Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, ventic139 said:

good wines, το βρηκα... θα το φτιαξω σημερα... οτι κιλα εχασα σε 2 μηνες θα τα παρω συντομα μ φαινεται με τη ψησταρια :P

δεν παχαίνει , ομορφαίνει 

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2518

• ilpapacha

2205

• sndev

1180

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, sndev είπε

αλλα ειμαι σιγουρος τη βλακια εκανες.. μετρησες τα υλικα με γραμμάρια? 

Oχι σε cup το μετρησα οπως το εχει. Ξερεις τι υποψιαζομαι ομως; παιζει να φταιει οτι αλλο μεγεθος εχει το US cup, αλλο το EU cup και παιζει αλλο το κινεζικο. Αν ηταν οι δοσολογιες μονο σε cup θα ημασταν κομπλε, αλλα αυτο ειχε και tbsp μεσα και ισως εκει χαθηκε.

https://en.wikipedia.org/wiki/Cup_(unit)

Δημοσ.
1 minute ago, SagoniasSlutRos said:

Oχι σε cup το μετρησα οπως το εχει. Ξερεις τι υποψιαζομαι ομως; παιζει να φταιει οτι αλλο μεγεθος εχει το US cup, αλλο το EU cup και παιζει αλλο το κινεζικο. Αν ηταν οι δοσολογιες μονο σε cup θα ημασταν κομπλε, αλλα αυτο ειχε και tbsp μεσα και ισως εκει χαθηκε.

https://en.wikipedia.org/wiki/Cup_(unit)

ναι μπορει γτ κ εμενα αυτη τη φορα βγηκε αλιωτικη 

αν παρατηρησεις στο βιντεο που τη φτιανχει ο χοντρουλης με τα υλικα σε ποσοτητα μοιαζουν διαφορετικά μεσα στα ποτηράκια 

image.png.a5341bbe64ab0cee306806e2275a2cfa.png

Δημοσ.
7 minutes ago, ventic139 said:

εγω λεω αν το κανει καποιος να μας πει τη αναλογια σε γραμμαρια για να το εχουμε καπου γραμμενο

αντε ξεκινα δοκιμες

το χω κανει 3ς φορες βγαινει τεραστια ποσότητα κ σιγουρα Θέλει τροποποιήσεις. επισης συμαντικο ρολο παιζει η ποιότητα του αλατιού 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sndev είπε

αντε ξεκινα δοκιμες

το χω κανει 3ς φορες βγαινει τεραστια ποσότητα κ σιγουρα Θέλει τροποποιήσεις. επισης συμαντικο ρολο παιζει η ποιότητα του αλατιού 

πηγα να το κανω και μολις ειδα οτι δε μου φτανει η παπρικα και το μαγαζι που παιρνω εχει κλεισει... θα το κανω σιγουρα αφοτου γυρισω αλλα πριν θα δω αυτο με το cup που ειπε ο φιλος... makes sense

Δημοσ.

πειτε κανα rub δοκιμασμενο(συνταγη η αγοραστο) ρε παιδια γτ κ εγω εχω φτιαξει 2 φορες μια βγηκε λυσα και την αλλη πολυ καυτερο, για κοτοπουλο το θελω κυριως

Δημοσ.

To πιο safe για μενα ειναι το SPG (Salt, Pepper, Garlic). 

Ειτε θα πας 1 αλατι, 1 πιπερι, 1/8 σκορδο ειτε θα πας σε περισσοτερο πιπερι αν το προτιμας ετσι, οποτε 1 αλατι, 2 πιπερι, 1/8 σκορδο.

Ολα να ειναι χοντροκομμενα γκρανουλε.

Εγω αυτο βαζω σχεδον παντου και αν θελω (πχ σε κοτοπουλο) συμπληρωνω και λιγο παπρικα μετα για χρωμα και λιγο καπνιστη γευση.

• Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Βρηκα και αυτο αλλα δεν ξερω αν ισχυει 100%

Metric values:

68g Salt
50g Brown sugar
27g Smoked Paprika
10g Garlic Powder
7g Onion Powder
7g Black Pepper
3g Turmeric
2,6g Cinnamon

γιατι ειναι διαφορετικα γραμμαρια για κρεμμυδι - σκορδο πιπερι - κουρκουμα, οταν λεει 1tbsp... ειναι σαν τη φωτο που ανεβασε ο @sndev

δε βγαζει νοημα αλλα ισως να αξιζει μια δοκιμη

Δημοσ.
28 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Βρηκα και αυτο αλλα δεν ξερω αν ισχυει 100%

Metric values:

68g Salt
50g Brown sugar
27g Smoked Paprika
10g Garlic Powder
7g Onion Powder
7g Black Pepper
3g Turmeric
2,6g Cinnamon

Αδερφέ.. εχοντας φτιαξει 3ς φορες μου μοιαζει ιδανική αναλογία αυτο που ποσταρες. Στη τωρινη φορα βγηκε εντονη η παπρικα πχ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, ventic139 είπε

γιατι ειναι διαφορετικα γραμμαρια για κρεμμυδι - σκορδο πιπερι - κουρκουμα, οταν λεει 1tbsp... ειναι σαν τη φωτο που ανεβασε ο @sndev

δε βγαζει νοημα αλλα ισως να αξιζει μια δοκιμη

Μια κουπα νερο δεν εχει ιδιο βαρος ζυγιζει οσο μια κουπα λαδι. Το ιδιο ισχυει και για στερεα.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Μια κουπα νερο δεν εχει ιδιο βαρος ζυγιζει οσο μια κουπα λαδι. Το ιδιο ισχυει και για στερεα.

αρα το table spoon στο bbq hero ειναι λαθος με βαση τη αναλογα που εδωσες or?

θα δοκιμασω τις αναλογιες που ποσταρες και ευχομαι να μ φτασει η παπρικα :P

Επεξ/σία από ventic139
Δημοσ.
1 hour ago, sndev said:

το power in meat λιγο πιο περα τι λεει? 

1 hour ago, SagoniasSlutRos said:

Αγοραζει ενας φιλος μου απο κει που κανει πολυ σκληρη προπονηση και παιρνει κυριως lean κομματια. Νομιζω εκει εξειδικευεται το συγκεκριμενο κρεοπωλειο.

Oταν ημουν UK ψωνιζα απο αυτο εδω που ηταν αντιστοιχο
https://www.musclefood.com/

Φαντάζομαι κατάλαβες γιατί δεν έχω πάει εκεί ε ; 🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...