Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και καλα Χριστούγεννα! Να ρωτήσω αρνίσια παϊδακια τι θερμοκρασία θελει να εχει το κρέας 70-72 σαν τις αρνισιες μπριζόλες ; ευχαριστώ 

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,χρονια πολλα σε ολους.

Εχω μια ερωτηση.Θελω να παρω θερμομετρο.Κατα βαση κοιταζω το meater.Θελω να ρωτησω εχει καποια διαφορα το νεο μοντελο σε σχεση με το παλιο για να δικαιολογειται η διαφορα στην τιμη???Κατα βαση το θελω για χρηση ψησταριας προφανως.Οχι να το πεταω μεσα σε λαδια κτλ.

Επισης υπαρχει τιποτα αντοιστοιχο σε κινεζικο ας πουμε κα κανει καλη δουλεια???Με βασικη προυποθεση να ειναι ακιδα χωρις καλωδια κτλ κ να εχει καλη εφαρμογη σε κινητο.

Δημοσ.
18 hours ago, alimentas said:

Καλησπερα παιδια,χρονια πολλα σε ολους.

Εχω μια ερωτηση.Θελω να παρω θερμομετρο.Κατα βαση κοιταζω το meater.Θελω να ρωτησω εχει καποια διαφορα το νεο μοντελο σε σχεση με το παλιο για να δικαιολογειται η διαφορα στην τιμη???Κατα βαση το θελω για χρηση ψησταριας προφανως.Οχι να το πεταω μεσα σε λαδια κτλ.

Επισης υπαρχει τιποτα αντοιστοιχο σε κινεζικο ας πουμε κα κανει καλη δουλεια???Με βασικη προυποθεση να ειναι ακιδα χωρις καλωδια κτλ κ να εχει καλη εφαρμογη σε κινητο.

Η βασική τους διαφορά είναιη αντοχή στη θερμοκρτασία, το καινούριο -meater 2 - φτάνει μέχρι τους 550 C ενώ το παλιό -meater plus - μέχρι 275.Το παλιό το βγάζουν και σε προσφορά τώρα λόγω του καινούριου αλλά το meater2 είναι future proof

  • Like 1
Δημοσ.
Στις 26/12/2023 στις 1:43 ΠΜ, alimentas είπε

Καλησπερα παιδια,χρονια πολλα σε ολους.

Εχω μια ερωτηση.Θελω να παρω θερμομετρο.Κατα βαση κοιταζω το meater.Θελω να ρωτησω εχει καποια διαφορα το νεο μοντελο σε σχεση με το παλιο για να δικαιολογειται η διαφορα στην τιμη???Κατα βαση το θελω για χρηση ψησταριας προφανως.Οχι να το πεταω μεσα σε λαδια κτλ.

Επισης υπαρχει τιποτα αντοιστοιχο σε κινεζικο ας πουμε κα κανει καλη δουλεια???Με βασικη προυποθεση να ειναι ακιδα χωρις καλωδια κτλ κ να εχει καλη εφαρμογη σε κινητο.

Πάρε το καινούριο. Με το παλιό δεν μπορείς να το έχεις σε μπριζόλα που ψήνεις άμεσα, αφού στους 250 βαθμούς Κελσίου αρχίζει και χτυπάει σειρήνα.

  • Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν ωραία έγιναν τα παιδάκια φυσικά στν πρώτη δόση που έβαλα ειχε πιο πολλές αναφλέξεις(πάλευα λίγο), μετα στέγνωσα πριν τα βάλω και ηταν καλύτερα..

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Varnavas89 είπε

Λοιπόν ωραία έγιναν τα παιδάκια φυσικά στν πρώτη δόση που έβαλα ειχε πιο πολλές αναφλέξεις(πάλευα λίγο), μετα στέγνωσα πριν τα βάλω και ηταν καλύτερα..

Λοιπόν, εμένα μου αρέσει να τα παίρνω χοντροκομμένα, να τα ψήνω σιγά σιγά με πολλά γυρίσματα. Έτσι ούτε αναφλεξεις έχω, και προλαβαίνει να λιώσει το λίπος εξωτερικά και να μείνουν ζουμερά μέσα. Αν θυμάμαι καλά 62 βαθμούς είναι έτοιμα, αλλά τσέκαρε το φυσικά. Τρώγονται medium όπως το μοσχάρι.

  • Like 2
Δημοσ.

για γαστρα που να μπαινει στην ψησταρια τι προτείνετε?Κοιταω μονο μαντεμενιες ή και αλλες?Εκανα μια δοκιμη με χοιρινη σπαλα τα χριστουγεννα με μια κεραμικη γαστρα.Μια χαρα βγηκε σε ολους αρεσε πολυ.3.5 ωρες ,τερμα χαμηλα και οι τρεις καυστηρες ,150 βαθμους ελεγε το θερμομετρο της kenton.Και παρολο που ειχα βαλει απο κατω μια πετρα για πιτσα τετραγωνη που εχω ,ελαχιστα παραψηθηκε λιγο στον πατο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

Λοιπόν, εμένα μου αρέσει να τα παίρνω χοντροκομμένα, να τα ψήνω σιγά σιγά με πολλά γυρίσματα. Έτσι ούτε αναφλεξεις έχω, και προλαβαίνει να λιώσει το λίπος εξωτερικά και να μείνουν ζουμερά μέσα. Αν θυμάμαι καλά 62 βαθμούς είναι έτοιμα, αλλά τσέκαρε το φυσικά. Τρώγονται medium όπως το μοσχάρι.

Βασικα έπρεπε να τα στεγνώσω νπριν βαλω μαριναδα αλλα βαριόμουν, αλλα και παλι επαιζα με τις εντάσεις,. είχα σταθερά 200β ακομη και με ανοιχτό καπάκι και ηταν οκ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostaskontis είπε

για γαστρα που να μπαινει στην ψησταρια τι προτείνετε?Κοιταω μονο μαντεμενιες ή και αλλες?Εκανα μια δοκιμη με χοιρινη σπαλα τα χριστουγεννα με μια κεραμικη γαστρα.Μια χαρα βγηκε σε ολους αρεσε πολυ.3.5 ωρες ,τερμα χαμηλα και οι τρεις καυστηρες ,150 βαθμους ελεγε το θερμομετρο της kenton.Και παρολο που ειχα βαλει απο κατω μια πετρα για πιτσα τετραγωνη που εχω ,ελαχιστα παραψηθηκε λιγο στον πατο.

Οπωσδήποτε μαντέμι η γάστρα. Ιδανικά να είναι πορσελανάτο μαντέμι. Κάνουν φανταστικό φαγητό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ivas75 είπε

Οπωσδήποτε μαντέμι η γάστρα. Ιδανικά να είναι πορσελανάτο μαντέμι. Κάνουν φανταστικό φαγητό. 

Αυτην την κλασική εμαγιέ που έχουμε δεν κάνει να μπει στην ψησταριά;;

Επεξ/σία από Varnavas89
Δημοσ.
8 ώρες πριν, kostaskontis είπε

για γαστρα που να μπαινει στην ψησταρια τι προτείνετε?Κοιταω μονο μαντεμενιες ή και αλλες?Εκανα μια δοκιμη με χοιρινη σπαλα τα χριστουγεννα με μια κεραμικη γαστρα.Μια χαρα βγηκε σε ολους αρεσε πολυ.3.5 ωρες ,τερμα χαμηλα και οι τρεις καυστηρες ,150 βαθμους ελεγε το θερμομετρο της kenton.Και παρολο που ειχα βαλει απο κατω μια πετρα για πιτσα τετραγωνη που εχω ,ελαχιστα παραψηθηκε λιγο στον πατο.

Οι μαντεμενιες με κεραμική επίστρωση βολεύουν περισσότερο στη συντήρηση. Οι σκετες μαντεμι μπορούν να μπουν και σε μεγαλύτερες θερμοκρασίες, αλλά θέλουν συντήρηση. 

Δημοσ.
Στις 27/12/2023 στις 5:15 ΜΜ, Varnavas89 είπε

Λοιπόν ωραία έγιναν τα παιδάκια φυσικά στν πρώτη δόση που έβαλα ειχε πιο πολλές αναφλέξεις(πάλευα λίγο), μετα στέγνωσα πριν τα βάλω και ηταν καλύτερα..

Ωραίος! την επόμενη φορά θα γίνουν ακόμη καλύτερα, αγαπημένος μεζές τα παϊδακια και για μένα , αυτή από ένα παλιότερο ψήσιμο τραγανά από έξω και ζουμερά μέσα (μην ρωτήσεις θερμοκρασία  ) :)

IMG_20231229_075754.jpg

  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...