Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ritualistic είπε

Περιμενουμε φωτο!

Αν εξαιρέσεις ότι το ένα το "χάλασα"  καταλάθος, γενικά πήγε πολύ καλά. Και ζουμερο ψάρι και καθαρή η ψησταριά. Όσο για μυρωδιές ελπίζω να μην έμεινε τίποτα και το καταλάβω στο μοσχαράκι μου την επομενη φορά. 😂

350 +550 + 400 γρCompress_20221203_172712_2302.jpg.b182b13402c36ba49085975e60901dbd.jpg

• Like 7
  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2504

• ilpapacha

2197

• sndev

1178

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, sndev είπε

Πες μας άποψη για ψωμάκια σοβολο περάσανε 2 3 βδομάδες λογικά η τα φάγες η μουχλιασανε

Πολύ καλά! Είχες δίκιο. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα.

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα... Έχω χτιστό μπάρμπεκιου στο μπαλκόνι και επειδή δε με βολεύει η κατάσταση με τα κάρβουνα θα ήθελα να βάλω ψησταριά υγραερίου (επιτραπέζια) επάνω του.... Σκεφτόμουν για την https://www.skroutz.gr/s/23501648/Somagic-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένια-Πλάκα-με-2-Εστίες-Solia-200.html έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο? Οι διαστάσεις μου δεν πρέπει να είναι πάνω από 64cm  μήκος και 44cm πλάτος... Και δε θα ήθελα να ξεπεράσω τα 200 ευρώ! 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Πολύ καλά! Είχες δίκιο. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα.

@sndevΤα επαιρνα κ εγω πριν καιρο αλλα κατι με χαλουσε και τα εκοψα. Τα ξαναπηρα προχτες και φαινεται οτι κατι εχει αλλαξει στη συνταγη και ειναι καπως πιο αφρατα και αρκετα καλυτερα απο πριν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gougous είπε

Καλησπέρα στην ομάδα... Έχω χτιστό μπάρμπεκιου στο μπαλκόνι και επειδή δε με βολεύει η κατάσταση με τα κάρβουνα θα ήθελα να βάλω ψησταριά υγραερίου (επιτραπέζια) επάνω του.... Σκεφτόμουν για την https://www.skroutz.gr/s/23501648/Somagic-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένια-Πλάκα-με-2-Εστίες-Solia-200.html έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο? Οι διαστάσεις μου δεν πρέπει να είναι πάνω από 64cm  μήκος και 44cm πλάτος... Και δε θα ήθελα να ξεπεράσω τα 200 ευρώ! 

Δεν έχω ιδία άποψη αλλά είμαι περίεργος για την απόδοση αυτής της ψησταριάς. Αν ήμουν στη θέση σου και σύμφωνα με τα κριτήρια σου, θα το έψαχνα και θα το σκεφτόμουν...

https://www.skroutz.gr/s/23850574/Thermogatz-Ψησταριά-Υγραερίου-με-2-Εστίες-Gs-Grill-2-Mini.html

https://youtu.be/atYKltKFA-M

Επεξ/σία από est
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ritualistic είπε

@sndevΤα επαιρνα κ εγω πριν καιρο αλλα κατι με χαλουσε και τα εκοψα. Τα ξαναπηρα προχτες και φαινεται οτι κατι εχει αλλαξει στη συνταγη και ειναι καπως πιο αφρατα και αρκετα καλυτερα απο πριν.

εγω παλι νομιζω τα χαλασανε κάπως, ξέρεις τι εχω παρατηρήσει αν εισαι κοντα ημερομηνία λήξης γευστικά κ σαν υφη δεν εχουν καμία σχέση με τα πρώτης 1 -2 μέρες αν τα βάλεις δε  κ ψυγείο για να συντηρηθούν γίνονται χειρότερα ενω πιο παλια ηταν ΟΚ κ κοντα στην ημερομηνία λήξης

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, sndev είπε

εγω παλι νομιζω τα χαλασανε κάπως, ξέρεις τι εχω παρατηρήσει αν εισαι κοντα ημερομηνία λήξης γευστικά κ σαν υφη δεν εχουν καμία σχέση με τα πρώτης 1 -2 μέρες αν τα βάλεις δε  κ ψυγείο για να συντηρηθούν γίνονται χειρότερα ενω πιο παλια ηταν ΟΚ κ κοντα στην ημερομηνία λήξης

Δεν το εχω παρατηρησει αυτο παραδοξως ειναι φρεσκα αυτα που εχω παρει γιατι για καποιο λογο αυτη τη φορα τα πηρα απο τον φουρνο τους κ ειδα την ημερομηνια οταν τα επαιρνα χαχα

Μπορει να μην εχεις αδικο παντως γιατι προηγουμενως τα επαιρνα απο τον Αγγελη που σιγουρα θα επαιρνε στοκ να εχει να δινει… Με λεπτομερειες θα μου πεις ασχολομαστε τωρα αλλα αυτες κανουν την διαφορα!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, biovaggoulas είπε

Αν εξαιρέσεις ότι το ένα το "χάλασα"  καταλάθος, γενικά πήγε πολύ καλά. Και ζουμερο ψάρι και καθαρή η ψησταριά. Όσο για μυρωδιές ελπίζω να μην έμεινε τίποτα και το καταλάβω στο μοσχαράκι μου την επομενη φορά. 😂

350 +550 + 400 γρCompress_20221203_172712_2302.jpg.b182b13402c36ba49085975e60901dbd.jpg

ποια ψησταρια έχεις?

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

αγορασα και δοκιμασα την kenton Naterial με 4 καυστηρες.

την μια μερα με σουβλακια χοιρινα με ανοιχτο καπακι και με πολυ ωραια αποτελεσματα και την αλλη με ψαρια τσιπουρες με κλειστο κάπακι και πολλες αναφλεξεις οπου παλι με εξαιρεση το ενα ψαρι που μου κολλησε λιγο βγηκαν αρκετα νοστιμα..

Εχω λιγες αποριες, πως αποφευγουμε τις αναφλεξεις; Τα εριξα απευθειας στην σχαρα, θα μπορουσα με δευτερη βοηθητικη σχαρα που κλεινει για να τα γυριζω πιο ευκολα θα ηταν καλυτερα;

ομως εχω παρατηρησει κατι, το πισω μισο της ψησταριας ψηνει αρκετα πιο δυνατα σε σχεση με το μπροστα σε ολο το μηκος του με αποτελεσμα να πρεπει να γυριζω πιο γρηγορα τα πισω και να μεταφερω τα μπροστα πισω για να παρουν χρωμα… σημειωνω οτι δουλευω τους 3 απο τους τεσσερις καυστηρες γιατι δεν χρησιμοποιω την πλακα

Συμβαινει και σε αλλους ειναι φυσιολογικο η υπαρχει καποιο ελαττωμα;

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, VagVene είπε

Καλησπερα σε ολους,

αγορασα και δοκιμασα την kenton Naterial με 4 καυστηρες.

την μια μερα με σουβλακια χοιρινα με ανοιχτο καπακι και με πολυ ωραια αποτελεσματα και την αλλη με ψαρια τσιπουρες με κλειστο κάπακι και πολλες αναφλεξεις οπου παλι με εξαιρεση το ενα ψαρι που μου κολλησε λιγο βγηκαν αρκετα νοστιμα..

Εχω λιγες αποριες, πως αποφευγουμε τις αναφλεξεις; Τα εριξα απευθειας στην σχαρα, θα μπορουσα με δευτερη βοηθητικη σχαρα που κλεινει για να τα γυριζω πιο ευκολα θα ηταν καλυτερα;

ομως εχω παρατηρησει κατι, το πισω μισο της ψησταριας ψηνει αρκετα πιο δυνατα σε σχεση με το μπροστα σε ολο το μηκος του με αποτελεσμα να πρεπει να γυριζω πιο γρηγορα τα πισω και να μεταφερω τα μπροστα πισω για να παρουν χρωμα… σημειωνω οτι δουλευω τους 3 απο τους τεσσερις καυστηρες γιατι δεν χρησιμοποιω την πλακα

Συμβαινει και σε αλλους ειναι φυσιολογικο η υπαρχει καποιο ελαττωμα;

Αν η τσιπουρα ηταν ιχθυοτροφειου τοτε εχει πολυ λιπος και αυτος ηταν ο λογος που ειχες πολλες αναφλεξεις.

Οπως κ να εχει δε μπορεις να τις αποφυγεις προσπαθησε να μην ανοιγεις καπακι ωστε να εχεις τους καυστηρες χαμηλα σε ενταση κ αυτο ειναι κατι που θα σε βοηθησει.

Οσο για την ενταση της φωτιας μπροστα πισω ειναι συνηθισμενο φαινομενο σε ψησταριες χαμηλοτερου κοστους. Με τον καιρο θα προσαρμοστεις κ θα ξερεις πως πρεπει να ψησεις κ που να τοποθετησεις το φαγητο για να ψηθει σωστα.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ να σας πω πώς έκανα τις καλύτερες ολόκληρες ψητές πατάτες που έχω φάει στην Kenton:

Προσωπικά διάλεξα τεράστιες πατάτες, κάτι που θα αποφύγω στο μέλλον για οικονομία χρόνου. 

Τις έπλυνα και έτριψα καλά για να φύγουν τα χώματα. 

Επειτα τις τρύπησα με πιρούνι περιμετρικά γύρω στις 12-13 φορές την κάθε μια. Φυσικά σε μικρότερο μέγεθος, αναλογικά και τα τρυπήματα.

Μετα μια λαδόκολλα στην κάθε μια, μπανάκι στο ελαιόλαδο και χοντρό αλάτι.

Κλεισιμο τη λαδόκολλα σαν φάκελο και τύλιγμα 2 φορές με αλουμινόχαρτο την κάθε μια.

Στο μεταξύ έχει πιάσει θερμοκρασία γύρω στους 230 Κελσίου και τις ρίχνεις στη σχάρα. Διατηρείς τη θερμοκρασία ανάμεσα σε 200-230 βαθμούς και ανοίγεις και γυρνάς κάθε τέταρτο τις πατάτες. 

5 τεράστιες που έκανα χρειάστηκαν γύρω στη μια ώρα. 

Αν έχετε θερμόμετρο, τις βγάζετε στους 100 Κελσίου εσωτερική και τις αφήνετε να ξεκουραστούν.

Αλλιως με ένα ξυλάκι ή μαχαίρι τρυπάτε και βλέπετε να μπει μέσα άνετα, βουτυράτα που λέμε.

Μολις ξεκουραστούν λίγο, με προσοχή ξετυλίγουμε γιατί ακόμα καίνε αρκετά, και έχετε άπειρες δυνατότητες.

Εγω τις άνοιξα στη μέση και άλλες τις έκανα με βούτυρο αφου τις έσκαψα λίγο και χοντρό αλάτι.

Αλλες με σως φέτας και πάπρικα και άλλες με τζατζίκι.

Εγιναν πεντανόστιμες! 

• Like 14
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα συνψήστες. 
Μετά από αρκετές αναβολές αλλά και με την βοήθεια σας πήρα την απόφαση και έκανα ίσως την υπερβολή. 
Ευτυχής κάτοχος μιας Napoleon Rogue 425 από προχθές και απορώ πως έψηνα τόσο καιρό στο κάρβουνο. 
Το εργαλείο είναι από άλλο πλανήτη. Μέσα σε μισή ωρίτσα είχε ψήσει άψογα χωρίς καπνούς και μυρωδιές μπριζολίτσες χοιρινές και 2 μπούτια κοτόπουλο. Όλα εξαιρετικά ζουμερά, με ωραίο χρώμα και πολύ νόστιμα παρότι έλειπε η καρβουνίλα. 

spacer.png

Τώρα είμαι σε αναζήτηση σούβλας. Αν αγοράσω αυτή από Leroy και παραγγείλω από αμαζον βάση για το μοτέρ είμαι οκ;  Ξέρουμε από τι υλικό είναι η εν λόγω σούβλα;

Επεξ/σία από shodan
  • Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...