Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

εξαρταται απο το υλικο του καδου

Μία Jamestown Maddox είναι

18 λεπτά πριν, zanskou είπε

btw, εγώ χημικά στον κάδο και τις σχάρες δεν έχω βάλει ποτέ. δεν νιώθω πολύ βολικά το φαγητό που θα φάνε τα παιδιά μου να έχει έρθει σε επαφή με υπολείματα από τέτοιες ουσίες. 

οπότε τρίψιμο με σύρμα και ξέπλυμα με νερό;

  • Like 1
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
29 minutes ago, TechnoState said:

συνδυασμός σόδα-λευκό ξύδι δεν είναι πιο οικολογικός/friendly για τέτοια καθαρίσματα?

 

Ναι αλλά αν  κάνει δουλειά κ σε τι επίπεδο είναι η σωστή ερώτηση 

Δημοσ.

Σοδα/ξύδι πάντως ακυρώνει το ένα το άλλο (όξινο/αλκαλικό). Τόσα χρόνια δεν έχω καταλάβει γιατί το προτείνουν, επειδή κάνει αντίδραση και αφρίζει; 😄

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, vins είπε

Σοδα/ξύδι πάντως ακυρώνει το ένα το άλλο (όξινο/αλκαλικό). Τόσα χρόνια δεν έχω καταλάβει γιατί το προτείνουν, επειδή κάνει αντίδραση και αφρίζει; 😄

Χτες εβαλα σε βουλωμενο νιπτηρα και εκανε καλη δουλιτσα παντως 😁

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Χτες εβαλα σε βουλωμενο νιπτηρα και εκανε καλη δουλιτσα παντως 😁

🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gatilaras είπε

Ναι χωρις το επισημο κομματι(οχι ιδιαιτερα υπερ και οι 2) αλλα μαλλον δεν παρατηρησες κατι στο αρχικο ποστ😅 :

 

Το καλυτερο πιστευω ειναι χημεια μαζι με πιεστικο.Τωρα λογω μετακομισης η ψησταρια ειναι αραγμενη σε μια αυλη κ περιμενει καθαρισμα και μεταφορα στο διαμερισμα.Θα την πλακωσω με πινελο και καθαριστικο και μετα πλυσιμο με το πιεστικο κ πιστευω θα εχει καλο αποτελεσμα.

Κ να συμπληρωσω οτι επειδη οι σχαρες και η πλακα ειναι μαντεμι εννοειται δεν θα συμμετασχουν σε αυτο το πανηγυρακι,θα αναψω μια μικρη καρβουνου που εχω ισα να καψω τα μαντεμια,τριψιμο με βουρτσα,λαδακι κ ετοιμα.

Δημοσ.

Δεν πισωγυρίζω τη συζήτηση αλλά γυρίζοντας πεινασμένος σήμερα το βράδυ, καταθέτω το δικό μου σχόλιο για ψήσιμο απευθείας από την κατάψυξη...

IMG_20230530_192007.jpg.47938f8212501d97e20cfedc77ecfd63.jpg

IMG_20230530_194323.jpg.dee26d04b5b5c9590aa37668ae677332.jpg

IMG_20230530_194557.jpg.f2fc31bf70eb71e4fdc257d86b9f74e4.jpg

Συνεχή επίβλεψη, συχνά γυρίσματα και το αποτέλεσμα ίσως πιο ζουμερό από συνήθως.

  • Like 9
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Μπιφτέκια κοτόπουλο από κατάψυξη κατευθείαν στη σχάραScreenshot_20230530_215345_com.android.gallery3d.jpg.cacaae689c2081b78c3da04973566595.jpg

 

Screenshot_20230530_215352_com.android.gallery3d.jpg.74291f0a173af8b9ed90703257aebfed.jpg

Κι εσένα σε κάνουν σημάδια τα σακουλάκια ε; 😄😄😄

Δημοσ.
19 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Και στο στρατο με μωρομαντηλα καναμε τις αρβυλες και τα G3. 

Ναιιιι ρε φιλε, τι μου θυμησες τωρα 😂😂😂

Δημοσ.
20 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Και στο στρατο με μωρομαντηλα καναμε τις αρβυλες και τα G3. 

Επιστημονικα ελεγμενο εαν εκανες ενα βαψιμο στις αρβυλες αντεχε για τουλαχιστον 5 περασματα με μωρομαντηλο κ ηταν σαν φρεσκοβαμενες,τεντα λεμε!😂

  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα! Δοκίμασα κι εγώ κάτι χοιρινά καλαμάκια κατευθείαν απο κατάψυξη με έμμεσο ψήσιμο στους  ~200°-250°.

Επιβεβαιώνω ότι βγήκαν νοστιμότατα και μαλακά, το μόνο αρνητικό είναι ότι κάναν καμιά ώρα συνολικά μέχρι να ξεπαγώσουν και να ψηθούν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...