Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 hours ago, vins said:

Μόνο στας Αθήνας τα έχετε αυτά!

Εμεις στη φτωχομάνα Β. Ελλάδα με το κυαλι 😁

Πολυ καλή ευκαιρία και το μάθημα ακόμα και για προχωρημένους!

Που να δεις εδώ στη Μεγαλόνησο 

• Like 1
  • Απαντ. 22,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2457

• ilpapacha

2150

• sndev

1151

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, virginkiller είπε

Καλέ που είναι ο αη Βλάσης 😂😂

Στη μέση του πουθενά πήγαν;

Business is business ...

Ακόμα και στη μέση του πουθενά 😄

Seth Meyers It Is Fine GIF by Late Night with Seth Meyers

• Like 2
Δημοσ.
On 27/05/2025 at 11:00, sndev said:

Τεχνικά το γκάζι βγαίνει απο το καυστήρα κατω απο τη φλόγα, οτι περνάει απο το μάτι ειναι αδύνατον να μην γίνει καύση..

Άρα για εμένα μήπως εχει διαρροή σε σημειο που δε περνάει απο το ματι; 

2 χρόνια με υπέρυθρο θέμα μυρωδιάς δεν έχω.

Μια αλλη βλακεια να πω γτ ειπες έχεις ναπολεον.. αν θυμάμαι καλά,έρχεται με κατι προστατευτικες μεμβράνες για γρατζουνιες κ νομιζω ειχε κ στον καυστήρα στο υπέρυθρο, τις εχεις αφαιρέσει ;

Τελικά άλλαξα το ρυθμιστή με τον σωστό δεν ξαναπαρατηρησα θέμα μυρωδιάς. Ίσως να ήταν και οι μεμβράνες δεν το θυμάμαι να σου πως την αλήθεια...

Για κάλυμμα rogue 425 SE τι υπάρχει; Θέλω να την σκεπάζω με ανοιχτά τα πλαϊνά. Νομίζω το 100αρι της μαμάς κουκούλας είναι υπερβολή.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, psycho είπε

Τελικά άλλαξα το ρυθμιστή με τον σωστό δεν ξαναπαρατηρησα θέμα μυρωδιάς. Ίσως να ήταν και οι μεμβράνες δεν το θυμάμαι να σου πως την αλήθεια...

Για κάλυμμα rogue 425 SE τι υπάρχει; Θέλω να την σκεπάζω με ανοιχτά τα πλαϊνά. Νομίζω το 100αρι της μαμάς κουκούλας είναι υπερβολή.

Στον Σκλαβενίτη 15€ μια χαρά αδιάβροχο κάλυμμα για ψησταριές.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, psycho είπε

......

Όμως, τ' αξίζει, έτσι; 😏

Δημοσ.
3 hours ago, Tsino said:

Χθεσινό tri-tip, από Ελληνική μοσχιδα... 

20250614_223316.jpg

20250614_202520.jpg

Για πες πως ήταν και από που το πήρες;

Γενικά και το tri-tip της devesa είναι φανταστικό αργεντινικο με ενδομυϊκό λίπος στα 17 ευρώ το κιλό αν θυμάμαι καλά. 

3 hours ago, est said:

Όμως, τ' αξίζει, έτσι; 😏

Το γκριλ ναι αξίζει να ρίξεις 💰για το κάλυμμα  είμαι σκεπτικός, από  κάπου πρέπει να κόψεις. Δεν το θεωρώ απαραίτητο αλλά αν λείψεις 5-6 μέρες γίνεται χαμός από την σκόνη.

5 hours ago, G.bar said:

Στον Σκλαβενίτη 15€ μια χαρά αδιάβροχο κάλυμμα για ψησταριές.

Θα την χωραει; Δεν το βρήκα στο website του Σκλαβενίτη. Βρίσκω κάποιες Bormann με 34 ευρώ αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, psycho είπε

....

Το γκριλ ναι αξίζει να ρίξεις 💰για το κάλυμμα  είμαι σκεπτικός, από  κάπου πρέπει να κόψεις. Δεν το θεωρώ απαραίτητο αλλά αν λείψεις 5-6 μέρες γίνεται χαμός από την σκόνη.

....

Ναι αυτό εννοώ ότι τ' αξίζει. Αν αγόραζα ένα τέτοιο εργαλείο και έπρεπε να επιλέξω ένα μόνο γνήσιο αξεσουάρ, αυτό θα ήταν οπωσδήποτε το δικό του κάλυμμα.

Πέρα από τους πρακτικούς λόγους που είναι μάλλον περιττό να σχολιάσουμε, θα είχα την ψησταριά σκεπασμένη ή όχι και θα χαιρόμουν το ίδιο να τη βλέπω 😄

Επεξ/σία από est

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...