Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vins είπε

Καλά ινοξ σχάρα δεν πάει χαμένη! Ποια ψησταριά έχεις αν επιτρέπεται; 

ψηνω στην campingaz 3 ls plus κάτι τέτοιο

  • Thanks 1
  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2197

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσφορές στις Jamestown από Praktiker με δωρεάν μεταφορικα:

https://www.praktiker.gr/c/psistaries-ygraeriou-1368/MAPKA-JAMESTOWN?criteria=aec0e79db8d8c7f3&sf=1

Οφ τοπικ για λάτρεις κάρβουνου:

https://www.praktiker.gr/m/p/psistaria-karvounou-nattera-kettle-45-132988

https://www.praktiker.gr/m/p/psistaria-nattera-karvounoubarell-ii-133109

Τα δωρεάν μεταφορικα είναι πάνω από 40€ νομίζω,  όποτε η δεύτερη κάρβουνου συμφέρει και χωρίς να έχεις κατάστημα κοντά. 

 

Επεξ/σία από vins
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

 

Αυτή την ηλιόλουστη Κυριακή, χρειαζόταν να μπει κάτι τις στη σχάρα που να ζητάει μια μπυρίτσα. Οι μπριζόλες και οι πουρέδες ας περιμένουν...

  • Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jspawn είπε

Από κατανάλωση σε σχέση με την κόκκινη του μείγματος πως την είδες έχει περισσότερη η το ίδιο ; 

Είχα χρησιμοποιήσει συμβατική μπουκάλα και όχι την coral prime μείγμα. Δεν υπάρχει κάποια διαφορά στην κατανάλωση. Είναι αναλόγως πως ψήνεις (ένταση καυστήρων, καιρικές συνθήκες, ώρα ψησίματος κτλ).

  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vins είπε

Ευχαριστώ! Προπάνιο είχα και πριν με τα μαμά αλλά ανέβαζε και 350+

Δοκίμασε και χωρίς νερό να δεις αν και δε νομίζω. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Δοκίμασε και χωρίς νερό να δεις αν και δε νομίζω. 

Μπα δεν παίζει ρόλο, το ταψι το είχα πριν τα υπόλοιπα, όποτε με τις τελευταίες προσθήκες χτυπάει ταβάνι. Περίεργο αλλά οκ, δε χρειάζομαι 350 συχνά 😄

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alex19871987 είπε

Πάμε για αποτέλεσμα

Δοκίμασε να την κάνεις στο φούρνο, θα έχεις ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα από το bbq.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια και το ψησιμο της πιτσας στην ψησταρια μου ειχε αφησει πολυ καλες εντυπωσεις (σε πετρα αλλα και σε μαντεμενια πλακα) πηρα 2 πετρες 30cm η καθε μια ωστε να χωρανε  στην phantom rogue rse 425 και να μπορω να ψησω ταυτοχρονα 2 πιστες. Με τη χρηση του πλευρικου καυστηρα στο τελειωμα το αποτελεσμα ηταν αρκετα καλο (φυσικα επρεπε να ειμαι απο πανω και να τις γυριζω ωστε να μην αρπαξουν πολυ).

Διαβαζοντας ομως καποιες παλαιοτερες δημοσιευσεις σχετικα με αλλους εναλακτικους τροπους για το ψησιμο της πιτσας  π.χ. Koda,  επεσε το ματι μου και στα ηλεκτρικα φουρνακια με πετρα οπως τα G3 Ferrari. Μετα απο διαβασμα και καποια video reviews και λογω του σχετικα  χαμηλου κοστους κατεληξα στο Αriete 909. Εφτιαξα 3 πιτσες μεσα σε πολυ λιγη ωρα και το αποτελεσμα ηταν οντως παρα πολυ καλο. Με λιγο κατω απο 10 λεπτα προθερμανση η θερμοκρασια της πετρας εφτασε περιπου στους 370 βαθμους και σε λιγοτερο απο 4 λεπτα η πιτσα ηταν ετοιμη.  Οποτε η ψησταρια μαλλον θα μεινει για τις υπολοιπες χρησεις..

