να βρω στην ομάδα κάποιος συνφορουμίτης ειχε κάνει πατέντα και σε weber 310 νομίζω και είχε βάλει 2 σούβλες. Ψάχνω για τις φωτογραφίες και δεν μπορώ να τις βρώ. Με 1500 σελίδες είναι δύσκολο το ψάξιμο.

Είχε χρησιμοποιήσει τροχό λoγικά και στο καπάκι. 

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

 

Πάρε καλύτερα καμιά κοντοσουβλιερα που είναι custom για την ψησταριά σου. Εχουν βγάλει διάφοροι.
 

Η Napoleon έχει κι ένα ματσούκι που μπαίνει στη σούβλα για να κάνεις κοντοσούβλια. Αλλά οι Weber έχουν χαμηλότερο ύψος νομίζω οπότε πρώτα τσέκαρέ το. (Στην «απλως τίμια» naterial το ματσούκι αυτό ταιριάζει γάντι 😁 )

  • Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zeys13 είπε

Γιατί δεν θα το πρότεινες;

Αυτό που με προβληματίζει-φοβίζει είναι οτι με κλειστό καπάκι πλεον θα περνούν έξτρα ρεύματα αέρα.

 

Θα εχεις δωσει στην καλυτερη 600ευρω για weber και θα πας να την τρυπησεις σε καδο και καπακι για να την κανεις σαν κυπριακη φουκου; κριμα ειναι... Θα χασεις εγγυηση, θα εχεις εξτρα τρυπες, μπορει να μην κοπει σωστα και να φαινεται χαλια κλπ κλπ

Ποια ακριβως εχεις και τι θελεις να ψησεις σε διπλη σουβλα μηπως βρουμε αλλη λυση;

  • Like 1
Δημοσ.

Την κλασική weber 310. Έχω βάλει σούβλα που πρακτικά περνάει γύρω στα 3+ κιλά κοντοσουβλι αλλά δεν μου φτάνει...

Καλή ιδέα είναι για την κοντοσουβλιερα που ανέφερε και ο vins από πάνω αλλά το ύψος στη συγκεκριμένη είναι μικρό. Θα το τσεκαρω πάντως.

Δημοσ.

Καλησπέρα δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί παλαιότερα κάτι αντίστοιχο αλλά γενικά από αλλαντικά και πιο συγκεκριμένα λουκάνικα έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο πχ μιραν  και αν ναι ποιο κωδικό; Ρωτάω γιατί εδώ στην Κρήτη από αλλαντικά δεν το έχουμε…

Δημοσ.
15 minutes ago, Moorer7 said:

Καλησπέρα δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί παλαιότερα κάτι αντίστοιχο αλλά γενικά από αλλαντικά και πιο συγκεκριμένα λουκάνικα έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο πχ μιραν  και αν ναι ποιο κωδικό; Ρωτάω γιατί εδώ στην Κρήτη από αλλαντικά δεν το έχουμε…

Αν είσαι Χανιά πάρε λουκάνικα χωριάτικα από τον τζαγκαρη ( carnivorous) ότι καλύτερο. Μιράν θα βρεις στο lidl

  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Κοτόπουλο κομμένο στα 8, πείτε πώς να το κάνω κοντοσούβλι ( το κόβω και επιπλέον) 

Παρακαλώ κάποιος που το εχει κάνει ηδη και γνωρίζει! Δέν θέλω να βγεί στεγνό 

Αυριο πρωί θα μπεί πάνω ευχαριστώ 

Δημοσ.
29 minutes ago, mastoras007 said:

Καλησπέρα,

Κοτόπουλο κομμένο στα 8, πείτε πώς να το κάνω κοντοσούβλι ( το κόβω και επιπλέον) 

Παρακαλώ κάποιος που το εχει κάνει ηδη και γνωρίζει! Δέν θέλω να βγεί στεγνό 

Αυριο πρωί θα μπεί πάνω ευχαριστώ 

Φίλε εγώ κοντοσούβλι βάζω τουλάχιστον 70-80% μπούτι χωρίς κόκκαλο. 

Αν είναι να το έχεις τεμαχισμένο στα 8, καλύτερα χύμα στη σχάρα άποψή μου και να βγάζεις με θερμόμετρο το κάθε κομμάτι ξεχωριστά.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, vins είπε

Φίλε εγώ κοντοσούβλι βάζω τουλάχιστον 70-80% μπούτι χωρίς κόκκαλο. 

Αν είναι να το έχεις τεμαχισμένο στα 8, καλύτερα χύμα στη σχάρα άποψή μου και να βγάζεις με θερμόμετρο το κάθε κομμάτι ξεχωριστά.

Θα βγει στεγνό λες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...