Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Σημερα και γω θα βαλω ενα κοτοπουλακι σουβλα γιατι ζηλεψα απο τον @ilpapacha χτες. Εβαλες το μειγμα για λευκα κρεατα απο το Πιπερι?

Ναι, άλειψα μέσα έξω και κάτω από την πέτσα (όπου ήταν εφικτό) με απαλή μουστάρδα και μετά έβαλα το μείγμα για τα λευκά κρέατα.

  • Like 1
  • Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2518

  • ilpapacha

    2205

  • sndev

    1180

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ventic139 είπε

Πείτε και εμάς αυτό για τα λευκά κρέατα βρε παιδια

 

 

Είναι μείγμα από ένα κατάστημα με μπαχαρικά στο κέντρο της Αθήνας. Τα φτιάχνει μόνος του. Είναι τα παρακάτω 

https://www.piperi-evripidou.gr/el/baxarika-meigmata.html

  • Like 2
Δημοσ.
40 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Λάδι, μουστάρδα σκόνη, αλάτι, πιπέρι και σκόρδο γκρανουλε. Άντε γεια....

Και οι 3 καυστήρες στο χαμηλό, ούτε ταψάκια, ούτε νερά.

Screenshot_20230831_192450.jpg

Ωραίος, είναι εμμέσως ταϊσμένο με καλαμπόκι; 😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

Λάδι, μουστάρδα σκόνη, αλάτι, πιπέρι και σκόρδο γκρανουλε. Άντε γεια....

Και οι 3 καυστήρες στο χαμηλό, ούτε ταψάκια, ούτε νερά.

Screenshot_20230831_192450.jpg

Πόση ώρα πήρε το ψήσιμο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν δυστυχώς δεν υπάρχει πλαϊνό μάτι...

Screenshot_2023-09-01-17-37-13-582-edit_com_miui.gallery.jpg.027d8d27eb985f0738e8dacf142b6118.jpg

Υπάρχει η σχάρα.

Screenshot_2023-09-01-17-37-34-579-edit_com_miui.gallery.jpg.c8da846f19cd139e72ae7720d24d9292.jpg

Ας θεωρηθεί μια καλή προθέρμανση ώστε τα φιλετάκια να χρειαστούν πολύ λίγα λεπτά πάνω στο καυτό πια μαντέμι.

IMG_20230901_173824.jpg.f556c0ad352ce36a3afa6836c5dd465a.jpg

Επεξ/σία από est
  • Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, est είπε

Όταν δυστυχώς δεν υπάρχει πλαϊνό μάτι...

Screenshot_2023-09-01-17-37-13-582-edit_com_miui.gallery.jpg.027d8d27eb985f0738e8dacf142b6118.jpg

Υπάρχει η σχάρα.

Screenshot_2023-09-01-17-37-34-579-edit_com_miui.gallery.jpg.c8da846f19cd139e72ae7720d24d9292.jpg

Ας θεωρηθεί μια καλή προθέρμανση ώστε τα φιλετάκια να χρειαστούν πολύ λίγα λεπτά πάνω στο καυτό πια μαντέμι.

IMG_20230901_173824.jpg.f556c0ad352ce36a3afa6836c5dd465a.jpg

Πολύ ωραία όλα, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και  πατάτες  ψητές - αλλά και λαχανικά - γίνονται πολύ νόστιμα και πάνω απ' όλα υγιεινά 

---------------------------------------------------------------

Μοσχαρίσια μπριζόλα και χοιρινή πανσετα , από μπαχαρικά πιπέρι αλάτι σκόρδο σε σκόνη ρίγανη και ξύσμα λεμονιού που δίνει φανταστικό άρωμα 

IMG_20230902_074321.jpg

IMG_20230902_074244.jpg

IMG_20230902_074211.jpg

Επεξ/σία από ηνίοχος
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ηνίοχος είπε

Πολύ ωραία όλα, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και  πατάτες  ψητές - αλλά και λαχανικά - γίνονται πολύ νόστιμα και πάνω απ' όλα υγιεινά 

 

Μα ναι, αυτό εννοείται. Το σχόλιο μου ήθελε να αναδείξει τη δυνατότητα να τηγανίσουμε πολά καλά, χωρίς βρωμιές, πιτσιλίσματα και μυρωδιές πάνω στη σχάρα. Ειδικά με χρήση μαντεμένιου σκεύους, το αποτέλεσμα είναι πάνω από κάθε προσδοκία. Αλλά ακόμα και με ένα ταψί κέικ που ''βούτηξα'' κρυφά από το ντουλάπι 🤐 λόγω του μεγάλου μεγέθους του, η δουλειά γίνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις πατησα το ανοξειδωτο καπακι για το ψησιμο πιτσας στην rogue 525. Πηρα κομματι 80Χ44 ποντους παχους 1.5 mm και το λυγισα με το χερι αφου το εδεσα πανω σε παγκο. το τελικο υψος απο  την σχαρα ειναι 10 cm και παταει στις ακρες εκει που πατανε οι σχαρες (εχω βγαλει τις ακριανες).  κοστος 32 ευρω.

Δοκιμη μαλλον αυριο.

 

20230902_090638.jpg

20230902_090728.jpg

Επεξ/σία από johnniek13
  • Like 8
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, johnniek13 είπε

Μολις πατησα το ανοξειδωτο καπακι για το ψησιμο πιτσας στην rogue 525. Πηρα κομματι 80Χ44 ποντους παχους 1.5 mm και το λυγισα με το χερι αφου το εδεσα πανω σε παγκο. το τελικο υψος απο  την σχαρα ειναι 10 cm και παταει στις ακρες εκει που πατανε οι σχαρες (εχω βγαλει τις ακριανες).  κοστος 32 ευρω.

Δοκιμη μαλλον αυριο.

 

Και μη ξεχάσεις το πατεντάρισμα από Δευτέρα... 😀

Δημοσ.
16 ώρες πριν, est είπε

Όταν δυστυχώς δεν υπάρχει πλαϊνό μάτι...

Screenshot_2023-09-01-17-37-13-582-edit_com_miui.gallery.jpg.027d8d27eb985f0738e8dacf142b6118.jpg

Υπάρχει η σχάρα.

Screenshot_2023-09-01-17-37-34-579-edit_com_miui.gallery.jpg.c8da846f19cd139e72ae7720d24d9292.jpg

Ας θεωρηθεί μια καλή προθέρμανση ώστε τα φιλετάκια να χρειαστούν πολύ λίγα λεπτά πάνω στο καυτό πια μαντέμι.

IMG_20230901_173824.jpg.f556c0ad352ce36a3afa6836c5dd465a.jpg

καλημερα για τηs πατατεs το καπακι κλειστο και αν ναι σε ποση ωρα ειναι ετοιμεs.ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, est είπε

Μα ναι, αυτό εννοείται. Το σχόλιο μου ήθελε να αναδείξει τη δυνατότητα να τηγανίσουμε πολά καλά, χωρίς βρωμιές, πιτσιλίσματα και μυρωδιές πάνω στη σχάρα. Ειδικά με χρήση μαντεμένιου σκεύους, το αποτέλεσμα είναι πάνω από κάθε προσδοκία. Αλλά ακόμα και με ένα ταψί κέικ που ''βούτηξα'' κρυφά από το ντουλάπι 🤐 λόγω του μεγάλου μεγέθους του, η δουλειά γίνεται.

αυτό ναι σίγουρα μπορεί κανείς να τηγανίσει  οτι θέλει με πολύ καλά αποτελέσματα , κάτι που φαίνεται άλλωστε στις φωτο

1 ώρα πριν, johnniek13 είπε

Μολις πατησα το ανοξειδωτο καπακι για το ψησιμο πιτσας στην rogue 525. Πηρα κομματι 80Χ44 ποντους παχους 1.5 mm και το λυγισα με το χερι αφου το εδεσα πανω σε παγκο. το τελικο υψος απο  την σχαρα ειναι 10 cm και παταει στις ακρες εκει που πατανε οι σχαρες (εχω βγαλει τις ακριανες).  κοστος 32 ευρω.

Δοκιμη μαλλον αυριο.

 

20230902_090638.jpg

20230902_090728.jpg

ωραίος !!   μπορείς ακόμη να αφαιρέσεις και τους  φλογοκρύπτες απο τους δύο ακριανούς καυστήρες έτσι ωστε να έχεις περισσότερη θερμοκρασία  στο πάνω μέρος  (βοηθά και η κλίση  που εδωσες στα πλαινά ) ,
πιστεύω οτι θα  έχεις πολύ καλά αποτελέσματα  αλλά θα χρειαστούν κάποιες δοκιμές
θα περιμένουμε  τα αποτελέσματα   :)

Επεξ/σία από ηνίοχος
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pol71 είπε

καλημερα για τηs πατατεs το καπακι κλειστο και αν ναι σε ποση ωρα ειναι ετοιμεs.ευχαριστω

Καλημέρα. Ναι, το καπάκι κανονικά κλειστό. Ως προς το χρόνο, η ταπεινή Q2200 με το μονό καυστήρα των 3.52KW αντεπεξήλθε. Επομένως, εκτιμώ ότι οι πιο ισχυρές ψησταριές θα τα καταφέρουν ακόμα πιο γρήγορα και καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...