ilpapacha Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, vins είπε Απλά να σημειώσω επειδή την είδα σήμερα ότι είναι γερμανική με 50mbar. Αρκετά καλή τιμή παρόλα αυτά! Το δείχνει και στην φωτό. Με έναν απλό αντάπτορα, μπορεί κάποιος να συνδέσει ελληνική μπουκάλα. Λογικά τον έχει ήδη αυτός που την πουλάει. 1
vins Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 1 minute ago, ilpapacha said: Το δείχνει και στην φωτό. Με έναν απλό αντάπτορα, μπορεί κάποιος να συνδέσει ελληνική μπουκάλα. Λογικά τον έχει ήδη αυτός που την πουλάει. Μου κάνει εντύπωση ότι βλέπω μείγμα coral που έχει δικό της ρυθμιστή στα 30 αν δεν κάνω λάθος.
est Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 29 λεπτά πριν, vins είπε Μου κάνει εντύπωση ότι βλέπω μείγμα coral που έχει δικό της ρυθμιστή στα 30 αν δεν κάνω λάθος. Έχει γούστο ο κάτοχος της να υποβίβασε τη σημασία αυτής της ιδιαιτερότητας και η μειωμένη απόδοση να τον οδήγησε σε πώληση. Μπα ε;
ilpapacha Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 32 λεπτά πριν, vins είπε Μου κάνει εντύπωση ότι βλέπω μείγμα coral που έχει δικό της ρυθμιστή στα 30 αν δεν κάνω λάθος. Μπορεί στην αρχή να την δούλεψε με αντάπτορα και συμβατική φιάλη κι έπειτα να αποφάσισε να αλλάξει ρυθμιστή και να την δουλέψει σε λιγότερο mbar από τα προτεινόμενα. Ίσως να το έκανε και από την αρχή έτσι. 6 λεπτά πριν, est είπε Έχει γούστο ο κάτοχος της να υποβίβασε τη σημασία αυτής της ιδιαιτερότητας και η μειωμένη απόδοση να τον οδήγησε σε πώληση. Μπα ε; Δύσκολο. Η ψησταριά είναι κατασκευής του 2018. 1
vins Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 13 minutes ago, ilpapacha said: Μπορεί στην αρχή να την δούλεψε με αντάπτορα και συμβατική φιάλη κι έπειτα να αποφάσισε να αλλάξει ρυθμιστή και να την δουλέψει σε λιγότερο mbar από τα προτεινόμενα. Ίσως να το έκανε και από την αρχή έτσι. Δύσκολο. Η ψησταριά είναι κατασκευής του 2018. Παίζει να την έπαιρνα μέχρι να δω τι θα γίνει γιατί θα περάσω κι από Θεσσαλία στα κοντά, αλλά με χάλασε αυτό γιατί έχω σε όλα προπάνιο coral… Αυτο και η γυναίκα που φωνάζει γιατί έχουμε μια ψησταριά σε κάθε διαθέσιμο χώρο 🤣 3
ilpapacha Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 44 λεπτά πριν, vins είπε Αυτο και η γυναίκα που φωνάζει γιατί έχουμε μια ψησταριά σε κάθε διαθέσιμο χώρο 🤣 Μια από τα ίδια και η δική μου και όχι μόνο. Πλέον με κράζουν όλοι, φίλοι/οικογένεια/συγγενείς. Αρχίζω και ξεμένω από δικαιολογίες 😂 6
virginkiller Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Καλά. Είναι χόμπι που ταιζει κόσμο. Θεωρητικά από όλα τα πράγματα που θα μπορούσε να ξοδέψεις λεφτά αυτό είναι το καλύτερο για τους άλλους
vins Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 11 minutes ago, virginkiller said: Καλά. Είναι χόμπι που ταιζει κόσμο. Θεωρητικά από όλα τα πράγματα που θα μπορούσε να ξοδέψεις λεφτά αυτό είναι το καλύτερο για τους άλλους Φίλε εισαι παντρεμενος; 🤣 2
virginkiller Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 56 minutes ago, vins said: Φίλε εισαι παντρεμενος; 🤣 Περίπου!. Η κυρά μια χαρά τρώει ότι ψήνω. Μόνο όταν λερώνω γκρινιάζει 6
ilpapacha Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου Στις 13/7/2025 στις 9:51 ΜΜ, virginkiller είπε Καλά. Είναι χόμπι που ταιζει κόσμο. Θεωρητικά από όλα τα πράγματα που θα μπορούσε να ξοδέψεις λεφτά αυτό είναι το καλύτερο για τους άλλους Αυτό ήταν το επιχείρημα που χρησιμοποίησα για την πρώτη αερίου που πήραμε για το μπαλκόνι. Μετά ακολούθησαν αρκετές άλλες και γινόταν όλο και πιο δύσκολο κι επίπονο. 4
SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου Eγω οταν ξεκινησα το αθλημα ημουν μονος, οποτε δεν χρειαζοταν να πεισω κανενα. Ενα απο τα επιχειρηματα που χρησιμοποιησα στον εαυτο μου ομως, ηταν οτι δεν θα ξαναγεμισει το σπιτι καπνα. Εψηνα μπριζολες και κοτοπουλο σε μαντεμενιο τηγανι και γεμιζε το σπιτι καπνα. 2
vins Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 21 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Eγω οταν ξεκινησα το αθλημα ημουν μονος, οποτε δεν χρειαζοταν να πεισω κανενα. Ενα απο τα επιχειρηματα που χρησιμοποιησα στον εαυτο μου ομως, ηταν οτι δεν θα ξαναγεμισει το σπιτι καπνα. Εψηνα μπριζολες και κοτοπουλο σε μαντεμενιο τηγανι και γεμιζε το σπιτι καπνα. Started from cast iron now we here 1
alexisss13 Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου Καλησπέρα στους ψήστες! Κοιτούσα την Jamestown Knox 4.2 που έχει σε προσφορά στα 500€ το Praktiker: https://www.praktiker.gr/m/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-knox-4-2-me-mantemi-133135# Πόσο μεγάλο upgrade θεωρείτε πως είναι από την ταπεινή Naterial που έχω τώρα; https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-naterial-kenton-62209623?rcdTag=5&ref=reccodo-search Τίμια η Naterial για τα χρήματα της, δε λέω. Όμως υπάρχει ανομοιομορφία στο ψήσιμο. Κυρίως στις άκρες, ψήνει ελάχιστα. Επίσης πολλές φορές κολλάνε κάποια κρέατα, κι έχω αναφλέξεις. Να υποθέσω πως τα παραπάνω ζητήματα δεν θα υπάρχουν στην Jamestown λόγω και μαντεμιού; Γενικά, ότι παρατηρήσεις και tips έχετς, ευπρόσδεκτα! Ευχαριστώ! 1
vins Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 2 hours ago, alexisss13 said: Καλησπέρα στους ψήστες! Κοιτούσα την Jamestown Knox 4.2 που έχει σε προσφορά στα 500€ το Praktiker: https://www.praktiker.gr/m/p/psistaria-ygraeriou-jamestown-knox-4-2-me-mantemi-133135# Πόσο μεγάλο upgrade θεωρείτε πως είναι από την ταπεινή Naterial που έχω τώρα; https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-naterial-kenton-62209623?rcdTag=5&ref=reccodo-search Τίμια η Naterial για τα χρήματα της, δε λέω. Όμως υπάρχει ανομοιομορφία στο ψήσιμο. Κυρίως στις άκρες, ψήνει ελάχιστα. Επίσης πολλές φορές κολλάνε κάποια κρέατα, κι έχω αναφλέξεις. Να υποθέσω πως τα παραπάνω ζητήματα δεν θα υπάρχουν στην Jamestown λόγω και μαντεμιού; Γενικά, ότι παρατηρήσεις και tips έχετς, ευπρόσδεκτα! Ευχαριστώ! Και η Naterial μαντέμι έχει παρεμπιπτόντως. Οσο για την ανομοιομορφία, τα πράγματα δεν είναι πολύ καλύτερα. Αυτο που αξίζει αρκετά είναι το μάτι υπέρυθρων, το οποίο γενικά το κοστολογούν πάνω από 200€ μόνο του αλλες εταιρίες. 1
alexisss13 Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 1 ώρα πριν, vins είπε Και η Naterial μαντέμι έχει παρεμπιπτόντως. Οσο για την ανομοιομορφία, τα πράγματα δεν είναι πολύ καλύτερα. Αυτο που αξίζει αρκετά είναι το μάτι υπέρυθρων, το οποίο γενικά το κοστολογούν πάνω από 200€ μόνο του αλλες εταιρίες. Ναι, απλώς εκτός από την δεξιά πλάκα, οι σχάρες έχουν εμαγιέ επίστρωση και έχω παρατηρήσει πως κολλάνε πολλές φορές τα κρέατα. Τώρα για την ανομοιομορφία, τι να πω; Σε άλλο φόρουμ μου έγραψαν ότι είναι οκ και είμαι λίγο μπερδεμένος. Σε τι οφείλεται αυτό το ζήτημα; Από αναφλέξεις πως τα πάει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα