Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, KAPAKOSTAS είπε

Εις αναζητηση ψησταριας θελω πλεονεκτηματα υπερ επιλογης ψησταριας 3 εστιων αντι 2. Απαιτησεις 3 μελης οικογένειας κατα κύριο λογο με περιορισμο σε χωρο λογω μπαλκονιου.ψηνομαι κ να μπει σουβλα για κοτοπουλο κοντοσουβλι. Δεκτες ολες οι απόψεις 

Θα έχεις μεγαλύτερη ευελιξία στο ψήσιμο, έμμεσο-άμεσο. Εφόσον υπάρχει και η διαφορά στις διαστάσεις του κυρίως χώρου ψησίματος, θα μπορείς να βάλεις και περισσότερο κρέας στην σούβλα, που σε ενδιαφέρει ως ψήσιμο. Για τον χώρο που είναι περιορισμένος, μπορείς να μην τοποθετήσεις ένα ή και τα 2 πλαϊνά ράφια.

• Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2491

• ilpapacha

2190

• sndev

1175

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
Στις 1/4/2023 στις 7:08 ΠΜ, prapasgiorgos είπε

Το θέμα είναι με έναν ρυθμιζόμενο ρυθμιστή κοκκινο της coral με βαλβίδα από πάνω που μου δώσανε στη σελ στην αρχή τους έπιανε τους 300 αλλά δεν δούλευε σωστά. Αν χαμήλωμα την ένταση από τους διακόπτες στο τέρμα εσβηναν, στη μέση παρπαριζαν. Παιδεύτηκα αλλά άκρη δεν έβγαζα. Μετά παρήγγειλα τον σταθερό τον γκρι της Coral για το προπάνιο εκεί δεν είχα παρπαρίσματα και τέτοια αλλά πάει μέχρι 250. Για αυτό με κάνει εντύπωση. 

Κατά αρχήν οι 250° είναι μια χαρά  , σε σχέση με αυτήν που συγκρίνεις η διαφορά τους είναι η απουσία του φλογοκρυπτη (αφού είναι ενσωματωμένος  κατά κάποιο τρόπο στη σχάρα) και είναι λογικό να έχει μεγαλύτερη ονομαστική θερμοκρασία η οποία όμως δεν έχει και μεγάλη σημασία

Τώρα σε ότι αφορά τι μπορεί να φταίει που δεν ανεβάζει θερμοκρασία είναι πολλοί οι παράγοντες ξεκινώντας από την θερμοκρασία περιβάλλοντος , το αέριο που χρησιμοποιείται, η στάθμη του αερίου, ο ρυθμιστής πίεσης , ακόμη και εάν φυσάει αέρας και πόσο επηρεάζεται από αυτόν , όλα αυτά όμως θα τα βρεις με τον καιρό 

Στις 1/4/2023 στις 10:46 ΠΜ, Evgenios_V είπε

Καλημέρα σας αγαπητοί...!!!

Το βάζω εδώ πριν σηκώσω αγγελία σε γνωστό σάιτ και FB.

Πωλείται Napoleon 525 (4+1 όχι infrared) 2 ετών καλοχρησιμοποιημενη...δλδ πολλά ψησίματα αλλά σε άριστη κατάσταση με ένα καλό καθάρισμα θα λάμπει σαν καινούργια ... πάντα με κάλυμμα από την πρώτη στιγμή...

Μαζί δίνονται βούρτσες κτλ για να ξεκινήσετε απευθείας τα ψησιματα...στον δρόμο για το σπίτι παίρνετε μια μπουκάλα και είστε κομπλέ...

Δεν αποσυναρμολογείται οπότε θα χρειαστεί να έρθετε αντίστοιχο όχημα...για την μεταφορά... Βρίσκεται στον 4ο οπότε θα βάλω ένα χεράκι βοήθειας...

Τιμή για εδώ 500€

Λογος πωλήσεις θέλω να ανέβαινω κατηγορία...οοοτε θα πάω σε exivos...

Ε, λογικό το βρίσκω θα σου έλεγα μάλιστα να πας κατευθείαν εδώ  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0cL22acSBhkrXVdj8hzXzbG79PZaU3BZCTVjwxTekWPmV1M4Y5Qb8RdKwRb2aG3FHl&id=100057033866612

😋😋

• Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, KAPAKOSTAS είπε

Εις αναζητηση ψησταριας θελω πλεονεκτηματα υπερ επιλογης ψησταριας 3 εστιων αντι 2. Απαιτησεις 3 μελης οικογένειας κατα κύριο λογο με περιορισμο σε χωρο λογω μπαλκονιου.ψηνομαι κ να μπει σουβλα για κοτοπουλο κοντοσουβλι. Δεκτες ολες οι απόψεις 

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-kenton-naterial-62209602

Δες παραπανω για σουβλα για κοτοπουλο\κοντοσουβλι\κοκορετσι

Δημοσ.

Παιδιά δυο ερωτήσεις να κάνω κι εγώ σαν νέος στο χώρο.

Είναι καλύτερη η Kenton NATERIALαπό το Leroy ή η Jamestown από Praktiker και σαν επέκταση της ερώτησης αυτή με τους 3 ή με 4 καυστήρες. Ρωτάω γιατί βλέπω ότι το Leroy έχει σε προσφορά αυτήν με τους 4 καυστήρες στα 239 και το σκέφτομαι σοβαρά να την πάρω σαν πρώτη μου ψησταριά.

Σαν δεύτερο ερώτημα θα ήθελα να βάλω σε σύγκριση δυο φορητές ψησταριές για κάμπινγκ. Είναι η weber Q1200 και η Napoleon TravelQ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, tkappas είπε

Παιδιά δυο ερωτήσεις να κάνω κι εγώ σαν νέος στο χώρο.

Είναι καλύτερη η Kenton NATERIALαπό το Leroy ή η Jamestown από Praktiker και σαν επέκταση της ερώτησης αυτή με τους 3 ή με 4 καυστήρες. Ρωτάω γιατί βλέπω ότι το Leroy έχει σε προσφορά αυτήν με τους 4 καυστήρες στα 239 και το σκέφτομαι σοβαρά να την πάρω σαν πρώτη μου ψησταριά.

Σαν δεύτερο ερώτημα θα ήθελα να βάλω σε σύγκριση δυο φορητές ψησταριές για κάμπινγκ. Είναι η weber Q1200 και η Napoleon TravelQ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Είναι εφάμιλλης κατασκευής. Η Jamestown έχει πλαϊνό μάτι συμβατικό/infrared, σε κάποια μοντέλα τζάμι στο καπάκι και led στα κουμπιά. Η Kenton είναι μια τίμια επιλογή. Την έχουν πολλά παιδιά και είναι ευχαριστημένοι. Εφόσον έχεις τον απαραίτητο διαθέσιμο χώρο, καλύτερα να επιλέξεις αυτή με τους 4 καυστήρες.

Για Weber Q και Napoleon Travelq, δες ένα παλαιότερο ποστ

• Like 1
Δημοσ.
Στις 31/3/2023 στις 10:20 ΜΜ, gianno1 είπε

Ευχαριστώ , Την έχεις χρησιμοποιήσει ή την έχει κάποιος γνωστός σου ;

Την έχω εγώ φίλε μου και νομίζω ότι τώρα είναι στα 230 περίπου. Σε αυτά τα λεφτά δεν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο. Μην το σκέφτεσαι πολύ χτύπα την.

Στις 1/4/2023 στις 2:35 ΜΜ, Fotis_Greece είπε

Αμα εισαι απο Αιτωλοακαρνανία!!!!

IMG_20230401_143457.jpg

Θέλω να βρω τρόπο και εγώ για να βάλω σούβλα αλλά σκέφτομαι να βάλω ρουλεμάν και να μην γυρνάει έτσι σκέτο πάνω στο πλαϊνό. Δεν σου έκανε ζημιά έτσι;

Δημοσ.

Οχι, ουτε το χρωμα δε γρατσουνισε. Και εγω σκεφτηκα κατι σε ρουλεμαν αλλα δεν αξιζει. Ισως εαν ξαναπερασω απο Σπυρου Πατση που ειναι ολα μαζεμενα τα καταστηματα με εργαλεια να εντοπισω κατι, αλλα και πως θα στερεωθει το ρουλεμαν εκει πανω??

Για τον φιλο που ρωτησε για θερμομετρο, ολα αυτα τα φθηνα κινεζικα ειναι τα ιδια χαλια, μονο Thermapen αξιζει (αλλα κοστιζει κιολας)

• Like 1
Δημοσ.

"Test drive" σε μια από τις σχάρες του λιντλ . Μια χαρά είναι . Φθηνή, καθαρίζει εύκολα και αφαιρείται η λαβή αν χρειάζεται.

IMG_20230403_194707.jpg.163d99189739a4da93cdae94a6aba151.jpgIMG_20230403_195024.jpg.840af5173221b4fd675694cbc63c79ba.jpg

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fotis_Greece είπε

Οχι, ουτε το χρωμα δε γρατσουνισε. Και εγω σκεφτηκα κατι σε ρουλεμαν αλλα δεν αξιζει. Ισως εαν ξαναπερασω απο Σπυρου Πατση που ειναι ολα μαζεμενα τα καταστηματα με εργαλεια να εντοπισω κατι, αλλα και πως θα στερεωθει το ρουλεμαν εκει πανω??

Για τον φιλο που ρωτησε για θερμομετρο, ολα αυτα τα φθηνα κινεζικα ειναι τα ιδια χαλια, μονο Thermapen αξιζει (αλλα κοστιζει κιολας)

Επειδή έχει τρύπες για την δικιά της βάση, σκέφτομαι να κάνω δικιά μου βάση και να κολλήσω ρουλεμάν εκεί. Αν το κάνω θα βάλω φωτό.

Επεξ/σία από jimgoodman
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε

Δηλαδή με κάνα 30ρι δεν υπάρχει τίποτα που να δείχνει όσο γίνεται σωστά θερμοκρασία και γρήγορα; 

Δεν έχω ξαναπιάσει στα χέρια μου κάτι σχετικό και γι'αυτό κοιτάω κάτι φθηνό να δω αν θα με βολεύει. Για ψήσιμο στη σουβλα και καμιά πιο χοντρή ή καλύτερης ποιότητας μπριζόλα θέλω να έχω το νου μου με εσωτερική θερμοκρασία 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...