est Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Ανάμεσα στο high και το off, ένα τσακ πριν η φλόγα αρχίζει να τρεμοπαίζει. Πιο χαμηλά δεν γίνεται (Weber Q2200) Λόγω ύπαρξης ενός καυστήρα, έμμεσο με διπλό αλουμινόχαρτο για ασπίδα. Τύλιγμα σε αλουμινόχαρτο λίγο πριν βγεί.. Χοιρινό κοντοσούβλι 1kg σε δίχτυ (Ανδριόπουλος) Ασκός 5lt Λήμνου (Χατζηγεωργίου) 🥂 8
doctor_pin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Εγινε παραγγελια και του ρυθμιστη και περιμενω το ΣΚ για να στολισω "δεντρο" 2
Varnavas89 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλημέρα. Να ρωτήσω λιγδες αξίζει να ψήσω στην ψησταριά ή επειδή ειναι μικρές καλύτερα να το αποφύγω; επίσης στο έμμεσο ψήσιμο καλύτερα να καλύπτω το ταψακι με αλουμινόχαρτο; Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2023 από Varnavas89
Amaretos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, Varnavas89 είπε Παιδιά καλημέρα. Να ρωτήσω λιγδες αξίζει να ψήσω στην ψησταριά ή επειδή ειναι μικρές καλύτερα να το αποφύγω; επίσης στο έμμεσο ψήσιμο καλύτερα να καλύπτω το ταψακι με αλουμινόχαρτο; Περίμενε @sndev να σου πει ειναι ειδικός στα θαλλασινά!
SagoniasSlutRos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Χτες ειχα παει πρακτικερ και χαζευα τις ψησταριες που ειχε εκει. Οι χειροτερες με διαφορα ηταν κατι natera. Μεταλα που λυγιζαν, την κουνουσες και πηγαινε σαν βαρκα κλπ. Μετα οι landman και οι jamestown ηταν στα ιδια επιπεδα, αλλα νομιζω ενα κλικ πιο στιβαρη η jamestown. Βεβαια στα ραφια και στο σκελετο ειναι απο υλικο βαμμενο που φαινεται οτι θα ξεβαψει και θα σκουριασει. Σε ολες τις παραπανω δεν υπαρχει συμπαγης καδος ψησιματος, αλλα κατι λαμαρινες, αλλου πολυ λεπτες και αλλου πιο χοντρες. Το θετικο ειναι οτι καθαρισουν ευκολα. Μετα ειχε και weber spirit και genesis που καταλαβαινεις το "οτι πληρωνεις παιρνεις". 4
vins Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, SagoniasSlutRos said: Χτες ειχα παει πρακτικερ και χαζευα τις ψησταριες που ειχε εκει. Οι χειροτερες με διαφορα ηταν κατι natera. Μεταλα που λυγιζαν, την κουνουσες και πηγαινε σαν βαρκα κλπ. Μετα οι landman και οι jamestown ηταν στα ιδια επιπεδα, αλλα νομιζω ενα κλικ πιο στιβαρη η jamestown. Βεβαια στα ραφια και στο σκελετο ειναι απο υλικο βαμμενο που φαινεται οτι θα ξεβαψει και θα σκουριασει. Σε ολες τις παραπανω δεν υπαρχει συμπαγης καδος ψησιματος, αλλα κατι λαμαρινες, αλλου πολυ λεπτες και αλλου πιο χοντρες. Το θετικο ειναι οτι καθαρισουν ευκολα. Μετα ειχε και weber spirit και genesis που καταλαβαινεις το "οτι πληρωνεις παιρνεις". Ακριβώς την ίδια αίσθηση είχα αποκομίσει κι εγώ. Ποτε δεν κατάλαβα την τιμη της Landmann… Η 4αρα η genesis παίζει να είχε τη στιβαρότητα όλων των υπολοίπων μαζί 😂 1
sndev Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Amaretos said: Περίμενε @sndev να σου πει ειναι ειδικός στα θαλλασινά! Εγω οι λιγδες νόμιζα ηταν βρωμιες τύπου σουβλακια burger προβατίνες γενικα με λιποι που κάνουν μπάχαλο τον κάδο.. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2023 από sndev
vins Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 13 minutes ago, sndev said: Εγω οι λιγδες νόμιζα ηταν βρωμιες τύπου σουβλακια burger προβατίνες γενικα με λιποι που κάνουν μπάχαλο τον κάδο.. Τι γλυκουλιιιι 😂😂😂 1
F117 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Να ψηθεί ψάρι σε τηγανι-πλακα μαντέμι στο μάτι υπέρυθρων παίζει? Η γενικά κάποιος τρόπος να ψήσεις ψάρι στις υπέρυθρες? Στο χαμηλό?
ilpapacha Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, F117 είπε Να ψηθεί ψάρι σε τηγανι-πλακα μαντέμι στο μάτι υπέρυθρων παίζει? Η γενικά κάποιος τρόπος να ψήσεις ψάρι στις υπέρυθρες? Στο χαμηλό? Μπορείς να ψήσεις/τηγανίσεις 1
alimentas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Χτες ειχα παει πρακτικερ και χαζευα τις ψησταριες που ειχε εκει. Οι χειροτερες με διαφορα ηταν κατι natera. Μεταλα που λυγιζαν, την κουνουσες και πηγαινε σαν βαρκα κλπ. Μετα οι landman και οι jamestown ηταν στα ιδια επιπεδα, αλλα νομιζω ενα κλικ πιο στιβαρη η jamestown. Βεβαια στα ραφια και στο σκελετο ειναι απο υλικο βαμμενο που φαινεται οτι θα ξεβαψει και θα σκουριασει. Σε ολες τις παραπανω δεν υπαρχει συμπαγης καδος ψησιματος, αλλα κατι λαμαρινες, αλλου πολυ λεπτες και αλλου πιο χοντρες. Το θετικο ειναι οτι καθαρισουν ευκολα. Μετα ειχε και weber spirit και genesis που καταλαβαινεις το "οτι πληρωνεις παιρνεις". Να πω την αληθεια μου αφησαν τελειως διαφορετικη εντυπωση προσωπικα.Πριν 2 εβδομαδες ειχα παει κ εγω Πρακτικερ Παλληνης για τον ιδιο λογω μιας κ εχει πολυ μεγαλη ποικιλια.Καλα oι weber σε σχεση με τις αλλες εινα ιδιαφορα Φεραρι-Φιατ....αλλα στις landmann σε σχεση με τις jamestown μου φανηκε μεγαλη η διαφορα.Ειχε ενα καπνηστηρι της jamestown που το εψηνα επειδη το ειχε τρομερη τιμη σε προσφορα κ το επαιξα λιγο με βια(οταν δεν βλεπαν οι πωλητες) και πηγε να ΣΚΩΡΠΙΣΕΙ χωρις καμια υπερβολη.Ασε που η κατασκευη δεν ηταν καλη.Το καπακι δεν εφαρμωζε καλα ,ουτε εκλεινε Aυτη εδω συγκεκριμενα κ ενα καπνηστιρη μου αφησαν πολυ καλες εντυπωσεις https://www.skroutz.gr/s/9272392/Landmann-Dorado-Mantemenia-PSistaria-Karvounou-me-Kapaki-Rodes-kai-Voithitiki-Epifaneia-Charcoal-56x42ek-31401.html Οσο κ να την επαιζα δεν κουνουσε τιποτα ,κανενα μερος της ψησταριας. Μιλαω κυριως για καρβουνου κ καπνηστηρια.Σε γκαζι δεν μου εκανε κατι κλικ κ θεωρω οτι οποιος επενδυσει ψησταρια καλυτερα να το καθυστρερησει ωστε να μαζεψει ενα μικρο ποσο ακομα κ να παει σε κατι επωνυμο.Ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2023 από alimentas 2
F117 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δυνατός...ποιο τηγάνι προτίνεις? Just now, ilpapacha said: Μπορείς να ψήσεις/τηγανίσεις
est Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, alimentas είπε Να πω την αληθεια μου αφησαν τελειως διαφορετικη εντυπωση προσωπικα.Πριν 2 εβδομαδες ειχα παει κ εγω Πρακτικερ Παλληνης για τον ιδιο λογω μιας κ εχει πολυ μεγαλη ποικιλια.Καλα oι weber σε σχεση με τις αλλες εινα ιδιαφορα Φεραρι-Φιατ....αλλα στις landmann σε σχεση με τις jamestown μου φανηκε μεγαλη η διαφορα.Ειχε ενα καπνηστηρι της jamestown που το εψηνα επειδη το ειχε τρομερη τιμη σε προσφορα κ το επαιξα λιγο με βια(οταν δεν βλεπαν οι πωλητες) και πηγε να ΣΚΩΡΠΙΣΕΙ χωρις καμια υπερβολη.Ασε που η κατασκευη δεν ηταν καλη.Το καπακι δεν εφαρμωζε καλα ,ουτε εκλεινε Aυτη εδω συγκεκριμενα κ ενα καπνηστιρη μου αφησαν πολυ καλες εντυπωσεις https://www.skroutz.gr/s/9272392/Landmann-Dorado-Mantemenia-PSistaria-Karvounou-me-Kapaki-Rodes-kai-Voithitiki-Epifaneia-Charcoal-56x42ek-31401.html Οσο κ να την επαιζα δεν κουνουσε τιποτα ,κανενα μερος της ψησταριας. Μιλαω κυριως για καρβουνου κ καπνηστηρια.Σε γκαζι δεν μου εκανε κατι κλικ κ θεωρω οτι οποιος επενδυσει ψησταρια καλυτερα να το καθυστρερησει ωστε να μαζεψει ενα μικρο ποσο ακομα κ να παει σε κατι επωνυμο.Ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα Συμφωνώ απολύτως. Είναι πράγματι επένδυση η επιλογή ποιοτικής ψησταριάς αερίου. Και βέβαια, τα προϊόντα της landmann αξίζουν και με το παραπάνω το κόστος αγοράς τους και δεν θα πρέπει επ' ουδενί να συγκρίνονται με υποδεέστερες συσκευές...
vins Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 36 minutes ago, alimentas said: Να πω την αληθεια μου αφησαν τελειως διαφορετικη εντυπωση προσωπικα.Πριν 2 εβδομαδες ειχα παει κ εγω Πρακτικερ Παλληνης για τον ιδιο λογω μιας κ εχει πολυ μεγαλη ποικιλια.Καλα oι weber σε σχεση με τις αλλες εινα ιδιαφορα Φεραρι-Φιατ....αλλα στις landmann σε σχεση με τις jamestown μου φανηκε μεγαλη η διαφορα.Ειχε ενα καπνηστηρι της jamestown που το εψηνα επειδη το ειχε τρομερη τιμη σε προσφορα κ το επαιξα λιγο με βια(οταν δεν βλεπαν οι πωλητες) και πηγε να ΣΚΩΡΠΙΣΕΙ χωρις καμια υπερβολη.Ασε που η κατασκευη δεν ηταν καλη.Το καπακι δεν εφαρμωζε καλα ,ουτε εκλεινε Aυτη εδω συγκεκριμενα κ ενα καπνηστιρη μου αφησαν πολυ καλες εντυπωσεις https://www.skroutz.gr/s/9272392/Landmann-Dorado-Mantemenia-PSistaria-Karvounou-me-Kapaki-Rodes-kai-Voithitiki-Epifaneia-Charcoal-56x42ek-31401.html Οσο κ να την επαιζα δεν κουνουσε τιποτα ,κανενα μερος της ψησταριας. Μιλαω κυριως για καρβουνου κ καπνηστηρια.Σε γκαζι δεν μου εκανε κατι κλικ κ θεωρω οτι οποιος επενδυσει ψησταρια καλυτερα να το καθυστρερησει ωστε να μαζεψει ενα μικρο ποσο ακομα κ να παει σε κατι επωνυμο.Ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα Επειδή το έχω το καπνιστηρι και το πήρα κάτω από 300€, είναι φοβερό για αυτά τα χρήματα. Σε σύγκριση δε με καπνιστήρια των 700-800€ (πχ εισαγωγικα μοντέλα pit boss) ήταν κλεψιά. Εννοώντας ότι σε καμία περίπτωση δεν άξιζαν τη διαφορα σε ποιότητα κατασκευής/λαμαρινας κλπ. Επίσης μη συγκρίνουμε τα εκθεσιακά που πέραν του ότι τα συναρμολογούν συνηθως όπως να ναι γιατί βιάζονται (έχω δει να λείπουν αρκετές φορές βίδες πχ), τα ανοιγοκλείνουν κάθε μέρα 500 άτομα. Just now, est said: Συμφωνώ απολύτως. Είναι πράγματι επένδυση η επιλογή ποιοτικής ψησταριάς αερίου. Και βέβαια, τα προϊόντα της landmann αξίζουν και με το παραπάνω το κόστος αγοράς τους και δεν θα πρέπει επ' ουδενί να συγκρίνονται με υποδεέστερες συσκευές... Συμφωνούμε στο θέμα της επένδυσης. Διαφωνούμε ως προς τη landmann. Έτυχε να τη δω εν δράσει και πέραν της ελαφρώς καλύτερης συναρμογής από Jamestown, στο ψήσιμο δεν τα είχε πάει το ίδιο καλά. Χίλιες φορές αν είναι να φτάσεις στα 400-500 να περιμένεις λίγο ακόμα και να πάρεις Napoleon/Weber. Η Jamestown Knox σου δίνει τουλάχιστον το μάτι υπερύθρων σε αυτήν την τιμη που οι υπόλοιπες εταιριες στο τιμολογούν 200€ μόνο του. Ξέχασα να πω για τη Landmann που έτυχε να δω (νομίζω Triton ήταν) ότι το συρτάρι που είχε από κάτω ήταν πανομοιότυπο με την Naterial των 170€ σε προσφορά…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα