Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε material Kenton μου έχουν σκουριάσει οι ανακλαστήρες ... Γνωρίζετε αν καλύπτονται από την εγγύηση? Τους έχει αντικαταστήσει κανεις ?

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, sndev είπε

 

Σου εχω ξαναπεί ότι ο λογος που δε παταπονιουνται είναι γτ στην επαγγελματική που φτιάχνει σουβλακια φτιάχνει ΜΟΝΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ φτηνου κρέατος γενικότερα οποτε τι να παραπονεθουν.

Αν στην ιδια ψησεις usa blank angus αυτος που ξερει τι είναι αυτο που τρωει θα το καταλάβει αμέσως.

Πιστευω προσβαση σε ψησταριες έχεις πιο ευκολα απο τους υπόλοιπους εδω μέσα. Ψησε σε μια αχρησιμοποιητη  blank angus κ  παράλληλα ακριβως το ιδιο κρεας στην αλλη που έψησες χθες ψαρια κ ελα να το ξανα αναλύσουμε. 

Να σε σίγουρος δεν ανθυποβαλομαι απλα ξερω καλα τι περιμενω να φαω

κοίτα εχουμε συμφωνήσει  στο

"τα εχουμε ξαναπει "

 
ας συμφωνήσουμε και στο παρακάτω 
 

"Τωρα εαν σε κάποιον δεν αρέσει η ιδέα  και του είναι δύσκολη η διαχείριση  με τον νερό   δεν χρειάζεται να το κάνει  και τέλος . "

και όλα καλά , άλλωστε   και οι δύο έχουμε  σοβαρότερα πράγματα  να κάνουμε  απο το να καθόμαστε να αναλύουμε  το οτι οι ""επαγγελματικές ψησταριές ψήνουν μόνο φτηνό κρέας"    που παρεμπίπτοντος  ψήνεται  τέλεια σε μια οικιακή ή ακόμη και ένα σχαροτήγανο

σε παρακαλώ δεξου το

13 λεπτά πριν, tounion είπε

Σε material Kenton μου έχουν σκουριάσει οι ανακλαστήρες ... Γνωρίζετε αν καλύπτονται από την εγγύηση? Τους έχει αντικαταστήσει κανεις ?

δεν νομίζω  να καλύπτονται απο την εγγύηση  η σκουριά σε υλικά απο απλό σιδερο   είναι μια φυσιολογική φθορά  αυτό που πιθανόν  να σου καλύπτει  η εγγύηση είναι η   διάτρηση   μέσα σε κάποιο ορισμένο χρονικό όριο
πόσο καιρό την εχεις ;

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, sndev said:

 

Σου εχω ξαναπεί ότι ο λογος που δε παταπονιουνται είναι γτ στην επαγγελματική που φτιάχνει σουβλακια φτιάχνει ΜΟΝΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ φτηνου κρέατος γενικότερα οποτε τι να παραπονεθουν.

Αν στην ιδια ψησεις usa blank angus αυτος που ξερει τι είναι αυτο που τρωει θα το καταλάβει αμέσως.

Πιστευω προσβαση σε ψησταριες έχεις πιο ευκολα απο τους υπόλοιπους εδω μέσα. Ψησε σε μια αχρησιμοποιητη  blank angus κ  παράλληλα ακριβως το ιδιο κρεας στην αλλη που έψησες χθες ψαρια κ ελα να το ξανα αναλύσουμε. 

Να σε σίγουρος δεν ανθυποβαλομαι απλα ξερω καλα τι περιμενω να φαω

Ποια ψάρια στην ψησταριά, εδώ εγώ έχω άλλο σκεύος αν θέλει η γυναίκα να τηγανισει κάνα ψάρι (1-2 φορές το χρόνο). Το μόνο που μπαίνει στην ψησταριά είναι κάνα θαλασσινό και αυτό μια στο τρίμηνο 😂😂😂

Εχει ωραιότατα μαγαζιά που στο φέρνουν κι έτοιμο φιλεταρισμένο άμα θες να φας 😁😁😁

Επεξ/σία από vins
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tounion είπε

Σε material Kenton μου έχουν σκουριάσει οι ανακλαστήρες ... Γνωρίζετε αν καλύπτονται από την εγγύηση? Τους έχει αντικαταστήσει κανεις ?

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα αλλάξεις, λόγο σκουριάς. Δεν επηρεάζουν σε κάτι το ψήσιμο. Αλλαγή χρειάζονται μόλις διαβρωθούν/τρυπήσουν.

https://www.weber.com/US/en/blog/burning-questions/flavorizer-bars-replace-em-or-keep-em/weber-30521.html

Από εκεί και πέρα, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Leroy Merlin.

  • Like 4
Δημοσ.
9 minutes ago, vins said:

Ποια ψάρια στην ψησταριά, εδώ εγώ έχω άλλο σκεύος αν θέλει η γυναίκα να τηγανισει κάνα ψάρι (1-2 φορές το χρόνο). Το μόνο που μπαίνει στην ψησταριά είναι κάνα θαλασσινό και αυτό μια στο τρίμηνο 😂😂😂

Εχει ωραιότατα μαγαζιά που στο φέρνουν κι έτοιμο φιλεταρισμένο άμα θες να φας 😁😁😁

μονο εσυ με νιωθεις

 

image.png.78ad57980be0894ed434644a9aa13734.png

Δημοσ.
26 minutes ago, sndev said:

μονο εσυ με νιωθεις

 

image.png.78ad57980be0894ed434644a9aa13734.png

Θα μιλάγαμε και ναπολεονίστικα αλλά πάλι με πήγαν πίσω… Είχα στο καλάθι την prestige 665 (που είχε πέσει για 2 μερες στην τιμή της 500 για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια), και την ίδια μέρα μας ήρθε ενημέρωση ότι του χρόνου θα περαστεί φυσικό αεριο εδώ και κρατήθηκα. Another year made in china 😂😂😂

1 hour ago, tounion said:

Σε material Kenton μου έχουν σκουριάσει οι ανακλαστήρες ... Γνωρίζετε αν καλύπτονται από την εγγύηση? Τους έχει αντικαταστήσει κανεις ?

Άμα είσαι κοντά στην Ημαθία, έλα να σου δώσω τις μανισιες της σχεδόν αχρησιμοποίητες (τρεις έχω και κάθονται). 

  • Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα.

4ο ψήσιμο εχθές με την unimac trend και έβγαλα το συμπέρασμα ότι κάτι πάει λάθος στο όλο σύστημα.

Για κάποιο λόγο δεν έχω δύναμη στην φλόγα, εχθές δοκίμασα και ψήσιμο και τηγάνισμα δίπλα και η φωτιά ήταν χαμηλή οι πατάτες τηγανίζονταν για πολύ ώρα με χαμηλή ένταση παρόλο ότι ήταν στο φουλ.

Και γενικά με το εργοστάσιο που μίλησα μου είπαν ότι με 3 καυστήρες τέρμα πρέπει να πιάσω 200-220 βαθμούς εγώ πιάνω 180.

Έχω βάλει ένα ρυθμιστή πίεσης από λερου ο οποίος έχει και μανόμετρο πάνω του 30mb 2,5-3 bar 

Το εργοστάσιο μου είπε ότι πρέπει να μπει 30-1,5 

Να φταίει αυτό?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mastoras007 είπε

Καλημέρα.

4ο ψήσιμο εχθές με την unimac trend και έβγαλα το συμπέρασμα ότι κάτι πάει λάθος στο όλο σύστημα.

Για κάποιο λόγο δεν έχω δύναμη στην φλόγα, εχθές δοκίμασα και ψήσιμο και τηγάνισμα δίπλα και η φωτιά ήταν χαμηλή οι πατάτες τηγανίζονταν για πολύ ώρα με χαμηλή ένταση παρόλο ότι ήταν στο φουλ.

Και γενικά με το εργοστάσιο που μίλησα μου είπαν ότι με 3 καυστήρες τέρμα πρέπει να πιάσω 200-220 βαθμούς εγώ πιάνω 180.

Έχω βάλει ένα ρυθμιστή πίεσης από λερου ο οποίος έχει και μανόμετρο πάνω του 30mb 2,5-3 bar 

Το εργοστάσιο μου είπε ότι πρέπει να μπει 30-1,5 

Να φταίει αυτό?

Εάν χρησιμοποιείς μείγμα, ο ρυθμιστής πρέπει να είναι στα 30mbar, συνήθως με ροή 1,5kg/h. Εάν χρησιμοποείς προπάνιο, ο ρυθμιστής πρέπει να είναι στα 37mbar, συνήθως με ροή 1,5kg/h.

Με βάση τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν, το μείγμα έχει μειωμένη απόδοση.

Γενικά είναι καλύτερα να χρησιμοποιείς προπάνιο, καθώς έχει καλύτερη απόδοση στις χαμηλές θερμοκρασίες και στα πολύωρα ψησίματα.

  • Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Καλημέρα.

4ο ψήσιμο εχθές με την unimac trend και έβγαλα το συμπέρασμα ότι κάτι πάει λάθος στο όλο σύστημα.

Για κάποιο λόγο δεν έχω δύναμη στην φλόγα, εχθές δοκίμασα και ψήσιμο και τηγάνισμα δίπλα και η φωτιά ήταν χαμηλή οι πατάτες τηγανίζονταν για πολύ ώρα με χαμηλή ένταση παρόλο ότι ήταν στο φουλ.

Και γενικά με το εργοστάσιο που μίλησα μου είπαν ότι με 3 καυστήρες τέρμα πρέπει να πιάσω 200-220 βαθμούς εγώ πιάνω 180.

Έχω βάλει ένα ρυθμιστή πίεσης από λερου ο οποίος έχει και μανόμετρο πάνω του 30mb 2,5-3 bar 

Το εργοστάσιο μου είπε ότι πρέπει να μπει 30-1,5 

Να φταίει αυτό?

Οπως σου ειπε και ο @ilpapacha τσεκαρε οτι εχεις σωστο ρυθμιστη με αρκετη ροη αεριου για να καλυψει ολους τους καυστηρες συν το πλαινο ματι.

Επισης μην ξεχνας οτι εχει κρυο αυτες τις μερες και η συγκεκριμενη ψησταρια δεν εχει καποια ιδιαιτερη μονωση και μπορει να την επηρεάζει και ο αερας που πιθανο να υπαρχει. 

  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Καλημέρα.

4ο ψήσιμο εχθές με την unimac trend και έβγαλα το συμπέρασμα ότι κάτι πάει λάθος στο όλο σύστημα.

Για κάποιο λόγο δεν έχω δύναμη στην φλόγα, εχθές δοκίμασα και ψήσιμο και τηγάνισμα δίπλα και η φωτιά ήταν χαμηλή οι πατάτες τηγανίζονταν για πολύ ώρα με χαμηλή ένταση παρόλο ότι ήταν στο φουλ.

Και γενικά με το εργοστάσιο που μίλησα μου είπαν ότι με 3 καυστήρες τέρμα πρέπει να πιάσω 200-220 βαθμούς εγώ πιάνω 180.

Έχω βάλει ένα ρυθμιστή πίεσης από λερου ο οποίος έχει και μανόμετρο πάνω του 30mb 2,5-3 bar 

Το εργοστάσιο μου είπε ότι πρέπει να μπει 30-1,5 

Να φταίει αυτό?

Καλημέρα

 η χθεσινή μέρα ήταν από λίγο έως πολύ δύσκολη για ψήσιμο με ψησταριά υγραερίου ανάλογα με την περιοχή , ο αέρας αλλά και η χαμηλή θερμοκρασία μειώνουν κατά πολύ την απόδοση της ψησταριάς, κάτι που δικαιολογεί την απόκλιση θερμοκρασίας από την μέγιστη που δίνει η εταιρεία,η λύση για τον χειμώνα είναι η χρήση προπανίου με ρυθμιστή πίεσης στα 37mb ή ακόμη και στα 50mb 

Σε ότι αφορά τον υπάρχων ρυθμιστή θεωρώ ότι υπερκαλύπτει τις ανάγκες της ψησταριάς που καταναλώνει  μείγμα χωρίς να  δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα 

 

Επεξ/σία από ηνίοχος
Δημοσ.

Ευχαριστώ για της απαντήσεις σας.

Αέρα δεν είχε την ώρα που εψηνα αλλά άσχετα με αυτό όπος είπα είναι το 4ο ψήσιμο το έχω τσεκαρει ξανά δηλαδή!

Όταν λέτε μείγμα η προπάνιο τι ακριβώς εννοείτε?!!

Εγώ απλά πήρα τηλέφωνο εδώ κοντά έναν που πουλάει φιάλες υγραερίου ( δεν ξέρω ακριβώς τι έχει μέσα δηλαδή) και μου έφερε μια φιάλη σπίτι 45€ 23 φιάλη 22 αέριο. 

Από το εργοστάσιο μου είπαν ότι με τέρμα τα μάτια άδεια ψησταριά πρέπει να πιάνω 200-220+ και εμένα δεν πήγε πάνω από 180!

πάρτε και μία φώτοIMG_20231125_144219.jpg.60a525c153ce25d00d0a8b859ccd1f58.jpg

Μερικές φωτογραφίες ακόμα,.

Στην πισο μεριά εκεί που έχω βελάκι είναι φυσιολογικό αυτό το κενό? 

Γιατί όπος την έβλεπα που έψηνε από εκεί έφευγε ο καπνός κάι η ζέστη

Λογικά φυσιολογικό είναι απλά ρωτάω μπας και received_1057648568768174.jpeg.aced625174bd9bf0e7388d78b1cda3c3.jpegreceived_720089610042347.jpeg.9f474f58caa6240e859cdb018064044f.jpegreceived_666582468931495.jpeg.52923d002f8e59185d461a2b4da9b2c5.jpeg

Δημοσ.

Τεράστιο άνοιγμα πίσω... Τι φάση μήπως ξέχασες κανα κομμάτι στην συναρμολόγηση? Αυτό από πίσω είναι διαμπερές μέχρι μπροστα στις σχάρες?

  • Like 1
Δημοσ.

@mastoras007 νομίζω πως ο @Amaretos έχει δίκαιο....

Δες λίγο τις φωτός που βρήκα από βιντεάκια του YouTube για τα κενά από πισω.

Αν όλα είναι οκ ίσως θα πρέπει να κάνεις καμιά παντεντουλα....

Η να μας πούνε άλλοι κάτοχοι της unimac ότι έτσι είναι κτλπ

 

Screenshot_2023-11-26-20-31-58-66_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...