 

Επεξ/σία από ppetros
  • Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ppetros είπε

Μια και το ψησιμο της πιτσας στην ψησταρια μου ειχε αφησει πολυ καλες εντυπωσεις (σε πετρα αλλα και σε μαντεμενια πλακα) πηρα 2 πετρες 30cm η καθε μια ωστε να χωρανε  στην phantom rogue rse 425 και να μπορω να ψησω ταυτοχρονα 2 πιστες. Με τη χρηση του πλευρικου καυστηρα στο τελειωμα το αποτελεσμα ηταν αρκετα καλο (φυσικα επρεπε να ειμαι απο πανω και να τις γυριζω ωστε να μην αρπαξουν πολυ).

Διαβαζοντας ομως καποιες παλαιοτερες δημοσιευσεις σχετικα με αλλους εναλακτικους τροπους για το ψησιμο της πιτσας  π.χ. Koda,  επεσε το ματι μου και στα ηλεκτρικα φουρνακια με πετρα οπως τα G3 Ferrari. Μετα απο διαβασμα και καποια video reviews και λογω του σχετικα  χαμηλου κοστους κατεληξα στο Αriete 909. Εφτιαξα 3 πιτσες μεσα σε πολυ λιγη ωρα και το αποτελεσμα ηταν οντως παρα πολυ καλο. Με λιγο κατω απο 10 λεπτα προθερμανση η θερμοκρασια της πετρας εφτασε περιπου στους 370 βαθμους και σε λιγοτερο απο 4 λεπτα η πιτσα ηταν ετοιμη.  Οποτε η ψησταρια μαλλον θα μεινει για τις υπολοιπες χρησεις..

 

Ο λόγος δηλαδή είναι τα 4 λεπτά ; γιατί το να περιμένω και 10 λεπτά παραπάνω δεν έγινε και κάτι, για εμένα πάντα μιλάω .

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, jspawn είπε

Ο λόγος δηλαδή είναι τα 4 λεπτά ; γιατί το να περιμένω και 10 λεπτά παραπάνω δεν έγινε και κάτι, για εμένα πάντα μιλάω .

Το απότελεσμα δεν είναι το ίδιο κ τα 10 λεπτά ειναι χρόνος όταν φτιάχνεις 3ς 4ς πίτσες

7 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Λες??αέρα??η γκριλ???

Κ τα 2 συνδιαστικα ίσως , ανάλογα το φούρνο, ψαξτο γτ έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Είναι κρίμα τόσες ώρες ζυμάρι 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, sndev είπε

Το απότελεσμα δεν είναι το ίδιο κ τα 10 λεπτά ειναι χρόνος όταν φτιάχνεις 3ς 4ς πίτσες

Κ τα 2 συνδιαστικα ίσως , ανάλογα το φούρνο, ψαξτο γτ έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Είναι κρίμα τόσες ώρες ζυμάρι 

Κοίτα σαν ζυμάρι είναι πολύ καλό ειδικά με αλεύρι καπουτο...υγρασία είμαι στο 65-67%...θα δοκιμάσω στο τέρμα του φούρνου...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, jspawn είπε

Ο λόγος δηλαδή είναι τα 4 λεπτά ; γιατί το να περιμένω και 10 λεπτά παραπάνω δεν έγινε και κάτι, για εμένα πάντα μιλάω .

Οταν εχεις να φτιαξεις παραπανω απο μια πιτσες ο χρονος ειναι σημαντικος.. Ειδικα π.χ. σε μια γιορτη.. Επισης καθαρα για λογους ευκολιας με το φουρνακι ειναι πιο ευκολη διαδικασια η οποια γινεται εντος της κουζινας ειδικα τωρα που εχει κρυο.. Σε καθε περιπτωση το τελικο αποτελεσμα ειναι πιο ευκολα και πιο γρηγορα εφαμιλο αν οχι  καλυτερο απ΄οτι  την ψησταρια. Οποιος ενδιαφερεται μπορει να δει το παρακατω συγκριτικο μεταξυ αυτης της κατηγοριας φουρνακιων.

 

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...