Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, techient είπε

Χθες δοκίμασα και εγώ κοτόπουλο φιλέτο σε sous vide και μετά πέρασμα στη σχάρα.

To ιδιο δοχειο περιμενω σημερα και γω. Νομιζω ειναι ΟΚ μεγεθος για χρηση εως 2-3 ατομα. Στις μεχρι τωρα δοκιμες μου βαζω νερο απο θερμοσιφωνα για να ξεκινησω πιο γρηγορα τη διαδικασια και προσπαθω να χρησιμοποιω το αναλογο σκευος. Πχ αυγα κανω σε μικρο κατσαρολακι. Πατατες σε γαστρα. Επισης πρωτα ζεσταινω νερο και μετα βαζω μεσα το φαγητο.

Οσον αφορα την κρουστα, το σκουπισες μετα τη σακουλα να φυγει η υγρασια? Εβαλες κανενα λαδακι/βουτυρακι απ εξω να το βοηθησεις;

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1174

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
2 hours ago, SagoniasSlutRos said:

Νομιζω ειναι ΟΚ μεγεθος για χρηση εως 2-3 ατομα

Όντως. Απλά για 1.2 kg κοτόπουλο μου φάνηκε μεγάλο και σίγουρα οδηγεί σε άσκοπη κατανάλωση ενέργειας. Μάλλον θα πάρω και ένα μικρότερο δοχείο 1/4 έτσι ώστε να έχω διαφορετικά ανά περίσταση.

2 hours ago, SagoniasSlutRos said:

Οσον αφορα την κρουστα, το σκουπισες μετα τη σακουλα να φυγει η υγρασια? Εβαλες κανενα λαδακι/βουτυρακι απ εξω να το βοηθησεις;

Το σκούπισα αλλά δεν έβαλα κάποια sauce ή λάδι ή βούτυρο. Θα το κάνω σίγουρα την επόμενη φορά

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, techient είπε

Όντως. Απλά για 1.2 kg κοτόπουλο μου φάνηκε μεγάλο και σίγουρα οδηγεί σε άσκοπη κατανάλωση ενέργειας. Μάλλον θα πάρω και ένα μικρότερο δοχείο 1/4 έτσι ώστε να έχω διαφορετικά ανά περίσταση.

Για πιο μικρο σιγουρα θα εχεις καποια κατσαρολα να χρησιμοποιησεις.

Τωρα παρελαβα το GN 1/2 με 20εκ υψος και θελει 7 λιτρα το ελαχιστο μεσα για να δουλεψει.

Ισως πρεπει να ανοιξουμε νεο θεμα...

  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, SagoniasSlutRos said:

searing στη weber

ωραία κρούστα. τί έβαλες από πάνω;

10 hours ago, fysikos said:

Καποια πρόταση για αγορα ψησταριάς για μικρο μπαλκονι με 1 ή 2 καυστήρες; Μεχρι 200ε

Εγώ είχα πάρει την NATERIAL Kenton 2B σε κάποια προσφορά στα 115 ευρώ. Αξιοπρεπέστατη στα χρήματα αυτά

Επεξ/σία από techient
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, techient είπε

ωραία κρούστα. τί έβαλες από πάνω;

Αλατι, πιπερι, σκορδο. Τιποτα αλλο. Απλα λογω λιπους ειχε φλογα και εκανε ωραιο searing.

  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, techient είπε

ωραία κρούστα. τί έβαλες από πάνω;

Εγώ είχα πάρει την NATERIAL Kenton 2B σε κάποια προσφορά στα 115 ευρώ. Αξιοπρεπέστατη στα χρήματα αυτά

Θελω καποια επιτραπέζια. Εχω την hudson (x2)

Δημοσ.

για πειτε ρε παιδιά καμια ιδέα για κάποιο σχετικά μεγάλο κομμάτι μοσχάρι να τσιμπήσουν όλοι (7-8 άτομα) από λίγο και να βγει ζουμερό αφήνοντας το να σιγοψηθεί ;

σκεφτόμουν ίσως για πικάνια. κατι άλλο ;

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, zanskou είπε

για πειτε ρε παιδιά καμια ιδέα για κάποιο σχετικά μεγάλο κομμάτι μοσχάρι να τσιμπήσουν όλοι (7-8 άτομα) από λίγο και να βγει ζουμερό αφήνοντας το να σιγοψηθεί ;

σκεφτόμουν ίσως για πικάνια. κατι άλλο ;

Πικανια, tri tip, flap, flank, αλλά όχι για αργό ψήσιμο. 

Αυτο που έβαλα εγώ χτες ήταν χοντρές μπριζόλες πικανια και ήταν ότι πρέπει για τη μέση σε τραπέζι. 

  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...