filippos_kar Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, zanskou είπε σήμερα το μενού ειχε ρολό κοτόπουλο και αντι να μπει στο φούρνο ειπα να δοκιμάσω να το βάλω στην gem μιας που ημουν σπίτι. το πασπάλισα με λίγη ριγανη και αλατακι, έφτιαξα ζουμάκι με λάδι, νερό λεμόνι και θυμάρι και αφού την προθέρμανα στους 250 βαθμούς έσβησα τον μεσαίο καυστήρα και χαμήλωσα σχεδόν στο τέρμα τους δυο ακριανούς. Το άφησα να ψηθεί καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για μια ωρα και κάτι στου 210-220 βαθμους και άλλο ένα μισάωρο στους 200 χωρίς αλουμινόχαρτο για να πάρει χρώμα. Αποτέλεσμα 100 φορές ανώτερο από το φούρνο Συνοδεύτηκε με τηγανιτές πατάτες και ξεραθυμίσαμε Την επόμενη φορά δώσε χρώμα άμεσα, πανω στις σχάρες. Και μετά κλείσε τον μεσαίο και κανε το έμμεσο, χωρις να το βάλεις σε σκευος. Να εχεις ενα πινελακι να το αλειφεις που και που. Το ταψακι βαλτω κατω απο τη σχαρα για να μην κανει μπάνιο το κρέας αλλά να μαζέψεις και τα υγρά ωστε να κάνεις σάλτσα! Το ρόλο κοτόπουλο δεν θέλει αλουμινοχαρτο, περιττό. Cheers!
sndev Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 ετσι όπως το εκανε νομίζω θα βγήκε πολυ πιο ζουμερό 1
aenaos15 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, zanskou είπε σήμερα το μενού ειχε ρολό κοτόπουλο και αντι να μπει στο φούρνο ειπα να δοκιμάσω να το βάλω στην gem μιας που ημουν σπίτι. το πασπάλισα με λίγη ριγανη και αλατακι, έφτιαξα ζουμάκι με λάδι, νερό λεμόνι και θυμάρι και αφού την προθέρμανα στους 250 βαθμούς έσβησα τον μεσαίο καυστήρα και χαμήλωσα σχεδόν στο τέρμα τους δυο ακριανούς. Το άφησα να ψηθεί καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για μια ωρα και κάτι στου 210-220 βαθμους και άλλο ένα μισάωρο στους 200 χωρίς αλουμινόχαρτο για να πάρει χρώμα. Αποτέλεσμα 100 φορές ανώτερο από το φούρνο Συνοδεύτηκε με τηγανιτές πατάτες και ξεραθυμίσαμε Pyrex ειναι αυτο;;;; Αντεξε;;;;
zanskou Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Pyrex ειναι αυτο;;;; Αντεξε;;;; Ναι και ναι! 1 ώρα πριν, filippos_kar είπε Την επόμενη φορά δώσε χρώμα άμεσα, πανω στις σχάρες. Και μετά κλείσε τον μεσαίο και κανε το έμμεσο, χωρις να το βάλεις σε σκευος. Να εχεις ενα πινελακι να το αλειφεις που και που. Το ταψακι βαλτω κατω απο τη σχαρα για να μην κανει μπάνιο το κρέας αλλά να μαζέψεις και τα υγρά ωστε να κάνεις σάλτσα! Το ρόλο κοτόπουλο δεν θέλει αλουμινοχαρτο, περιττό. Cheers! Η αλήθεια είναι ότι όπως έγραψε ξαι ο φίλος παραπάνω ήθελα να βγει όσο πιο ζουμερό γίνεται. Επίσης δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να χωρέσει το ταψάκι στο χώρο ανάμεσα στους καυστήρες καθ τη σχάρα.
kostasbm Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, zanskou είπε σήμερα το μενού ειχε ρολό κοτόπουλο και αντι να μπει στο φούρνο ειπα να δοκιμάσω να το βάλω στην gem μιας που ημουν σπίτι. το πασπάλισα με λίγη ριγανη και αλατακι, έφτιαξα ζουμάκι με λάδι, νερό λεμόνι και θυμάρι και αφού την προθέρμανα στους 250 βαθμούς έσβησα τον μεσαίο καυστήρα και χαμήλωσα σχεδόν στο τέρμα τους δυο ακριανούς. Το άφησα να ψηθεί καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για μια ωρα και κάτι στου 210-220 βαθμους και άλλο ένα μισάωρο στους 200 χωρίς αλουμινόχαρτο για να πάρει χρώμα. Αποτέλεσμα 100 φορές ανώτερο από το φούρνο Συνοδεύτηκε με τηγανιτές πατάτες και ξεραθυμίσαμε ετσι ακριβως γινεται και στη κουζινα υγραεριου...πολυ καλο αποτελεσμα εγω συνηθως το τυλιγω με αλλουμινοχαρτο οταν ειναιε τοιμο και το αφηνω κανα 10 λεπτο.....επισης κρυο με σως μουσταρδας με μπυρα το καλοκαιρι 1
sndev Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Αντέχουν ως 300 βαθμούς τα pyrex. το μεγαλο προβλημα που σπανε είναι στις αλλαγές θερμοκρασίας πχ αν αυτο το εκανε με κρυο εξω κ το έβγαζε απο τη ψησταριά μπαμ τότε χαιρετίσματα 1
cambo99 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) On 25/04/2020 at 22:28, Xorxhs! said: https://geizhals.eu/?cat=hsggrill&v=e&hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu&sort=r&xf=4825_Weber&pg=2#productlist Από εδώ όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει weber....τωρα κοιτώ και τα genesis μοντέλα. Κάποιος είχε αναφέρει και αποστολή στην Ελλάδα με κάποιον τρόπο με κόστο 100 ευρώ Οι τιμές αυτές είναι πραγματικές; Διότι είναι σχεδόν 40% κάτω από Ελλάδα! Αγόρασε κανείς από τα μαγαζιά αυτά; Και αν ναι ας δώσει κανένα μαγαζί απ'ευθείας! Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από cambo99
skoudinio Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 22 λεπτά πριν, sndev είπε Αντέχουν ως 300 βαθμούς τα pyrex. το μεγαλο προβλημα που σπανε είναι στις αλλαγές θερμοκρασίας πχ αν αυτο το εκανε με κρυο εξω κ το έβγαζε απο τη ψησταριά μπαμ τότε χαιρετίσματα Αρα θέλει όταν τελειώσει το ψήσιμο να κλείσεις τους καυστήρες και να το αφήσουμε να κρυώσει? Έχω τέτοια πιρεξ να σας πω φοβάμαι να τα βάλω.
sndev Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 τι να σου πω... εμενα μου ράγισε πριν χρόνια βγάζοντας το απο φούρνο κανονικό κ το σπιτι ειχε 17-18 βαθμούς κ ψάχνοντας το το έμαθα..
tsiro7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Ήρθε το εργαλείο, 2 ωρίτσες με καφεδάκι μου πήρε να τη στήσω. Αυτό το σουβλι με το σύρμα τυλιγμένο κάτω από το ράφι τι είναι? Γιατί οδηγίες στα αγγλικά δεν είχε και δεν βγάζω άκρη. Πρώτο κάψιμο κάνα 20λεπτο είναι καλά ? Και μετά λάδωμα σχαρες? Επίσης στο YouTube βλέπω ότι έχει ένα σύστημα που γατζωνει η φιάλη και δείχνει το βάρος της. Στην δική μας να υποθέσω ότι δεν υπάρχει αυτό. 11
ritualistic Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Ήρθε το εργαλείο, 2 ωρίτσες με καφεδάκι μου πήρε να τη στήσω. Αυτό το σουβλι με το σύρμα τυλιγμένο κάτω από το ράφι τι είναι? Γιατί οδηγίες στα αγγλικά δεν είχε και δεν βγάζω άκρη. Πρώτο κάψιμο κάνα 20λεπτο είναι καλά ? Και μετά λάδωμα σχαρες? Επίσης στο YouTube βλέπω ότι έχει ένα σύστημα που γατζωνει η φιάλη και δείχνει το βάρος της. Στην δική μας να υποθέσω ότι δεν υπάρχει αυτό. Καλοριζικο και καλα ψησιματα !! Δυστυχως δεν υπαρχει στη ελλαδα αυτο το συστημα γιατι το ηθελακαι εγω 1
skoudinio Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Ήρθε το εργαλείο, 2 ωρίτσες με καφεδάκι μου πήρε να τη στήσω. Αυτό το σουβλι με το σύρμα τυλιγμένο κάτω από το ράφι τι είναι? Γιατί οδηγίες στα αγγλικά δεν είχε και δεν βγάζω άκρη. Πρώτο κάψιμο κάνα 20λεπτο είναι καλά ? Και μετά λάδωμα σχαρες? Επίσης στο YouTube βλέπω ότι έχει ένα σύστημα που γατζωνει η φιάλη και δείχνει το βάρος της. Στην δική μας να υποθέσω ότι δεν υπάρχει αυτό. Και εγώ απορία για το σουβλι. Καλα ψησίματα να την χαρείς. 5 λεπτά πριν, skoudinio είπε Και εγώ απορία για το σουβλι. Καλα ψησίματα να την χαρείς. Βρήκα τι είναι. Υποτίθεται βάζεις το σπίρτο αναμμένο αν έχει χαλάσει ο αναπτήρας για να την ανάψεις την ψησταρια 1
tsiro7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Ο Χριστός και η μάνα του! Να αφήσουν τα σάπια, 10 χρόνια εγγύηση έχει, εγώ με σπίρτο δεν την ανάβω 😅
skoudinio Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Ο Χριστός και η μάνα του! Να αφήσουν τα σάπια, 10 χρόνια εγγύηση έχει, εγώ με σπίρτο δεν την ανάβω 😅 Γνωστός μου σε campingaz, δεν την καθάριζε ποτέ μέχρι τότε, πήρε φωτιά η ψησταρια και χάλασε ο αναπτήρας του. Δεν ξέρω πως την ανάβει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα