Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, ventic139 είπε

το συγκεκριμενο εγινε απο τη φωτια που βγηκε στο τελευταιο ψησιμο.. δε με πειραζει απλα εμεινε σημαδι το cif.. η εσωτερικη λαμαρινα στη ουσια ξεφτυσε λιγο... μικρο το κακο..

Γενικα προσπαθησε να αποφευγεις τα χημικα στο εσωτερικο του καδου οσο μπορεις. Μεχρι υγρο σαπουνι καλα εισαι.

  • Like 1
  • Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2515

  • ilpapacha

    2205

  • sndev

    1180

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Γενικα προσπαθησε να αποφευγεις τα χημικα στο εσωτερικο του καδου οσο μπορεις. Μεχρι υγρο σαπουνι καλα εισαι.

για το cif, να τη βαλω να καψει κανενα τεταρτο ή ειναι αργα; :D

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ventic139 είπε

για το cif, να τη βαλω να καψει κανενα τεταρτο ή ειναι αργα; :D

ναι καψτη κανενα τεταρτο κ μετα ανοιξε την να παρει αερα μεχρι να κρυωσει και μην αγχωνεσαι... αλλα γενικα αυτο που ειπε και ο σαγονιας, το πολυ μεχρι υγρο σαπουνι (εγω θα ελεγα το πολυ μεχρι Overlay λιποκαθαριστη για να γινει δουλιτσα)...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

ναι καψτη κανενα τεταρτο κ μετα ανοιξε την να παρει αερα μεχρι να κρυωσει και μην αγχωνεσαι... αλλα γενικα αυτο που ειπε και ο σαγονιας, το πολυ μεχρι υγρο σαπουνι (εγω θα ελεγα το πολυ μεχρι Overlay λιποκαθαριστη για να γινει δουλιτσα)...

ευχαριστω πολυ παιδια...

Δημοσ.
21 ώρες πριν, paylidis είπε

εγω θα ελεγα το πολυ μεχρι Overlay λιποκαθαριστη για να γινει δουλιτσα

Overlay για inox (ειναι και λιποδιαλυτικο) χρησιμοποιω για τις εξωτερικες επιφανειες με πανακι microfiber. Με δυο περασματα εχει γινει κουκλι. Το πρωτο μεγαλο ψεκασμα το αφηνω  3-4 για να φυγει βρωμα και λιπη και μετα αλλο ενα πιο μικρο ψεκασμα για να γυαλισει.

Γενικα 2-3 καθαριστικα για inox που εχουν και λιποδιαλυτικο εχω δοκιμασει και κανουν δουλιτσα ολα με τον τροπο που εγραψα παραπανω.

  • Like 3
Δημοσ.
2 hours ago, SagoniasSlutRos said:

Overlay για inox (ειναι και λιποδιαλυτικο) χρησιμοποιω για τις εξωτερικες επιφανειες με πανακι microfiber. Με δυο περασματα εχει γινει κουκλι. Το πρωτο μεγαλο ψεκασμα το αφηνω  3-4 για να φυγει βρωμα και λιπη και μετα αλλο ενα πιο μικρο ψεκασμα για να γυαλισει.

Γενικα 2-3 καθαριστικα για inox που εχουν και λιποδιαλυτικο εχω δοκιμασει και κανουν δουλιτσα ολα με τον τροπο που εγραψα παραπανω.

Προσοχή με τους λιποδιαλύτες στα ινοξ γιατί ορισμένες φορές μπορεί να τα θαμπώσουν. Μωρομαντηλα παιδιά, κάνουν θαύματα! 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, vins είπε

Προσοχή με τους λιποδιαλύτες στα ινοξ γιατί ορισμένες φορές μπορεί να τα θαμπώσουν. Μωρομαντηλα παιδιά, κάνουν θαύματα! 

Για ινοξ ειναι και εχει και αυτη την ιδιοτητα

  • Like 1
Δημοσ.
28 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Για ινοξ ειναι και εχει και αυτη την ιδιοτητα

Ναι αυτό το συγκεκριμένο είναι για ινοξ αλλά ξέρεις πως γίνεται η φάση… «είπε ο @SagoniasSlutRos στο insomnia ότι το κάνει με overlay λιποκαθαριστή» 😂😂😂

Θελει disclaimer τη σημερον 🤷‍♂️

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω μια weber της σειράς spirit II E-Χ10 την οποία προορίζω για δώρο αλλα την θέλω για νησί και δεν ξέρω πόσο αντέχει στην υγρασία και στο αλάτι η συγκεκριμένη σειρά. Στην Αθήνα μια χαρά τα πάνε πάντως. Την έχει κανείς αυτή τη σειρά και είναι σε αντίστοιχες συνθήκες ή έχει κάποια άλλη αντίστοιχη επώνυμη (weber, napoleon, broil king, char broil) και έχει αντέξει καλά;

 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, vins είπε

Ναι αυτό το συγκεκριμένο είναι για ινοξ αλλά ξέρεις πως γίνεται η φάση… «είπε ο @SagoniasSlutRos στο insomnia ότι το κάνει με overlay λιποκαθαριστή» 😂😂😂

Θελει disclaimer τη σημερον 🤷‍♂️

Nα το βαλω στην υπογραφη μου δλδ;

Disclaimer:

The information I provide on this forum is offered to the best of my knowledge and intentions, but I strongly advise all users to exercise due diligence and independently verify any statements, facts, or advice I share. I cannot guarantee the accuracy, timeliness, or applicability of the information in all circumstances, and it may be subject to change or updates. Therefore, I recommend double-checking any information I offer, especially before making significant decisions or taking action based on it. Remember that this forum is a platform for discussion and sharing, and individual circumstances may vary. Always consult with relevant experts or conduct further research when necessary.

Δημοσ.
11 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Nα το βαλω στην υπογραφη μου δλδ;

Disclaimer:

The information I provide on this forum is offered to the best of my knowledge and intentions, but I strongly advise all users to exercise due diligence and independently verify any statements, facts, or advice I share. I cannot guarantee the accuracy, timeliness, or applicability of the information in all circumstances, and it may be subject to change or updates. Therefore, I recommend double-checking any information I offer, especially before making significant decisions or taking action based on it. Remember that this forum is a platform for discussion and sharing, and individual circumstances may vary. Always consult with relevant experts or conduct further research when necessary.

Εξαιρετικό! Γελάμε εδώ αλλά στο Αμερικα το κάνουν γιατί τα ταγάρια ψάχνονται για αποζημιώσεις 😂

  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasiour είπε

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω μια weber της σειράς spirit II E-Χ10 την οποία προορίζω για δώρο αλλα την θέλω για νησί και δεν ξέρω πόσο αντέχει στην υγρασία και στο αλάτι η συγκεκριμένη σειρά. Στην Αθήνα μια χαρά τα πάνε πάντως. Την έχει κανείς αυτή τη σειρά και είναι σε αντίστοιχες συνθήκες ή έχει κάποια άλλη αντίστοιχη επώνυμη (weber, napoleon, broil king, char broil) και έχει αντέξει καλά;

 

Οπωσδήποτε, κάλυμμα που  αποτρέπει την επικάθηση αλατιού μέσω της ατμοσφαιρικής υγρασίας και επιβραδύνει τη διάβρωση.

Κατά τα λοιπά μια εναλλακτική επιλογή θα μπορούσε να προϋποθέτει όπως τα περισσότερα μέρη να είναι από ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο.

Mια ενδεχόμενη αναζήτηση σε εναλλακτικές επιλογές ίσως θα έπρεπε να περιλαμβάνει και τις Broil King που σε αυτή την κατηγορία τιμής, νομίζω ότι διαθέτουν αρκετά από αυτά τα χαρακτηριστικά.

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Αγόρασα την Jamestown 4.2. Από ότι είδα στο manual στο είδος αερίου αναφέρει για την Ελλάδα το "I3+" ενώ σε άλλες χώρες αναφέρει "I3B/P (βουτάνιο/προπάνιο) και για πίεση σύνδεσης 28-30/37 mbar. Έρχεται μαζί με σωλήνα και ρυθμιστή που γράφει πάνω 30 mbar.

Και εχω μπερδευτεί στο τι μπουκάλα να πάρω ... 

 

Καμία ιδέα?

Επεξ/σία από F117
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, F117 είπε

Έρχεται μαζί με σωλήνα και ρυθμιστή που γράφει πάνω 30 mbar.

Σε αυτον τον ρυθμιστη θα βαλεις μειγμα (βουτανιο-προπανιο). Στην πετρογκαζ ειναι η μπλε μπουκαλα.

Δημοσ.
Στις 1/11/2023 στις 3:15 ΜΜ, kostasiour είπε

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω μια weber της σειράς spirit II E-Χ10 την οποία προορίζω για δώρο αλλα την θέλω για νησί και δεν ξέρω πόσο αντέχει στην υγρασία και στο αλάτι η συγκεκριμένη σειρά. Στην Αθήνα μια χαρά τα πάνε πάντως. Την έχει κανείς αυτή τη σειρά και είναι σε αντίστοιχες συνθήκες ή έχει κάποια άλλη αντίστοιχη επώνυμη (weber, napoleon, broil king, char broil) και έχει αντέξει καλά;

 

Γενικά, οι ψησταριές αυτές  είναι φτιαγμένες για εξωτερικό χώρο. Με λίγο φροντίδα παραπάνω δεν θα έχει κάποιο θέμα ο φίλος σου.

Δες μία και το παραπατώ άρθρο

https://www.weber.com/US/en/blog/tips-techniques/how-to-maintain-your-grill-if-you-live-near-the-coast/weber-30026.html

Δες και το παρακάτω βιντεάκι σχετικά με την χρησιμοποίηση καλύμματος 

Αντίστοιχα έχει ξάδερφός μου μία Napoleon Rogue ΚΑΕ σημείο κοντά σε θάλασσα, περίπου 1,5 χρόνο (προφανώς δεν είναι πολύς καιρός), χωρίς κάποιο θέμα.

Όπως ανέφερα και παραπάνω, με λίγο προσοχή/φροντίδα, δεν θα έχει θέμα.

  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...