SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 24 λεπτά πριν, sndev είπε Ηθελα κ εγώ να ρωτήσω αλλα οποιαδήποτε περιγραφή εκτός live video , πως τσακίζεις τα γονατα της κοτας δεν θα είναι αποδεκτό Τα γυρίζεις ανάποδα ρε, μέχρι να κανεις εξαρθρωση. Δεν σπας κόκαλα. 3
virginkiller Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου ναι ναι αυτο εννουσα. ναις. ωραια θα το εφαρμόσω ευχαριστώ 1
ilpapacha Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 7 ώρες πριν, vins είπε Για τους φίλους της πίτσας (από τα lidl) από 23.06 Για κάποιον λόγο, θεωρώ ότι η παρένθεση έχει τοποθετηθεί στο σωστό σημείο της πρότασης. Δεν ξέρω αν ήταν εσκεμμένο ή όχι. 1 3
vins Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 10 minutes ago, ilpapacha said: Για κάποιον λόγο, θεωρώ ότι η παρένθεση έχει τοποθετηθεί στο σωστό σημείο της πρότασης. Δεν ξέρω αν ήταν εσκεμμένο ή όχι. Ω ναι 😁 2
johnniek13 Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 2 hours ago, ilpapacha said: Για κάποιον λόγο, θεωρώ ότι η παρένθεση έχει τοποθετηθεί στο σωστό σημείο της πρότασης. Δεν ξέρω αν ήταν εσκεμμένο ή όχι. Θεωρεις οτι θα ειναι χειροτερη απο μια πιτσα που εχει ψηθει σε οικιακο φουρνο? Ειδα διαφορα βιντεο στα οποια πιανει 400 βαθμους και ψηνει σε λιγοτερο απο 3 λεπτα με ικανοποιητικα αποτελεσματα. αρα γιατι οχι? Τουλαχιστον απο αποψη οικονομιας σιγουρα εχει αποδοση αν θελει προθερμανση 15 λεπτα και μετα εχεις 4 πιτσες σε αλλα 15 λεπτα. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 9 λεπτά πριν, johnniek13 είπε Θεωρεις οτι θα ειναι χειροτερη απο μια πιτσα που εχει ψηθει σε οικιακο φουρνο? Ειδα διαφορα βιντεο στα οποια πιανει 400 βαθμους και ψηνει σε λιγοτερο απο 3 λεπτα με ικανοποιητικα αποτελεσματα. αρα γιατι οχι? Τουλαχιστον απο αποψη οικονομιας σιγουρα εχει αποδοση αν θελει προθερμανση 15 λεπτα και μετα εχεις 4 πιτσες σε αλλα 15 λεπτα. Δεν ειναι μονο ο φουρνος, ειναι και η συνταγη και η τεχνικη κλπ. Αν ψαχτεις θα κανεις καλες πιτσες μετα απο δοκιμες. Αλλα θα θελει αρκετη δουλεια να το βρεις και να ξερεις οτι θα εχεις περιορισμους. Παρτο να πειραματιστεις και αν σου αρεσει το συγκεκριμενο αθλημα πας σε κατι καλυτερο μετα. Θα εχεις πεταξει απλα 100ευρω. 1
johnniek13 Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Δεν ειναι μονο ο φουρνος, ειναι και η συνταγη και η τεχνικη κλπ. Αν ψαχτεις θα κανεις καλες πιτσες μετα απο δοκιμες. Αλλα θα θελει αρκετη δουλεια να το βρεις και να ξερεις οτι θα εχεις περιορισμους. Παρτο να πειραματιστεις και αν σου αρεσει το συγκεκριμενο αθλημα πας σε κατι καλυτερο μετα. Θα εχεις πεταξει απλα 100ευρω. Εγω φτιαχνω στην Ναπολεον βαζοντας εσωτερικα ανοξειδωτο καπακι και γινονται πολυ καλες. Σκεφτομαι αυτο ομως για το διαμερισμα στη θαλασσα που εχω μεγαλη βεραντα και δεν εχω ουτε θα βαλω ψησταρια. Με 1 φιαλη θα περναω 2-3 χρονια και δεν θα ζοριζω και τον ηλ. φουρνο. Επεξ/σία 16 Ιουνίου από johnniek13
ilpapacha Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 1 ώρα πριν, johnniek13 είπε Θεωρεις οτι θα ειναι χειροτερη απο μια πιτσα που εχει ψηθει σε οικιακο φουρνο? Ειδα διαφορα βιντεο στα οποια πιανει 400 βαθμους και ψηνει σε λιγοτερο απο 3 λεπτα με ικανοποιητικα αποτελεσματα. αρα γιατι οχι? Τουλαχιστον απο αποψη οικονομιας σιγουρα εχει αποδοση αν θελει προθερμανση 15 λεπτα και μετα εχεις 4 πιτσες σε αλλα 15 λεπτα. Το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει με τον φούρνο. Εξάλλου υπάρχουν παρόμοιοι, με αντίστοιχα χαμηλές τιμές, οι περισσότεροι στην Αμερική, όπου τα άτομα που τους έχουν αγοράσει και χρησιμοποιήσει, έχουν καλά αποτελέσματα.
vins Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 5 hours ago, johnniek13 said: Εγω φτιαχνω στην Ναπολεον βαζοντας εσωτερικα ανοξειδωτο καπακι και γινονται πολυ καλες. Σκεφτομαι αυτο ομως για το διαμερισμα στη θαλασσα που εχω μεγαλη βεραντα και δεν εχω ουτε θα βαλω ψησταρια. Με 1 φιαλη θα περναω 2-3 χρονια και δεν θα ζοριζω και τον ηλ. φουρνο. Μια χαρά θα είναι, πλακίτσα έκανα! Ειδα κι εγώ κάνα 2 βίντεο και για τα λεφτά της φαίνεται πολύ καλή.
fysikos Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Αυτος ο ελιτισμος περι μαρκας να ελειπε θα ηταν όλα καλυτερα. Γεμισαμε mastechef εδω περα που αν δεν ψησουν σε broil king και πανω δεν βγαινει καλο το κρεας....
vins Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 5 minutes ago, fysikos said: Αυτος ο ελιτισμος περι μαρκας να ελειπε θα ηταν όλα καλυτερα. Γεμισαμε mastechef εδω περα που αν δεν ψησουν σε broil king και πανω δεν βγαινει καλο το κρεας.... Όπως ανέφερα παραπάνω έκανα πλάκα. Εγω ψήνω σε μια Naterial από Leroy που την έχω κάποια χρόνια και την είχα πάρει 150€. Φυσικά και δεν υπάρχει ίδια ποιότητα υλικών, ομοιομορφία ψησίματος, υποστήριξη κι εγγύηση με ψησταριές που κάνουν 1000€+. Δεν λέγεται ελιτισμός, ρεαλισμός είναι. 6
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, fysikos είπε Αυτος ο ελιτισμος περι μαρκας να ελειπε θα ηταν όλα καλυτερα. Γεμισαμε mastechef εδω περα που αν δεν ψησουν σε broil king και πανω δεν βγαινει καλο το κρεας.... Από το 2019 έως το 2025 έψησα γύρω στις 35-40 φορές σε ooni koda 12 με το ελάχιστο 6 πίτσες τη φορά. Έχω ψήσει και 15 σε ένα βράδυ. Πάντα, όλες τις φορές είχα τουλάχιστον μια πίτσα με έντονα καμένη μια πλευρά. Σχεδόν πάντα είχα μια με παραψημενη έως καρβουνιασμενη βάση και τις υπόλοιπες καλες ή και κάποιες προς αψητες. Κάποιες φορές έψηνα σε φουλ δυνατή ένταση και έβγαιναν τέλειες. Άλλες φορές τις έκαιγε. Κάποιες φορές το είχα στη μέση, χαμήλωνα ή δυναμωνα φλόγα όταν έβαζα την πίτσα και πάλι ανάμεικτα αποτελέσματα. Ήταν λες και είχε την δική του προσωπικότητα, και έψηνε ανάλογα τα άστρα. Είχα βγάλει τρομερές πίτσες, πολύ καλύτερες από τις περισσότερες πιτσαρίες. Αλλά πάντα σε κάθε ψήσιμο είχα και αποτυχίες. Είτε λόγω πέτρας, είτε λόγω χαμηλού ύψους, είτε λόγω καυστήρα υποθέτω. Αυτά που λέω μπορείς να τα δεις αν ακολουθήσεις και τη σελίδα της ooni στο insta που ανεβάζει πίτσες από διάφορους ανθρώπους και θα δεις πολλές καμένες. Με τον καινούριο φούρνο, έχω ψήσει 2 φορές από 6 πίτσες, με όλες ψημένες σωστά. Ακόμα και κάποιος χωρίς μεγάλη εμπειρία θα μπορεί να βγάλει σωστή πίτσα πιο εύκολα. Σε κάποιον που ψάχνει για πρώτο φούρνο πίτσας θα πρότεινα το ooni, αλλά θα του έλεγα για τους περιορισμούς του. Οπότε έχοντας αυτή την εμπειρία με ίδιου τύπου φούρνο με αυτό του lidl, γιατί να πιστέψω ότι θα κάνει κάτι καλύτερο από το ooni που είναι και χιλιοδοκιμασμενο? Όταν με το ooni εχεις μια μεγάλη δυσκολία στην χρήση, υποθετω ότι και σε αυτό του lidl θα είναι αντίστοιχη και μεγαλύτερη. Άρα, οφείλω να μοιραστώ την εμπειρία και τη γνώμη μου. Δεν είπα σε κανένα μην το αγοράσει και να πάει να πάρει φούρνο 1000 ευρώ, απλά μου δόθηκε καλή πάσα με το "φούρνο από τα lidl". Επεξ/σία 16 Ιουνίου από SagoniasSlutRos 8
johnniek13 Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 6 hours ago, vins said: Όπως ανέφερα παραπάνω έκανα πλάκα. Εγω ψήνω σε μια Naterial από Leroy που την έχω κάποια χρόνια και την είχα πάρει 150€. Φυσικά και δεν υπάρχει ίδια ποιότητα υλικών, ομοιομορφία ψησίματος, υποστήριξη κι εγγύηση με ψησταριές που κάνουν 1000€+. Δεν λέγεται ελιτισμός, ρεαλισμός είναι. Καλα, εγω αν παρω του lidl θα τρωνε ολοι οι αλλοι απο αυτην αμεσως και τα δικα μου κομματια πιτσας θα τα περναω 1-2 λεπτα απο την Napoleon να παιρνουν αξια και γευση. (Σαν τα βουλγαρικα προβατα το Πασχα που με 1 εβδομαδα βοσκη στην Ελλαδα γίονονται Ελληνικα) 😂 Επεξ/σία 16 Ιουνίου από johnniek13 8
fysikos Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Από το 2019 έως το 2025 έψησα γύρω στις 35-40 φορές σε ooni koda 12 με το ελάχιστο 6 πίτσες τη φορά. Έχω ψήσει και 15 σε ένα βράδυ. Πάντα, όλες τις φορές είχα τουλάχιστον μια πίτσα με έντονα καμένη μια πλευρά. Σχεδόν πάντα είχα μια με παραψημενη έως καρβουνιασμενη βάση και τις υπόλοιπες καλες ή και κάποιες προς αψητες. Κάποιες φορές έψηνα σε φουλ δυνατή ένταση και έβγαιναν τέλειες. Άλλες φορές τις έκαιγε. Κάποιες φορές το είχα στη μέση, χαμήλωνα ή δυναμωνα φλόγα όταν έβαζα την πίτσα και πάλι ανάμεικτα αποτελέσματα. Ήταν λες και είχε την δική του προσωπικότητα, και έψηνε ανάλογα τα άστρα. Είχα βγάλει τρομερές πίτσες, πολύ καλύτερες από τις περισσότερες πιτσαρίες. Αλλά πάντα σε κάθε ψήσιμο είχα και αποτυχίες. Είτε λόγω πέτρας, είτε λόγω χαμηλού ύψους, είτε λόγω καυστήρα υποθέτω. Αυτά που λέω μπορείς να τα δεις αν ακολουθήσεις και τη σελίδα της ooni στο insta που ανεβάζει πίτσες από διάφορους ανθρώπους και θα δεις πολλές καμένες. Με τον καινούριο φούρνο, έχω ψήσει 2 φορές από 6 πίτσες, με όλες ψημένες σωστά. Ακόμα και κάποιος χωρίς μεγάλη εμπειρία θα μπορεί να βγάλει σωστή πίτσα πιο εύκολα. Σε κάποιον που ψάχνει για πρώτο φούρνο πίτσας θα πρότεινα το ooni, αλλά θα του έλεγα για τους περιορισμούς του. Οπότε έχοντας αυτή την εμπειρία με ίδιου τύπου φούρνο με αυτό του lidl, γιατί να πιστέψω ότι θα κάνει κάτι καλύτερο από το ooni που είναι και χιλιοδοκιμασμενο? Όταν με το ooni εχεις μια μεγάλη δυσκολία στην χρήση, υποθετω ότι και σε αυτό του lidl θα είναι αντίστοιχη και μεγαλύτερη. Άρα, οφείλω να μοιραστώ την εμπειρία και τη γνώμη μου. Δεν είπα σε κανένα μην το αγοράσει και να πάει να πάρει φούρνο 1000 ευρώ, απλά μου δόθηκε καλή πάσα με το "φούρνο από τα lidl". Η διαφορα ειναι οτι στους 100 χρηστες bbq οι 5 να ειναι σαν και εσενα και μπραβο που παιρνεις το 100 της ψησταριας. Απο οσο εχω δει εισαι απο τα ατομα που ξερουν απο ψησιμο και ασχολεισαι συστηματικα. Για τους υπόλοιπους 95 το να προτείνονται ψησταριες του 1000αρικου για να ψησουν την πανσετα του 5ε ειναι σαν να πας σε χωματοδρομο την φεραρι. Υπάρχει η λογικη του vfm γιαυτο απο βδομάδα παμε μια βολτα απο το λιντλ που θα βγαλει στο 100αρι ψησταρια πιτσας τυπου ooni 16 ώρες πριν, vins είπε Όπως ανέφερα παραπάνω έκανα πλάκα. Εγω ψήνω σε μια Naterial από Leroy που την έχω κάποια χρόνια και την είχα πάρει 150€. Φυσικά και δεν υπάρχει ίδια ποιότητα υλικών, ομοιομορφία ψησίματος, υποστήριξη κι εγγύηση με ψησταριές που κάνουν 1000€+. Δεν λέγεται ελιτισμός, ρεαλισμός είναι. προφανως και μια ψησταρια που κοστιζει 4 φορες περισσότερο θα περιμένουμε να εχει πολυ καλυτερα υλικα κατασκευή κτλ. Ρεαλισμος ειναι σαφως...αλλα και ρεαλισμος ειναι να λεμε πως για να ψησεις καλα και να το ευχαριστηθείς δεν χρειάζεται να δωσεις 4 φορες περισσότερα χρηματα. Ρεαλισμος ειναι πως η audi θα εχει καλύτερα υλικα απο την fiat αλλα την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναγκη στην καλυπτει και το fiat. Ρεαλισμος ... Επεξ/σία 17 Ιουνίου από fysikos 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα