SagoniasSlutRos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, mastoras007 είπε Καλησπέρα άπαντες Προχθές παρήγγειλα φιάλη και μιας και ο δικός μου έκλεινε εκείνη τη ώρα πήρα από έναν άλλο πρώτη φορά Μου έφερε μια πράσινη η οποία λέει δεν είναι μείγμα αλλά σκέτο προπάνιο. Τώρα η μου φάνηκε η είδα μεγάλη διαφορά και στην θερμοκρασία και στην πίεση αλλά και στην μυρωδιά Πίεση μεγάλη στο μανόμετρο Θερμοκρασίες η ψησταριά δεν ανέβαζε! Επίσης το πιο ενοχλητικο μύριζε περίεργα, δεν ξέρω τώρα αν φταίνε και τα μπιφτέκια για την μυρωδιά γιατί γενικά ήταν λίγο αποτυχία η συνταγή Καμιά ιδέα? Aρχικα βαλε στο προγραμμα να παρεις 2η φιαλη να εχεις παντα καβατζα, για να γλυτωσεις περιπτωσεις που κλεινει καποιος ή αλλες αντιστοιχες. Οπως σου ειπαν, κανονικα χρειαζεσαι αλλο ρυθμιστη στα 37. Θα δουλεψει και με τον 30αρη, αλλα οχι σε φουλ αποδοση. Κανονικα επρεπε να σου δωσει και ρυθμιστη, αφου δεν ειχε αυτη που του ζητησες, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια. Το θεμα της μυρωδιας, θα ελεγα να ψαξεις για καποια διαρροη, αλλιως ηταν η ιδεα σου ή κατι αλλο, οπως λιπη που ειπες.
protathlitis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 11 hours ago, fysikos said: Απο κατω ψηνεται αλλα απο πανω θελει λιγο ακομη οποτε την βαζω στον γκριλ του φουρνου. Μήπως να χαμήλωνες λίγο τον καυστήρα για να προλάβει να ψηθεί και από επάνω, έστω σε πιο πολύ ώρα? Δεν έχει νόημα πιστεύω να ανάβεις και ψησταριά και φούρνο για μία πίτσα. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 12 ώρες πριν, fysikos είπε Σε αυτην που πήρα τωρα και η οποια ειναι πιο μικρη μαλλον θα κανω το ιδιο. Για την ωρα βαζω μια μεταλλική πλακα και μεταφερω πανω της την πίτσα. Απο κατω ψηνεται αλλα απο πανω θελει λιγο ακομη οποτε την βαζω στον γκριλ του φουρνου. Γιατι δεν την βαζεις απ ευθειας φουρνο?
fysikos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου γιατί στο bbq φτάνει στους 300+ βαθμούς ενώ στον φούρνο 250 μαξ... 1 ώρα πριν, protathlitis είπε Μήπως να χαμήλωνες λίγο τον καυστήρα για να προλάβει να ψηθεί και από επάνω, έστω σε πιο πολύ ώρα? Δεν έχει νόημα πιστεύω να ανάβεις και ψησταριά και φούρνο για μία πίτσα. συμφωνώ γι' αυτό ψάχνω να βρω λύση στο bbq
nikos16717 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου On 30/01/2025 at 11:03, SagoniasSlutRos said: Τι πιτσα θες να φτιαξεις; Ναπολιτάνικη , λεπτό ζυμάρι δηλαδή. Ιδανικά το αποτέλεσμα που έχω στο μυαλό μου είναι κάτι σαν αυτό που είχες ανεβάσει εσύ στο θέμα με τις πίτσες. Spoiler (για να μη βγω και εκτός θέματος θα με βοηθούσες πολύ αν μου έστελνες με pm τη συνταγή που κάνεις, προς το παρόν έγω έχω δοκιμάσει του Vito Iacopelli)
SagoniasSlutRos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, fysikos είπε συμφωνώ γι' αυτό ψάχνω να βρω λύση στο bbq τελειωσε με φλογιστρο απο πανω για χρωμα. 1 ώρα πριν, nikos16717 είπε (για να μη βγω και εκτός θέματος θα με βοηθούσες πολύ αν μου έστελνες με pm τη συνταγή που κάνεις, προς το παρόν έγω έχω δοκιμάσει του Vito Iacopelli) ακολουθω διαφορες συνταγες, τελευταια παιζω με biga 1 1
fifini Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Παιδιά, καλησπέρα. Έχω στην κατοχή μου εδώ και έναν χρόνο περίπου μία Weber spirit 2 με 3 εστίες. Με έχει σώσει. Όμως πείτε μου σας παρακαλώ πώς την καθαρίζετε χωρίς να γίνει χάλια το μπαλκόνι; Εγώ έχω βάλει αλουμινόχαρτο στο εσωτερικό , με τα + και τα - του. Έχει κανείς κάποιο κόλπο για εύκολο καθάρισμα; Την πρώτη φορά που πήγα να την καθαρίσω απογοητεύτηκα.
mrvaggos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Καλημέρα. Είχα γράψει και πριν ένα μήνα για ποια εταιρεία είναι καλύτερη. Οπότε τώρα έχω καταλήξει σε 3 μοντέλα απλά δεν ξέρω αν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους οπότε στην ουσία πάω σε όποια "μαρεσει" παραπάνω Napoleon Freestyle 365: 549 Broil king Gem 310: 495 Broil king royal 320: 630
SagoniasSlutRos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, mrvaggos είπε Napoleon Freestyle 365: 549 ^^ 2
costas_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, mrvaggos είπε Broil king royal 320: 630 Προτείνω ΒΚ 1
slaughter Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 23 hours ago, mrvaggos said: Napoleon Freestyle 365: 549 👍 2
virginkiller Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου On 02/02/2025 at 14:21, virginkiller said: Καλησπέρα παιδιά. Κάνω ανακαίνιση το σπίτι και δυστυχώς η ψησταριά δεν είναι σε καλή κατάσταση. σκέφτηκα μήπως αντί να χτιστεί καινούργια , να βάλω μια υγραερίου; Οπότε κοιτάω για ίσως μια εντοιχιζόμενη. Η μία χωρίς ερμάριο. Προτεραιότητα είναι η ποιότητα υλικών για να "μου μείνει" και το εύκολο καθάρισμα. Σίγουρα θα εκτιμηθεί να σηκώνει σούβλα . Έχετε κάποια πρόταση; τελικα δεν αξίζει η επισκευη αφού ρώτησα μάστορα οπότε πάω σε επιτραπέζια ψησταριά. γενικα απο αυτά που βλέπω κλείνω προς exivos. βλεπω στο φορουμ δεν υπάρχει ιδιαίτερη αγάπη. υπάρχει λόγος; πέρα απο @ηνίοχος υπάρχει κάποιος άλλος που την έχει δουλέψει;
virginkiller Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Στο ενδιάμεσο πάρτε ένα ψάρι στην Weber q200 2
ηνίοχος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, virginkiller είπε τελικα δεν αξίζει η επισκευη αφού ρώτησα μάστορα οπότε πάω σε επιτραπέζια ψησταριά. γενικα απο αυτά που βλέπω κλείνω προς exivos. βλεπω στο φορουμ δεν υπάρχει ιδιαίτερη αγάπη. υπάρχει λόγος; πέρα απο @ηνίοχος υπάρχει κάποιος άλλος που την έχει δουλέψει; καλημέρα , για τη συγκεκριμένη ψησταριά υπάρχει ομάδα στο facebook η exivos grill club ,εκεί πιστεύω οτι θα πάρεις μια ποιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις δυνατότητες , την ποιότητα στο ψήσιμο στην ευκολια καθαρισμού και άλλα Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από ηνίοχος 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 15 ώρες πριν, virginkiller είπε γενικα απο αυτά που βλέπω κλείνω προς exivos. βλεπω στο φορουμ δεν υπάρχει ιδιαίτερη αγάπη. υπάρχει λόγος; πέρα απο @ηνίοχος υπάρχει κάποιος άλλος που την έχει δουλέψει; δεν παιρνουμε ποσοστα απο τις πωλησεις Περα απο την πλακα, μια χαρα ειναι για χρηση σε κηπο, αρκει να εχεις καπου μερος να αδειαζεις το δοχειο του νερου. Οταν παρεις να την παραγγειλεις, πες οτι ξερεις τον ηνιοχο μηπως σου κανει καμια εκπτωση. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα