SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Για να μπεις στη διαδικασια να παρεις απο εξωτερικο πρεπει να βρεις τρελη προσφορα και υπολογισε 50-100ευρω μεταφορικα. Μην το κανεις δλδ για καμια 100ευρω, δεν αξιζει τον κοπο, γιατι δεν θα εχεις ελληνικη εγγυηση και θα πρεπει να μιλας με εξωτερικο. Θα σε καλυψουν και παλι, αλλα θα πρεπει να πληρωνεις μεταφορικα καθε φορα για οτι χρειαστει αντικατασταση.
johnniek13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αρα για μια αξιολογη ψησταρια (freestyle 365 = 50 κιλα) θελεις 150 ευρω μεταφορικα με eshopwedrop Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από johnniek13
SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 40 λεπτά πριν, johnniek13 είπε Αρα για μια αξιολογη ψησταρια (freestyle 365 = 50 κιλα) θελεις 150 ευρω μεταφορικα με eshopwedrop μαλλον εχουν αλλαξει οι τιμες αρκετα. Αν δεν κανω λαθος ηταν 50ευρω απο Γερμανια αν ερχοταν σκετο το κουτι χωρις παλετα. Εγω εφερα τη δικη μου απο Αγγλια σε παλετα με 100ευρω περιπου προ μπρεξιτ. 2
ilpapacha Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Όντως οι τιμές στα μεταφορικά έχουν αυξηθεί πολύ.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 WhatsApp Video 2023-09-21 at 12.54.15.mp4 7
Amaretos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 48 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε WhatsApp Video 2023-09-21 at 12.54.15.mp4 1.27 MB · 0 downloads Σου χαλασε , σαπισε , δεν ακους πως κανει?? Ερχομαι να το πεταξω !!
SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Χαχαχα! Πρωτη φορα παντως πετυχαινω αυτη την ιδιαιτερη γευση του αγοραστου σουβλας. 4
KAPAKOSTAS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Χαχαχα! Πρωτη φορα παντως πετυχαινω αυτη την ιδιαιτερη γευση του αγοραστου σουβλας. για πες λεπτομερειες χρονους μαριναδες θερμοκρασιες κλπ
SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, KAPAKOSTAS είπε για πες λεπτομερειες χρονους μαριναδες θερμοκρασιες κλπ Αναψα τους 2 πλαινους καυστηρες μεχρι τη μεση σε ενταση, οποτε ειχα θερμοκρασια καπου 200C. To κοτοπουλο ηταν 2.2κιλα και εβαλα: 1/2κγ αλατι (και λιγοτερο αν θες. Εγω εβαλα αρκετο γιατι το κοτοπουλο προοριζοταν να μπει σε κοτοπιτα και θελαμε αυτη την εξτρα γευση στην πετσουλα. Ηταν αλμυρο, οπως τα αγοραστα δλδ) 1/2κγ πιπερι 1/2κγ msg 1κγ μουσταρδα σκονη 1/4κγ σκορδο σκονη 1/4κγ μπεικον σκονη 1/2κγ θρουμπι Γενικα εβαζα οτι βρηκα μπροστα μου εκεινη την ωρα και μου ταιριαζε. Τα εβαλα σε ενα μπωλ και αφου τα ανακατεψα τα πηρα και τα ετριψα πανω στο κοτοπουλο και κρατησα και λιγο και εριξα μεσα στην κοιλια του. Το σουβλισα και ψεκασα με λαδακι στην αρχη και αλλες 2-3 φορες ενδιαμεσα. Συνολικα πηρε γυρω στη 1 ωρα και 15 λεπτα με μιση ωρα. Ειχα θερμομετρο οποτε δεν κοιταζα ωρες. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από SagoniasSlutRos 3
Amaretos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 47 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Γενικα εβαζα οτι βρηκα μπροστα μου εκεινη την ωρα και μου ταιριαζε. Λιγο χλωρινη, μισο ποτηρακι azax, 2 μπυρες... 1
temidefliou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Γνώμες παιδιά; Το πλαϊνό μάτι για κάποιον που δεν τηγανίζει αξίζει; Μπορεί να φανεί πουθενά άλλου χρήσιμο; Αναφέρομαι και σε αυτό με τις υπέρυθρες.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, temidefliou είπε Γνώμες παιδιά; Το πλαϊνό μάτι για κάποιον που δεν τηγανίζει αξίζει; Μπορεί να φανεί πουθενά άλλου χρήσιμο; Αναφέρομαι και σε αυτό με τις υπέρυθρες. Αυτό με τις υπέρυθρες κάνει και για searing σε μπριζόλες. Τι κάνεις και μέσα, αλλά όχι τόσο καλά όπως λένε.
ilpapacha Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, temidefliou είπε Γνώμες παιδιά; Το πλαϊνό μάτι για κάποιον που δεν τηγανίζει αξίζει; Μπορεί να φανεί πουθενά άλλου χρήσιμο; Αναφέρομαι και σε αυτό με τις υπέρυθρες. Στο πλαϊνό μάτι infrared μπορείς να κάνεις τα πάντα Έχω «ανεβάσει», κατα καιρούς, αρκετά ψησίματα χρησιμοποιώντας το πλαϊνό μάτι infrared. 1
tutuyo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 εβλεπα αγαπημενους μαστορες Μαλλιωραιους και μου εκανε εντυπωση οτι λεει σε καρβουνο βαζει τα μπιφτεκια σε κρυα σχαρα και μετρια φωτια, ενω σε υγραεριο με μαντεμι θελει δυνατη φωτια (προς το τελος του κλιπ που παει να τα ψησει) Καλο τιπ επισης να τα κουνας στην αρχη ελαφρως δεξια-αριστερα για να αποφυγεις να κολλησουν Βεβαια, εγω εχω παρει μια αντικολλητικη μεγαλη σχαρα διπλη και εχω ξενοιασει
temidefliou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, ilpapacha είπε Στο πλαϊνό μάτι infrared μπορείς να κάνεις τα πάντα Έχω «ανεβάσει», κατα καιρούς, αρκετά ψησίματα χρησιμοποιώντας το πλαϊνό μάτι infrared. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτο που σκέφτομαι είναι ότι με το τηγάνισμα έχεις πιτσιλιές και δυσάρεστες οσμές που όταν τις κάνεις στην ψησταριά κερδίζεις γιατί δεν βρωμίζει το σπιτι. Οι φασολάδες και τα ριζοτα-κριθαροτα γίνονται και στις εστίες της κουζίνας. Οποτε δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το ουσιαστικό κέρδος. Όταν μάλιστα έχεις επαγωγικές εστίες, άρα μεγαλύτερη οικονομία, αξίζουν τα 150-200 παραπάνω για εστία με υπέρυθρες; Ίσως μετά από αρκετά χρόνια και αν την χρησιμοποιείς συχνά να τα κάνεις απόσβεση. Αλλιώς δεν βρίσκω το νόημα. Ίσως να είχε νόημα σε κάποιο εξοχικό αν δεν έχεις εστίες. Δεν ξέρω ίσως σκέφτομαι λάθος αλλά νομίζω το ουσιαστικό όφελος είναι μόνο στο τηγάνι. Διαφωνείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα