ilpapacha Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 7 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Σημερα και γω θα βαλω ενα κοτοπουλακι σουβλα γιατι ζηλεψα απο τον @ilpapacha χτες. Εβαλες το μειγμα για λευκα κρεατα απο το Πιπερι? Ναι, άλειψα μέσα έξω και κάτω από την πέτσα (όπου ήταν εφικτό) με απαλή μουστάρδα και μετά έβαλα το μείγμα για τα λευκά κρέατα. 1
ventic139 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Πείτε και εμάς αυτό για τα λευκά κρέατα βρε παιδια
ilpapacha Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, ventic139 είπε Πείτε και εμάς αυτό για τα λευκά κρέατα βρε παιδια Είναι μείγμα από ένα κατάστημα με μπαχαρικά στο κέντρο της Αθήνας. Τα φτιάχνει μόνος του. Είναι τα παρακάτω https://www.piperi-evripidou.gr/el/baxarika-meigmata.html 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Λάδι, μουστάρδα σκόνη, αλάτι, πιπέρι και σκόρδο γκρανουλε. Άντε γεια.... Και οι 3 καυστήρες στο χαμηλό, ούτε ταψάκια, ούτε νερά. 6 1
vins Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 40 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Λάδι, μουστάρδα σκόνη, αλάτι, πιπέρι και σκόρδο γκρανουλε. Άντε γεια.... Και οι 3 καυστήρες στο χαμηλό, ούτε ταψάκια, ούτε νερά. Ωραίος, είναι εμμέσως ταϊσμένο με καλαμπόκι; 😂
ventic139 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Λάδι, μουστάρδα σκόνη, αλάτι, πιπέρι και σκόρδο γκρανουλε. Άντε γεια.... Και οι 3 καυστήρες στο χαμηλό, ούτε ταψάκια, ούτε νερά. Πόση ώρα πήρε το ψήσιμο;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 56 λεπτά πριν, ventic139 είπε Πόση ώρα πήρε το ψήσιμο; 1 ώρα ψήσιμο και 15 λεπτα ξεκούραση 1
est Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όταν δυστυχώς δεν υπάρχει πλαϊνό μάτι... Υπάρχει η σχάρα. Ας θεωρηθεί μια καλή προθέρμανση ώστε τα φιλετάκια να χρειαστούν πολύ λίγα λεπτά πάνω στο καυτό πια μαντέμι. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από est 7
ηνίοχος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, est είπε Όταν δυστυχώς δεν υπάρχει πλαϊνό μάτι... Υπάρχει η σχάρα. Ας θεωρηθεί μια καλή προθέρμανση ώστε τα φιλετάκια να χρειαστούν πολύ λίγα λεπτά πάνω στο καυτό πια μαντέμι. Πολύ ωραία όλα, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και πατάτες ψητές - αλλά και λαχανικά - γίνονται πολύ νόστιμα και πάνω απ' όλα υγιεινά --------------------------------------------------------------- Μοσχαρίσια μπριζόλα και χοιρινή πανσετα , από μπαχαρικά πιπέρι αλάτι σκόρδο σε σκόνη ρίγανη και ξύσμα λεμονιού που δίνει φανταστικό άρωμα Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2023 από ηνίοχος 3
est Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, ηνίοχος είπε Πολύ ωραία όλα, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και πατάτες ψητές - αλλά και λαχανικά - γίνονται πολύ νόστιμα και πάνω απ' όλα υγιεινά Μα ναι, αυτό εννοείται. Το σχόλιο μου ήθελε να αναδείξει τη δυνατότητα να τηγανίσουμε πολά καλά, χωρίς βρωμιές, πιτσιλίσματα και μυρωδιές πάνω στη σχάρα. Ειδικά με χρήση μαντεμένιου σκεύους, το αποτέλεσμα είναι πάνω από κάθε προσδοκία. Αλλά ακόμα και με ένα ταψί κέικ που ''βούτηξα'' κρυφά από το ντουλάπι 🤐 λόγω του μεγάλου μεγέθους του, η δουλειά γίνεται.
johnniek13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μολις πατησα το ανοξειδωτο καπακι για το ψησιμο πιτσας στην rogue 525. Πηρα κομματι 80Χ44 ποντους παχους 1.5 mm και το λυγισα με το χερι αφου το εδεσα πανω σε παγκο. το τελικο υψος απο την σχαρα ειναι 10 cm και παταει στις ακρες εκει που πατανε οι σχαρες (εχω βγαλει τις ακριανες). κοστος 32 ευρω. Δοκιμη μαλλον αυριο. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2023 από johnniek13 8
est Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 49 λεπτά πριν, johnniek13 είπε Μολις πατησα το ανοξειδωτο καπακι για το ψησιμο πιτσας στην rogue 525. Πηρα κομματι 80Χ44 ποντους παχους 1.5 mm και το λυγισα με το χερι αφου το εδεσα πανω σε παγκο. το τελικο υψος απο την σχαρα ειναι 10 cm και παταει στις ακρες εκει που πατανε οι σχαρες (εχω βγαλει τις ακριανες). κοστος 32 ευρω. Δοκιμη μαλλον αυριο. Και μη ξεχάσεις το πατεντάρισμα από Δευτέρα... 😀
pol71 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, est είπε Όταν δυστυχώς δεν υπάρχει πλαϊνό μάτι... Υπάρχει η σχάρα. Ας θεωρηθεί μια καλή προθέρμανση ώστε τα φιλετάκια να χρειαστούν πολύ λίγα λεπτά πάνω στο καυτό πια μαντέμι. καλημερα για τηs πατατεs το καπακι κλειστο και αν ναι σε ποση ωρα ειναι ετοιμεs.ευχαριστω
ηνίοχος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, est είπε Μα ναι, αυτό εννοείται. Το σχόλιο μου ήθελε να αναδείξει τη δυνατότητα να τηγανίσουμε πολά καλά, χωρίς βρωμιές, πιτσιλίσματα και μυρωδιές πάνω στη σχάρα. Ειδικά με χρήση μαντεμένιου σκεύους, το αποτέλεσμα είναι πάνω από κάθε προσδοκία. Αλλά ακόμα και με ένα ταψί κέικ που ''βούτηξα'' κρυφά από το ντουλάπι 🤐 λόγω του μεγάλου μεγέθους του, η δουλειά γίνεται. αυτό ναι σίγουρα μπορεί κανείς να τηγανίσει οτι θέλει με πολύ καλά αποτελέσματα , κάτι που φαίνεται άλλωστε στις φωτο 1 ώρα πριν, johnniek13 είπε Μολις πατησα το ανοξειδωτο καπακι για το ψησιμο πιτσας στην rogue 525. Πηρα κομματι 80Χ44 ποντους παχους 1.5 mm και το λυγισα με το χερι αφου το εδεσα πανω σε παγκο. το τελικο υψος απο την σχαρα ειναι 10 cm και παταει στις ακρες εκει που πατανε οι σχαρες (εχω βγαλει τις ακριανες). κοστος 32 ευρω. Δοκιμη μαλλον αυριο. ωραίος !! μπορείς ακόμη να αφαιρέσεις και τους φλογοκρύπτες απο τους δύο ακριανούς καυστήρες έτσι ωστε να έχεις περισσότερη θερμοκρασία στο πάνω μέρος (βοηθά και η κλίση που εδωσες στα πλαινά ) , πιστεύω οτι θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα αλλά θα χρειαστούν κάποιες δοκιμές θα περιμένουμε τα αποτελέσματα Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2023 από ηνίοχος 1
est Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, pol71 είπε καλημερα για τηs πατατεs το καπακι κλειστο και αν ναι σε ποση ωρα ειναι ετοιμεs.ευχαριστω Καλημέρα. Ναι, το καπάκι κανονικά κλειστό. Ως προς το χρόνο, η ταπεινή Q2200 με το μονό καυστήρα των 3.52KW αντεπεξήλθε. Επομένως, εκτιμώ ότι οι πιο ισχυρές ψησταριές θα τα καταφέρουν ακόμα πιο γρήγορα και καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα