SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, techient είπε Χθες δοκίμασα και εγώ κοτόπουλο φιλέτο σε sous vide και μετά πέρασμα στη σχάρα. To ιδιο δοχειο περιμενω σημερα και γω. Νομιζω ειναι ΟΚ μεγεθος για χρηση εως 2-3 ατομα. Στις μεχρι τωρα δοκιμες μου βαζω νερο απο θερμοσιφωνα για να ξεκινησω πιο γρηγορα τη διαδικασια και προσπαθω να χρησιμοποιω το αναλογο σκευος. Πχ αυγα κανω σε μικρο κατσαρολακι. Πατατες σε γαστρα. Επισης πρωτα ζεσταινω νερο και μετα βαζω μεσα το φαγητο. Οσον αφορα την κρουστα, το σκουπισες μετα τη σακουλα να φυγει η υγρασια? Εβαλες κανενα λαδακι/βουτυρακι απ εξω να το βοηθησεις;
techient Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, SagoniasSlutRos said: Νομιζω ειναι ΟΚ μεγεθος για χρηση εως 2-3 ατομα Όντως. Απλά για 1.2 kg κοτόπουλο μου φάνηκε μεγάλο και σίγουρα οδηγεί σε άσκοπη κατανάλωση ενέργειας. Μάλλον θα πάρω και ένα μικρότερο δοχείο 1/4 έτσι ώστε να έχω διαφορετικά ανά περίσταση. 2 hours ago, SagoniasSlutRos said: Οσον αφορα την κρουστα, το σκουπισες μετα τη σακουλα να φυγει η υγρασια? Εβαλες κανενα λαδακι/βουτυρακι απ εξω να το βοηθησεις; Το σκούπισα αλλά δεν έβαλα κάποια sauce ή λάδι ή βούτυρο. Θα το κάνω σίγουρα την επόμενη φορά
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 23 λεπτά πριν, techient είπε Όντως. Απλά για 1.2 kg κοτόπουλο μου φάνηκε μεγάλο και σίγουρα οδηγεί σε άσκοπη κατανάλωση ενέργειας. Μάλλον θα πάρω και ένα μικρότερο δοχείο 1/4 έτσι ώστε να έχω διαφορετικά ανά περίσταση. Για πιο μικρο σιγουρα θα εχεις καποια κατσαρολα να χρησιμοποιησεις. Τωρα παρελαβα το GN 1/2 με 20εκ υψος και θελει 7 λιτρα το ελαχιστο μεσα για να δουλεψει. Ισως πρεπει να ανοιξουμε νεο θεμα... 2
virginkiller Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Για να μην έχετε θέμα με την αντίσταση και με τα άλατα βάλτε λίγο ξύδι μέσα στο νερό ώστε όσο γυρνάει η προπέλα να το προστατεύει 2
fysikos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Καποια πρόταση για αγορα ψησταριάς για μικρο μπαλκονι με 1 ή 2 καυστήρες; Μεχρι 200ε
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Sous vide picanha και σπαλομπριζολα Νάξου και searing στη weber 14
techient Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, SagoniasSlutRos said: searing στη weber ωραία κρούστα. τί έβαλες από πάνω; 10 hours ago, fysikos said: Καποια πρόταση για αγορα ψησταριάς για μικρο μπαλκονι με 1 ή 2 καυστήρες; Μεχρι 200ε Εγώ είχα πάρει την NATERIAL Kenton 2B σε κάποια προσφορά στα 115 ευρώ. Αξιοπρεπέστατη στα χρήματα αυτά Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από techient
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 32 λεπτά πριν, techient είπε ωραία κρούστα. τί έβαλες από πάνω; Αλατι, πιπερι, σκορδο. Τιποτα αλλο. Απλα λογω λιπους ειχε φλογα και εκανε ωραιο searing. 1
fysikos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, techient είπε ωραία κρούστα. τί έβαλες από πάνω; Εγώ είχα πάρει την NATERIAL Kenton 2B σε κάποια προσφορά στα 115 ευρώ. Αξιοπρεπέστατη στα χρήματα αυτά Θελω καποια επιτραπέζια. Εχω την hudson (x2)
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, fysikos είπε Καποια πρόταση για αγορα ψησταριάς για μικρο μπαλκονι με 1 ή 2 καυστήρες; Μεχρι 200ε Λιγο παραπανω https://www.amazon.de/-/en/Woodfire-Electric-Resistant-Non-Stick-OG701EU/dp/B0BYNS24N3 1
zanskou Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 για πειτε ρε παιδιά καμια ιδέα για κάποιο σχετικά μεγάλο κομμάτι μοσχάρι να τσιμπήσουν όλοι (7-8 άτομα) από λίγο και να βγει ζουμερό αφήνοντας το να σιγοψηθεί ; σκεφτόμουν ίσως για πικάνια. κατι άλλο ;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 42 λεπτά πριν, zanskou είπε για πειτε ρε παιδιά καμια ιδέα για κάποιο σχετικά μεγάλο κομμάτι μοσχάρι να τσιμπήσουν όλοι (7-8 άτομα) από λίγο και να βγει ζουμερό αφήνοντας το να σιγοψηθεί ; σκεφτόμουν ίσως για πικάνια. κατι άλλο ; Πικανια, tri tip, flap, flank, αλλά όχι για αργό ψήσιμο. Αυτο που έβαλα εγώ χτες ήταν χοντρές μπριζόλες πικανια και ήταν ότι πρέπει για τη μέση σε τραπέζι. 3
Tsino Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ βάζω tri tip με σιγανό ψήσιμο για 2 ώρες και μετά το βάζω στη μέση για όλους... μεγάλη επιτυχία 2
F117 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) https://woodstore.gr/proionta/barbeque/bbq-igraeriou/gas2coal-2-0-330-char-broil/?skr_prm=WyIwMjc2YzhkNi1hYTMwLTRkNWMtOWQzMC1lMjI1YTQxZDNjZTMiLDE3MzUxMjg1MTU2NjgseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Gas2coal 2.0 330 -Char-Broil® στα 380. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2024 από F117
ilpapacha Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Καλά Χριστούγεννα, με Υγεία! Να περνάτε όμορφα με τους δικούς σας ανθρώπους! 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα