vins Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε Όλοι αυτό ακριβώς λένε , καμία ανάφλεξη στον κάδο , αλλά το σημαντικότερο όμως ότι ψήνουν βγαίνει πολύ πολύ ζουμερό Όσο για τον καθαρισμό είναι ότι ποίο εύκολο θα το χεις διαπιστώσει και ο ίδιος και μάλιστα καθαρίζει ποιο εύκολα όταν είναι κρύο , αφού μπορείς να τα πάρεις με μια σπάτουλα και έτσι μένει μόνο το νερό Υπάρχει μεγάλη διαφορα, ειδικά στη Naterial που δεν είναι και α κατηγορία στην ομοιομορφία. Τα κρέατα οντως βγαίνουν πιο ζουμερά, εγώ που κάνω τώρα τελευταια έμμεσο ψήσιμο σε μοσχάρι, ρίχνω στο συρτάρι και μηλόξιδο και μυρωδικά και γίνονται τούμπανο! Καλά άμα ψηνω τίποτα προβατίνες δεν υπάρχει νερό στο τέλος, σαπουνάκι 😂
Amaretos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Αυτο με το ζουμερο ειναι μαλλον θεμα αρεσκειας του καθενος, τι θελω να πω, και εγω οταν ξεκινησα να ψηνω κοντοσουβλια , κοτοπουλα στην σουβλα κλπ, εβαζα απο κατω ταψακι με υγρο κλπ, αλλα το σταματησα, μου εβγαζε κατι προς ψητο/βραστο κατι τις, δεν ηταν τοσο "ψητο" οσο θα το ηθελα, οποτε το κατηργησα 5
vins Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Amaretos είπε Αυτο με το ζουμερο ειναι μαλλον θεμα αρεσκειας του καθενος, τι θελω να πω, και εγω οταν ξεκινησα να ψηνω κοντοσουβλια , κοτοπουλα στην σουβλα κλπ, εβαζα απο κατω ταψακι με υγρο κλπ, αλλα το σταματησα, μου εβγαζε κατι προς ψητο/βραστο κατι τις, δεν ηταν τοσο "ψητο" οσο θα το ηθελα, οποτε το κατηργησα Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, αλλα εχει διαφορα όταν το ταψι είναι κάτω από τους καυστήρες. Αυτό γιατί μπορείς να παίξεις με την ένταση της φωτιάς. Δεν υπάρχει δλδ το νερό ανάμεσα στη φωτιά και το κρεασ αλλά από κάτω. Επομένως όταν προς το τέλος μπουμπουνισω τους καυστήρες, ξεροψήνονται τα πάντα. 1
ηνίοχος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, Amaretos είπε Αυτο με το ζουμερο ειναι μαλλον θεμα αρεσκειας του καθενος, τι θελω να πω, και εγω οταν ξεκινησα να ψηνω κοντοσουβλια , κοτοπουλα στην σουβλα κλπ, εβαζα απο κατω ταψακι με υγρο κλπ, αλλα το σταματησα, μου εβγαζε κατι προς ψητο/βραστο κατι τις, δεν ηταν τοσο "ψητο" οσο θα το ηθελα, οποτε το κατηργησα Έχει εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα όταν το νερό βρίσκεται ενδιάμεσα στην φωτιά και το ψητό με το να είναι κάτω από τους καυστήρες δες τη φωτογραφία και θα καταλάβεις τι εννοώ
Amaretos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, vins είπε Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, αλλα εχει διαφορα όταν το ταψι είναι κάτω από τους καυστήρες. Αυτό γιατί μπορείς να παίξεις με την ένταση της φωτιάς. Δεν υπάρχει δλδ το νερό ανάμεσα στη φωτιά και το κρεασ αλλά από κάτω. Επομένως όταν προς το τέλος μπουμπουνισω τους καυστήρες, ξεροψήνονται τα πάντα. Οκ το ακουω, αλλα εγω οποτε και να ψησω, ψηνβ με τους 2 ακριανους στο πολυ χαμηλο ~180-190 και στο τελος οπως λες ανοιγω λιγο παραπανω τους ακριανους και στο τερμα χαμηλο τον μεσαιο, 5-10 λεπτα ειναι υπεραρκετα, το λιγο που θα πεσει στην μεση ισα που θα τσικνησει καλυτερα δεν υπαρχει προβλημα 4 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε Έχει εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα όταν το νερό βρίσκεται ενδιάμεσα στην φωτιά και το ψητό με το να είναι κάτω από τους καυστήρες δες τη φωτογραφία και θα καταλάβεις τι εννοώ δεν θα τσακωθουμε εγω παντς δεν εχω δεχτει ακομα παραπονο οτι βγαζω στεγνα ψητα, το κεφι μας να κανοπυμε και ολα καλα 1
ηνίοχος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, Amaretos είπε δεν θα τσακωθουμε εγω παντς δεν εχω δεχτει ακομα παραπονο οτι βγαζω στεγνα ψητα, το κεφι μας να κανοπυμε και ολα καλα Όχι βρε για ποιο λόγο!!
SagoniasSlutRos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, Amaretos είπε Αυτο με το ζουμερο ειναι μαλλον θεμα αρεσκειας του καθενος, τι θελω να πω, και εγω οταν ξεκινησα να ψηνω κοντοσουβλια , κοτοπουλα στην σουβλα κλπ, εβαζα απο κατω ταψακι με υγρο κλπ, αλλα το σταματησα, μου εβγαζε κατι προς ψητο/βραστο κατι τις, δεν ηταν τοσο "ψητο" οσο θα το ηθελα, οποτε το κατηργησα Συμφωνω και γω. Δεν υπαρχει λογος να μπει κατω απο τη σουβλα ταψακι με νερο κλπ. Εκτος αν θελουμε να κοψουμε την αμεση θερμοτητα αν εχουμε αναψει ολους τους καυστηρες. Εγω τους αναβω ολους στο χαμηλο και βαζω τη σουβλα απο πανω χωρις τπτ αλλο. Ταψακι με νερο εβαζα μονο στα καπνιστα που χρειαζεται η υγρασια οταν καπνιζεις κατι 7-8 ωρες. Και στο καρβουνο που κανω τα καπνιστα πλεον, παλι βαζω νερο. 38 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε Όλοι αυτό ακριβώς λένε , καμία ανάφλεξη στον κάδο Καμια αναφλεξη στον καδο κατω απο τους καυστηρες. Στους φλωγοκρυπτες μια χαρα αναφλεξεις υπαρχουν. 39 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε αλλά το σημαντικότερο όμως ότι ψήνουν βγαίνει πολύ πολύ ζουμερό Αν βγουν στη σωστη θερμοκρασια ειναι παντα ζουμερα, ακομα και το στηθος κοτοπουλο 3
ilpapacha Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Για όποιον ενδιαφέρεται https://www.psistis.gr/ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ-ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ/Regal-S-590-PRO-INOX-used-Broil-King 2 1
ηνίοχος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε . Καμια αναφλεξη στον καδο κατω απο τους καυστηρες. Στους φλωγοκρυπτες μια χαρα αναφλεξεις υπαρχουν. σύμφωνα με όσα γράφονται όλοι όσοι εχουν υιοθετήσει αυτή τη λύση με το συρτάρι νερού το μεγάλο τους πρόβλημα δεν ήταν οι αναφλέξεις πάνω στα κάλυπτρα προφανώς γιατί σβήνει ευκολα αλλά αντίθετα με αυτή που αναπτύσετε στον κάδο και που δημιουργεί και τα μεγαλύτερα προβλήματα 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Αν βγουν στη σωστη θερμοκρασια ειναι παντα ζουμερα, ακομα και το στηθος κοτοπουλο το ότι είναι ποιο ζουμερά τα ψητά με τη χρήση του νερού , λέγετε απο όσους έχουν κάνει την αλλαγή , συγκρίνοντας προφανώς το πριν και μετά αρα μιλάμε για ίδια ψησταριά , ίδιο τρόπο ψησίματος (θερμοκρασίες κ.α.) ίδιος ψήστης και ίδια κρέατα ε νομίζω ποιο αντικειμενικό και ξεκάθαρο δεν γίνεται
SagoniasSlutRos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε σύμφωνα με όσα γράφονται όλοι όσοι εχουν υιοθετήσει αυτή τη λύση με το συρτάρι νερού το μεγάλο τους πρόβλημα δεν ήταν οι αναφλέξεις πάνω στα κάλυπτρα προφανώς γιατί σβήνει ευκολα αλλά αντίθετα με αυτή που αναπτύσετε στον κάδο και που δημιουργεί και τα μεγαλύτερα προβλήματα Σε ρηχές ψησταριες υπαρχει το προβλημα που λες με τον καδο, οποτε το νερο ειναι μια λυση. Σε ψησταριες με βαθος δεν υπαρχει αυτο το θεμα παντως. 10 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε το ότι είναι ποιο ζουμερά τα ψητά με τη χρήση του νερού , λέγετε απο όσους έχουν κάνει την αλλαγή , συγκρίνοντας προφανώς το πριν και μετά αρα μιλάμε για ίδια ψησταριά , ίδιο τρόπο ψησίματος (θερμοκρασίες κ.α.) ίδιος ψήστης και ίδια κρέατα ε νομίζω ποιο αντικειμενικό και ξεκάθαρο δεν γίνεται Σε κλειστη με νερο δεν εχω ψησει οποτε δεν εχω αποψη. Αυτο που λεω ειναι οτι αν βγει σε σωστη θερμοκρασια το κρεας δεν εχει αναγκη απο νερο στον καδο. Ακομα και το στηθος κοτοπουλο θα βγει ζουμερο. 3
ηνίοχος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Σε κλειστη με νερο δεν εχω ψησει οποτε δεν εχω αποψη. Αυτο που λεω ειναι οτι αν βγει σε σωστη θερμοκρασια το κρεας δεν εχει αναγκη απο νερο στον καδο. Ακομα και το στηθος κοτοπουλο θα βγει ζουμερο. δηλαδή για να καταλάβω, λες οτι όσοι έχουν κανει την αλλαγή /δοκιμή δεν ξέρουν να ψήνουν δεν τα βγάζουν σε σωστές θερμοκρασίες και για αυτό ακριβώς τον λόγο βλέπουν βελτίωση στα ψητά
Andy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα, περιμενω να μου ερθει η jamestown maddox 4.1. Αρχικα θα πρεπει να κανω seasoning πριν ψησω? Και τι αλλο θα πρεπει να προσεξω για τις πρωτες φορες που θα την χρησιμοποιησω? Διαβαζα οτι ισως πρεπει να την περναω με λιγο λαδι?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε δηλαδή για να καταλάβω, λες οτι όσοι έχουν κανει την αλλαγή /δοκιμή δεν ξέρουν να ψήνουν δεν τα βγάζουν σε σωστές θερμοκρασίες και για αυτό ακριβώς τον λόγο βλέπουν βελτίωση στα ψητά Αυτο που λεω ειναι οτι αν βγει σε σωστη θερμοκρασια το κρεας δεν εχει αναγκη απο νερο στον καδο. Ακομα και το στηθος κοτοπουλο θα βγει ζουμερο. edit: Δεν μιλαω για καπνισμα πολλων ωρων. Μιλαω για μπριζολες, μπιφτεκια, κοτοπουλα κλπ ψημενα αμμεσα ή εμμεσα. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από SagoniasSlutRos 5
est Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Πλην ελαχίστων περιπτώσεων που θα χρησιμοποιηθεί ταψί με νερό στο ψήσιμο, γιατί κάποιος να έχει βρωμόνερα στον κάδο της ψησταριάς του; Γιατί να χρησιμοποιήσει τέτοιες μεθόδους που μόνο λίγες επαγγελματικές ψησταριές εσωτερικού χώρου εφαρμόζουν και κανένας μεγάλος κατασκευαστής δεν χρησιμοποιεί; Εντάξει, σεβαστές οι μαρτυρίες όσων νομίζουν ότι υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα στο ψήσιμο και το καθάρισμα είναι πιο εύκολο αλλά μέχρι εκεί... 4
ηνίοχος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Αυτο που λεω ειναι οτι αν βγει σε σωστη θερμοκρασια το κρεας δεν εχει αναγκη απο νερο στον καδο. Ακομα και το στηθος κοτοπουλο θα βγει ζουμερο. edit: Δεν μιλαω για καπνισμα πολλων ωρων. Μιλαω για μπριζολες, μπιφτεκια, κοτοπουλα κλπ ψημενα αμμεσα ή εμμεσα. οκ σεβαστή η προσωπική άποψη 56 λεπτά πριν, est είπε Πλην ελαχίστων περιπτώσεων που θα χρησιμοποιηθεί ταψί με νερό στο ψήσιμο, γιατί κάποιος να έχει βρωμόνερα στον κάδο της ψησταριάς του; Γιατί να χρησιμοποιήσει τέτοιες μεθόδους που μόνο λίγες επαγγελματικές ψησταριές εσωτερικού χώρου εφαρμόζουν και κανένας μεγάλος κατασκευαστής δεν χρησιμοποιεί; Εντάξει, σεβαστές οι μαρτυρίες όσων νομίζουν ότι υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα στο ψήσιμο και το καθάρισμα είναι πιο εύκολο αλλά μέχρι εκεί... προφανώς γιατί μένουν ευχαριστημένοι απο την αλλαγή και αυτό μεταδίδεται , δεν καταλαβαίνω όμως , πότε είναι ¨νερό¨και πότε ¨βρωμόνερο¨; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα