ilpapacha Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Μπιφτέκια με λίγο τυρί και ντομάτα για σήμερα 9 1
vins Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, lef79 είπε Επιτέλους συναρμολογησα κι εγώ τη δική μου ψησταρια!!!Τώρα πάω για φιάλη να την κάψω!!Τη βάση της σούβλας μπορώ να τη βιδωσω και να την αφήσω πάνω?η θα έχει πρόβλημα και θέλει κάθε φορά βιδωμα και ξεβίδωμα??? Καλορίζικη φίλε μου και πάντα γεμάτη!!!! 4 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Μπιφτέκια με λίγο τυρί και ντομάτα για σήμερα Νοστιμιές! Καλή όρεξη! 1
lef79 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, vins είπε Καλορίζικη φίλε μου και πάντα γεμάτη!!!! Νοστιμιές! Καλή όρεξη! Καλή όρεξη!!!! 1
MontzOlee Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 καλησπέρα παιδια , κοιτάζω να κανω δωρο μια ψησταρια υγραεριου .. budget 350-450 ευρω. Ειδα στο praktiker παιζουν σε εκπτωση ψυσταριες και ειδα αυτη https://www.praktiker.gr/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-maddox-4-1-me-4-1-kaystires-124056 με πολυ καλες αξιολογησεις. Τι λέτε ? αξιζει ? εχετε να προτεινετε κατι αλλο καλυτερο σε vfm επιλογη ?
ilpapacha Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, MontzOlee είπε καλησπέρα παιδια , κοιτάζω να κανω δωρο μια ψησταρια υγραεριου .. budget 350-450 ευρω. Ειδα στο praktiker παιζουν σε εκπτωση ψυσταριες και ειδα αυτη https://www.praktiker.gr/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-maddox-4-1-me-4-1-kaystires-124056 με πολυ καλες αξιολογησεις. Τι λέτε ? αξιζει ? εχετε να προτεινετε κατι αλλο καλυτερο σε vfm επιλογη ? Σε αυτά τα χρήματα υπάρχει η επιλογή της Naterial Kenton από το Leroy Merlin και της Jamestown από το Praktiker, όπως αναφέρεις κι εσύ. Η Jamestown έχει την επιλογή για πλαϊνό μάτι, συμβατικό ή/και υπέρυθρο, κάτι το οποίο δεν έχει η Kenton. Πάντως και τις 2 εταιρείας τις έχουν αρκετά παιδιά και είναι ευχαριστημένα. 3
MontzOlee Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, ilpapacha είπε Σε αυτά τα χρήματα υπάρχει η επιλογή της Naterial Kenton από το Leroy Merlin και της Jamestown από το Praktiker, όπως αναφέρεις κι εσύ. Η Jamestown έχει την επιλογή για πλαϊνό μάτι, συμβατικό ή/και υπέρυθρο, κάτι το οποίο δεν έχει η Kenton. Πάντως και τις 2 εταιρείας τις έχουν αρκετά παιδιά και είναι ευχαριστημένα. Ευχαριστω πολύ να σαι καλά 🙏🏻 1
MontzOlee Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, ilpapacha είπε Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να ζητάς συγγνώμη. Εάν δεν ήθελα/μπορούσα, δεν θα απαντούσα, όπως κάνω σε άλλες περιπτώσεις. Ο λόγος που το ανέφερε δεν έχει να κάνει με εσένα. Να είσαι καλά! 🙏🏻Κι εσυ να είσαι καλά φίλε μου, φεύγει παραγγελία!🙏🏻 2
Andreas69gr Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας διοτι είμαι λιγο άσχετος με της ψησταριες υγραερίου. Δεν ξέρω τι πρέπει να προσέξω και που θα πρέπει να προσέξω. Εχω ενα μπάτζετ κάπου στα 300 με 400 € Εχω δει διαφορες ψησταριές, αλλες η αλήθεια είναι ότι μια εταιρεία μου κέρδισε το ενδιαφέρον.,τόσο σε κατασκευη οσο και σε μεγεθος. Μιλαω για ψησταριές της εταιρείας jamestown. Το μόνο που δεν μου αρέσει και ίσως με φρενάρει λιγο ειναι οτι την βρισκω μονο σε praktiker. Δεν ξερω αν θα μπορω ν βρω ανταλλακτικά μελλοντικά. Μεχρι στιγμης ειμαι ανάμεσα σε 3ης. Δειτε και πείτε μου την γνωμη σας αν καποιος εχει δοκιμάσει καποια. 1. Ψησταριά Υγραερίου Jamestown Maddox 4.1 με 4+1 Καυστήρες .349€ 3 https://www.praktiker.gr/m/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-maddox-4-1-me-4-1-kaystires-124056?gclid=CjwKCAjw9J2iBhBPEiwAErwpeSrlh2eOVotZtrlgEY7hxTG5nEPR31naxknHwWGH9pS79Y-918nNqRoCJGYQAvD_BwE 2. BLACKBULL "FOLDER" 325" . https://www.isompes.gr/blackbull-folder-0405blb-details 3.Ψησταριά υγραερίου NATERIAL Kentog.239€ . https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-naterial-kenton-62209623?ref=reccodo-pr-j3u7Xel7ot3q&cr=fb3b1eedad374003ba048fa64647e1b9 Ευχαριστώ εκ το προτέρων...
MontzOlee Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 40 λεπτά πριν, sndev είπε Να εχει αυτο Ωραία απ ότι είδα αυτή που ανέβασα έχει κ αυτό μέσα οποτε ακόμα καλύτερα !!;
Andreas69gr Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 27 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Ωραία απ ότι είδα αυτή που ανέβασα έχει κ αυτό μέσα οποτε ακόμα καλύτερα !!; Σε ευχαριστώ,,, 1
ηνίοχος Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 13 ώρες πριν, vins είπε Λοιπόν επειδή δεύτερη φορά γίνεται αυτό, να ξανά διευκρινίσω ότι μετέφερα κάποια πράγματα που είδα και ζήτησα γνώμες. Φυσικά ο καθένας μπορεί να πει τη δικιά του και να κριθεί εφόσον γράφει δημόσια. Παμε πάλι λοιπόν: όχι και «ονομαστική» η εγγύηση… Ξέρω προσωπικά άτομα που έκαναν χρήση της εγγύησης Napoleon και μου είπαν ότι ήταν ο,τι καλύτερο έχουν βιώσει σε εγγυηση και εξυπηρέτηση ΓΕΝΙΚΑ, όχι μόνο σε bbq. Σαφώς και εμπιστεύομαι μια πολυεθνική σε θέμα εγγύησης από τον οποιονδήποτε άγνωστο εδώ που λέει x έτη περιορισμένη χωρίς τι και πώς και δεν ξέρω κιόλας αύριο μεθαύριο πού θα είναι. Το αυτό και για ασφάλεια χρήσης. Επίσης επειδή ειπώθηκε κάτι και για υλικά, το υλικό είναι ένα και η τεχνογνωσία/ έρευνα κι ανάπτυξη και η εργασία/παραγωγή είναι άλλο. Έχει ας πούμε ινοξ που κρεμάνε και δε σου αφήνει καλές εντυπώσεις η κατασκευή τους κι ας είναι ινοξ…… 1)"Ονομαστική εγγύηση" γιατί δεν είναι κάθετη και αναφέρομαι στην 15ετη ή 10ετη διάρκεια η οποία δεν περιλαμβάνει όλα τα μέρη . (Μπορεί να το δεί ο οποιοσδήποτε μέσα στους όρους της εγγύησης) 2) Όλα τα υλικά έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία δεν μπορούν να αλλάξει κάποια εταιρεία , δεν μπορεί δηλαδή μια μαύρη λαμαρίνα να αποκτήσει τις ιδιότητες του ανοξείδωτου Αυτά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις 1
ilpapacha Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, Andreas69gr είπε Καλησπέρα σας. Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας διοτι είμαι λιγο άσχετος με της ψησταριες υγραερίου. Δεν ξέρω τι πρέπει να προσέξω και που θα πρέπει να προσέξω. Εχω ενα μπάτζετ κάπου στα 300 με 400 € Εχω δει διαφορες ψησταριές, αλλες η αλήθεια είναι ότι μια εταιρεία μου κέρδισε το ενδιαφέρον.,τόσο σε κατασκευη οσο και σε μεγεθος. Μιλαω για ψησταριές της εταιρείας jamestown. Το μόνο που δεν μου αρέσει και ίσως με φρενάρει λιγο ειναι οτι την βρισκω μονο σε praktiker. Δεν ξερω αν θα μπορω ν βρω ανταλλακτικά μελλοντικά. Μεχρι στιγμης ειμαι ανάμεσα σε 3ης. Δειτε και πείτε μου την γνωμη σας αν καποιος εχει δοκιμάσει καποια. 1. Ψησταριά Υγραερίου Jamestown Maddox 4.1 με 4+1 Καυστήρες .349€ 3 https://www.praktiker.gr/m/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-maddox-4-1-me-4-1-kaystires-124056?gclid=CjwKCAjw9J2iBhBPEiwAErwpeSrlh2eOVotZtrlgEY7hxTG5nEPR31naxknHwWGH9pS79Y-918nNqRoCJGYQAvD_BwE 2. BLACKBULL "FOLDER" 325" . https://www.isompes.gr/blackbull-folder-0405blb-details 3.Ψησταριά υγραερίου NATERIAL Kentog.239€ . https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-naterial-kenton-62209623?ref=reccodo-pr-j3u7Xel7ot3q&cr=fb3b1eedad374003ba048fa64647e1b9 Ευχαριστώ εκ το προτέρων... Η Naterial Kenton είναι μία εταιρεία, ένα μοντέλο, που το εμπορεύεται χρόνια το Leroy Merlin. Προφανώς είναι δική του «μάρκα». Σε κάποιο παλαιότερο ποστ είχε αναφερθεί ότι υπάρχει υποστήριξη ανταλλακτικών. Η Jamestown είναι μια εταιρεία της OBI, αντίστοιχο γερμανικό πολυκατάστημα. Το Praktiker τις εμπορεύεται το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα. Υπάρχουν αρκετά παιδιά που έχουν είτε την μία είτε την άλλη και είναι ευχαριστημένα. Από τις επιλογές σου, θα απέφευγα την Blackbull. 3
Andreas69gr Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, ilpapacha είπε Η Naterial Kenton είναι μία εταιρεία, ένα μοντέλο, που το εμπορεύεται χρόνια το Leroy Merlin. Προφανώς είναι δική του «μάρκα». Σε κάποιο παλαιότερο ποστ είχε αναφερθεί ότι υπάρχει υποστήριξη ανταλλακτικών. Η Jamestown είναι μια εταιρεία της OBI, αντίστοιχο γερμανικό πολυκατάστημα. Το Praktiker τις εμπορεύεται το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα. Υπάρχουν αρκετά παιδιά που έχουν είτε την μία είτε την άλλη και είναι ευχαριστημένα. Από τις επιλογές σου, θα απέφευγα την Blackbull. Οκ σε ευχαριστώ 1
cflour1977 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Έχω σχεδον καταληξει να παρω απο το Praktiker την Jamestown 4.1 στα 349€ που έχουν βγαλει προσφορα..(το μικροτερο μοντελο με 3 καυστηρες και χωρις ματι με υπερυθρες το εχουν στα 379€!!!!!). Υπαρχει και η επιλογη να ερθουν να μου κανουν την συναρμιολογηση στο σπιτι με κοστος 50€. Επειδη δεν εχω ξαναασχοληθει με ψησταριες υγραεριου και επειδη προκειται για υγραεριο και οσο να ναι ενα φοβο στο αν την εχω συναρμολογησει σωστα θα τον εχω σκεφτομαι να αγορασω και την συναρμολογηση της...Πιστευετε αξιζει τον κοπο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα