Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, giannisb91 είπε

Καλησπέρα , έχετε να προτείνετε κάποια vfm μέχρι 300€ η να μην πάρω καθόλου σε τέτοια τιμή ; (Μην ανατιναχτούμε κιόλας 😂)

Η Naterial Kenton που έχει το Leroy Merlin, είναι μια τίμια επιλογή.

• Like 1
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2490

• ilpapacha

2190

• sndev

1175

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
1 hour ago, giannisb91 said:

Καλησπέρα , έχετε να προτείνετε κάποια vfm μέχρι 300€ η να μην πάρω καθόλου σε τέτοια τιμή ; (Μην ανατιναχτούμε κιόλας 😂)

Έχε το νου σου σε μεταχειρισμένα. Βρήκα με 150€ μια Weber q που σε αυτά τα λεφτά ήταν ΠΟΛΥ τίμια επιλογή 

• Like 2
Δημοσ.
8 minutes ago, ilpapacha said:

Αν δεν προκύψει κάτι, θα περάσω. Είναι και στην γειτονιά μου.

Ωραία. Θα ήθελα αν γίνεται να με ενημερώσεις για τυχών εκπτώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, virginkiller said:

Γτ δε πας μωρε , έκπτωση για τον καθενα ειναι μια διαφορετική έννοια.. κ αντε πες έχει (που δε θα έχει )τι θα κάνεις; Θα πας ξαφνικά;

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, sndev said:

Γτ δε πας μωρε , έκπτωση για τον καθενα ειναι μια διαφορετική έννοια.. κ αντε πες έχει (που δε θα έχει )τι θα κάνεις; Θα πας ξαφνικά;

Να πάω δεν παίζει γιατί είμαι Κρήτη χαχαχα.

Λες αν έχει εκπτώσεις να μην κάνουν online?

Δημοσ.
6 hours ago, virginkiller said:

Να πάω δεν παίζει γιατί είμαι Κρήτη χαχαχα.

Λες αν έχει εκπτώσεις να μην κάνουν online

Φυσικα και δε θα κανουν online

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, virginkiller είπε

Έχω παρευρεθεί σε 2-3 events. Σε όλα κάτι κάνουν από θέμα έκπτωσης, είτε σε αξεσουάρ είτε σε ψησταριές. Αυτό βέβαια ισχύει γι αυτούς που παρευρίσκονται εκεί. Από εκεί και πέρα νομίζω πως ήδη έχει βγάλει προσφορές, σε κάποια μοντέλα, για το Πάσχα.

• Like 4
Δημοσ.

θα παω στο event με την ελπίδα να βρω καμια προσφορά.

παρακολουθώ εδω και ένα μήνα τις τιμές , βασικα ψάχνω για rogue 425. Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση το φασόν στις τιμές , οι 3 κύριοι μεταπωλητές τους έχουν ακριβώς ίδιες τιμές και ακατέβατες..

Έβαλε ο Κώτσο τη freestyle phantom στα 999, ενδιαφέρουσα προταση μιας και ψάχνω inox σχάρες.

Δημοσ.

Στη weber που ειχα παει πριν 1-2 χρονια ειχε 15% αν θυμαμαι σε ολα τα προιοντα weber. Ειχα τσιμπησει καλαθι για σουβλα που τελικα εχω χρησιμοποιησει μια φορα μονο :P και πελετ για καπνισμα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Ghost1978 said:

θα παω στο event με την ελπίδα να βρω καμια προσφορά.

παρακολουθώ εδω και ένα μήνα τις τιμές , βασικα ψάχνω για rogue 425. Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση το φασόν στις τιμές , οι 3 κύριοι μεταπωλητές τους έχουν ακριβώς ίδιες τιμές και ακατέβατες..

Έβαλε ο Κώτσο τη freestyle phantom στα 999, ενδιαφέρουσα προταση μιας και ψάχνω inox σχάρες.

πήρα την Rogue 425 πριν 2 μήνες στα 1300 (μαύρη-inox) και τώρα βλέπω οτι έχει πέσει 50 ευρώ αλλά είναι το παλιό μοντέλο. Δεν έχει inox σχάρες (που θα ήθελα) αλλά έχει την σούβλα. Αν ποτέ χαλάσουν αυτές θα βάλω Inox (200 ευρώ οι original). Το καινούργιο full inox έχει 1600 (χωρίς σούβλα τώρα δίνουν την σούβλα δώρο για πάσχα :P) και δεν βλέπω να πέφτει άμεσα. 

Την freestyle δεν την έχω δει απο κοντά αλλά η phantom είναι καλή ευκαιρία σε αυτά τα λεφτά. Βέβαια δεν είναι Rogue. Έχει inox σχάρες αλλά Sear plates, με επισμάλτωση πορσελάνης που θα σου χαλάσουν.

Αν σε ενδιαφέρει να έχει και πίσω καυστήρα πας σε rogue 

Επεξ/σία από slaughter
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...