Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 6/10/2023 στις 8:33 ΠΜ, mindreader είπε

Ψαχνω για μια εστια για μαγειρεμα, να μπορει μπει πανω κατσαρολα, τηγανι κλπ, που να λειτουργει με υγραεριο, αλλα να συνδεεται χωρις μετατροπες, με φιαλες της coral gas prime, που εχουν τον δικο τους ρυθμιστη πιεσης και το δικο τους τροπο συνδεσης.

Υπαρχουν τετοιες επιλογες στην αγορα; Δεν μπορεσα να βρω κατι.

Εγω πηρα μια επαγωγικη με ρευμα για να μην μπλεκω με εξτρα φιαλες, συνδεσεις κλπ. Επισης δεν σε νοιαζει αν εχει αερα κλπ.

  • Like 2
  • Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2515

  • ilpapacha

    2205

  • sndev

    1180

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
18 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Εγω πηρα μια επαγωγικη με ρευμα για να μην μπλεκω με εξτρα φιαλες, συνδεσεις κλπ. Επισης δεν σε νοιαζει αν εχει αερα κλπ.

Ενταξει, το ηλεκτρικο ειναι minimum hassle και ευκολια.

Αλλα εδω λεμε για εναλλακτικες επιλογες. Πες οτι εισαι πχ Θεσσαλια και εισαι 10 μερες χωρις ρευμα. Να εισαι ετοιμος να ετοιμασεις κατι, οχι να ψαχνεις να αναψεις φωτια με ξυλα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mindreader είπε

Ενταξει, το ηλεκτρικο ειναι minimum hassle και ευκολια.

Αλλα εδω λεμε για εναλλακτικες επιλογες. Πες οτι εισαι πχ Θεσσαλια και εισαι 10 μερες χωρις ρευμα. Να εισαι ετοιμος να ετοιμασεις κατι, οχι να ψαχνεις να αναψεις φωτια με ξυλα.

Ναι σε τετοια περιπτωση θες εστια υγραεριου. Αν εισαι σε κανενα μπαλκονι στην Αθηνα του ρευματος ειναι hassle free.

  • Like 1
Δημοσ.

καλησπερα σε ολη τη ομαδα...

 

σαββατο πρωτα ο θεος εχω ενα μεγαλο τραπεζι και θελω να φτιαξω κοντοσουβλι κοτοπουλο(2 κιλα) - χοιρινο(1.5κιλο) σε μικρες σουβλες με κρεμμυδι - πιπερια (αν προτεινετε και κατι αλλο ελευθερα)... εχετε να προτεινετε καμια μαριναδα για το καθε κρεας;;;

 

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.
14 ώρες πριν, ventic139 είπε

καλησπερα σε ολη τη ομαδα...

 

σαββατο πρωτα ο θεος εχω ενα μεγαλο τραπεζι και θελω να φτιαξω κοντοσουβλι κοτοπουλο(2 κιλα) - χοιρινο(1.5κιλο) σε μικρες σουβλες με κρεμμυδι - πιπερια (αν προτεινετε και κατι αλλο ελευθερα)... εχετε να προτεινετε καμια μαριναδα για το καθε κρεας;;;

 

ευχαριστω εκ των προτερων

Μην βάλεις ξύδι επ' ουδενί ή κρασί και φρόντισε κατά την ταπεινή μου γνώμη το χοιρινό σου να είναι κάπως λιπαρό ή να έχει και λιπαρά κομμάτια. Μια απλή μαρινάδα με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι, μουστάρδα, σκόνη σκόρδο για μερικές ώρες στο ψυγείο είναι αρκετή. Για εμένα επίσης οι πιπεριές που θα βάλεις πρέπει να είναι κόκκινες και όταν τις περάσεις στην σούβλα να έχεις φροντίσει να ανοίξεις την τρύπα με ένα μαχαιράκι διαφορετικά αν τις πιέζεις πάνω στην σούβλα σπάνε.

  • Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, ventic139 είπε

καλησπερα σε ολη τη ομαδα...

 

σαββατο πρωτα ο θεος εχω ενα μεγαλο τραπεζι και θελω να φτιαξω κοντοσουβλι κοτοπουλο(2 κιλα) - χοιρινο(1.5κιλο) σε μικρες σουβλες με κρεμμυδι - πιπερια (αν προτεινετε και κατι αλλο ελευθερα)... εχετε να προτεινετε καμια μαριναδα για το καθε κρεας;;;

 

ευχαριστω εκ των προτερων

Για χοιρινο μου αρεσει παρα πολυ το αρωματικο κοντοσουβλι απο Μαλλιωρα στο youtube.

Και αυτο εδω ειναι φοβερο το εχω κανει σε μικρα κοντοσουβλακια.

 

  • Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, netagra είπε

Μην βάλεις ξύδι επ' ουδενί ή κρασί και φρόντισε κατά την ταπεινή μου γνώμη το χοιρινό σου να είναι κάπως λιπαρό ή να έχει και λιπαρά κομμάτια. Μια απλή μαρινάδα με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι, μουστάρδα, σκόνη σκόρδο για μερικές ώρες στο ψυγείο είναι αρκετή. Για εμένα επίσης οι πιπεριές που θα βάλεις πρέπει να είναι κόκκινες και όταν τις περάσεις στην σούβλα να έχεις φροντίσει να ανοίξεις την τρύπα με ένα μαχαιράκι διαφορετικά αν τις πιέζεις πάνω στην σούβλα σπάνε.

Γιατί όχι κρασί ;; Λευκό πάντα 

 

8 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Για χοιρινο μου αρεσει παρα πολυ το αρωματικο κοντοσουβλι απο Μαλλιωρα στο youtube.

Και αυτο εδω ειναι φοβερο το εχω κανει σε μικρα κοντοσουβλακια.

 

Σε κοτόπουλο να αυτό δημιουργήσω ;; 🤣

Δημοσ.

@ventic139 δεν είναι κακό να αυτοσχεδιάζουμε στο ψήσιμο, προσωπικά  πιστεύω ότι αυτό είναι και το ζητούμενο . Αν όμως θέλεις κάποιες ιδέες με  μια μικρή αναζήτηση θα βρεις τόσα βίντεο που αμφιβάλλω εάν καταφέρεις να τα δεις όλα , σίγουρα όμως θα πάρεις πολλές ιδέες!!

 

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Λεμονάτες σαρδέλες με ρίγανη"

Δύο πατάτες, κολοκυθάκια και καρότα που πρώτα ψήθηκαν (εδώ έβρασαν για οικονομία χρόνου). Μισό κιλό και κάτι, σαρδέλες που φιλεταρίστηκαν και μπήκαν από πάνω, με μπόλικο λεμόνι, ρίγανη και σκόρδο.

Edit: Συν μουστάρδα και λάδι.

IMG_20231013_134448.jpg.0ae000f50fa5b89c46b5162b386a06e2.jpg

Επεξ/σία από est
  • Like 8
Δημοσ.
Στις 12/10/2023 στις 10:59 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε

Εμεις ψαρακι σημερα

 

387471878_1506606300138114_1491087766706549423_n.jpg

 προσέχω οτι συνηθίζεις να τα  ψήνεις όλα στη  στρόγγυλη σχάρα με τα τετράγωνα ειδικότερα όσα  χρειάζονται δυνατό ψήσιμο απ τη αρχή  ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tinapo είπε

Όταν αντί για μπλε φλόγα βγαίνει κόκκινο-κίτρινη σαν φωτιά και σε κάποιο ύψος τι φταίει;

 

Δείχνει ότι λείπει οξυγόνο , πολλές φορές συμβαίνει και από κακή ποιότητα αερίου ή όταν η φιάλη είναι στα τελευταία της 

  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...