skoudinio Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Weber έχουν πάρει πολλά μέλη. Αυτό θα σε βοηθήσει αν έχεις απορίες. Εγω πιστεύω και οι δύο είναι καλές. Επειδή έψαχνα και γω να αγοράσω (τελικά πήρα weber spirit ii e310) είχα χάσει την μπάλα. Δεν έχουν σε αυτήν την κατηγορία διάφορες μεγάλες. Καλα ψησίματα να κάνεις. Μια ερώτηση δοκίμασα να ψήσω λουκάνικα. Επειδή έτρεχε λίπος εβαλα ένα ταψί από κάτω, τα έβαλα στην βοηθητική σκαρα, για να τρέχει εκεί και να μην έχω ανάφλεξης. Δεν είχα ανάφλεξης αλλα άργησαν λίγο να ψηθούν. Καμία άλλη ιδεα να τα ψήνουμε ? Βέβαια τα άνοιγα συνέχεια. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από skoudinio
kostasbm Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, ηνίοχος είπε Χαχαχα πλάκα πλάκα θα είχε ενδιαφέρον να συγκεντρωναμε με κάποιο τρόπο τα χαρακτηριστικά της ιδανικής ψησταριάς υγραερίου , εντάξει ίσως να μην ξέρουμε πολλά από τεχνικά χαρακτηριστικά , ξέρουμε όμως τις ανάγκες μας και μέσα από την ενασχόληση σίγουρα έχουμε εντοπίσει αυτό - ά που θα βελτίωναν το ψήσιμο και τη συντήρηση ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων Ξεκινώντας αυτό που θα ήθελα πρώτα από όλα είναι η ψησταριά να είναι προέκταση μιας οικιακής κουζίνας , εύκολη στη χρήση με αντοχή στο χρόνο . έχω γεννηθεί μεγαλωσει Αυστραλια και σε κάθε σπίτι υπαρχει και μια ψησταριά υγραερίου (μη ξεχνάμε ότι το υγραειο εκεί είναι ξευτίλα).. τα βασικά χαρακτηριστικά που θα προτιμούσα εγώ είναι ... 1.ποιοτητα υλικων 2.να έχει ντολαπακι να μπαίνουν τα πράγματα γιατί χωρίς είναι ξεβρακωτη 3.να καθαρίζει εύκολα 4,η φιάλη εξωτερικά σε καλή βάση....... 5.να έχει καλή μόνωση και να είναι ποιο πρακτικό το μάζεμα των λιπών αν είναι δυνατόν να βγαίνουν δίπλα σε δοχείο 6.θα προτιμούσα να έχει 2πλο καπάκι με 2 θερμομετρα ετσι ώστε να παίζω σε διπλό ταμπλό(πολλά ζητάω αλλά η ανωμαλία που θα πάει) εννοειται για αυτές που είναι 4αρες Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από kostasbm 1
Astronautis Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, filippos_kar είπε Χθες μεσημερι.! Η ψησταριά είναι η spirit; Στη σούβλα πόσο κρέας είχες βαλει; Χοιρινό ήταν; Πόση ώρα χρειάζεται ψήσιμο; Σκέφτομαι να συνδυάσω τη σούβλα με μπριζόλες εκατέρωθεν διότι πάνω από 1 κιλό δεν φαντάζομαι να παίρνει η σούβλα.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 40 λεπτά πριν, kostasbm είπε έχω γεννηθεί μεγαλωσει Αυστραλια και σε κάθε σπίτι υπαρχει και μια ψησταριά υγραερίου (μη ξεχνάμε ότι το υγραειο εκεί είναι ξευτίλα).. τα βασικά χαρακτηριστικά που θα προτιμούσα εγώ είναι ... 1.ποιοτητα υλικων 2.να έχει ντολαπακι να μπαίνουν τα πράγματα γιατί χωρίς είναι ξεβρακωτη 3.να καθαρίζει εύκολα 4,η φιάλη εξωτερικά σε καλή βάση....... 5.να έχει καλή μόνωση και να είναι ποιο πρακτικό το μάζεμα των λιπών αν είναι δυνατόν να βγαίνουν δίπλα σε δοχείο 6.θα προτιμούσα να έχει 2πλο καπάκι με 2 θερμομετρα ετσι ώστε να παίζω σε διπλό ταμπλό(πολλά ζητάω αλλά η ανωμαλία που θα πάει) εννοειται για αυτές που είναι 4αρες Δες αυτή βάση όσων ζητάς https://www.psistis.gr/chstaria-aerioy-regal-xl-pro-broil-bing?skr_prm=WyIwZmFhYTFjZC01Y2I4LTQwNmYtYjQxMS1mNTA1MzYwZGM4MzciLDE1ODkxODI1OTgxOTMseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 2
filippos_kar Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Astronautis είπε Η ψησταριά είναι η spirit; Στη σούβλα πόσο κρέας είχες βαλει; Χοιρινό ήταν; Πόση ώρα χρειάζεται ψήσιμο; Σκέφτομαι να συνδυάσω τη σούβλα με μπριζόλες εκατέρωθεν διότι πάνω από 1 κιλό δεν φαντάζομαι να παίρνει η σούβλα. 1.8kgr ητανε σε μικρά κομμάτια. Αν τα κόψεις μεγάλα και τα πατήσεις λίγο θα φτάσεις κοντά στα 3kgr πιστεύω. Λιγότερο από 2 ώρες μου πήρε. Αν βάλεις ταψακια από κάτω ψιλοβράζει και αρωματίζεται. Μετά το τραβάω και παίρνει χρώμα φουλ. Η spirit είναι ναι. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από filippos_kar 2
Astronautis Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Αυτό με τα ταψακια με κρασί ή άλλα αρωματικά είδα ότι το κάνουν πολλά παιδιά εδώ μέσα, οπότε πιστεύω ότι θα έχει καλό αποτέλεσμα. Προσωπικά με ξενίζει λίγο γιατί έχω συνηθίσει στα κάρβουνα να έρχεται πολύ κοντά σε δυνατή θράκα και να φτιάχνει μια μαγική κρούστα με φανταστική γεύση. Πολύ μικρά κομμάτια όχι πολύ πιεσμένα μεταξύ τους και για καλύτερο αποτέλεσμα ανακατεμένο χοιρινό με αρνί, όχι προβατίνα. Μόνο με ρίγανη πιπέρι αλάτι. Σκέφτομαι να το δοκιμάσω - prive στην αρχή πρωτού εκτεθεί στον οικογενειακό κύκλο - με τη μέθοδο με ταψακια και μεγαλύτερης διατομής κομμάτια.
kostasbm Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Δες αυτή βάση όσων ζητάς https://www.psistis.gr/chstaria-aerioy-regal-xl-pro-broil-bing?skr_prm=WyIwZmFhYTFjZC01Y2I4LTQwNmYtYjQxMS1mNTA1MzYwZGM4MzciLDE1ODkxODI1OTgxOTMseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 εδω δε γινεται...εχω τη dual 425 στη Μελβουρνη αλλα για να τη φερω εδω μια τετοια θα μου κοψουν το κωλο απλα ανεφερα τι θα ηθελα στη τελεια ψησταρια εδω τωρα θα βολευτω με κατι ποιο μικρο και επειδη εχω καποια υλικα σκεπτομουν να κανω κατι σαν αυτο https://www.ilovebbq.gr/ψησταριές/ψησταριές-υγραερίου/εντοιχιζόμενες-ψησταριές-υγραερίου/patton-patron-build-in 1
tsiro7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Παίδες για πείτε, μήκος σούβλας για weber e310 όχι την original. 80cm είναι οκ? Να έχει και μια απόσταση το μοτέρ από το καπάκι.
filippos_kar Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Παίδες για πείτε, μήκος σούβλας για weber e310 όχι την original. 80cm είναι οκ? Να έχει και μια απόσταση το μοτέρ από το καπάκι. 80 με 90 εισαι οκ πιστεύω
Skatzivas Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Έχει πάρει κανείς μαντέμι Campingaz; Αυτό πχ να λέει τίποτα; https://www.bbq-campingaz.gr/product/πλατό-μαντέμι-αναστρέψιμο-για-series-3/ Η να κάτσω στα αβγά μου με το εμαγιέ ατσάλι; (Που του χάλασα το εμαγιέ κ με τρώει ο κωλος μου για αλλαγή). Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από Skatzivas
ritualistic Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Εχω μια απορια σχετικα με την προθερμανση... Το σωστο ειναι με το που δω το θερμομετρο να κυμαινεται μεταξυ 200-250 να βαλω το κρεας η πρεπει να το αφησω να καψει οπως και να εχει για 10-15 λεπτα ελεγχοντας να μην ξεπερασω τους 250 και μετα να βαλω το φαγητο ?
sndev Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 21 λεπτά πριν, Skatzivas είπε Έχει πάρει κανείς μαντέμι Campingaz; Αυτό πχ να λέει τίποτα; https://www.bbq-campingaz.gr/product/πλατό-μαντέμι-αναστρέψιμο-για-series-3/ Η να κάτσω στα αβγά μου με το εμαγιέ ατσάλι; (Που του χάλασα το εμαγιέ κ με τρώει ο κωλος μου για αλλαγή). να κάτσεις στα αυγά σου θα σου χαλάσει κ αυτό, δεν είναι καλής ποιότητας 2
voliotis_gr Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Skatzivas είπε Έχει πάρει κανείς μαντέμι Campingaz; Αυτό πχ να λέει τίποτα; https://www.bbq-campingaz.gr/product/πλατό-μαντέμι-αναστρέψιμο-για-series-3/ Η να κάτσω στα αβγά μου με το εμαγιέ ατσάλι; (Που του χάλασα το εμαγιέ κ με τρώει ο κωλος μου για αλλαγή). Φιλέ μου αν θέλεις σχάρα, πάρε inox τετράγωνο η λαμα η στρογγυλο μασίφ όσο παχος θελεις εσυ που το πουλάνε με το κιλό η με το μέτρο και inox ηλεκτρόδια και φτιάξει μια να την εχεις για μια ζωη.Αν δε μπορείς μονο σου πάρε τα υλικά και τα μετρα να στη φτιαξει κάποιος σιδεράς.Εχω φτιαξει για ψησταριά με καρβουνο μονος μου και τωρα θα φτιαξω μια για τη weber...Προσοχη μονο στα κενα που πρεπει να αφησεις εκει που πατα η σχαρα λογω διαστολης... https://www.matrakas.gr/σιδερα-και-ανοξειδωτα-ινοχ-/inox http://www.christoforidis.gr/gr/lames.php Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από voliotis_gr 4 1
tsiro7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Πήγα είδα από κοντά σήμερα την Spirit,την αλήθεια μου την θυμόμουν πιο στιβαρή κατασκευή. Με ξένισε ο κάδος που έχει μια σαγρε υφή, δεν ήταν λείο και το καπάκι που δεν είναι διπλού τοιχώματος. Ίσως πάω να δω κάπου και την gem 320 πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα