ηνίοχος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 23 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε 😮😮😮 Kαλα πιστευω και γω οτι ψηνει. Ψήνει τόσο καλά που δεν μπορείς να φανταστείς ,αλλά ούτε και να το παραδεχτείς
virginkiller Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου @SagoniasSlutRos εδω φαινεται αυτό που λες. αλλα όπως ξαναείπαδεν με απασχολεί εφόσον δεν επειρεάζει την λειτουργεία ή και την μακροζωία του
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 38 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε Ψήνει τόσο καλά που δεν μπορείς να φανταστείς ,αλλά ούτε και να το παραδεχτείς Σου είπα, δέχομαι ένα κομμάτι για review 😜 Μέχρι τότε δεν μπορώ να παραδεχτώ κάτι χωρίς να το δοκιμάσω. Όπως είπα πιστεύω ότι ψήνει καλά.
sndev Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 1 minute ago, SagoniasSlutRos said: Σου είπα, δέχομαι ένα κομμάτι για review 😜 Μέχρι τότε δεν μπορώ να παραδεχτώ κάτι χωρίς να το δοκιμάσω. Όπως είπα πιστεύω ότι ψήνει καλά. Το πας φυρι φυρι να ζητήσεις έμμεσα δειγμα προς δοκιμή πονηρέ 1 3
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 55 λεπτά πριν, sndev είπε Το πας φυρι φυρι να ζητήσεις έμμεσα δειγμα προς δοκιμή πονηρέ Μόνο οι ινφουενσερ θα παίρνουν? 3
ilpapacha Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Στις 4/2/2025 στις 11:02 ΜΜ, fifini είπε Παιδιά, καλησπέρα. Έχω στην κατοχή μου εδώ και έναν χρόνο περίπου μία Weber spirit 2 με 3 εστίες. Με έχει σώσει. Όμως πείτε μου σας παρακαλώ πώς την καθαρίζετε χωρίς να γίνει χάλια το μπαλκόνι; Εγώ έχω βάλει αλουμινόχαρτο στο εσωτερικό , με τα + και τα - του. Έχει κανείς κάποιο κόλπο για εύκολο καθάρισμα; Την πρώτη φορά που πήγα να την καθαρίσω απογοητεύτηκα. Καλό θα ήταν να αποφεύγεις την χρήση αλουμινόχαρτο, ειδικά στον κάδο. Χρησιμοποίησε μια πλαστική σπάτουλα να πάρεις τα «χοντρά» γύρω γύρω κι έπειτα μπορείς να ψεκάσεις ένα μείγμα από λευκό ξύδι και νερό (50/50) ή/και υγρό πιάτων με ζεστό νερό και τρίψιμο με σφουγγάρι κουζίνας. Η ψησταριά δεν πρόκειται να επιστρέψει στην αρχική της κατάσταση και δεν υπάρχει κανένας λόγος για παραπάνω προσπάθεια. 7 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Στο φατσοβιβλιο παντως ειχα κανει αιτηση να μπω στο γκρουπ και με μπλοκαραν... Μήπως είναι μόνο για κατόχους ψησταριάς της συγκεκριμένης εταιρείας;
G.bar Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Στις 4/2/2025 στις 11:02 ΜΜ, fifini είπε Παιδιά, καλησπέρα. Έχω στην κατοχή μου εδώ και έναν χρόνο περίπου μία Weber spirit 2 με 3 εστίες. Με έχει σώσει. Όμως πείτε μου σας παρακαλώ πώς την καθαρίζετε χωρίς να γίνει χάλια το μπαλκόνι; Εγώ έχω βάλει αλουμινόχαρτο στο εσωτερικό , με τα + και τα - του. Έχει κανείς κάποιο κόλπο για εύκολο καθάρισμα; Την πρώτη φορά που πήγα να την καθαρίσω απογοητεύτηκα. Ανοίγεις τέρμα τους καυστήρες, αφήνεις να κάψει καλά κανένα 20λεπτο ή όσο χρειάζεται για να καούν και να ξεραθούν τα λίπη, τρίβεις με τη συρματοβουρτσα τις σχάρες και ξύνεις με μια σπάτουλα τον κάδο. Αυτό. Ούτε υγρά, ούτε ειδικές πατέντες ούτε τίποτα. Ψησταριά είναι όχι τραπέζι χειρουργείου. 1
est Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 28 λεπτά πριν, G.bar είπε Ανοίγεις τέρμα τους καυστήρες, αφήνεις να κάψει καλά κανένα 20λεπτο ή όσο χρειάζεται για να καούν και να ξεραθούν τα λίπη, τρίβεις με τη συρματοβουρτσα τις σχάρες και ξύνεις με μια σπάτουλα τον κάδο. Αυτό. Ούτε υγρά, ούτε ειδικές πατέντες ούτε τίποτα. Ψησταριά είναι όχι τραπέζι χειρουργείου. Οκ 👍 Αλλά όχι και 20λεπτο... Θα μας φαλιρίσεις 😄 5
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 13 ώρες πριν, ilpapacha είπε Μήπως είναι μόνο για κατόχους ψησταριάς της συγκεκριμένης εταιρείας Όχι, απλά ο διαχειριστής δεν με ήθελε εκεί 2
virginkiller Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Όχι, απλά ο διαχειριστής δεν με ήθελε εκεί Εγώ σαν υποψήφιος αγοραστής είχα και υποδοχή 2
mastoras007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Καλησπέρα. Κάτι άσχετο με ψησταριά αλλά βλέπω πολοί ασχολείστε και εχετε γνωσεις, θέλω να χρησιμοποιήσω μια εστία η οποία αποδίδει 24kw θερμίδες. λειτουργία με χαμηλής πίεση Εάν του βάλω ενα ρυθμιστή υψηλής πίεσης ρυθμισμένο στην χαμηλότερη πίεση, θα δούλευε? θέλω με λίγα λόγια να ανεβάσω την θερμική απόδοση του να πάει στα 35-40 Kw
ilpapacha Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 22 ώρες πριν, mastoras007 είπε Καλησπέρα. Κάτι άσχετο με ψησταριά αλλά βλέπω πολοί ασχολείστε και εχετε γνωσεις, θέλω να χρησιμοποιήσω μια εστία η οποία αποδίδει 24kw θερμίδες. λειτουργία με χαμηλής πίεση Εάν του βάλω ενα ρυθμιστή υψηλής πίεσης ρυθμισμένο στην χαμηλότερη πίεση, θα δούλευε? θέλω με λίγα λόγια να ανεβάσω την θερμική απόδοση του να πάει στα 35-40 Kw Αυτό που θέλεις να κάνεις είναι επικίνδυνο και δεν συνιστάται σε καμία περίπτωση. Οι προδιαγραφές της εστίας είναι γι αυτά τα kw, με ότι συνεπάγεται αυτό πχ ποιότητα υλικών, διατομές στην σωλήνα/μπεκ κτλ.
mastoras007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, ilpapacha είπε Αυτό που θέλεις να κάνεις είναι επικίνδυνο και δεν συνιστάται σε καμία περίπτωση. Οι προδιαγραφές της εστίας είναι γι αυτά τα kw, με ότι συνεπάγεται αυτό πχ ποιότητα υλικών, διατομές στην σωλήνα/μπεκ κτλ. Ναι απο χαμηλής να πάω υψηλής οντος είναι επικίνδυνο απόσο εψαξα, μπορώ ομμος να ανεβάσω τα mbar στον χαμηλής, απο 0,30 να το πάω 0,60 η η παραπάνω, εκει θα είμαι οκ αλλά θα ανέβουν πραγματικά τα kw του καυστήρα η νάχαμε να λέγαμε πάντος με αυτόν που πουλάει της φιάλες που ρώτησα μου απάντησε ''Μια χαρά θα δουλευει και καλύτερα ετσι'' (αν βάλω υψηλής )
Moorer7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Καλησπέρα στην παρέα πρόσφατα κάναμε κάτι ψησίματα στην Weber Spirit ii e-310 και ψήθηκε ο κολλητός να πάρει και αυτός μια και έσκασε ψησταριά από τα Lidl https://www.lidl-hellas.gr/p/grillmeister-pistaria-ygraerioy/p10050900?pageId=10064902&tabCode=Next_Sales_Week και φαίνεται τρελό value συγκριτικά με την Weber παίζει να υστερεί σε κάτι αναφορικά με το ψήσιμο και την ένταση βλέπω απ τους καυστήρες έχει και περιοχή άμεσου ψησίματος, όποιος έχει εμπειρία από την συγκεκριμένη ας μας γράψει καμία γνώμη …
zanskou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου πιθανότατα δεν θα έχει καμία σχέση με τη weber. οι βασικές διαφορές που θεωρώ ότι θα έχει χωρις να την έχω δει ειναι: ανομοιομορφη κατανομη θερμοκρασιας, λογικά δεν θα έχει καδο οπότε χειμώνα δεν θα μπορείς να ψήσεις και σε περίπτωση που κάτι χαλάσει ανταλλακτικά δεν ξέρω που και αν θα μπορείς να βρεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα