Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισως φανει αστειο σε καποιους αλλα θεωρειτε πως υπαρχει περιπτωση κλοπης απο μπαλκονι 1ου οροφου που ειναι προσβασιμο μονο με σκαλα ;

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
Στις 8/5/2020 στις 12:46 ΜΜ, sargus είπε

Πες το ψέματα!

Με τόση ανάλυση, στο τέλος θα (έχουμε τις γνώσεις να) κατασκευασουμε την τέλεια ψησταριά! 

Θα κατακτησουμε τις αγορές!!

Χαχαχα πλάκα πλάκα θα είχε ενδιαφέρον να συγκεντρωναμε με κάποιο τρόπο τα χαρακτηριστικά της ιδανικής ψησταριάς υγραερίου , εντάξει  ίσως να μην ξέρουμε πολλά από τεχνικά χαρακτηριστικά , ξέρουμε όμως τις ανάγκες μας και μέσα από την ενασχόληση σίγουρα  έχουμε εντοπίσει αυτό - ά που θα βελτίωναν  το ψήσιμο και τη συντήρηση ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων 

Ξεκινώντας αυτό που θα ήθελα πρώτα από όλα είναι η ψησταριά να είναι προέκταση μιας οικιακής  κουζίνας , εύκολη στη χρήση με αντοχή στο χρόνο .

  • Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Morosana είπε

 

Η γυναίκα μου ξετρελάθηκε και μου ζητησε να μείνει ξανά έγκυος για να μου ζητάει τέτοια όλη την ώρα χωρίς ενοχές 😂

χαχαχαχαχ πεθανα !!!

12 λεπτά πριν, spyros_vas είπε

Ισως φανει αστειο σε καποιους αλλα θεωρειτε πως υπαρχει περιπτωση κλοπης απο μπαλκονι 1ου οροφου που ειναι προσβασιμο μονο με σκαλα ;

βάλε μια μικρή αλυσίδα με ένα λουκέτο στο κάγκελο του μπαλκονιού για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αν φοβάσαι. αλλά αν σου κάνει ρεσάλτο κανείς, δεν νομιζω πως θα ενδιαφέρεται για την ψησταριά σου

  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Μου έχει μπει το μικρόβιο ανά επενδύσω σε μια σωστή ψησταριά επιτέλους μιας και είμαι στην 3η που θα πετάξω. Όσες είχα μέχρι τώρα ήταν αγωρα από lidl της τάξης 50-70€. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την outdoorshef Australia 415.  Μέχρι 600€ υπάρχει κάποια άλλη επιλογή συγκεκριμένα? Ξέρει κάποιος να με κατατοπίσει ποια και για πιο λόγο να επιλέξω? Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, assasertzis είπε

Καλησπέρα. Μου έχει μπει το μικρόβιο ανά επενδύσω σε μια σωστή ψησταριά επιτέλους μιας και είμαι στην 3η που θα πετάξω. Όσες είχα μέχρι τώρα ήταν αγωρα από lidl της τάξης 50-70€. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την outdoorshef Australia 415.  Μέχρι 600€ υπάρχει κάποια άλλη επιλογή συγκεκριμένα? Ξέρει κάποιος να με κατατοπίσει ποια και για πιο λόγο να επιλέξω? Ευχαριστώ πολύ

για πόσα άτομα σκοπεύεις να τη χρησιμοποιείς ; θα είστε τόσοι πολλοί που να χρειάζεσαι 4 καυστήρες ;

Δημοσ.

4 άτομα σταθερά και με προοπτική για τραπεζωματα! Βλέπω και κάτι πολύ ποιο οικονομικές τύπου leroy και κάποιες bormann που είναι με μαντεμια αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι αξιόπιστες και θα πιάνουν θερμοκρασίες μεγάλες και σταθερες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zanskou είπε

χαχαχαχαχ πεθανα !!!

βάλε μια μικρή αλυσίδα με ένα λουκέτο στο κάγκελο του μπαλκονιού για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αν φοβάσαι. αλλά αν σου κάνει ρεσάλτο κανείς, δεν νομιζω πως θα ενδιαφέρεται για την ψησταριά σου

Δεν φαντάζεσαι ποσο με είχε τεντώσει στην εγκυμοσύνη και ποσά χλμ έκανα. Εγώ είμαι νότιος η γυναίκα μου μεγάλωσε βόρεια όποτε ότι λιγούρα είχε ήταν βορεια. Από Βουλιαγμένη για να φάει στο Πέτρινο στην Πεντέλη, από Βουλιαγμένη δροσιά για πεϊνιρλί, από Βουλιαγμένη  Χαλάνδρι στο βραστό, από Βουλιαγμένη Καλοφαγά στα μελίσσια 😛 . Το αποκορύφωμα  επειδή μένουμε παρά πολλά χρόνια μαζί όταν τα έτρωγε δεν της άρεσαν και δεν ήταν όπως τα θυμόταν. 

  • Like 2
Δημοσ.

Αγορασε κανεις καλλυμα για την Weber Spirit II E310 GBS ???? Ειχα παραγγείλει απο Ali και μου την ακυρωσε ο πωλητης (δεν ξερω γιατι)

Κατι οικονομικο...Παρακαλω στειλτε link...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Astronautis είπε

Τελικά έκανες δοκιμή στην ψησταριά για πίτσα με το slab του mypizzaproject;

, Σχετικά με το κάλυμμα sotor από το Amazon: 

Καλύπτει όλη την ψησταριά σε μήκος και βάθος. Στο ύψος φτάνει έως τις ροδες. Τον υλικό του είναι χοντρό πλαστικοποιημένο ύφασμα σαν αυτό που έχουν οι καλοί ορειβατικοί σάκοι. Από μέσα έχει πλαστική επένδυση για βροχή. Οι ραφές του φαίνονται πολύ καλές αλλά αυτό θα δείξει με το χρόνο... 

Γενικά νομίζω ότι είναι καλής ποιότητας για τα λεφτά του σίγουρα αξίζει.

Ωραία ευχαριστώ! Ελπίζω να έχει διαπνοή και να μην κρατάει μεσα υγρασίες. Ο μουσαμάς πάντως φαίνεται χαλια.

Έκανα μια πολύ πρόχειρη δοκιμή με το μαντέμι της lodge στην ψησταριά , γιατί παράλληλα έψηνα και στον φουρνο με αυτο του mypizzaproject επειδή είχαμε μουσαφίρηδες. Οπότε δεν μετράει γιατι το έκανα πολύ βιαστικά. Δεν ικανοποιήθηκα οποτε θα ασχοληθώ με το προτζεκτ πιο σοβαρά την επομενη φορά και θα σας στειλω παλι.

Όντως τη βανα στην αρχη την ανοιξα πολυ λιγο, τύπου μισή στροφή, απο δω και περα θα την ανοιγω στο φουλ, ευχαριστω για τη συμβουλη.

Για συνταγή πάντως , προτείνω μια  σχετικά εύκολη, τη ζυμη ρουστικ με 3-5 μέρες ωρίμανση https://mypizzaproject.com/recipes/zymi-gia-rustic-pizza.

 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, assasertzis είπε

4 άτομα σταθερά και με προοπτική για τραπεζωματα! Βλέπω και κάτι πολύ ποιο οικονομικές τύπου leroy και κάποιες bormann που είναι με μαντεμια αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι αξιόπιστες και θα πιάνουν θερμοκρασίες μεγάλες και σταθερες

και με μια τριών καυστήρων δεν νομιζω οτι θα εχεις πρόβλημα τους 4 τους θεωρώ υπερβολή.

ΜΕ αυτά τα δεδομένα εγώ θα κοιτούσα μεταξύ των παρακάτω :
https://www.skroutz.gr/s/14442577/Broil-King-Royal-320-Black-824-253.html

https://www.skroutz.gr/s/14530713/Broil-King-Gem-340-Black-814-163.html

https://www.skroutz.gr/s/17097916/Weber-Spirit-II-E-310-GBS-45010175.html

 

Προσωπικά χθες βράδυ έκανα το πρώτο γερό ψήσιμο στην GEM 320.

Έβαλα  2 κιλά παϊδάκια, 2 μπούτια κοτόπουλο, 2 μπριζόλες και δύο λουκάνικα. Χώρεσαν σχεδόν όλα με τη μια. Το αποτέλεσμα σε σχέση με τη vanward που ειχα πριν καμια σχέση όπως και οι θερμοκρασιες κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

 

Επεξ/σία από zanskou
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, voliotis_gr είπε

Αγορασε κανεις καλλυμα για την Weber Spirit II E310 GBS ???? Ειχα παραγγείλει απο Ali και μου την ακυρωσε ο πωλητης (δεν ξερω γιατι)

Κατι οικονομικο...Παρακαλω στειλτε link...

 

  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Morosana είπε

Δεν φαντάζεσαι ποσο με είχε τεντώσει στην εγκυμοσύνη και ποσά χλμ έκανα. Εγώ είμαι νότιος η γυναίκα μου μεγάλωσε βόρεια όποτε ότι λιγούρα είχε ήταν βορεια. Από Βουλιαγμένη για να φάει στο Πέτρινο στην Πεντέλη, από Βουλιαγμένη δροσιά για πεϊνιρλί, από Βουλιαγμένη  Χαλάνδρι στο βραστό, από Βουλιαγμένη Καλοφαγά στα μελίσσια 😛 . Το αποκορύφωμα  επειδή μένουμε παρά πολλά χρόνια μαζί όταν τα έτρωγε δεν της άρεσαν και δεν ήταν όπως τα θυμόταν. 

Πρεπει να ειμαι ο μονος Αθηναιος που δεν του αρεσει το πετρινο.Δεν το βαζω ουτε καν στην 10αδα για καλαμακια.Ουτε ο καλοφαγας.Βορειος κ εγω. Μονο Βλαχο υποστηριζουμε φανατικα απο Μελισσια ,Πεντελη κτλ.Μπριζολαρες κ μακαρονοπιτα χαχαχα

Επεξ/σία από alimentas
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, alimentas είπε

Πρεπει να ειμαι ο μονος Αθηναιος που δεν του αρεσει το πετρινο.Δεν το βαζω ουτε καν στην 10αδα για καλαμακια.Ουτε ο καλοφαγας.Βορειος κ εγω. Μονο Βλαχο υποστηριζουμε φανατικα.Μπριζολαρες κ μακαρονοπιτα χαχαχζ

Δεν είσαι ο μονος ποτέ δεν το συμπάθησα ούτε και γω, κάποτε το πέτρινο ίσως ήταν καλό τώρα είναι 3 ξύγκι 1 κρέας. Ο καλοφαγάς ούτε καλός ούτε κακός απλά αδιάφορος. Ο βλάχος όντως δυνατός 

  • Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, assasertzis είπε

Συγκριτικά δηλαδή webber - broil king και outdoor sheff ποια θα επιλέγατε?

Weber κ Broil King μια κατηγορια πανω τουλαχιστον πανω απο οποιαδηποτε αλλη (με εξαιρεση τις Ναpoleon)

Τους λογους θα τους βρεις ευκολα αν κανεις εναν κοπο να διαβασεις τις τελευταιες 5-10 σελιδες του νηματος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...