Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

😮😮😮

Kαλα πιστευω και γω οτι ψηνει.

 

Ψήνει τόσο καλά που δεν μπορείς να φανταστείς ,αλλά ούτε και να το παραδεχτείς 

 

 

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, ηνίοχος είπε

Ψήνει τόσο καλά που δεν μπορείς να φανταστείς ,αλλά ούτε και να το παραδεχτείς 

 

 

Σου είπα, δέχομαι ένα κομμάτι για review 😜

Μέχρι τότε δεν μπορώ να παραδεχτώ κάτι χωρίς να το δοκιμάσω. Όπως είπα πιστεύω ότι ψήνει καλά. 

Δημοσ.
1 minute ago, SagoniasSlutRos said:

Σου είπα, δέχομαι ένα κομμάτι για review 😜

Μέχρι τότε δεν μπορώ να παραδεχτώ κάτι χωρίς να το δοκιμάσω. Όπως είπα πιστεύω ότι ψήνει καλά. 

Το πας φυρι φυρι να ζητήσεις έμμεσα δειγμα προς δοκιμή πονηρέ

 

  • Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
Στις 4/2/2025 στις 11:02 ΜΜ, fifini είπε

Παιδιά, καλησπέρα. Έχω στην κατοχή μου εδώ και έναν χρόνο περίπου μία Weber spirit 2 με 3 εστίες. Με έχει σώσει. Όμως πείτε μου σας παρακαλώ πώς την καθαρίζετε χωρίς να γίνει χάλια το μπαλκόνι; Εγώ έχω βάλει αλουμινόχαρτο στο εσωτερικό , με τα + και τα - του. Έχει κανείς κάποιο κόλπο για εύκολο καθάρισμα; Την πρώτη φορά που πήγα να την καθαρίσω απογοητεύτηκα.

Καλό θα ήταν να αποφεύγεις την χρήση αλουμινόχαρτο, ειδικά στον κάδο. Χρησιμοποίησε μια πλαστική σπάτουλα να πάρεις τα «χοντρά» γύρω γύρω κι έπειτα μπορείς να ψεκάσεις ένα μείγμα από λευκό ξύδι και νερό (50/50) ή/και υγρό πιάτων με ζεστό νερό και τρίψιμο με σφουγγάρι κουζίνας. Η ψησταριά δεν πρόκειται να επιστρέψει στην αρχική της κατάσταση και δεν υπάρχει κανένας λόγος για παραπάνω προσπάθεια.

7 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

 

Στο φατσοβιβλιο παντως ειχα κανει αιτηση να μπω στο γκρουπ και με μπλοκαραν...

Μήπως είναι μόνο για κατόχους ψησταριάς της συγκεκριμένης εταιρείας;

Δημοσ.
Στις 4/2/2025 στις 11:02 ΜΜ, fifini είπε

Παιδιά, καλησπέρα. Έχω στην κατοχή μου εδώ και έναν χρόνο περίπου μία Weber spirit 2 με 3 εστίες. Με έχει σώσει. Όμως πείτε μου σας παρακαλώ πώς την καθαρίζετε χωρίς να γίνει χάλια το μπαλκόνι; Εγώ έχω βάλει αλουμινόχαρτο στο εσωτερικό , με τα + και τα - του. Έχει κανείς κάποιο κόλπο για εύκολο καθάρισμα; Την πρώτη φορά που πήγα να την καθαρίσω απογοητεύτηκα.

Ανοίγεις τέρμα τους καυστήρες, αφήνεις να κάψει καλά κανένα 20λεπτο ή όσο χρειάζεται για να καούν και να ξεραθούν τα λίπη, τρίβεις με τη συρματοβουρτσα τις σχάρες και ξύνεις με μια σπάτουλα τον κάδο. Αυτό. Ούτε υγρά, ούτε ειδικές πατέντες ούτε τίποτα. Ψησταριά είναι όχι τραπέζι χειρουργείου.

  • Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, G.bar είπε

Ανοίγεις τέρμα τους καυστήρες, αφήνεις να κάψει καλά κανένα 20λεπτο ή όσο χρειάζεται για να καούν και να ξεραθούν τα λίπη, τρίβεις με τη συρματοβουρτσα τις σχάρες και ξύνεις με μια σπάτουλα τον κάδο. Αυτό. Ούτε υγρά, ούτε ειδικές πατέντες ούτε τίποτα. Ψησταριά είναι όχι τραπέζι χειρουργείου.

Οκ 👍

Αλλά όχι και 20λεπτο...

Θα μας φαλιρίσεις 😄

  • Haha 5
Δημοσ.
13 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Μήπως είναι μόνο για κατόχους ψησταριάς της συγκεκριμένης εταιρείας

Όχι, απλά ο διαχειριστής δεν με ήθελε εκεί

  • Haha 2
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Κάτι άσχετο με ψησταριά αλλά βλέπω πολοί ασχολείστε και εχετε γνωσεις,

θέλω να χρησιμοποιήσω μια εστία η οποία αποδίδει 24kw θερμίδες. λειτουργία με χαμηλής πίεση 

Εάν του βάλω ενα ρυθμιστή υψηλής πίεσης ρυθμισμένο στην χαμηλότερη πίεση, θα δούλευε? 

θέλω με λίγα λόγια να ανεβάσω την θερμική απόδοση του να πάει στα 35-40 Kw

Δημοσ.
22 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Καλησπέρα.

Κάτι άσχετο με ψησταριά αλλά βλέπω πολοί ασχολείστε και εχετε γνωσεις,

θέλω να χρησιμοποιήσω μια εστία η οποία αποδίδει 24kw θερμίδες. λειτουργία με χαμηλής πίεση 

Εάν του βάλω ενα ρυθμιστή υψηλής πίεσης ρυθμισμένο στην χαμηλότερη πίεση, θα δούλευε? 

θέλω με λίγα λόγια να ανεβάσω την θερμική απόδοση του να πάει στα 35-40 Kw

Αυτό που θέλεις να κάνεις είναι επικίνδυνο και δεν συνιστάται σε καμία περίπτωση.

Οι προδιαγραφές της εστίας είναι γι αυτά τα kw, με ότι συνεπάγεται αυτό πχ ποιότητα υλικών, διατομές στην σωλήνα/μπεκ κτλ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Αυτό που θέλεις να κάνεις είναι επικίνδυνο και δεν συνιστάται σε καμία περίπτωση.

Οι προδιαγραφές της εστίας είναι γι αυτά τα kw, με ότι συνεπάγεται αυτό πχ ποιότητα υλικών, διατομές στην σωλήνα/μπεκ κτλ.

Ναι απο χαμηλής να πάω υψηλής οντος είναι επικίνδυνο απόσο εψαξα, μπορώ ομμος να ανεβάσω τα mbar στον χαμηλής, απο 0,30 να το πάω 0,60 η η παραπάνω, εκει θα είμαι οκ αλλά θα ανέβουν πραγματικά τα kw του καυστήρα η νάχαμε να λέγαμε

πάντος με αυτόν που πουλάει της φιάλες που ρώτησα μου απάντησε ''Μια χαρά θα δουλευει και καλύτερα ετσι'' (αν βάλω υψηλής )

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα πρόσφατα κάναμε κάτι ψησίματα στην Weber Spirit ii e-310 και ψήθηκε ο κολλητός να πάρει και αυτός μια και έσκασε ψησταριά από τα Lidl https://www.lidl-hellas.gr/p/grillmeister-pistaria-ygraerioy/p10050900?pageId=10064902&tabCode=Next_Sales_Week και φαίνεται τρελό value συγκριτικά με την Weber παίζει να υστερεί σε κάτι αναφορικά με το ψήσιμο και την ένταση βλέπω απ τους καυστήρες έχει και περιοχή άμεσου ψησίματος, όποιος έχει εμπειρία από την συγκεκριμένη ας μας γράψει καμία γνώμη …

Δημοσ.

πιθανότατα δεν θα έχει καμία σχέση με τη weber.  οι βασικές διαφορές που θεωρώ ότι θα έχει χωρις να την έχω δει ειναι: ανομοιομορφη κατανομη θερμοκρασιας, λογικά δεν θα έχει καδο οπότε χειμώνα δεν θα μπορείς να ψήσεις και σε περίπτωση που κάτι χαλάσει ανταλλακτικά δεν ξέρω που και αν θα μπορείς να βρεις. 

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...