Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 minutes ago, virginkiller said:

Εγώ που πήρα πρόσφατα μια ψησταριά πήγα στο μινι μάρκετ της γειτονιάς και πήρα μια δεκακιλη με 55€ γέμισμα στα 23€. Σίγουρα θα βρεις κάτι κοντά σου είτε μίνι μάρκετ είτε βενζινάδικο. Υπάρχουν και διανομής φιαλών σίγουρα αλλά νομίζω το πληρώνεις παραπάνω. 

Εδω επαρχια Τριπολη ειμαστε πιο φτηνα. Πριν 20 μερες πηρα Προπανιο 13κιλη με 23 ευρω και πριν 2 μηνες την ειχα παρει 22 και νομιζα οτι εκανε λαθος και με χρεωσε 10κιλη.

  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2197

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, johnniek13 είπε

Εδω επαρχια Τριπολη ειμαστε πιο φτηνα. Πριν 20 μερες πηρα Προπανιο 13κιλη με 23 ευρω και πριν 2 μηνες την ειχα παρει 22 και νομιζα οτι εκανε λαθος και με χρεωσε 10κιλη.

Nαι ειναι οπως τα βενζιναδικα που πανε αναλογα την περιοχη. 20.5€ πληρωσα 10κ προπανιο προχτες.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, virginkiller είπε

Είσαι ωραίος. Εγώ το παίζω Φλώρικα με σκαρους και λαχανικά 

 

received_2187880884901637.jpeg.6d179584b7f1827a07033cd791623285.jpegreceived_4795450610680296.jpeg.623174d8b87ffe1a81c166e7e0f7ff59.jpeg

Για γράψε εντυπώσεις από ψήσιμο και την κατάσταση που την πήρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, SagoniasSlutRos said:

Για γράψε εντυπώσεις από ψήσιμο και την κατάσταση που την πήρες

Πολύ θετικές εντυπώσεις μέχρι τώρα. . Δεν έχω καθόλου εμπειρία από ψησταριές αλλά ακολούθησα κατά γράμμα ότι πληροφορίες βρήκα και βγήκαν ολα πετυχημένα. Ψάρι κόλλησε ελάχιστα έως καθόλου και λαχανικά σαν να ήταν σε αντικολλητικό τηγάνι. 

Η σχάρα είχε κάποια καμμένα λίπη όταν την παρέλαβα αλλά με πυρόλυση και τρίψιμο με λάδι και χοντρό αλάτι ,όπως κάνω στο τηγάνι τις Lodge δηλαδή, και έφυγαν όλα. Ο κάδος σε τέλεια κατάσταση. Τα πόδια της βάσης είχαν σκουριά μόνο αλλά τίποτα το τρομερό. Εκεί δεν με νοιάζει ιδιαίτερα. 

Επεξ/σία από virginkiller
  • Like 3
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, virginkiller είπε

Πολύ θετικές εντυπώσεις μέχρι τώρα. . Δεν έχω καθόλου εμπειρία από ψησταριές αλλά ακολούθησα κατά γράμμα ότι πληροφορίες βρήκα και βγήκαν ολα πετυχημένα. Ψάρι κόλλησε ελάχιστα έως καθόλου και λαχανικά σαν να ήταν σε αντικολλητικό τηγάνι. 

Η σχάρα είχε κάποια καμμένα λίπη όταν την παρέλαβα αλλά με πυρόλυση και τρίψιμο με λάδι και χοντρό αλάτι ,όπως κάνω στο τηγάνι τις Lodge δηλαδή, και έφυγαν όλα. Ο κάδος σε τέλεια κατάσταση. Τα πόδια της βάσης είχαν σκουριά μόνο αλλά τίποτα το τρομερό. Εκεί δεν με νοιάζει ιδιαίτερα. 

Although you are a virgin , you are also a killer 😁

  • Haha 4
Δημοσ.

Λεω την Κυριακη να φτιαξω κατι σαν γυρο.

έχω παρει 2 κιλα λαιμο χοιρινο μονοκομματο χωρις κοκκαλο σε περιπου κυλινδρικο σχημα.

Θα το κοψω λεπτες φετες ~5mm και θα το βαλω με μπαχαρικα (αλατι πιπερι παπρικα σκορδο κρεμμυδι μουσταρδα ριγανη θυμαρι) για 24 ωρες ψυγειο.

Μετα θα τα περασω στη σουβλα την οριζοντια και θα τα πρεσσαρω με τις πιρουνες του κοτοπουλου (με 2 μισα κρεμμυδια για να παταει).

Αυτο που δεν ξερω ειναι αν θα μεινει οκ πανω στην σουβλα ή θα αρχισει να γλυστραει στην μεση του ψησιματος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα γύρο χονδροκομμένο (προετοιμασμένος) στο μαντέμι και έμεινε ο μισός. Βγήκε πολύ ωραίος αλλά ήθελε γυρίσματα και ιδιαίτερη προσοχή γιατί ψήνεται πολύ γρήγορα.   Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα τα καταφέρεις με την σούβλα αλλά νομίζω ότι καλύτερο ψήσιμο γύρου από την μαντεμένια πλάκα δεν υπάρχει 

20243.jpg

Επεξ/σία από costas_
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, johnniek13 είπε

Λεω την Κυριακη να φτιαξω κατι σαν γυρο.

έχω παρει 2 κιλα λαιμο χοιρινο μονοκομματο χωρις κοκκαλο σε περιπου κυλινδρικο σχημα.

Θα το κοψω λεπτες φετες ~5mm και θα το βαλω με μπαχαρικα (αλατι πιπερι παπρικα σκορδο κρεμμυδι μουσταρδα ριγανη θυμαρι) για 24 ωρες ψυγειο.

Μετα θα τα περασω στη σουβλα την οριζοντια και θα τα πρεσσαρω με τις πιρουνες του κοτοπουλου (με 2 μισα κρεμμυδια για να παταει).

Αυτο που δεν ξερω ειναι αν θα μεινει οκ πανω στην σουβλα ή θα αρχισει να γλυστραει στην μεση του ψησιματος.

Δεν θα έχεις κάποιο θέμα, απλά θα πρέπει να τον πιέσεις αρκετά. Για να μπορείς να κόβεις καλύτερα τον γύρο πάνω στην σούβλα, τοποθέτησε τις πιρούνες ανάποδα. Εμείς είχαμε βάλει τα «πιατάκια»/βάσεις από το εξάρτημα με τις σούβλες.

 

  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σας !!

 

Μπορειτε να με βοηθήσετε στην επιλογή ψησταριάς παρακαλώ ;

Μεχρι στιγμής έχω δει μια πιο οικονομική λύση 

την jamestown maddox στα praktiker 299

κ μια broil king royal 340 , αρκετά ακριβότερη .

Κ έχω μπερδευτεί !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...