Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καινούριος στο νήμα αλλά βλέπω τις προτάσεις σας και ψήνομαι ιδιαίτερα για τις πολύ όμορφες εικόνες σας!κατοχος μιας broil king(μοντέλο δεν θυμάμαι)μόλις γυρίσω από τις διακοπές θα σας πω!Υγεια σε όλους και καλό καλοκαίρι!

• Like 9
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2490

• ilpapacha

2190

• sndev

1175

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
23 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Aμα ξαναπας πες του να μας κανει μια δωρεα κανενα κρεας και να του φτιαξουμε το website που ειναι γεματο Lorem ipsum :P 

Θα πάω αύριο μεθαύριο για αρνάκι :D

Δεν ήξερα καν ότι έχει site, προφανώς είναι under construction 

Ψάχνοντας τον στο Google, είδα ότι είναι και στο efood,, αλλά καμία σχέση οι τιμές 

Δημοσ.
31 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Aμα ξαναπας πες του να μας κανει μια δωρεα κανενα κρεας και να του φτιαξουμε το website που ειναι γεματο Lorem ipsum :P 

dolor sit amet

• Confused 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Θα πάω αύριο μεθαύριο για αρνάκι :D

Δεν ήξερα καν ότι έχει site, προφανώς είναι under construction 

Ψάχνοντας τον στο Google, είδα ότι είναι και στο efood,, αλλά καμία σχέση οι τιμές 

Πες του εχω βρει ενα τυπο που ανταλλασει υπηρεσια (website) για κρεατα ενος ετους! Μην του πεις οτι τρωω πολυ βεβαια και χαλασει το ντιλ.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Πες του εχω βρει ενα τυπο που ανταλλασει υπηρεσια (website) για κρεατα ενος ετους! Μην του πεις οτι τρωω πολυ βεβαια και χαλασει το ντιλ.

δηλωνω και γω συμμετοχη ....

Δημοσ.
1 minute ago, ventic139 said:

δηλωνω και γω συμμετοχη ....

εσυ παρελαβε πρωτα εργαλείο, προηγούντο οι εχοντες :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, sndev είπε

το power in meat λιγο πιο περα τι λεει? 

Αγοραζει ενας φιλος μου απο κει που κανει πολυ σκληρη προπονηση και παιρνει κυριως lean κομματια. Νομιζω εκει εξειδικευεται το συγκεκριμενο κρεοπωλειο.

Oταν ημουν UK ψωνιζα απο αυτο εδω που ηταν αντιστοιχο
https://www.musclefood.com/

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Thanks 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

χαχαχα wordpress my ass, θα μας ταιζει για κανα χρονο παιδακια και θα πεταει το site μετα 

Δημοσ.
2 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Αγοραζει ενας φιλος μου απο κει που κανει πολυ σκληρη προπονηση και παιρνει κυριως lean κομματια. Νομιζω εκει εξειδικευεται το συγκεκριμενο κρεοπωλειο.

μακρια κ αγαπημένοι

Σημερα λεω να κάνω χοιρινο λαιμο σουβλακι με guga rub πιτες του βασιλη κ χωριάτικη με πολύ λάδι κ μπόλικη φέτα

Γυμαστηριακα.

• Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, sndev είπε

εσυ παρελαβε πρωτα εργαλείο, προηγούντο οι εχοντες :P 

ααχχα επιτελους αυριο... το λαδι μου εβγαλαν.. δυστυχως δοκιμη ομως μετα τις 20 του μηνα :(

5 λεπτά πριν, sndev είπε

μακρια κ αγαπημένοι

Σημερα λεω να κάνω χοιρινο λαιμο σουβλακι με guga rub πιτες του βασιλη κ χωριάτικη με πολύ λάδι κ μπόλικη φέτα

Γυμαστηριακα.

γιατι ειναι τοσο ακριβο αυτο το μιγμα;; τι το καλο εχει; ελλαδα το βρισκεις ή το φερνεις απο εξω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Ρε φιλε δεν με τρελανε το Guga rub. To εβαλα βεβαια σε καπνιστη γαλοπουλα. Να το δοκιμασω λες σε κανενα χοιρινο σουβλακι;

ναι χοιρινο γενιακ να χει λιπος να δέσει η ζαχαρη με το αλάτι κ να τ οαφησεις κ κανα 2ωρο βασικά να μαλακώσει όλο  

αλλα ειμαι σιγουρος τη βλακια εκανες.. μετρησες τα υλικα με γραμμάρια? 

5 minutes ago, ventic139 said:

ααχχα επιτελους αυριο... το λαδι μου εβγαλαν.. δυστυχως δοκιμη ομως μετα τις 20 του μηνα :(

γιατι ειναι τοσο ακριβο αυτο το μιγμα;; τι το καλο εχει; ελλαδα το βρισκεις ή το φερνεις απο εξω;

εχει αναλογιες κ το φτιαχνεις ρε τι να φερεις απεξω 

• 1/4 cup Salt
  • 1/4 cup Brown Sugar
  • 1/4 cup Smoked Paprika
  • 1 tbsp Garlic Powder
  • 1 tbsp Onion Powder
  • 1 tbsp Black Pepper
  • 1 tbsp Turmeric
  • 1 tsp Cinnamon

Η παγιδα για να πετυχει ειναι να μη το κανετε με γραμμαρια αλλα ογκο κουταλιου - κουπας κ να ειναι η ιδια κουπα

αλλο ογκο εχει το αλατι κ αλλη η παπρικα αυτο σημαίνει οτι 60 γρ αλάτι δεν ισοδυναμούν σε 60 γρ πάπρικας

Επεξ/σία από sndev
  • Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sndev είπε

ναι χοιρινο γενιακ να χει λιπος να δέσει η ζαχαρη με το αλάτι κ να τ οαφησεις κ κανα 2ωρο βασικά να μαλακώσει όλο  

αλλα ειμαι σιγουρος τη βλακια εκανες.. μετρησες τα υλικα με γραμμάρια? 

εχει αναλογιες κ το φτιαχνεις ρε τι να φερεις απεξω 

good wines, το βρηκα... θα το φτιαξω σημερα... οτι κιλα εχασα σε 2 μηνες θα τα παρω συντομα μ φαινεται με τη ψησταρια :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...