techient Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 1 hour ago, sndev said: Ειναι οτι πιο χρήσιμο ειχα τα τελευταία χρόνια το πλαινο ματι Καθαρίζεται εύκολα; Βέβαια αν το χρησιμοποιείς μόνο για searing λογικά δεν θα λερώνει πολύ
sndev Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 5 minutes ago, techient said: Καθαρίζεται εύκολα; Βέβαια αν το χρησιμοποιείς μόνο για searing λογικά δεν θα λερώνει πολύ τι να καθαριζει? στα 1000 γινονται ολα σταχτη.. την σχαρα λες?
ilpapacha Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 1 ώρα πριν, protathlitis είπε Στα ελληνικά του κρέατα αναφέρεσαι και όχι στα εισαγόμενα, σωστά? Ναι
Ghost1978 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Είναι πολύ δύσκολο να βρείς Ελληνικό και μαλακό,,γευστικό ναι, μαλακό δύσκολο, εχει να κάνει με τη μέθοδο εκτροφής. Αν κάποιος ψάχνεται για κρεοπωλείο με καλές και σωστές κοπές, ωριμανσης,black anngus, picanha κτλ..στείλτε πμ να σας στείλω συστημένους. Αλλα να ξέρετε,,εγω θα ξηγηθώ κρεοπωλείο..εσεις θα με συστήσετε σε κατάστημα με ψησταριές..ακόμα να πάρω την απόφαση να βάλω το χέρι βαθιά στη τσέπη.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Ghost1978 είπε Αν κάποιος ψάχνεται για κρεοπωλείο με καλές και σωστές κοπές, ωριμανσης,black anngus, picanha κτλ..στείλτε πμ να σας στείλω συστημένους. τι τιμες παιζουν;; Υπαρχουν πολλα αλλα ξεφευγουν οι τιμες δυστυχως.
Ghost1978 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 15 minutes ago, SagoniasSlutRos said: τι τιμες παιζουν;; Υπαρχουν πολλα αλλα ξεφευγουν οι τιμες δυστυχως. Σε σύγκριση με αυτό που παίρνεις τις βρίσκω λογικές..έχει Ελληνικά απο τις καλύτερες φάρμες, φέρνει Ουρουγουάη, Αργεντινή , Μοντάνα,,μέχρι και Κόμπε έιχε φέρεις τις προάλλες ,,κατα καιρούς αλλάζει , εχει και δικό του ψυγείο ωρίμανσης..γενικά το γουστάρει και το ψάχνει πολύ. Θα δώ τιμές και θα γράψω εδώ κάποιες ενδεικτικά.
techient Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 3 hours ago, sndev said: τι να καθαριζει? στα 1000 γινονται ολα σταχτη.. την σχαρα λες? Εκεί στο υπέρυθρο λέω, αναρωτιόταν αν πέφτουν λίπη πάνω του και αν είναι δύσκολος ο καθαρισμός, αλλά αν λες ότι πιάνει 1000 βαθμούς, τότε ναι, δεν μένει κάτι για να καθαρίσεις
virginkiller Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 2 hours ago, Ghost1978 said: Είναι πολύ δύσκολο να βρείς Ελληνικό και μαλακό,,γευστικό ναι, μαλακό δύσκολο, εχει να κάνει με τη μέθοδο εκτροφής. Αν κάποιος ψάχνεται για κρεοπωλείο με καλές και σωστές κοπές, ωριμανσης,black anngus, picanha κτλ..στείλτε πμ να σας στείλω συστημένους. Αλλα να ξέρετε,,εγω θα ξηγηθώ κρεοπωλείο..εσεις θα με συστήσετε σε κατάστημα με ψησταριές..ακόμα να πάρω την απόφαση να βάλω το χέρι βαθιά στη τσέπη. Νομίζω πρώτα βρίσκεις τι θες να πάρεις και μετά το κατάστημα. 1
sndev Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 2 hours ago, Ghost1978 said: Είναι πολύ δύσκολο να βρείς Ελληνικό και μαλακό,,γευστικό ναι, μαλακό δύσκολο, εχει να κάνει με τη μέθοδο εκτροφής Έχει να κάνει με το κρεωπολειο ποσο φρεσκο σφαγμένο κομμάτι του δίνει. Φυσικά παίζουν ρολο και η ζωη προ τάφου κ η τροφή αλλα ακομα κ καθαρο κρεας να είναι χωρίς λίπος ενδομυϊκο με σωστη ωρίμανση θα γινει πολυ μαλακό
Ghost1978 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 2 hours ago, virginkiller said: Νομίζω πρώτα βρίσκεις τι θες να πάρεις και μετά το κατάστημα. Στο εργαλείο έχω καταλήξει Rogue 425 pro S Sib..έλα όμως που όλοι την έχουν καρτέλ 1599..ακατέβατα. Χλωμό να κατέβει..μάλλον εγώ θα πρέπει να αλλάξω στάνταρ.. 1
teachertza Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Βλέπω ότι τις Weber τις πουλάνε στην Γερμανία αρκετά φθηνότερα. Αν την πάρει κανείς από εκεί υπάρχει πρόβλημα στην Ελλάδα; Πχ δεν ταιριάζουν οι μπουκάλες; Εγγυήσεις κτλ;
virginkiller Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 57 minutes ago, Ghost1978 said: Στο εργαλείο έχω καταλήξει Rogue 425 pro S Sib..έλα όμως που όλοι την έχουν καρτέλ 1599..ακατέβατα. Χλωμό να κατέβει..μάλλον εγώ θα πρέπει να αλλάξω στάνταρ.. Ναι παντού είναι ίδιες οι τιμές... Οπότε η περιμένεις προσφορά η πας έτσι... Αν την πάρεις χωρίς προσφορά λογικά συμφέρει από homing που είναι και ο αντιπρόσωπος. Γενικά οι ψησταριές αμερικανικής εισαγωγής πονάνε 47 minutes ago, teachertza said: Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Βλέπω ότι τις Weber τις πουλάνε στην Γερμανία αρκετά φθηνότερα. Αν την πάρει κανείς από εκεί υπάρχει πρόβλημα στην Ελλάδα; Πχ δεν ταιριάζουν οι μπουκάλες; Εγγυήσεις κτλ; Για την εγγύηση δεν γνωρίζω η μπουκάλα δεν παίζει θέμα. Στην χειρότερη αλλάζεις ρυθμιστή που κάνει 15€ 3
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 1 ώρα πριν, teachertza είπε Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Βλέπω ότι τις Weber τις πουλάνε στην Γερμανία αρκετά φθηνότερα. Αν την πάρει κανείς από εκεί υπάρχει πρόβλημα στην Ελλάδα; Πχ δεν ταιριάζουν οι μπουκάλες; Εγγυήσεις κτλ; Οι ψησταριά θα δουλευει στα 50mbar, ενώ οι δικές μας στα 30/37. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να την δουλέψεις με τον δικό της ρυθμιστή συν ένα ανταπτορα ρακορ, είτε να βρεις ρυθμιστή 50αρη για ελληνικές φιάλες. Απλά νομίζω να βγαίνει τετοιος για κοραλ γκας. Όσον αφορά την εγγύηση, ίσως πρέπει να μιλήσεις με Γερμανία αν γίνει κάτι, αλλά έχω την εντύπωση ότι και οι δικοί μας εδώ με Γερμανία μιλάνε. Αν η διαφορά είναι 50 ευρώ πχ θεωρώ ότι δεν αξίζει. Αν είναι παραπάνω τότε ναι. Εγώ που την έφερε προ μπρεξιτ από Αγγλία γλύτωσα 400 ευρώ!!! Πλήρωσα 850ευρω μαζί με τα μεταφορικά κομπλέ (100ευρω ήταν σε παλέτα) και Ελλάδα είχε 1250! 6 1
G.bar Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 18 ώρες πριν, sndev είπε Κατι δε παει καλα τοτε να το ψαξεις μηπως είναι χαλασμένο. Δε παιζει 1000 βαθμοι να μην τηγανίζουν.. Ειναι οτι πιο χρήσιμο ειχα τα τελευταία χρόνια το πλαινο ματι. και οχι σοβαρο searing δε κανείς με καυστηρα μη κάνουμε παρα πληροφόρηση εκτος αν το πετάξεις πανω στον ανακλαστήρα. ----------------- Ξεκάθαρα πάνω στο θερμόμετρο γράφει με μεγάλα κόκκινα γράμματα την θερμοκρασία που μπορείς να κάνεις searing. Φυσικά και κάνει μια χαρά searing και το πλαϊνό μάτι ή ακόμα και να ψήσεις μπορείς αν φτιάχνεις μόνο μια μπριζόλα. Απλά δεν βολεύει για τηγάνι γιατί υπάρχει απόσταση από την εστία μέχρι το τηγάνι που μειώνει αρκετά τη θερμοκρασία, όπως επίσης αν θες να φτιάξεις τρεις μπριζόλες μαζί,είναι κουραστικό να κάνεις searing μία μια. Είναι περισσότερο gimmick παρά κάτι χρήσιμο.
ilpapacha Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 29 λεπτά πριν, G.bar είπε Ξεκάθαρα πάνω στο θερμόμετρο γράφει με μεγάλα κόκκινα γράμματα την θερμοκρασία που μπορείς να κάνεις searing. Φυσικά και κάνει μια χαρά searing και το πλαϊνό μάτι ή ακόμα και να ψήσεις μπορείς αν φτιάχνεις μόνο μια μπριζόλα. Απλά δεν βολεύει για τηγάνι γιατί υπάρχει απόσταση από την εστία μέχρι το τηγάνι που μειώνει αρκετά τη θερμοκρασία, όπως επίσης αν θες να φτιάξεις τρεις μπριζόλες μαζί,είναι κουραστικό να κάνεις searing μία μια. Είναι περισσότερο gimmick παρά κάτι χρήσιμο. Εάν, όπως αναφέρεις, δεν μπορείς να τηγανίσεις ούτε πατάτες, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το κατάστημα που την αγόρασες ή/και την αντιπροσωπεία καθώς δεν είναι φυσιολογικό. Όπως έχω αναφέρει πολλές φορές, με το πλαϊνό μάτι infrared μπορείς να κάνεις τα πάντα Προφανώς δεν έχει αρκετό μέγεθος για να κάνεις searing σε πχ 3 κομμάτια ταυτόχρονα. Επειδή όμως, στην περίπτωση του searing, το χρησιμοποιείς για 1,5 με 2 λεπτά το πολύ (αναλόγως και το πάχος), προσωπικά δεν με ενοχλεί. Εξάλλου πάνω από 2-3 κομμάτια πχ tomahawk, σπαλομπριζόλα, ribeye, porterhouse/Tbine, δεν έχω βάλει να ψήσω ταυτόχρονα. Συνήθως, επειδή έχουν αρκετό μέγεθος, πάνω από ή κοντά στο κιλό, μπορείς να ταΐσεις αρκετό κόσμο με 2-3 κομμάτια. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα