AristidisZ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Εγώ στην πλάκα της Kenton έκανα κανα κοτόπουλο ή κανα σουτζούκι, ποτε μπριζόλες κτλ 2
vins Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 38 minutes ago, AristidisZ said: Εγώ στην πλάκα της Kenton έκανα κανα κοτόπουλο ή κανα σουτζούκι, ποτε μπριζόλες κτλ Εγώ κατά κύριο λόγο κάνω μπιφτεκια/burgers στο μαντεμι, καθώς και θαλασσινά. Γενικά αυτά που χρειάζονται λιπος για να μη στεγνώσουν.
sndev Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 E Εγω 2 μερες νιωθω @vins στη τοποθεσια Αττική κ κανω λαχανικα στο ντεμεκ μαντεμι της νατεριαλ.
trelomam Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Σωστα τα λες, δεν την εχω μαθει γιατι δεν ψηνω συχνα…συνολικα 6-7 ψησιματα απο την αγορα και μια με σουβλα κοτοπουλο. Επισης δεν εχω την πολυτελεια για πειραματα και 15€/κιλο. Προσπαθω καθε φορα να κραταω τα καλα για να μπορεσω να μαθω και διαβαζω απο τους εμπειρους. Γενικα δεν εχει σχεση με το καρβουνο αλλα θελει τον τροπο της και σαφως λιγοτερο κοπο. 9 ώρες πριν, ηνίοχος είπε Κατά τη γνώμη μου το πιο πιθανό είναι ότι δεν έμαθες τη ψησταριά σου, εδώ ίσως μπορεί να σε βοηθήσει ο @vins που πρέπει να έχει την ίδια. Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί πρόσφατα διάβασα για έναν κάτοχο Weber που έψησε σε material φίλου λέγοντας ότι δεν βρήκε μεγάλες διαφορές Σωστα τα λες, δεν την εχω μαθει γιατι δεν ψηνω συχνα…συνολικα 6-7 ψησιματα απο την αγορα και μια με σουβλα κοτοπουλο. Επισης δεν εχω την πολυτελεια για πειραματα και 15€/κιλο. Προσπαθω καθε φορα να κραταω τα καλα για να μπορεσω να μαθω και διαβαζω απο τους εμπειρους. Γενικα δεν εχει σχεση με τοκαρβουνο αλλα θελει τον τροπο της και σαφως λιγοτερο κοπο. 2
AristidisZ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 38 minutes ago, trelomam said: Σωστα τα λες, δεν την εχω μαθει γιατι δεν ψηνω συχνα…συνολικα 6-7 ψησιματα απο την αγορα και μια με σουβλα κοτοπουλο. Επισης δεν εχω την πολυτελεια για πειραματα και 15€/κιλο. Προσπαθω καθε φορα να κραταω τα καλα για να μπορεσω να μαθω και διαβαζω απο τους εμπειρους. Γενικα δεν εχει σχεση με τοκαρβουνο αλλα θελει τον τροπο της και σαφως λιγοτερο κοπο. Κοιτα, 15€ το κιλό και πάνω, μιλάμε για μοσχάρι, (ευτυχώς ακόμα) τα άλλα κλασσικά κρέατα (κοτόπουλο, χοιρινό, λουκάνικα, κεμπάπ κτλ) παίζουν κατω από δεκάρικο Σιγά σιγά ξεκίνα με καμία μοσχαρίσια, ζητα από τον χασάπη σου να την κόψει σχετικά χοντρή και παίξε με θερμόμετρο, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται Μετά (αν μπορείς / θες) θα πας και σε πιο ακριβά κρέατα Δεν έχει νόημα να αναλώνεσαι σε θεωρία, εάν το γουστάρεις θα μάθεις πολύ γρήγορα να την χειρίζεσαι με τέτοιο τρόπο ώστε να πάρεις το μέγιστο αποτέλεσμα από την συγκεκριμένη ψησταριά (εγώ έχω βάλει πάνω σε αυτήν από κοτόπουλο των 3-4€ μέχρι μοσχαρίσια των 30€+, βέβαια θέλει όντως εξοικείωση και «θάρρος» για να ψήσεις ακριβά κρέατα, είτε έχεις ψησταριά των 200€ είτε των 1000€) 5 hours ago, vins said: Εγώ κατά κύριο λόγο κάνω μπιφτεκια/burgers στο μαντεμι, καθώς και θαλασσινά. Γενικά αυτά που χρειάζονται λιπος για να μη στεγνώσουν. Σωστά, σίγουρα και για burger θα είναι καλά, απλά για άγνωστο λόγο δε τα γουστάρω καθόλου 😛 Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2023 από AristidisZ 2
t@s Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Χρόνια πολλά ! Πρώτο ψήσιμο στην freestyle . Αποτέλεσμα μαγικό 🙏🏻 11
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Στις 14/8/2023 στις 10:59 ΠΜ, ηνίοχος είπε Δεν καίγεται το χέρι σου που είναι τόσο κοντά στις σχάρες ; Περί αναβαθμίσεων, όταν αυτές γίνονται χρησιμοποιώντας καλύτερα υλικά σαφώς και έχουν αποτέλεσμα τόσο στο ψήσιμο αλλά και στο καθάρισμα/συντήρηση Σε σοβαρη ψησταρια καιγεται το χερι σου και 20-30εκ μακρια να το εχεις, οποτε χρησιμοποιεις γαντια. Σε ποιες αναβαθμισεις αναφερεσαι; Να παιρνει καποιος ψησταρια 200-250€ γιατι δεν αντεχει η τσεπη του και μετα να δινει 100αρικα για ταψακια, φλογοκρυπτες και σχαρες; Ας επαιρνε απο την αρχη κατι ποιοτικοτερο να εχει μια all around καλυτερη ψησταρια. 5
ηνίοχος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 14 ώρες πριν, trelomam είπε Σωστα τα λες, δεν την εχω μαθει γιατι δεν ψηνω συχνα…συνολικα 6-7 ψησιματα απο την αγορα και μια με σουβλα κοτοπουλο. Επισης δεν εχω την πολυτελεια για πειραματα και 15€/κιλο. Προσπαθω καθε φορα να κραταω τα καλα για να μπορεσω να μαθω και διαβαζω απο τους εμπειρους. Γενικα δεν εχει σχεση με το καρβουνο αλλα θελει τον τροπο της και σαφως λιγοτερο κοπο. Σωστα τα λες, δεν την εχω μαθει γιατι δεν ψηνω συχνα…συνολικα 6-7 ψησιματα απο την αγορα και μια με σουβλα κοτοπουλο. Επισης δεν εχω την πολυτελεια για πειραματα και 15€/κιλο. Προσπαθω καθε φορα να κραταω τα καλα για να μπορεσω να μαθω και διαβαζω απο τους εμπειρους. Γενικα δεν εχει σχεση με τοκαρβουνο αλλα θελει τον τροπο της και σαφως λιγοτερο κοπο. Μια χαρά! με το καιρό θα την μάθεις ίσως χρειαστεί και ένας μικρός συμβιβασμός και όλα καλά Όσο για τα ακριβά κρέατα - βοδινό και μοσχάρι στην ουσία - είναι αυτά που θα χρειαστούν και την μικρότερη προσπάθεια στο ψήσιμο, αυτό πρώτον γιατί η ψησταριές υγραερίου - όχι όλες - έχουν εστιάσει σ' αυτό το είδος ψησίματος , μ' αλλά λόγια για να ψηθεί μια μοσχαρίσια μπριζόλα θα χρειαστεί πρώτα να την "θωρακίσουμε" πάνω από δυνατή φωτιά και στη συνέχεια την μεταφέρουμε σε άλλο σημείο της σχάρας συνεχίζοντας το ψήσιμο με έμμεσο τρόπο μέχρι να φτάσει η θερμοκρασία εκεί που θέλουμε ή με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο - πρώτα δηλαδή έμμεσα και στο τέλος ψήσιμο σε δυνατή φωτιά - θερμοκρασία - με άμεσο τρόπο (που θεωρώ και καλύτερο τρόπο) Το δύσκολο κομμάτι του ψησίματος σ αυτές τις ψησταριές είναι στα λιπαρά κρέατα και ειδικότερα σε χοιρινό και κοτόπουλο γιατί πρέπει να ψηθούν για περισσότερο χρόνο αφού χρειάζεται μεγαλύτερη εσωτερική θερμοκρασία για ασφάλεια στην κατανάλωση κάτι που γίνεται ακόμη πιο δύσκολο όταν έχουμε κάπως πιο χοντρά κομμάτια. Τώρα εάν αντιμετωπίζεις τέτοιου είδους θέματα φρόντισε να ψήνεις είτε με τον προηγούμενο τρόπο έγραψα πριν - που αναφέρθηκε και νωρίτερα με χαμηλότερη θερμοκρασία όμως στο άμεσο ψήσιμο ή το κλασικό που ζεσταθεί για τα καλά πρώτα η σχάρα τοποθετούμε τα κρέατα πάνω στη σχάρα και σε λιγότερο από λεπτό χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς ψήνοντας στην ουσία με την θερμοκρασία που έχει αποθηκευτεί στη σχάρα έχοντας μια βοήθεια από τους καυστήρες, εάν αυτό δεν αρκεί τότε μπορείς να δυναμώσεις τους διπλανούς καυστήρες για να ανέβει η θερμοκρασία - εδώ εννοείται ότι δεν εκμεταλλευομαστε όλη την επιφάνεια της σχάρας . Καλά ψησίματα φίλε! 24 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Σε σοβαρη ψησταρια καιγεται το χερι σου και 20-30εκ μακρια να το εχεις, οποτε χρησιμοποιεις γαντια. Σε ποιες αναβαθμισεις αναφερεσαι; Να παιρνει καποιος ψησταρια 200-250€ γιατι δεν αντεχει η τσεπη του και μετα να δινει 100αρικα για ταψακια, φλογοκρυπτες και σχαρες; Ας επαιρνε απο την αρχη κατι ποιοτικοτερο να εχει μια all around καλυτερη ψησταρια. Α δεν ξέρω, καλύτερα ρώτησε τον φίλους μας @vins και @sndev που έχουν κάνει παλιότερα και μπορούν να σε, πουν με σιγουριά. εγώ δεν χρειάστηκε να κάνω καμιά αναβάθμιση
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, ηνίοχος είπε Α δεν ξέρω, καλύτερα ρώτησε τον φίλους μας @vins και @sndev που έχουν κάνει παλιότερα και μπορούν να σε, πουν με σιγουριά. εγώ δεν χρειάστηκε να κάνω καμιά αναβάθμιση Kαλα θα περιμενω καποιον αλλον να μου πει για κατι τετοιο; Γιατι να αγορασεις μια ψησταρια (ή οτιδηποτε αλλο) χαμηλης ποιοτητας και να επενδυσεις πανω του να το κανεις καλυτερο, ενω θα μπορουσες εξ'αρχης να παρεις κατι πολυ καλυτερο με τα χρηματα που θα εχεις ξοδεψει στο χαμηλης ποιοτητας να το αναβαθμισεις; Οσα χρηματα και να ξοδεψεις στη naterial, δεν θα φτασεις ποτε στο επιπεδο weber, napoleon, broilking. 2
vins Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 3 hours ago, ηνίοχος said: Μια χαρά! με το καιρό θα την μάθεις ίσως χρειαστεί και ένας μικρός συμβιβασμός και όλα καλά Όσο για τα ακριβά κρέατα - βοδινό και μοσχάρι στην ουσία - είναι αυτά που θα χρειαστούν και την μικρότερη προσπάθεια στο ψήσιμο, αυτό πρώτον γιατί η ψησταριές υγραερίου - όχι όλες - έχουν εστιάσει σ' αυτό το είδος ψησίματος , μ' αλλά λόγια για να ψηθεί μια μοσχαρίσια μπριζόλα θα χρειαστεί πρώτα να την "θωρακίσουμε" πάνω από δυνατή φωτιά και στη συνέχεια την μεταφέρουμε σε άλλο σημείο της σχάρας συνεχίζοντας το ψήσιμο με έμμεσο τρόπο μέχρι να φτάσει η θερμοκρασία εκεί που θέλουμε ή με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο - πρώτα δηλαδή έμμεσα και στο τέλος ψήσιμο σε δυνατή φωτιά - θερμοκρασία - με άμεσο τρόπο (που θεωρώ και καλύτερο τρόπο) Το δύσκολο κομμάτι του ψησίματος σ αυτές τις ψησταριές είναι στα λιπαρά κρέατα και ειδικότερα σε χοιρινό και κοτόπουλο γιατί πρέπει να ψηθούν για περισσότερο χρόνο αφού χρειάζεται μεγαλύτερη εσωτερική θερμοκρασία για ασφάλεια στην κατανάλωση κάτι που γίνεται ακόμη πιο δύσκολο όταν έχουμε κάπως πιο χοντρά κομμάτια. Τώρα εάν αντιμετωπίζεις τέτοιου είδους θέματα φρόντισε να ψήνεις είτε με τον προηγούμενο τρόπο έγραψα πριν - που αναφέρθηκε και νωρίτερα με χαμηλότερη θερμοκρασία όμως στο άμεσο ψήσιμο ή το κλασικό που ζεσταθεί για τα καλά πρώτα η σχάρα τοποθετούμε τα κρέατα πάνω στη σχάρα και σε λιγότερο από λεπτό χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς ψήνοντας στην ουσία με την θερμοκρασία που έχει αποθηκευτεί στη σχάρα έχοντας μια βοήθεια από τους καυστήρες, εάν αυτό δεν αρκεί τότε μπορείς να δυναμώσεις τους διπλανούς καυστήρες για να ανέβει η θερμοκρασία - εδώ εννοείται ότι δεν εκμεταλλευομαστε όλη την επιφάνεια της σχάρας . Καλά ψησίματα φίλε! Α δεν ξέρω, καλύτερα ρώτησε τον φίλους μας @vins και @sndev που έχουν κάνει παλιότερα και μπορούν να σε, πουν με σιγουριά. εγώ δεν χρειάστηκε να κάνω καμιά αναβάθμιση 17 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Kαλα θα περιμενω καποιον αλλον να μου πει για κατι τετοιο; Γιατι να αγορασεις μια ψησταρια (ή οτιδηποτε αλλο) χαμηλης ποιοτητας και να επενδυσεις πανω του να το κανεις καλυτερο, ενω θα μπορουσες εξ'αρχης να παρεις κατι πολυ καλυτερο με τα χρηματα που θα εχεις ξοδεψει στο χαμηλης ποιοτητας να το αναβαθμισεις; Οσα χρηματα και να ξοδεψεις στη naterial, δεν θα φτασεις ποτε στο επιπεδο weber, napoleon, broilking. Τα έχω ξαναγράψει, εγώ την πήρα 130€ την 3Β και έδωσα σύνολο λιγότερα από 170€ για όλες τις αναβαθμίσεις (συμπεριλαμβανομένων των ινοξ σχαρών που τις χρησιμοποιω και καρβουνο και κόστιζαν παραπάνω από τα μισά λεφτά). Στα 300€ ΔΕΝ έπαιρνα καμία από τις επωνυμες παραπάνω. Αν αφαιρέσω δε τις σχαρες, δεν έπαιρνα ούτε την βαρβάτη σούβλα της Napoleon. Μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Τώρα το να λέμε σε κάποιον που έχει μπάτζετ αυστηρά 200€ να πάρει κάτι που κανει 600-700€, οκ, δεν έχει και πολύ ουσία. Επίσης, τα εισαγωγικά μοντέλα των γνωστών εταιριών, ΔΕΝ με εντυπωσίασαν με την ποιότητα κατασκευής τους και τα είδα όλα. Αν πάμε σε genesis, rogue οκ, κατι γίνεται, αλλά εκεί μιλάμε για 1000€ + Να πούμε σε αυτόν που έχει μπατζετ 200€ να πάει στα 1000€; Ολα έχουν να κάνουν με τις αναγκες, τις δυνατότητες και τα θέλω του καθενός. Εγω ας πουμε είχα τη δυνατότητα να πάω σε πιο ακριβή εξαρχής. Ήξερα αν θα μου αρέσει και αν θα τη χρησιμοποιω; Όχι. Δε θα έδινα 1000€+ για να την έχω να κάθεται. Εγώ προσωπικά, άλλοι μπορεί να θέλουν να το κάνουν. Τώρα ναι, θα πω οτι το γουστάρω και με βολεύει και είμαι ικανοποιημένος, θα τα δώσω. 3
KAPAKOSTAS Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 16 λεπτά πριν, vins είπε Τα έχω ξαναγράψει, εγώ την πήρα 130€ την 3Β και έδωσα σύνολο λιγότερα από 170€ για όλες τις αναβαθμίσεις (συμπεριλαμβανομένων των ινοξ σχαρών που τις χρησιμοποιω και καρβουνο και κόστιζαν παραπάνω από τα μισά λεφτά). Στα 300€ ΔΕΝ έπαιρνα καμία από τις επωνυμες παραπάνω. Αν αφαιρέσω δε τις σχαρες, δεν έπαιρνα ούτε την βαρβάτη σούβλα της Napoleon. Μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Τώρα το να λέμε σε κάποιον που έχει μπάτζετ αυστηρά 200€ να πάρει κάτι που κανει 600-700€, οκ, δεν έχει και πολύ ουσία. Επίσης, τα εισαγωγικά μοντέλα των γνωστών εταιριών, ΔΕΝ με εντυπωσίασαν με την ποιότητα κατασκευής τους και τα είδα όλα. Αν πάμε σε genesis, rogue οκ, κατι γίνεται, αλλά εκεί μιλάμε για 1000€ + Να πούμε σε αυτόν που έχει μπατζετ 200€ να πάει στα 1000€; Ολα έχουν να κάνουν με τις αναγκες, τις δυνατότητες και τα θέλω του καθενός. Εγω ας πουμε είχα τη δυνατότητα να πάω σε πιο ακριβή εξαρχής. Ήξερα αν θα μου αρέσει και αν θα τη χρησιμοποιω; Όχι. Δε θα έδινα 1000€+ για να την έχω να κάθεται. Εγώ προσωπικά, άλλοι μπορεί να θέλουν να το κάνουν. Τώρα ναι, θα πω οτι το γουστάρω και με βολεύει και είμαι ικανοποιημένος, θα τα δώσω. για καποιον που ψηνει τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα και γω θα του προτεινα να δωσει τα διπλασια λεφτα αν εχει budget 250-350 να παρει κατι που δεν θα θελει πεταμα σε 2 χρονια. κατοχος napoleon 4
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 14 λεπτά πριν, vins είπε Τα έχω ξαναγράψει, εγώ την πήρα 130€ την 3Β και έδωσα σύνολο λιγότερα από 170€ για όλες τις αναβαθμίσεις Ετυχε και την πηρες 130€, οπως και γω ετυχε και πηρα την Genesis 850€. Δεν ειναι αυτη ομως η πραγματικη τιμη. Αν την ειχες παρει στη νορμαλ τιμη που παιζει 200-250€, με τα 170€ αναβαθμισης θα ειχες φτασει 400€ χοντρικα. Στα 500-600 παιρνεις spirit/freestyle που ειναι κλασεις ανωτερες απο τη naterial on droids. Σιγουρα οι spirit/freestyle δεν ειναι ιδιου επιπεδου με genesis/rogue, αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερες απο naterial, οτι αναβαθμιση και να κανεις σε λογικα πλαισια. 1
ηνίοχος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Kαλα θα περιμενω καποιον αλλον να μου πει για κατι τετοιο; Γιατι να αγορασεις μια ψησταρια (ή οτιδηποτε αλλο) χαμηλης ποιοτητας και να επενδυσεις πανω του να το κανεις καλυτερο, ενω θα μπορουσες εξ'αρχης να παρεις κατι πολυ καλυτερο με τα χρηματα που θα εχεις ξοδεψει στο χαμηλης ποιοτητας να το αναβαθμισεις; Οσα χρηματα και να ξοδεψεις στη naterial, δεν θα φτασεις ποτε στο επιπεδο weber, napoleon, broilking. Νομίζω ότι ο @vins έβαλε το θέμα σε μια σωστή βάση κάτι αντίστοιχο πιστεύω ότι θα πει και ο @sndev Όσο για τα υπόλοιπα που αναφέρεις θύμισε μου έχουν ανοξείδωτες σχάρες και αντιφλογιστικα οι παραπάνω εταιρίες και σε ποια μοντέλα, και πόσο κοστίζουν; Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2023 από ηνίοχος
vins Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 4 minutes ago, KAPAKOSTAS said: για καποιον που ψηνει τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα και γω θα του προτεινα να δωσει τα διπλασια λεφτα αν εχει budget 250-350 να παρει κατι που δεν θα θελει πεταμα σε 2 χρονια. κατοχος napoleon 4 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Ετυχε και την πηρες 130€, οπως και γω ετυχε και πηρα την Genesis 850€. Δεν ειναι αυτη ομως η πραγματικη τιμη. Αν την ειχες παρει στη νορμαλ τιμη που παιζει 200-250€, με τα 170€ αναβαθμισης θα ειχες φτασει 400€ χοντρικα. Στα 500-600 παιρνεις spirit/freestyle που ειναι κλασεις ανωτερες απο τη naterial on droids. Σιγουρα οι spirit/freestyle δεν ειναι ιδιου επιπεδου με genesis/rogue, αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερες απο naterial, οτι αναβαθμιση και να κανεις σε λογικα πλαισια. Πολλά αν παιδιά. Μίλησα για μπατζετ 200€. Τα 600€ είναι τριπλάσια. Ο,τι θελουμε μπορούμε να προτείνουμε, αλλα στην τελική ο καθένας ξέρει τις δυνατότητές του. Υπάρχουν πολλοί που και τα 200€ γι αυτούς είναι καραταβανι. Δεν είναι φυσιολογικό να λες σε αυτόν τον άνθρωπο δώσε 600€. Νομίζω καταλαβαινόμαστε. Και δε θέλουν πέταμα οι naterial σε 2 χρόνια αν δεν είσαι τελειως ταρταρος. (Επίσης έχουν εγγύηση 3 έτη) Μιλάω και γράφω πάντα με βάση τα δικά μου δεδομένα που παρέθεσα παραπάνω (και παραθέτω κάθε φορά που τοποθετούμαι). Δεν μπορώ να μιλήσω για αλλα δεδομένα και άλλους ανθρώπους. Προσωπικα αν έδινα 600€ για freestyle πχ αργότερα θα έδινα παλι περισσότερα για να πάω σε καλύτερο μοντέλο. Άλλοι βολεύονται κανονικά με τις freestyle χωρίς θέμα. Τι να κάνω δλδ να πω στον άλλο με τη freestyle, πάρε rogue ή prestige γιατί είναι καλύτερες και έχουν καλύτερη εγγύηση κλπ; Σαφως ΤΩΡΑ που έχω την εμπειρία μου, θα προτείνω ΑΝ μπορεί κανεις να πάει απευθειας σε κάτι καλύτερο ΕΦΟΣΟΝ το χρησιμοποιεί και το αγαπάει. Επειδή έχω μεγάλη εμπειρία στις πωλήσεις, δεν μπορώ να πω ξερά και οριζόντια σε όλους πηγαίντε εκεί. Πρώτα ακούς, μαθαίνεις τις αναγκες τους και τις ιδιαιτερότητες τους, τις δυνατότητές τους και μετά προτείνεις. Τουλάχιστον έτσι έκανα πάντα εγώ (καμία σχέση με τον κλάδο των BBQ αλλά η πώληση είναι πώληση ανεξαρτήτως κλάδου). 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 23 λεπτά πριν, vins είπε Πολλά αν παιδιά. Μίλησα για μπατζετ 200€. Τα 600€ είναι τριπλάσια. Ο,τι θελουμε μπορούμε να προτείνουμε, αλλα στην τελική ο καθένας ξέρει τις δυνατότητές του. Υπάρχουν πολλοί που και τα 200€ γι αυτούς είναι καραταβανι. Δεν είναι φυσιολογικό να λες σε αυτόν τον άνθρωπο δώσε 600€. Νομίζω καταλαβαινόμαστε. Εγω δεν ειπα σε καποιον που εχει ταβανι τα 200 να παει στα 600. Εχω προτεινει πολλες φορες νατεριαλ. Ειπα οτι δεν εχει νοημα να παιρνει φθηνη ψησταρια και να προσπαθεις να την τουμπανιασεις με αναβαθμισεις και να δινει πολλαπλασια λεφτα, που θα μπορουσε απο την αρχη να τα εχεις δωσει σε κατι ποιοτικοτερο. 33 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε Όσο για τα υπόλοιπα που αναφέρεις θύμισε μου έχουν ανοξείδωτες σχάρες και αντιφλογιστικα οι παραπάνω εταιρίες και σε ποια μοντέλα, και πόσο κοστίζουν; Καλα και η εξινος εχει ανοξειδωτα, δεν μου λεει κατι. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα