Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello to all,

Αφήνω εδώ αυτήν την προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται. Θεωρώ ότι η τιμή είναι πολύ τιμια και ως ιδιοκτήτης της ίδιας (προηγούμενη σειρά) την θεωρώ γάντι για πρώτη αγορά.

https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/232726-ψηστ-υγρ-broil-king-monarch-320-834-253?utm_source=Affiliate&utm_medium=Banner&utm_campaign=Generic&lkws_138=66cee2d7-206f-3d54-5b55-da0f2e15ded8

• Like 2
  • Απαντ. 21,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2409

• ilpapacha

2123

• sndev

1133

• ηνίοχος

606

Δημοσ.

Πολύ καλό να γίνονται προωθητικές εκδηλώσεις, ειδικά σε αλυσίδες λιανικής όπου είναι πιο ανοιχτές σε πολύ κόσμο. Καλή ήταν η βόλτα στο event που αναφέρθηκε (thanks @ilpapacha ). Δεν κάθησα για τους φοβερούς μεζέδες που ετοιμάζει ο chef αλλά οι πληροφορίες για τα νέα μοντέλα ήταν πολύ ενδιαφέρουσες!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλά προωθητική τίποτα.. σε στέλνουν μέσα στον Κωτσο να ρωτήσεις..

Παίζει η κλασική προσφορά του Κωτσου η Φαντομ στα 1000...αλλά..ενώ η εταιρεία στο site γράφε ότι δίνει τη σουβλα δώρο.. εδώ στη χρεώνουν..τι να πω, έφυγα. 

Επεξ/σία από Ghost1978
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που έχει γραφτεί ξανά εδώ αλλά μου επανέλαβαν οι πωλητές, είναι πως σταδιακά, όλες οι freestyle θα έρχονται στο εξής με ανοξείδωτες μπάρες ενώ όσες διατίθενται με επισμαλτωμένες, η εταιρία θα τις αντικαθιστά με ανοξείδωτες όταν αυτές φθαρούν.

Έτσι, οι freestyle αλλά και η εξαιρετική νέα Spirit, μπαίνουν για εμένα στην ομάδα των ψησταριών που θα πρέπει να δει  οπωσδήποτε ο υποψήφιος αγοραστής που δεν θέλει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Επεξ/σία από est
  • Like 2
Δημοσ.

Εγώ πέρασα κατά τις 12.30. Δεν ξέρω αν ήταν κάποιος από εδώ εκείνη την ώρα ή πιο μετά . Ήρθα μαζί με την κόρη στο παιδικό καρότσι.

3 ώρες πριν, Ghost1978 είπε

Ναι αλλά προωθητική τίποτα.. σε στέλνουν μέσα στον Κωτσο να ρωτήσεις..

Παίζει η κλασική προσφορά του Κωτσου η Φαντομ στα 1000...αλλά..ενώ η εταιρεία στο site γράφε ότι δίνει τη σουβλα δώρο.. εδώ στη χρεώνουν..τι να πω, έφυγα. 

Έπρεπε να τους το πεις. Εξάλλου εκεί ήταν και ο αντιπρόσωπος.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Εγώ πέρασα κατά τις 12.30. Δεν ξέρω αν ήταν κάποιος από εδώ εκείνη την ώρα ή πιο μετά . Ήρθα μαζί με την κόρη στο παιδικό καρότσι.

Πέρασα λίγο νωρίτερα. Μάλλον εσύ πέτυχες κάτι να ψήνεται. Αν και σίγουρα, η κόρη θα προτιμούσε του μπαμπά... 😁

• Haha 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, est είπε

Πέρασα λίγο νωρίτερα. Μάλλον εσύ πέτυχες κάτι να ψήνεται. Αν και σίγουρα, η κόρη θα προτιμούσε του μπαμπά... 😁

Ναι, έφαγα από τα μίνι σουβλάκια που έψησαν. Με το που της έδωσα να γλύφει/δαγκώσει λίγο, ξετρελάθηκε. Δεν είχε μάτια για τον μπαμπά της εκείνη την ώρα. Με τόσα αλεσμένα και ανάλατα που τρώει ακόμα, καταλαβαίνεις τι εντύπωση τις έκαναν αυτά 😁

Προσπαθώ να την μυήσω σιγά σιγά στα καλούδια που βγαίνουν από την ψησταριά 😁

• Like 5
Δημοσ.

Στα παιδιά όπως και στους μεγάλους άλλωστε αρέσει καινή "φάση" έχουμε έναν πιτσιρικά στη παρέα που θέλει να συμμετέχει και του πήραμε μια Weber kettle παιχνίδι αχαχχαα

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, ilpapacha said:

Έπρεπε να τους το πεις. Εξάλλου εκεί ήταν και ο αντιπρόσωπος.

Ναι μωρε το ξέρω, αλλα περίμενα 30 λεπτά μέσα στον Κώτσο και ήρθε ένας πιτσιρικάς που δεν ήξερε τί του γίνεται..τα πήρα και έφυγα.

Καλύτερα να πάω να ψωνίσω απο ένα απο τα εξειδικευμένα.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 11/4/2025 στις 4:15 ΜΜ, screwman είπε

Hello to all,

Αφήνω εδώ αυτήν την προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται. Θεωρώ ότι η τιμή είναι πολύ τιμια και ως ιδιοκτήτης της ίδιας (προηγούμενη σειρά) την θεωρώ γάντι για πρώτη αγορά.

https://www.kotsovolos.gr/kipos-ergaleia-spiti/psistaries-barbeque/psistaries-ugraeriou/232726-ψηστ-υγρ-broil-king-monarch-320-834-253?utm_source=Affiliate&utm_medium=Banner&utm_campaign=Generic&lkws_138=66cee2d7-206f-3d54-5b55-da0f2e15ded8

Αν επαιζε σ αυτα τα λεφτα τοτε που πηραμε ολη την απιθανη spirit παιζει να επαιρνα την μοναρκ αν κ εχει μικροτερη επιφανεια ψησιματος.Δεν ξερω γιατι μου εχει γυαλισει τοσο πολυ η συγκεκριμενη,μου εβγαζε μια τρελη βλαχοαμερικανια σαν ψησταρια.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alimentas είπε

Αν επαιζε σ αυτα τα λεφτα τοτε που πηραμε ολη την απιθανη spirit παιζει να επαιρνα την μοναρκ αν κ εχει μικροτερη επιφανεια ψησιματος.Δεν ξερω γιατι μου εχει γυαλισει τοσο πολυ η συγκεκριμενη,μου εβγαζε μια τρελη βλαχοαμερικανια σαν ψησταρια.

Ίσως είναι ένα μικρό τσακ ανώτερη από spirit. Απλά τότε έπαιζε 600 η μία και 800 η άλλη που δεν δικαιολογουσε τη διαφορά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...