SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Στις 6/10/2023 στις 8:33 ΠΜ, mindreader είπε Ψαχνω για μια εστια για μαγειρεμα, να μπορει μπει πανω κατσαρολα, τηγανι κλπ, που να λειτουργει με υγραεριο, αλλα να συνδεεται χωρις μετατροπες, με φιαλες της coral gas prime, που εχουν τον δικο τους ρυθμιστη πιεσης και το δικο τους τροπο συνδεσης. Υπαρχουν τετοιες επιλογες στην αγορα; Δεν μπορεσα να βρω κατι. Εγω πηρα μια επαγωγικη με ρευμα για να μην μπλεκω με εξτρα φιαλες, συνδεσεις κλπ. Επισης δεν σε νοιαζει αν εχει αερα κλπ. 2
mindreader Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 18 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Εγω πηρα μια επαγωγικη με ρευμα για να μην μπλεκω με εξτρα φιαλες, συνδεσεις κλπ. Επισης δεν σε νοιαζει αν εχει αερα κλπ. Ενταξει, το ηλεκτρικο ειναι minimum hassle και ευκολια. Αλλα εδω λεμε για εναλλακτικες επιλογες. Πες οτι εισαι πχ Θεσσαλια και εισαι 10 μερες χωρις ρευμα. Να εισαι ετοιμος να ετοιμασεις κατι, οχι να ψαχνεις να αναψεις φωτια με ξυλα.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, mindreader είπε Ενταξει, το ηλεκτρικο ειναι minimum hassle και ευκολια. Αλλα εδω λεμε για εναλλακτικες επιλογες. Πες οτι εισαι πχ Θεσσαλια και εισαι 10 μερες χωρις ρευμα. Να εισαι ετοιμος να ετοιμασεις κατι, οχι να ψαχνεις να αναψεις φωτια με ξυλα. Ναι σε τετοια περιπτωση θες εστια υγραεριου. Αν εισαι σε κανενα μπαλκονι στην Αθηνα του ρευματος ειναι hassle free. 1
ventic139 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 καλησπερα σε ολη τη ομαδα... σαββατο πρωτα ο θεος εχω ενα μεγαλο τραπεζι και θελω να φτιαξω κοντοσουβλι κοτοπουλο(2 κιλα) - χοιρινο(1.5κιλο) σε μικρες σουβλες με κρεμμυδι - πιπερια (αν προτεινετε και κατι αλλο ελευθερα)... εχετε να προτεινετε καμια μαριναδα για το καθε κρεας;;; ευχαριστω εκ των προτερων
netagra Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 14 ώρες πριν, ventic139 είπε καλησπερα σε ολη τη ομαδα... σαββατο πρωτα ο θεος εχω ενα μεγαλο τραπεζι και θελω να φτιαξω κοντοσουβλι κοτοπουλο(2 κιλα) - χοιρινο(1.5κιλο) σε μικρες σουβλες με κρεμμυδι - πιπερια (αν προτεινετε και κατι αλλο ελευθερα)... εχετε να προτεινετε καμια μαριναδα για το καθε κρεας;;; ευχαριστω εκ των προτερων Μην βάλεις ξύδι επ' ουδενί ή κρασί και φρόντισε κατά την ταπεινή μου γνώμη το χοιρινό σου να είναι κάπως λιπαρό ή να έχει και λιπαρά κομμάτια. Μια απλή μαρινάδα με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι, μουστάρδα, σκόνη σκόρδο για μερικές ώρες στο ψυγείο είναι αρκετή. Για εμένα επίσης οι πιπεριές που θα βάλεις πρέπει να είναι κόκκινες και όταν τις περάσεις στην σούβλα να έχεις φροντίσει να ανοίξεις την τρύπα με ένα μαχαιράκι διαφορετικά αν τις πιέζεις πάνω στην σούβλα σπάνε. 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 15 ώρες πριν, ventic139 είπε καλησπερα σε ολη τη ομαδα... σαββατο πρωτα ο θεος εχω ενα μεγαλο τραπεζι και θελω να φτιαξω κοντοσουβλι κοτοπουλο(2 κιλα) - χοιρινο(1.5κιλο) σε μικρες σουβλες με κρεμμυδι - πιπερια (αν προτεινετε και κατι αλλο ελευθερα)... εχετε να προτεινετε καμια μαριναδα για το καθε κρεας;;; ευχαριστω εκ των προτερων Για χοιρινο μου αρεσει παρα πολυ το αρωματικο κοντοσουβλι απο Μαλλιωρα στο youtube. Και αυτο εδω ειναι φοβερο το εχω κανει σε μικρα κοντοσουβλακια. 3
ventic139 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, netagra είπε Μην βάλεις ξύδι επ' ουδενί ή κρασί και φρόντισε κατά την ταπεινή μου γνώμη το χοιρινό σου να είναι κάπως λιπαρό ή να έχει και λιπαρά κομμάτια. Μια απλή μαρινάδα με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι, μουστάρδα, σκόνη σκόρδο για μερικές ώρες στο ψυγείο είναι αρκετή. Για εμένα επίσης οι πιπεριές που θα βάλεις πρέπει να είναι κόκκινες και όταν τις περάσεις στην σούβλα να έχεις φροντίσει να ανοίξεις την τρύπα με ένα μαχαιράκι διαφορετικά αν τις πιέζεις πάνω στην σούβλα σπάνε. Γιατί όχι κρασί ;; Λευκό πάντα 8 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Για χοιρινο μου αρεσει παρα πολυ το αρωματικο κοντοσουβλι απο Μαλλιωρα στο youtube. Και αυτο εδω ειναι φοβερο το εχω κανει σε μικρα κοντοσουβλακια. Σε κοτόπουλο να αυτό δημιουργήσω ;; 🤣
ηνίοχος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 @ventic139 δεν είναι κακό να αυτοσχεδιάζουμε στο ψήσιμο, προσωπικά πιστεύω ότι αυτό είναι και το ζητούμενο . Αν όμως θέλεις κάποιες ιδέες με μια μικρή αναζήτηση θα βρεις τόσα βίντεο που αμφιβάλλω εάν καταφέρεις να τα δεις όλα , σίγουρα όμως θα πάρεις πολλές ιδέες!! 1
ilpapacha Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Σάντουιτς με σουτζούκι και λουκάνικο για σήμερα 11
est Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) "Λεμονάτες σαρδέλες με ρίγανη" Δύο πατάτες, κολοκυθάκια και καρότα που πρώτα ψήθηκαν (εδώ έβρασαν για οικονομία χρόνου). Μισό κιλό και κάτι, σαρδέλες που φιλεταρίστηκαν και μπήκαν από πάνω, με μπόλικο λεμόνι, ρίγανη και σκόρδο. Edit: Συν μουστάρδα και λάδι. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από est 8
ηνίοχος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Στις 12/10/2023 στις 10:59 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε Εμεις ψαρακι σημερα προσέχω οτι συνηθίζεις να τα ψήνεις όλα στη στρόγγυλη σχάρα με τα τετράγωνα ειδικότερα όσα χρειάζονται δυνατό ψήσιμο απ τη αρχή ...
tinapo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Όταν αντί για μπλε φλόγα βγαίνει κόκκινο-κίτρινη σαν φωτιά και σε κάποιο ύψος τι φταίει;
ηνίοχος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, tinapo είπε Όταν αντί για μπλε φλόγα βγαίνει κόκκινο-κίτρινη σαν φωτιά και σε κάποιο ύψος τι φταίει; Δείχνει ότι λείπει οξυγόνο , πολλές φορές συμβαίνει και από κακή ποιότητα αερίου ή όταν η φιάλη είναι στα τελευταία της 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα