Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Varnavas89 είπε

Οκ γυρίσματα οχι πολλά φαντάζομαι κανα.δυο αναλόγως. Ευχαριστώ 

Κοτοπουλο ειναι μωρε, μην σκας. Γυρνα το πολλες φορες να ψηθει ομοιομορφα σιγα σιγα. Και προσεχε γιατι θα τρεχουν λιπη και θα αρπαζει φωτια, ειδικα αν εχεις βαλει καμια μαριναδα με λαδια κλπ.

  • Like 1
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
1 ώρα πριν, protathlitis είπε

Πάντως εγώ δεν το γυρνάω, μια χαρά μου ψήνεται και από τις 2 μεριές. Γενικά στα έμμεσα ψησίματα συνήθως δεν κάνω γύρισμα.

Δεν προσεξα οτι εγραψες εμμεσο. Ναι στο εμμεσο δεν θελει γυρισμα.

Εγω το βαζω και άμεσα χαμηλα με πολλα γυρισματα.

Γενικα ειναι ευκολο και οπως και να το κανεις θα βγει. Απλα χρησιμοποιησε θερμομετρο

  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Δεν προσεξα οτι εγραψες εμμεσο. Ναι στο εμμεσο δεν θελει γυρισμα.

Εγω το βαζω και άμεσα χαμηλα με πολλα γυρισματα.

Γενικα ειναι ευκολο και οπως και να το κανεις θα βγει. Απλα χρησιμοποιησε θερμομετρο

 

Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια ναι έμμεσο το έκανα κυριλέ ουτε αναφλέξεις 2-3 γυρίσματα, γύρω στην 1 ωρα και 7λ. Το ειχα 200 σταθερά, άνοιγα το απο κατω του μονο οταν άνοιγα το καπακι μην πέσει θερμοκρασία . Εδω ενα ενδεικτικό κομματι πεντανόστιμο, σαν σούβλας έγινε 

Screenshot_20240118-164606.jpg

  • Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ.

Βραδιά κοτόπουλου:)

Κοτόπουλο φιλέτο με άμεσο ψήσιμο σε μέτρια φωτιά για τον έλεγχο των αναφλεξεων αλλά και για να ψηθεί μέχρι μέσα σωστά 

IMG_20240119_092632.jpg

  • Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά.
Ήρθε και για μένα η ώρα αγοράς ψησταριάς υγραερίου. Ψάχνω κάτι που να μπορεί να συντηρηθεί/καθαριστεί εύκολα μετά από κάθε χρήση. Επιθυμητή (αλλά όχι απαραίτητη) η ύπαρξη πλαινού ματιού. Το budget είναι γύρω στα 500 ευρώ.
Ομολογώ ότι έχω χαωθεί λίγο με τις τιμές, και δεν καταλαβαίνω πόσο μεγάλη διαφορά ποιοτικά μπορεί να έχει πχ μια weber και μια Kenton NATERIAL με τον ίδιο αριθμό καυστήρων, μιας και θα είναι η πρώτη μου ψησταριά, ώστε να είναι πολλαπλάσιας αξίας. Οπότε οποιαδήποτε βοήθεια/πρόταση, είναι παραπάνω από καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ!

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Αν μπορεις να διαθεσεις για weber/napoleon πηγαινε εκει και μην κοιτας naterial κλπ. Δεν εχουν καμια σχεση

Και αν δεν μπορώ ( που αυτό είναι και το case, μιας και ψάχνω με ταβάνι τα 500) , τι προτείνετε?

Δημοσ.

Η weber spirit 210 παιζει γυρω στα 500.

Μετα για πιο φθηνα κοιτας naterial kenton απο leroy και jamestown απο praktiker.

Αλλιως πολυ βολικες για απλα ψησιματα ειναι οι φορητες απο weber και napoleon που κοστιζουν κατω απο 500.

  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stelios82 είπε

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά.
Ήρθε και για μένα η ώρα αγοράς ψησταριάς υγραερίου. Ψάχνω κάτι που να μπορεί να συντηρηθεί/καθαριστεί εύκολα μετά από κάθε χρήση. Επιθυμητή (αλλά όχι απαραίτητη) η ύπαρξη πλαινού ματιού. Το budget είναι γύρω στα 500 ευρώ.
Ομολογώ ότι έχω χαωθεί λίγο με τις τιμές, και δεν καταλαβαίνω πόσο μεγάλη διαφορά ποιοτικά μπορεί να έχει πχ μια weber και μια Kenton NATERIAL με τον ίδιο αριθμό καυστήρων, μιας και θα είναι η πρώτη μου ψησταριά, ώστε να είναι πολλαπλάσιας αξίας. Οπότε οποιαδήποτε βοήθεια/πρόταση, είναι παραπάνω από καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ!

https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/proetoimasia-fagitou/bbq/broil-king-psistaria-igraeriou-gem-330-black_3493903?qId=7a240659509583f0e49589c5c5cd28a6&qIx=products_price_asc

Αν έχεις κάρτα Eurobank πώς θα σου φαινόταν αυτή;

  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα ,πρώτη προσπάθεια και από εμένα σε 4,5 κιλά σπάλα χοιρινή ( 1και 40 λεπτά στους 200 βαθμούς ) την έβγαλα στους 69 και την άφησα να ξεκουραστεί για 20 λεπτά, Το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ...Τα σχόλιά σας....

20240127_142027.jpg

20240127_142132.jpg

  • Like 8
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dtsatsa είπε

Καλησπέρα ,πρώτη προσπάθεια και από εμένα σε 4,5 κιλά σπάλα χοιρινή ( 1και 40 λεπτά στους 200 βαθμούς ) την έβγαλα στους 69 και την άφησα να ξεκουραστεί για 20 λεπτά, Το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ...Τα σχόλιά σας....

20240127_142027.jpg

20240127_142132.jpg

Καλησπέρα. Αυτό το κομμάτι δεν είναι σπάλα. Αυτό είναι καρέ ή μπριζόλες κόντρα που σημαίνει πιο στεγνό κρέας χωρίς ενδομυϊκό λίπος και συνδετικούς ιστούς, άρα πιο σκληρό.

ωραίο φαίνεται αλλά αν ήταν σπάλα, θα έπρεπε να φτάσει 90 τουλάχιστον. 

  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...