johnniek13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2024 14 minutes ago, virginkiller said: Εγώ που πήρα πρόσφατα μια ψησταριά πήγα στο μινι μάρκετ της γειτονιάς και πήρα μια δεκακιλη με 55€ γέμισμα στα 23€. Σίγουρα θα βρεις κάτι κοντά σου είτε μίνι μάρκετ είτε βενζινάδικο. Υπάρχουν και διανομής φιαλών σίγουρα αλλά νομίζω το πληρώνεις παραπάνω. Εδω επαρχια Τριπολη ειμαστε πιο φτηνα. Πριν 20 μερες πηρα Προπανιο 13κιλη με 23 ευρω και πριν 2 μηνες την ειχα παρει 22 και νομιζα οτι εκανε λαθος και με χρεωσε 10κιλη.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2024 28 λεπτά πριν, johnniek13 είπε Εδω επαρχια Τριπολη ειμαστε πιο φτηνα. Πριν 20 μερες πηρα Προπανιο 13κιλη με 23 ευρω και πριν 2 μηνες την ειχα παρει 22 και νομιζα οτι εκανε λαθος και με χρεωσε 10κιλη. Nαι ειναι οπως τα βενζιναδικα που πανε αναλογα την περιοχη. 20.5€ πληρωσα 10κ προπανιο προχτες.
virginkiller Δημοσ. 13 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2024 Κοίτα Κρήτη είμαι δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Και στα βενζινάδικα ίδιες τιμές είπαν πάντως.
virginkiller Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Είσαι ωραίος. Εγώ το παίζω Φλώρικα με σκαρους και λαχανικά 4
SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 12 ώρες πριν, virginkiller είπε Είσαι ωραίος. Εγώ το παίζω Φλώρικα με σκαρους και λαχανικά Για γράψε εντυπώσεις από ψήσιμο και την κατάσταση που την πήρες
est Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Μπήκε ένα κοντοσούβλι και ένας μεζές μέχρι να γίνει... 3
virginkiller Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, SagoniasSlutRos said: Για γράψε εντυπώσεις από ψήσιμο και την κατάσταση που την πήρες Πολύ θετικές εντυπώσεις μέχρι τώρα. . Δεν έχω καθόλου εμπειρία από ψησταριές αλλά ακολούθησα κατά γράμμα ότι πληροφορίες βρήκα και βγήκαν ολα πετυχημένα. Ψάρι κόλλησε ελάχιστα έως καθόλου και λαχανικά σαν να ήταν σε αντικολλητικό τηγάνι. Η σχάρα είχε κάποια καμμένα λίπη όταν την παρέλαβα αλλά με πυρόλυση και τρίψιμο με λάδι και χοντρό αλάτι ,όπως κάνω στο τηγάνι τις Lodge δηλαδή, και έφυγαν όλα. Ο κάδος σε τέλεια κατάσταση. Τα πόδια της βάσης είχαν σκουριά μόνο αλλά τίποτα το τρομερό. Εκεί δεν με νοιάζει ιδιαίτερα. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2024 από virginkiller 3
est Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 49 λεπτά πριν, virginkiller είπε Πολύ θετικές εντυπώσεις μέχρι τώρα. . Δεν έχω καθόλου εμπειρία από ψησταριές αλλά ακολούθησα κατά γράμμα ότι πληροφορίες βρήκα και βγήκαν ολα πετυχημένα. Ψάρι κόλλησε ελάχιστα έως καθόλου και λαχανικά σαν να ήταν σε αντικολλητικό τηγάνι. Η σχάρα είχε κάποια καμμένα λίπη όταν την παρέλαβα αλλά με πυρόλυση και τρίψιμο με λάδι και χοντρό αλάτι ,όπως κάνω στο τηγάνι τις Lodge δηλαδή, και έφυγαν όλα. Ο κάδος σε τέλεια κατάσταση. Τα πόδια της βάσης είχαν σκουριά μόνο αλλά τίποτα το τρομερό. Εκεί δεν με νοιάζει ιδιαίτερα. Although you are a virgin , you are also a killer 😁 4
johnniek13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Λεω την Κυριακη να φτιαξω κατι σαν γυρο. έχω παρει 2 κιλα λαιμο χοιρινο μονοκομματο χωρις κοκκαλο σε περιπου κυλινδρικο σχημα. Θα το κοψω λεπτες φετες ~5mm και θα το βαλω με μπαχαρικα (αλατι πιπερι παπρικα σκορδο κρεμμυδι μουσταρδα ριγανη θυμαρι) για 24 ωρες ψυγειο. Μετα θα τα περασω στη σουβλα την οριζοντια και θα τα πρεσσαρω με τις πιρουνες του κοτοπουλου (με 2 μισα κρεμμυδια για να παταει). Αυτο που δεν ξερω ειναι αν θα μεινει οκ πανω στην σουβλα ή θα αρχισει να γλυστραει στην μεση του ψησιματος.
costas_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Έκανα γύρο χονδροκομμένο (προετοιμασμένος) στο μαντέμι και έμεινε ο μισός. Βγήκε πολύ ωραίος αλλά ήθελε γυρίσματα και ιδιαίτερη προσοχή γιατί ψήνεται πολύ γρήγορα. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα τα καταφέρεις με την σούβλα αλλά νομίζω ότι καλύτερο ψήσιμο γύρου από την μαντεμένια πλάκα δεν υπάρχει Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2024 από costas_ 1
ilpapacha Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 4 ώρες πριν, johnniek13 είπε Λεω την Κυριακη να φτιαξω κατι σαν γυρο. έχω παρει 2 κιλα λαιμο χοιρινο μονοκομματο χωρις κοκκαλο σε περιπου κυλινδρικο σχημα. Θα το κοψω λεπτες φετες ~5mm και θα το βαλω με μπαχαρικα (αλατι πιπερι παπρικα σκορδο κρεμμυδι μουσταρδα ριγανη θυμαρι) για 24 ωρες ψυγειο. Μετα θα τα περασω στη σουβλα την οριζοντια και θα τα πρεσσαρω με τις πιρουνες του κοτοπουλου (με 2 μισα κρεμμυδια για να παταει). Αυτο που δεν ξερω ειναι αν θα μεινει οκ πανω στην σουβλα ή θα αρχισει να γλυστραει στην μεση του ψησιματος. Δεν θα έχεις κάποιο θέμα, απλά θα πρέπει να τον πιέσεις αρκετά. Για να μπορείς να κόβεις καλύτερα τον γύρο πάνω στην σούβλα, τοποθέτησε τις πιρούνες ανάποδα. Εμείς είχαμε βάλει τα «πιατάκια»/βάσεις από το εξάρτημα με τις σούβλες. 2
rokforakii Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Καλησπέρα σας !! Μπορειτε να με βοηθήσετε στην επιλογή ψησταριάς παρακαλώ ; Μεχρι στιγμής έχω δει μια πιο οικονομική λύση την jamestown maddox στα praktiker 299 κ μια broil king royal 340 , αρκετά ακριβότερη . Κ έχω μπερδευτεί !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα