Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μπεις στη διαδικασια να παρεις απο εξωτερικο πρεπει να βρεις τρελη προσφορα και υπολογισε 50-100ευρω μεταφορικα. Μην το κανεις δλδ για καμια 100ευρω, δεν αξιζει τον κοπο, γιατι δεν θα εχεις ελληνικη εγγυηση και θα πρεπει να μιλας με εξωτερικο. Θα σε καλυψουν και παλι, αλλα θα πρεπει να πληρωνεις μεταφορικα καθε φορα για οτι χρειαστει αντικατασταση.

  • Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2518

  • ilpapacha

    2205

  • sndev

    1180

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα για μια αξιολογη ψησταρια (freestyle 365 = 50 κιλα) θελεις 150 ευρω μεταφορικα με eshopwedrop

Επεξ/σία από johnniek13
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, johnniek13 είπε

Αρα για μια αξιολογη ψησταρια (freestyle 365 = 50 κιλα) θελεις 150 ευρω μεταφορικα με eshopwedrop

μαλλον εχουν αλλαξει οι τιμες αρκετα. Αν δεν κανω λαθος ηταν 50ευρω απο Γερμανια αν ερχοταν σκετο το κουτι χωρις παλετα. Εγω εφερα τη δικη μου απο Αγγλια σε παλετα με 100ευρω περιπου προ μπρεξιτ.

  • Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Χαχαχα!

Πρωτη φορα παντως πετυχαινω αυτη την ιδιαιτερη γευση του αγοραστου σουβλας.

για πες λεπτομερειες χρονους μαριναδες θερμοκρασιες κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, KAPAKOSTAS είπε

για πες λεπτομερειες χρονους μαριναδες θερμοκρασιες κλπ

Αναψα τους 2 πλαινους καυστηρες μεχρι τη μεση σε ενταση, οποτε ειχα θερμοκρασια καπου 200C.

To κοτοπουλο ηταν 2.2κιλα και εβαλα:

1/2κγ αλατι (και λιγοτερο αν θες. Εγω εβαλα αρκετο γιατι το κοτοπουλο προοριζοταν να μπει σε κοτοπιτα και θελαμε αυτη την εξτρα γευση στην πετσουλα. Ηταν αλμυρο, οπως τα αγοραστα δλδ)
1/2κγ πιπερι
1/2κγ msg
1κγ μουσταρδα σκονη
1/4κγ σκορδο σκονη
1/4κγ μπεικον σκονη
1/2κγ θρουμπι

Γενικα εβαζα οτι βρηκα μπροστα μου εκεινη την ωρα και μου ταιριαζε.

Τα εβαλα σε ενα μπωλ και αφου τα ανακατεψα τα πηρα και τα ετριψα πανω στο κοτοπουλο και κρατησα και λιγο και εριξα μεσα στην κοιλια του.

Το σουβλισα και ψεκασα με λαδακι στην αρχη και αλλες 2-3 φορες ενδιαμεσα.

Συνολικα πηρε γυρω στη 1 ωρα και 15 λεπτα με μιση ωρα. Ειχα θερμομετρο οποτε δεν κοιταζα ωρες.

 

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 3
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

 

Γενικα εβαζα οτι βρηκα μπροστα μου εκεινη την ωρα και μου ταιριαζε.

 

 

Λιγο χλωρινη, μισο ποτηρακι azax, 2 μπυρες... :)

  • Like 1
Δημοσ.

Γνώμες παιδιά; Το πλαϊνό μάτι για κάποιον που δεν τηγανίζει αξίζει; Μπορεί να φανεί πουθενά άλλου χρήσιμο; Αναφέρομαι και σε αυτό με τις υπέρυθρες. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, temidefliou είπε

Γνώμες παιδιά; Το πλαϊνό μάτι για κάποιον που δεν τηγανίζει αξίζει; Μπορεί να φανεί πουθενά άλλου χρήσιμο; Αναφέρομαι και σε αυτό με τις υπέρυθρες. 

Αυτό με τις υπέρυθρες κάνει και για searing σε μπριζόλες. Τι κάνεις και μέσα, αλλά όχι τόσο καλά όπως λένε.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, temidefliou είπε

Γνώμες παιδιά; Το πλαϊνό μάτι για κάποιον που δεν τηγανίζει αξίζει; Μπορεί να φανεί πουθενά άλλου χρήσιμο; Αναφέρομαι και σε αυτό με τις υπέρυθρες. 

Στο πλαϊνό μάτι infrared μπορείς να κάνεις τα πάντα

Έχω «ανεβάσει», κατα καιρούς, αρκετά ψησίματα χρησιμοποιώντας το πλαϊνό μάτι infrared. 

  • Like 1
Δημοσ.

εβλεπα αγαπημενους μαστορες Μαλλιωραιους και μου εκανε εντυπωση οτι λεει σε καρβουνο βαζει τα μπιφτεκια σε κρυα σχαρα και μετρια φωτια, ενω σε υγραεριο με μαντεμι θελει δυνατη φωτια (προς το τελος του κλιπ που παει να τα ψησει)

Καλο τιπ επισης να τα κουνας στην αρχη ελαφρως δεξια-αριστερα για να αποφυγεις να κολλησουν

Βεβαια, εγω εχω παρει μια αντικολλητικη μεγαλη σχαρα διπλη και εχω ξενοιασει

 

 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Στο πλαϊνό μάτι infrared μπορείς να κάνεις τα πάντα

Έχω «ανεβάσει», κατα καιρούς, αρκετά ψησίματα χρησιμοποιώντας το πλαϊνό μάτι infrared. 

Ευχαριστώ για την απάντηση. 
 

Αυτο που σκέφτομαι είναι ότι με το τηγάνισμα έχεις πιτσιλιές και δυσάρεστες οσμές που όταν τις κάνεις στην ψησταριά κερδίζεις γιατί δεν βρωμίζει το σπιτι. Οι φασολάδες και τα ριζοτα-κριθαροτα γίνονται και στις εστίες της κουζίνας. Οποτε δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το ουσιαστικό κέρδος. Όταν μάλιστα έχεις επαγωγικές εστίες, άρα μεγαλύτερη οικονομία, αξίζουν τα 150-200 παραπάνω για εστία με υπέρυθρες; Ίσως μετά από αρκετά χρόνια και αν την χρησιμοποιείς συχνά να τα κάνεις απόσβεση. Αλλιώς δεν βρίσκω το νόημα. Ίσως να είχε νόημα σε κάποιο εξοχικό αν δεν έχεις εστίες. Δεν ξέρω ίσως σκέφτομαι λάθος αλλά νομίζω το ουσιαστικό όφελος είναι μόνο στο τηγάνι. Διαφωνείς; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...