vins Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 31 minutes ago, ventic139 said: Και τη δοκιμάσαμε και κόψαμε το χέρι και φάγαμε τέλεια και φωτό δε βγάλαμε ποιος τη καθαρίζει τώρα δε μας λέει Σε αυτό το inox δεξιά π έχει ;; Ναι σε αυτό, στην κάτω βίδα αν θυμάμαι καλά κουμπώνει αυτό από μέσα 5 hours ago, protathlitis said: χθες έψησα κρέατα που μου έφεραν , 1.5 κιλό παϊδάκια και καμιά 20ρια κεφτεδάκια. Πρώτη φορά έψησα κεφτεδάκια, λίγο με δυσκόλεψαν στο γύρισμα γιατί κολλούσαν, αλλά γενικά καλά ψήθηκαν. Όσον αφορά τα παϊδάκια, δεν ήταν πρώτης ποιότητας ούτε πολύ καλά κομμένα, αλλά τα τιμήσαμε δεόντως. Με την ευκαιρία, μαρινάρετε τα παϊδάκια? εγώ δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Προσωπικά αν το παϊδάκι είναι καλό βαζω μόνο καλό αλατι και μαύρο πιπερι ή λεμονοπιπερο, τίποτε άλλο (γιατί δεν το χρειάζεται κιόλας) 3
ventic139 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Κάνοντας το πρώτο μ ψήσιμο σήμερα έκανα κάποιες παρατηρήσεις / ερωτήσεις 1. αξίζει να πάρουμε κανένα σπρέι καθαρισμού για τις σχάρες να φεύγουν τα λίπη; 2. Στο κάδο από κάτω που μαζεύει διαφορά, το πλένουμε και αυτό να φανταστώ κάθε φορά; Να βάλω στο ταψάκι για τα λαδια και λίγο νερό; Ξέχασα σήμερα 3. Καλαμάκι δε ξαναμπαίνει πάνω έγινε φλαμπέ 🤣 πολύ τη χάρηκα …
sndev Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, ventic139 said: Κάνοντας το πρώτο μ ψήσιμο σήμερα έκανα κάποιες παρατηρήσεις / ερωτήσεις 1. αξίζει να πάρουμε κανένα σπρέι καθαρισμού για τις σχάρες να φεύγουν τα λίπη; 2. Στο κάδο από κάτω που μαζεύει διαφορά, το πλένουμε και αυτό να φανταστώ κάθε φορά; Να βάλω στο ταψάκι για τα λαδια και λίγο νερό; Ξέχασα σήμερα 3. Καλαμάκι δε ξαναμπαίνει πάνω έγινε φλαμπέ 🤣 πολύ τη χάρηκα … 1. οχι γτ κατι θα φας απο αυτα που ψεκάζεις εκτος αν νιώθεις κατσαριδα 2. Όχι γτ δείχνεις τυπος που θα ψηνεις καθε μερα. Να τη χαιρομαστε θέλουμε οχι να βαλουμε φακιολη.Το καλο με τη νατεριαλ ειναι ο καδος της οτι καθαριζει πανεύκολα. Οταν το παρεις αποφαση μουλιαζεις παίρνεις ξύστρα κεραμικής εστιας κ γίνεται καινούριος μαζι με ενα σφουγγαράκι. Πραγματικά καινούριος όμως. Μην σου πω στην χειρότερη κανα cif. Σε παρακαλω μη βλεπω ιδεες για νερα στο ταψακι ακομα κ αν ειναι του συλλεκτη. 3. Θα τη μάθεις κ δε θα γίνονται φλαμπε, στη χειρότερη παρε ανοξειδωτα απο το lidl τυπου 7 ευρω τα 6 Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2023 από sndev 3
ventic139 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 19 λεπτά πριν, sndev είπε 1. οχι γτ κατι θα φας απο αυτα που ψεκάζεις εκτος αν νιώθεις κατσαριδα 2. Όχι γτ δείχνεις τυπος που θα ψηνεις καθε μερα. Να τη χαιρομαστε θέλουμε οχι να βαλουμε φακιολη.Το καλο με τη νατεριαλ ειναι ο καδος της οτι καθαριζει πανεύκολα. Οταν το παρεις αποφαση μουλιαζεις παίρνεις ξύστρα κεραμικής εστιας κ γίνεται καινούριος μαζι με ενα σφουγγαράκι. Πραγματικά καινούριος όμως. Μην σου πω στην χειρότερη κανα cif. Σε παρακαλω μη βλεπω ιδεες για νερα στο ταψακι ακομα κ αν ειναι του συλλεκτη. 3. Θα τη μάθεις κ δε θα γίνονται φλαμπε, στη χειρότερη παρε ανοξειδωτα απο το lidl τυπου 7 ευρω τα 6 1. Σωστό και αυτό 2. Ήταν να μη γίνει η αρχή … τώρα θα πάρει πραγματικά φωτιά η ψησταριά … εντάξει τότε θα κάνω μόνο τις σχάρες με τη ξύστρα της Weber π πήρα Αχααχ λίγο νεράκι στο δοχείο του συλλέκτη βλάπτει ; 🤣 3. έχω πάρει ήδη, απλά τα καλαμάκια ήταν έτοιμα περασμένα αλλά ναι θα το μάθω ευχαριστώ πολύ
iwnas28 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Καλημερα στην ομάδα! Χρηστης της Kenton 4b εδώ κ περιπου ένα χρόνο! Τους τελευταίους μήνες παρατήρησα οξειδωση (?) σε διαφορά σημεία στο πλαίσιο της κ στα καλύμματα των διαχυτηρων Υποψην ότι η ψησταριά δεν έχει εκτεθεί σε βροχή καθώς φυλάσσεται καλυμμένη Εχει αντιμετωπίσει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα κ αν ναι που μπορεί να οφείλεται; Θα ανεβάσω φωτογραφίες ώστε να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 7 λεπτά πριν, iwnas28 είπε Καλημερα στην ομάδα! Χρηστης της Kenton 4b εδώ κ περιπου ένα χρόνο! Τους τελευταίους μήνες παρατήρησα οξειδωση (?) σε διαφορά σημεία στο πλαίσιο της κ στα καλύμματα των διαχυτηρων Υποψην ότι η ψησταριά δεν έχει εκτεθεί σε βροχή καθώς φυλάσσεται καλυμμένη Εχει αντιμετωπίσει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα κ αν ναι που μπορεί να οφείλεται; Θα ανεβάσω φωτογραφίες ώστε να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα. Λογικα καποια γρατζουνια στο μεταλο προκαλεσε τη σκουρια. Για βαλε μερικες φωτο
iwnas28 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 17 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Λογικα καποια γρατζουνια στο μεταλο προκαλεσε τη σκουρια. Για βαλε μερικες φωτο Είναι σε διάφορε σημεία όποτε μου φαίνεται απίθανο. Επισης το καπάκι έχει λαστιχένια στοπ ώστε να μην χτυπά στο πλαίσιο όταν κλείνεις την ψησταριά.
vins Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, iwnas28 said: Καλημερα στην ομάδα! Χρηστης της Kenton 4b εδώ κ περιπου ένα χρόνο! Τους τελευταίους μήνες παρατήρησα οξειδωση (?) σε διαφορά σημεία στο πλαίσιο της κ στα καλύμματα των διαχυτηρων Υποψην ότι η ψησταριά δεν έχει εκτεθεί σε βροχή καθώς φυλάσσεται καλυμμένη Εχει αντιμετωπίσει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα κ αν ναι που μπορεί να οφείλεται; Θα ανεβάσω φωτογραφίες ώστε να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα. Σε γενικές γραμμές, αν η ψησταριά είναι κάτω από στέγαστρο και δεν την πολυβλεπει ο ήλιος ας πούμε, καλύτερο είναι να μένει ακάλυπτη για να αναπνέει. Τα φθηνά καλύμματα συνηθως δεν έχουν εξαερισμό και αν έχει μείνει υγρασία την εγκλωβίζουν μέσα. Ωστόσο επειδή έχω την 3Β και την είχα και καλυμμένη και τη δουλεύω με ταψι νερού, εμένα δε μου έβγαλε σκουριά στο πλαίσιο. Τους φλογοκρυπτες τους είχα αλλάξει με ανοξειδωτους, όποτε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Βάλε και τις φωτο να δούμε μπας και καταλάβουμε καλύτερα. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2023 από vins Πολλαπλό ποστ 1
vins Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Just now, Amaretos said: Σε γενικες γραμμες ετσι @vins ? Χαχαχαχαχαχ, ποτε πρόλαβες ρε συ; Κολλησε και το διόρθωσα 😂😂😂
ventic139 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Αν βάλω αλουμινόχαρτο στο ταψί από κάτω λέτε να φάμε κράξιμο από τον @sndev ;; 🤣 8 λεπτά πριν, vins είπε Σε γενικές γραμμές, αν η ψησταριά είναι κάτω από στέγαστρο και δεν την πολυβλεπει ο ήλιος ας πούμε, καλύτερο είναι να μένει ακάλυπτη για να αναπνέει. Τα φθηνά καλύμματα συνηθως δεν έχουν εξαερισμό και αν έχει μείνει υγρασία την εγκλωβίζουν μέσα. Ωστόσο επειδή έχω την 3Β και την είχα και καλυμμένη και τη δουλεύω με ταψι νερού, εμένα δε μου έβγαλε σκουριά στο πλαίσιο. Τους φλογοκρυπτες τους είχα αλλάξει με ανοξειδωτους, όποτε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Βάλε και τις φωτο να δούμε μπας και καταλάβουμε καλύτερα. Για να φύγουν οι μυρωδιές μετά το ψήσιμο της αφήνεις ανοιχτή ;;
vins Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 10 minutes ago, ventic139 said: Αν βάλω αλουμινόχαρτο στο ταψί από κάτω λέτε να φάμε κράξιμο από τον @sndev ;; 🤣 Για να φύγουν οι μυρωδιές μετά το ψήσιμο της αφήνεις ανοιχτή ;; Κι από μενα θα φας κράξιμο και από όλους 😂 Ειναι επικίνδυνο το αλουμινόχαρτο για να αρπάξεις φωτιά. Κρατάει λίπη ενδιάμεσα και μπορεί να λαμπαδιάσεις. Μην τρελαίνεσαι, πάρε μια πλαστική ξύστρα (εγώ έχω της Jametown από Praktiker). Μόλις κρυωσει τα ξύνεις όλα και τα σπρώχνεις στο λιποσυλλεκτη κάτω (εδώ αν θες βάλε αυτά τα αλουμινένια ορθογωνια που υπάρχουν για να μην το πλένεις). 1
ventic139 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, vins είπε Κι από μενα θα φας κράξιμο και από όλους 😂 Ειναι επικίνδυνο το αλουμινόχαρτο για να αρπάξεις φωτιά. Κρατάει λίπη ενδιάμεσα και μπορεί να λαμπαδιάσεις. Μην τρελαίνεσαι, πάρε μια πλαστική ξύστρα (εγώ έχω της Jametown από Praktiker). Μόλις κρυωσει τα ξύνεις όλα και τα σπρώχνεις στο λιποσυλλεκτη κάτω (εδώ αν θες βάλε αυτά τα αλουμινένια ορθογωνια που υπάρχουν για να μην το πλένεις). Έχω πάρει της Weber που είχε προτείνει ένας φίλος εδώ.. χθες το βράδυ έψησα σήμερα θα τα καθαρίσω τις σχάρες.. σχετικα με το σωλήνα που κρέμεται που μου είπες χθες ότι κουμπώνει στο δεξιά inox, μπορείς να μ στείλεις μόλις φωτό τη δικιά σου Kenton να δω τι εννοείς; Γιατί από ότι βλέπω αυτό μάλλον θέλει βιδωμα κάπου
johnniek13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Σκεφτομαι να φτιαξω ενα καπακι για να μειωσω το υψος εσωτερικα της ROGUE 525 για να ψηνωτην πιτσα σωστα απο πανω. Μολις καψει η πλακα πιτσας και σβηνω ή χαμηλωνω τερμα τους μεσαιους να αφηνω τερμα ανοιχτους τους ακριανους για να οδηγω την φωτια στο πανω μερος και κοντα στην πιτσα. Ισως βγαζωντας καιτους ακριανους φλογοκρυπτες Απο λαμαρινα 400x820 mm πατημενη στα ακρα Οι σκεψεις μου ειναι για ανοξειδωτο 1 - 2 mm ή για αλουμινιο 3 mm. To ανωξειδωτο σε αυτο σχημα και ανα χιλιοστο παει περιπου 3,2 κιλα και υπολογιζω 20 ευρω ή 40 για τα 2 mm. To αλουμινιο θα ειναι πιο φτηνο. Θα δουλεψει λετε? 2
sndev Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 9 minutes ago, vins said: Κι από μενα θα φας κράξιμο και από όλους 😂 Ειναι επικίνδυνο το αλουμινόχαρτο για να αρπάξεις φωτιά. Κρατάει λίπη ενδιάμεσα και μπορεί να λαμπαδιάσεις. Μην τρελαίνεσαι, πάρε μια πλαστική ξύστρα (εγώ έχω της Jametown από Praktiker). Μόλις κρυωσει τα ξύνεις όλα και τα σπρώχνεις στο λιποσυλλεκτη κάτω (εδώ αν θες βάλε αυτά τα αλουμινένια ορθογωνια που υπάρχουν για να μην το πλένεις). ειναι σαν κ εσενα ( ❤️ ) να ξέρεις, ρωτάει, κρατάει στατιστικα κ θα κανει του κεφαλιού του να δεις θα στρώσει αλουμινόχαρτο να δοκιμάσει κ θα λεει τι βολικο ειναι μεχρι να λαμπαδιασει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα