topit45355 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 25 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Και ο κουμπάρος μου έχει την ίδια και ήρθε και εκείνου με εμαγιέ, ενώ η δική μου 310 με ανοξείδωτους. Εφόσον δεν έχει τρύπες είσαι οκ ακόμα. Αν θες να αλλάξεις πάρε από το μαγαζί που σου έγραψαν ή την αντιπροσωπια. Έχει και τρύπες . Θέλω να πάρω ανοξείδωτο όχι πάλι εμαγιε
nemesiskp Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 2 hours ago, nikos16717 said: Νομίζω ότι αν επικοινωνήσεις με τη σελίδα αυτή θα βρεις άκρη. https://gmd-inox.gr/ Δε νομίζω να αξίζει να βγεις εκτός συνόρων για κάτι τέτοιο Δεν έχω καμία σχέση με το κατάστημα ούτε έχω πάρει ποτέ τίποτα αλλά κάποια στιγμή θα το τιμήσω Ωραίο μαγαζάκι, που το ξετρυπώσατε. Το χάζευα και έχει τα πάντα για την δική μου. Σχάρα, φλογοκρύπτες και ταψάκι με νερό. Αν τα πάρω όλα θα πάει ποιο ακριβά από την ψησταριά. 3
virginkiller Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 11 hours ago, SagoniasSlutRos said: Eγω θα περιμενα καμια 10αρια μερες για προσφορες Πασχα. Ελπιζω Spirit/Freestyle να παιξουν κατω απο 600ευρω. Συνηθίζεται να παίζουν εκπτώσεις το Πάσχα σε ψησταριές;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 49 λεπτά πριν, topit45355 είπε Έχει και τρύπες . Θέλω να πάρω ανοξείδωτο όχι πάλι εμαγιε Ε πάρε τότε. Αντιπροσωπεία είπα για ανοξείδωτες φυσικά. Αλλιώς custom made απο μαγαζί σαν αυτό που είπαμε. 7 λεπτά πριν, virginkiller είπε Συνηθίζεται να παίζουν εκπτώσεις το Πάσχα σε ψησταριές; Τα τελευταία χρόνια ναι. Μαζί με σούβλες κλπ
virginkiller Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 15 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Ε πάρε τότε. Αντιπροσωπεία είπα για ανοξείδωτες φυσικά. Αλλιώς custom made απο μαγαζί σαν αυτό που είπαμε. Τα τελευταία χρόνια ναι. Μαζί με σούβλες κλπ Καλή φάση. Θα έχω το νου μου λοιπόν. @ηνίοχος θυμάσαι αν η exivos βάζει και αυτή προσφορες;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Η exivos θα μπορούσε να δώσει προσφορά για τα μέλη του ινσομνια... 3
sndev Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Εγω δε θα έδινα. Δεν είναι σωστό ο αλλος να μη παίρνει έκπτωση επειδή δεν ανοίκει σε μια ομάδα, το λες και ρατσιστικο.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Εγώ θα έδινα για να τραβήξω κόσμο. Άλλωστε δεν θα το μάθει ο άλλος που δεν είναι εδώ.
nikos16717 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Άλλωστε αυτού του τύπου προωθητικές ενέργειες γίνονται και σε φόρουμ (καφέ, κλτ) Σκοπός της κάθε εταιρίας δεν είναι (νομίζω) δίνοντας την καλύτερη τιμή να ευνοηθεί ο πελάτης, αλλά να εισχωρήσει στην αγορά περισσότερο, κερδίζοντας πελάτες από μια σελίδα που ασχολείτε με το αντικείμενο που εμπορεύεται (χάρη θα κάνουμε στον ιδιοκτήτη-εισαγωγέα που θα κάνει κάποιες επιπλέον πωλήσεις, δε θα κάνει εκείνος χάρη σε εμάς) .
virginkiller Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Μια χαρά προωθητική ενέργεια είναι και μάλιστα από τις καλύτερες.
sndev Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 55 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Εγώ θα έδινα για να τραβήξω κόσμο. Άλλωστε δεν θα το μάθει ο άλλος που δεν είναι εδώ. Σιγά που θα παρουν 10 παραπάνω απο ένα φόρουμ που ψάχνουν τις νατεριελ , την διαφορα που θα κάνει στο ονομα η τα κέρδη. Ισα ισα θα μπορουσε να φερει πιεση στη παραγωγή χωρις ουσιαστικο λογο. Το μέγεθος της αγορας ειναι μικρο κ ο ανταγωνισμός μεγαλος.Το οτι δε θα το μάθει δε το λες και σωστό πάντως. Οι εκπτώσεις κ οι πρόσφορες πανε βαση το μέγεθος τα οποία θέτουν τα όρια στο μπορω κ τα θέλω. 33 minutes ago, nikos16717 said: Άλλωστε αυτού του τύπου προωθητικές ενέργειες γίνονται και σε φόρουμ (καφέ, κλτ) Σκοπός της κάθε εταιρίας δεν είναι (νομίζω) δίνοντας την καλύτερη τιμή να ευνοηθεί ο πελάτης, αλλά να εισχωρήσει στην αγορά περισσότερο, κερδίζοντας πελάτες από μια σελίδα που ασχολείτε με το αντικείμενο που εμπορεύεται (χάρη θα κάνουμε στον ιδιοκτήτη-εισαγωγέα που θα κάνει κάποιες επιπλέον πωλήσεις, δε θα κάνει εκείνος χάρη σε εμάς) . Οπως είπες, νομίζεις. Μπορεί ο ιδιοκτήτης εισαγωγέας να ειναι ευχαριστημένος με το οποιο υπάρχων κέρδος. Μπορει να μη θέλει επιπλέον πελατεία γτ δε μπορεί να ανταπεξέλθει, μπορει χίλια δυο. Πάντως αυτο το πράγμα οτι κάνουμε χάρη στον ιδιοκτήτη επειδη δινουμε τα λευτα μας δείχνει μεγαλείο ψυχής. Οχι. Σου κανει κατι; Το αγοράζεις. Δε σου κάνει; Προσπερνάς, καμια χάρη. Μιλαμε για τον κόπο σου, δεν κανεις χαρες εκτος αν τα βρίσκεις στο δρόμο. Αν δε πουλάει θα αλλαξει για να πουλήσει αλλιώς θα χαθεί. Απο την αλλη, εσυ θα δωσεις τα λευτα σου σε κατι που πραγματικά θες κ οχι σε κατι που νε σε "έκπτωση" κ πιθανον να το μετάνιωσεις επειδη δε πηγές στο ακριβότερο που δεν ηταν σε έκπτωση. 20 minutes ago, virginkiller said: Μια χαρά προωθητική ενέργεια είναι και μάλιστα από τις καλύτερες. Διαφωνώ οπως κατάλαβες. Επεξ/σία 2 Απριλίου από sndev
SagoniasSlutRos Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 24 λεπτά πριν, sndev είπε Σιγά που θα παρουν 10 παραπάνω απο ένα φόρουμ που ψάχνουν τις νατεριελ , την διαφορα που θα κάνει στο ονομα η τα κέρδη. Ισα ισα θα μπορουσε να φερει πιεση στη παραγωγή χωρις ουσιαστικο λογο. Το μέγεθος της αγορας ειναι μικρο κ ο ανταγωνισμός μεγαλος.Το οτι δε θα το μάθει δε το λες και σωστό πάντως. Οι εκπτώσεις κ οι πρόσφορες πανε βαση το μέγεθος τα οποία θέτουν τα όρια στο μπορω κ τα θέλω. Η weber και η napoleon δεν θα δουν ουσιαστική αύξηση με μια τέτοια ενέργεια. Ακόμα και η naterial δεν έχει ανάγκη. Μια εταιρεία όμως του συγκεκριμένου μεγέθους, θα μπορούσε να διαφημιστεί και να πουλήσει και 5 ψησταριές παραπάνω που δεν θα πούλαγε σε άλλη περίπτωση, μέσω μιας προωθητικης ενέργειας για να γίνει γνωστό το brand. Εγώ προσωπικά θα την πρότεινα πιο εύκολα αν μέσω έκπτωσης είχε πιο προσιτή τιμή, συν την όποια αμεσότητα σε support θα μπορούσε να βρεθεί από εδώ μέσα... 1
Amaretos Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 2 ώρες πριν, ηνίοχος είπε απ όσο θυμάμαι δεν βγάζει .. Περυσι ειχε βγαλει 20% αρχες καλοκαιριου την κοιταγε ενα φιλος 1
DjTony Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Το μάτι δεξιά που τηγανίζετε πατάτες ας πούμε είναι και εσάς. Αργό ρε παιδιά; βέβαια δούλευαν 4+1 όλα μαζί, εψηνα και πήγα ταυτόχρονα να κάνω πατάτες. Άργησε τραγικά, και εν τέλη τις πήγα στη κουζίνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα