Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2518

• ilpapacha

2205

• sndev

1180

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
4 ώρες πριν, VarDerSar86 είπε

Μερακλής!Τι ειναι μέσα στο πήλινο;;;

Κομμένες πιπεριές με πιο ψιλά κομμένες πατάτες, λάδι, αλάτι, πιπερι, κόκκοι σκόρδου. Που και που ανακάτεμα, μην πιάσει κατω. Μετά το τελευταίο ανακάτεμα, δύο αυγά μέχρι να γίνουν. Αν είχα τριμμένο τυρι, θα το έριχνα τελευταίο.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα.

Ελπίζω να είστε όλοι καλά, ειδικά όσοι είναι σε περιοχές που πλημμυρίζουν...

Έχω μια ερώτηση για όποιον μπορεί να βοηθήσει:

Γύρισα πριν λίγο καιρό από Αυστραλία και έφερα μαζί μου την Weber μου. Πήγα να τη συνδέσω με μια μπουκάλα εδώ στο χωριό του πεθερού μου, αλλά δεν γίνεται.

Ξέρει κανείς τι παίζει με αντάπτορες για συνδέσεις μπουκαλών αερίου;

Παρακάτω παραθέτω εικόνα για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ευχαριστώ!

20230902_153847~2.jpg

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Str είπε

Γύρισα πριν λίγο καιρό από Αυστραλία και έφερα μαζί μου την Weber μου. Πήγα να τη συνδέσω με μια μπουκάλα εδώ στο χωριό του πεθερού μου, αλλά δεν γίνεται.

Ξέρει κανείς τι παίζει με αντάπτορες για συνδέσεις μπουκαλών αερίου;

Καλως ηρθες φιλε! Αρχικα επειδη δεν γνωριζω σε τι πιεσεις ειναι ρυθμισμενες στην Αυστραλια, βαλε μια φωτο απο το ταμπελακι της ψησταριας σου που γραφει τι πιεση χρειαζεται το αεριο.

Θα χρειαστει να αλλαξεις απλα ρυθμιστη πιεσης, αυτο στα αριστερα, με εναν να κουμπωνει σε ελληνικες φιαλες και να εχει τις σωστες πιεσεις.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.

Που βρίσκω την πίεση;

Και που βρίσκω νέο ρυθμιστή πίεσης;

Και ποιος τον αλλάζει;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Str είπε

Που βρίσκω την πίεση;

Παμε πρωτα σ αυτο. Ποια ψησταρια εχεις; Ολες εχουν ενα αυτοκολλητο πανω που τα γραφει. Αλλιως βαλε φωτο του ρυθμιστη, εχει κατι νουμερα πανω κι αυτος.

Δημοσ.

Weber Q 3000 family

Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να βγάλω φωτό γιατί είμαι σε μια από τις περιοχές που βρέχει ασταμάτητα, οπότε θα επιστρέψω αύριο με περισσότερες πληροφορίες (αν σταματήσει να βρέχει δηλαδή).

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Str είπε

Weber Q 3000 family

Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να βγάλω φωτό γιατί είμαι σε μια από τις περιοχές που βρέχει ασταμάτητα, οπότε θα επιστρέψω αύριο με περισσότερες πληροφορίες (αν σταματήσει να βρέχει δηλαδή).

Kανε αυτα που σου ειπα.

ΜΑΛΛΟΝ θελει 30αρη ρυθμιστη, αλλα δεν ειμαι σιγουρος, αφου δεν μπορω να βρω αυτη την πληροφορια.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Str είπε

Από το manual της...

Καταλαβαίνεις αν είναι 30άρι ή 37άρι;

Screenshot_20230906_180900_Brave.jpg

Μάλλον θα έχει προδιαγραφές Αγγλίας , εάν έχεις τον ρυθμιστή ( όπως αυτός στη φωτογραφία) δες τι γράφει πάνω ή βγάλε τον φωτογραφία και ανέβασε την)

IMG_20230906_194633.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Str είπε

Από το manual της...

Καταλαβαίνεις αν είναι 30άρι ή 37άρι;

Screenshot_20230906_180900_Brave.jpg

Αυτό δεν γράφει Αυστραλία, το βρήκα και γω αυτό.

Θα βγάλεις φώτο είτε τον ρυθμιστή που είχες εκεί και λειτουργούσε σωστά είτε το ταμπελακι που έχει κάπου πάνω της.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Τελικά ανανέωσα την ψησταριά μου broil king gem 10ετιας αλλάζοντας καυστήρα και αντιφλογιστικη σχάρα. Παραθέτω φωτογραφία.

Θέλω να καταθέσω και εγω την εμπειρία μου απο τα διλήμματα που είχα τότε κατά την αγορά της. Προτίμησα να πληρώσω κάτι παραπάνω αγοράζοντας μια "επώνυμη " και τελικά κέρδισα από τον χρόνο ζωής καθως και από την δυνατότητα εύρεσης ανταλλακτικών...

Παράλληλα παρόλο που είναι το απλό μοντέλο με 2 καυστήρες με έχει βγάλει ασπροπροσωπο ψήνοντας από πίτσες μέχρι και μαγειρευτά σε γάστρα ...

Screenshot_2023-09-07-19-28-28-182_com.miui.mediaeditor-edit.jpg

• Like 11
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, johnt είπε

Τελικά ανανέωσα την ψησταριά μου broil king gem 10ετιας αλλάζοντας καυστήρα και αντιφλογιστικη σχάρα. Παραθέτω φωτογραφία.

Καυστήρα γιατί άλλαξες? Πόσο σου πήγε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...